Faavae faalilolilo o decoupuge mo amata

Anonim

Decoupuge - ituaiga o masini teuteu teuteu. E faʻafou ai le fale lelei, o le metotia o decopup o loʻo faʻaaogaina. O le faʻavae o le faʻaaogaina o mea taulima - teuteuina ma ni mea na saunia o loʻo faia o mea o loʻo siomia ai. O le vavalalata vavalalata o le applique o le mea e masani ai tagata uma. O se mea eseese o loʻo faʻaaogaina ma se lamolemole ma le mafiafia.

Manatu o faatufugaga

O le pito i lalo o le nicelework o le ata o le mamanu filifilia (faʻapitoa peppicks, nusipepa poʻo le mekasini tusi, o ie, o mea) o soʻo se oloa ma se oloa. E le faʻatagaina ona faʻaaogaina se vaalele paʻu. O le talaaga e masani ona valivali i se paʻepaʻe lanu e sefe le pupula o le lanu ata.

Ituaiga o apalai Ata:

  • O le auala masani o le teuteuga o loʻo faʻaalia ai ata faʻapipiʻi i se lamolemole lamolemole. Eseesega eseese, Biases, o taamilosaga ua le aofia ai. Ina ua uma ona faaputuputu le mamanu, o le oloa e faagaoioia e ni vaega o va eseese. Ona matua ai lea o le salu i se mea sese i se tautatala homogenous. Afai e tatau ai, metotia o le pikiina, tusi, o le matua faʻalenatura o mea o loʻo faʻaaoga.
  • O le metotia o le toe suia decopupage ua faaaogaina mo ipu tioata luga. I lea tulaga, o le ata i totonu o le fuainumera o foliga mai o le itu pito i tua, ma o le faʻasologa o galuega e faia i le faʻasologa o le faʻasologa.
  • Na tuʻufaʻatasia e le masini lapoʻa metotia o ata tifaga ata tifaga ma le mafaufau loloto. I le taimi lava lea, o se malosi o le pankarama o loo faia i luga o le pito i luga o le mataupu.
  • O le asu tusi e aofia ai se fesoʻotaʻiga atoa o ni aisē i luga o le talaʻaga ma le ata. O le iʻuga, e faʻapena le galuega ma le uluaʻi ata o le tusiata.

O le Depaptatch Schuarique e tutusa ma le patchwork, lea na fausia ai le tala mai le tele o ata-caliber ata e le fesoʻotaʻi i lanu poʻo le autu.

E ui i le tele o metotia, manaʻomia e le sili mo le amataga, lea mo le taimi muamua na filifili e ave ai decouge.

Manaomia mea faigaluega ma masini

O le upu decouppage i le faʻaliliuga mai Farani o lona uiga "tipi", o lea e tatau ona tipi mea faigaluega ma faʻapipiʻi le mamanu i luga o le ata filifilia. Muamua, e tatau ona e filifilia le aitema e teuteu.

Mea taua:

  • Seleulu mo le talitonuina ma le valea fautuaga;
  • Doul mo Glue, pulumu mo le faaaogaina o se vaia i luga;
  • Pou e feanu pepa luga, aveese le ata;
  • oneone i le saito lelei;
  • O Puva kelu, e leaga ile vai;
  • Lanu o lanu, sili atu plerylic;
  • Olopalaina paʻepaʻe. E masani ona faʻaaogaina le prorylic poʻo le vai-emul-emlilsion vali, o le ua tetea i le vai i le le mafiafia;
  • Ata o le faʻapitoa faʻamoemoe poʻo le tutoʻatasi filifilia.

Faavae faalilolilo o decoupuge mo amata

Ina ia tusia ni auiliiliga o ata, pulumu manifinifi mai le pa paga masani e talafeagai. O se faipule, solo, pe a mafai ona aoga penitala.

Master vasega o le sucpupupage mai le solosolo - fautuaga amata

Mo tagata faʻaaoga, manifinifi se pepa ma le ata tusi i luga e manaʻomia ai. O ituaiga nei o mea e masani ona faʻaaogaina i taimi uma:
  • O le pito o le tolu vaega, mai lea naʻo le tasi ma le ata na faʻaaogaina i le galuega o loʻo faʻaaogaina. E iloga ona faamatalaina i le malosi maualalo (faoa pe a faʻasolosolo), o lea e manaʻomia le fetuutuunai ai i tagata taulima. Napkins e tusa ma le 15-18 rubles i le afifi;
  • Pepa mai araisa poʻo le falai o alavava e faʻaititia le tele o suiga, ae o le tau o le tasi itu na agaʻi i ai;
  • O pepa o le Decopupage Cards e maualalo le manaia, o lea o mea i luga o le laugatasi mafolafola ua faaaogaina. E i ai pepa mai i le 30 rubles.

Tusitusiga i luga o le autu: foliga o le faʻapipiʻiina o electrocamines i totonu

I le faʻaopopoga i ni mea faʻapitoa, fasi pepa puipui o loʻo faʻaogaina, tipi mai nusipepa ma mekasini ata, manifinifi tele. Taitasi fale oi ai latou raw mea mo le motor.

Fagu sukalati mo tagata amata

O le teuteuga o le tioata fagu, lea e i ai se lamolemole luga, avanoa mo tagata fou o tagata teuteu metotia. O le iʻuga o se lalelei ma le tamaʻi afifiina mo le uaina, lea e mafai ona faʻaaogaina e faʻatino ma uiga mamalu, fiafia.

Faavae faalilolilo o decoupuge mo amata

I le avea ai o se coufauga, faʻapitoa solo solo ua filifilia, o le ua saeia ia sili atu mamanu.

  • A o le i amataina galuega, e tatau ona e aveese atoa le igoa tuai. Mo lenei, o le fagu ua ofu lavalava i le mafanafana mafanafana vai mo 20-30 minute. Ua faʻamamaina le laualuga i le uʻamea uʻamea mai le kelu vaega. O le oloa mago e le fiafia ma le le amanaiaina ma le acetone po o le ava malosi.
  • 1-2 E selau Arylic lanu valivali e faʻaaoga i luga, pe a maeʻa ona mago, uma faʻasaina faʻapitoa e le tamaʻi pepa. I luga o se malamalama malamalama, o le totini lima e foliga malamalama atili. Afai e te manaʻo e faʻapogisaina se vaega o le laufanua, o ata talafeagai o loʻo faʻaaoga, faʻaaogaina le faʻaaogaina o se vaivaiga vaivai.
  • Mai le tolu-pito o le tolu-pito i luga o le decopter spepwerwork e ala i isumu isumu tipi ese se ata talafeagai. E mafai ona faoa le mamanu. I le taimi lava e tasi, e sili ona fesoʻotaʻi pito. O le mea e saunia i luga o le fagu ua togafitia ma le faaeteete ma faaelu. E sili atu le faigofie ona faʻaaoga e le au fou ia faʻaaogaina PVA, faʻamamaina i le afa vai. O le solosolo o le solosolo ua faʻapipiʻi i luga o le susu susu, faʻasaʻo le ata mai le ogatotonu i pito.
  • Smoothing O le ata e fautuaina e se pulumu poʻo le sponge "avetaavale" sili atu kelu. Faatino le taualumaga i luga o le pito i luga o le fagu, pipii i ata i se faʻasologa faʻapitoa poʻo se faʻasologa. O le avanoa i le va o mea faʻapipiʻi e mafai ona nonoa i lanu talafeagai. E faʻatagaina le mea e faʻatagaina ai le maua o le mea e maua ai i le manifinifi o le leiloa o vaega.
  • O le faʻatulagaina o loʻo ufiufi i se vaega o kulimi. A mago atoa le oloa, 1-3 vaega o le acrylic lanu leai se lanu e faaaogaina mai luga. I lea tulaga, o le vaega toe fai e faʻaaogaina ina ua maeʻa faʻamago muamua o le muamua. O Souver ua sauni. Afai e tatau ai, e mafai ona fufuluina ma mafanafana vai.

Meafale i le liliu mo tagata amata

Ua faʻatagaina e le au faʻapitoa ni masini, ona faʻaauau le faʻagaioiga o le tuai o meafale, faafou o le foliga mai e le masani ai.

Faavae faalilolilo o decoupuge mo amata

  • E muamua le fautuaina i oloa e 'mili ai' au. E fautuaina e sui pe amoina le fetaui lelei. O le tioata o loʻo fuafua e faʻafaigofie ai le malosi, e ala ile togafitia o le ava malosi, o se mea faigaluega mo le fufuluina o ipu e aunoa ma le ponaivi.
  • Uamea oloa e tatau ona faamamaina ma le vai fofo (vineta e ave ma vai tutusa ma tutusa fua faatatau). Ona manatu ai lea o le palapala o se uʻamea uʻamea.
  • O oloa fafie o loʻo togafitia ma le slobsway o loʻo faʻateleina ai le faʻateleina o mea uma.
  • O le mea muamua e faʻaaogaina i le tulaga lelei, pe a maeʻa le faʻamamaina, e fautuaina le faʻamamaina o le laualuga ma le leai o se mea.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se ie-gelly (velcro o le pefu) mo le faʻamamaina ma ou lava lima

Ata e faʻapipiʻi i luga o meaafale luga i auala eseese:

  1. Faʻatasi ai ma le auala faʻatulagaina, o mea faʻafouina e faʻapipiʻi i luga o le tele o meafale meaafale. Ina ua uma ona mago, o le eria ua ufitia i le tele o faaputuga o vale ese.
  2. Toe maua le decoupuppige e faatatau i le aveeseina o tioata luga.
  3. Artch metotia tuuina atu le aafiaga o le ata. I le taimi lava lea, o se tusi lesona iloga tele o le lanu lanu, faʻatasi ma le ata puʻe o le mamanu, e faia.
  4. Faʻaaogaina o fasipepa o le teuteu eliina ma le le mautonu pito. O le solosolo ua faʻaaogaina, mea, ma le faʻamoemoeina o foliga palasitika, pepa loia.
  5. O le tele o masini e faʻaaogaina ai fasilaʻau o le solosolo e fatu ai se manatu sili ona maeʻa. Ina ua uma ona faʻamamaina le fuatia o luga, o fasi ata e faʻatauaina.

Afai o meaafale lipine o loʻo faʻafouina, e fautuaina i le muamua aveese le tele o le shiny seam o le oneone.

Laasaga-i-sitepu decopage faatonuga i luga o tioata

O le teuteuga i luga o le upu manino o loʻo faia i luga o le pito i fafo poʻo luga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se vai pe o se fagu ua teuteuina i fafo, a ogi mai le suavai, o le fesoʻotaʻiga umi e le manaʻomia ma le va valevale. Afai e masani ona 'ai mea e mafai ona' ai, decopupage mai le isi itu ina ia aua neʻi paʻu ni vaifofo i meaʻai.

Afai e lamolemole le lalagaina, e le mafai ona e faia muamua, ae mautinoa e faamatuu. Afai e manaʻo, o le talaʻaga o le acrylic lanu o le lanu filifilia o loʻo muamua faʻaaogaina.

Faavae faalilolilo o decoupuge mo amata

Laasaga-i-laasaga faʻatonuga o le faʻamalosia o le faʻamalosiʻau i luga o le tioata:

  • Meapatiina ma mea faigaluega tatau ua faʻatulagaina i totonu o le fale faʻatau;
  • O le ata ua tipi ese mai le solosolo, araisa, araisa pe tutoʻatasi i luga o le lolomitusi faʻaaoga le papala le susu;
  • O loʻo fuafua se ata i le lumanaʻi i luga o le tioata, o le faʻailoga o faʻailoga o le sailia o se mamanu ina ia mafai ai ona amata se mamanu.
  • O le solosolo ua susu i le vai mama ma faʻapipiʻi i luga o se muamua-uʻu o le pve pveg luga, e aunoa ma le faʻatali mo le matutu mago;
  • Vavae ese le solosolo e sili atu faigofie mai le ogatotonu i luga o pito e soli ai uma le ato ma le felelei uma ma le ea;
  • O le le lelei o le oloa i le afa ma le vai kelu, o le i ai o se vaega o le malu malulu;
  • O le a mago le fanua, o le suckoge luga o le laualuga ua fautuaina e tatala Lacquar;
  • O le oloa uma ua tuu i le ogaumu, na faasolo ina faamine atu ai i le 150 ° C.

Ina ua maeʻa lelei le faʻamamaina, tioata teuteu mea e mafai ona faʻaaogaina.

O le ipu e mafai ona faʻapipiʻi i le ituaiga o tala faʻasolopito, ufiufi le laualuga i le tele o faʻafitauli o mea moni o mea tuai. E taua le taua o le crakertery Bible Cirson Bary Couch Creetics.

Vave-mago le va eseese e apalai i se le-mamago matutu vali luga.

Tusitusiga i luga o le autu: suʻi le ato nofoa faia oe lava: o se faʻasologa o gaioiga

Faavae

Teuteuga o se laupapa laupapa decopupage style mafai ai ona e fausiaina se tulaga tulaga ese ma ou lava lima. Mo galuega e manaʻomia:

Faavae faalilolilo o decoupuge mo amata

  • O le kapoti o le vaega itiiti o le laau;
  • P'va kelu e le manaʻo e faʻaitiitia ma le vai i le afa;
  • Acrylic valivali ma valevale;
  • seleulu, pulumu ma malo moni;
  • solosolo mo decopupage.

O le laualuga o le oloa e mulimuli atu 2-3 taimi ma paʻepaʻe vali, faʻataga e faʻamago i taimi uma. Saunia masini mai le tutusa lelei po o tagata taʻitoʻatasi.

O le laualuga ua ufitia i se vaega o kelu. A aunoa ma le faʻatalitali mo le faʻamamaina, o fatutuʻupu o le ata e sili atu le maualuga, puipuia le fua mai le oloa mai le pepa o le puipui. Mai luga, o le kapeti o loʻo misi ma se vaega o Kelu, pe a faʻamamaina le pusa e tatalaina e le 2-3 vaega o acrylic eseese.

Fale gaosi

E masani ona toe faafouina le laupapa laupapa o le uati uati. Sa manaʻomia muamua e faʻateʻaina le oloa i vaega, tuueseeseina a ° ma numera.

Faavae faalilolilo o decoupuge mo amata

Ua vaevaeina le galuega i le 2 tulaga: le teuteuga o le lio, e tusa ai ma le a ° i fafo o le uati o lo o gaoioi. O le vaega muamua o le decouppage - lata mai o le aū o le aū:

  • Lio tipi ese i le pepa;
  • Fufuluina ma o le i ai, pe a talafeagai ai, vili;
  • Ua faapipiiina le solosolo ma le pepa araisa i le vaalele na sauni ai, o le mamanu lea na faia i se lio pepa;
  • O le ata o loʻo faʻaaoga i luga o le faavae, alu ese le vaalele;
  • i luga o le solosolo ua gaosia e galue;
  • Ina ua maeʻa faʻamago le galuega ma le pepa liʻo, ua tapunia le ogatotonu o le dial, ma ua teuteuina le vaega i fafo;
  • O loʻo faʻaaoga le lauʻeleʻele o le lauʻeleʻele i luga, fefiloi ma le acrylic vali, lanu manao;
  • O loʻo tatalaina le lauʻeleʻele i totonu o le valnish 1-2 taimi ma le teisi teisi i tua atu o le susunuina;
  • O le uati ua aoina e ala i le faʻaofiina o le aū ma numera.

Faʻafefea ona teuteu se fale lauti

Faavae faalilolilo o decoupuge mo amata

I le faʻataʻitaʻiga o le decoough o le fale faʻasao "mafai roses" mo le lauti ato, o le gaosiga o nofoaga faigata-i-mea e faia:

  1. O se mea e fautuaina e tuuʻese mai ai le laualuga o le fale primer, mago, sandind e le masani ai i le oneone, ufiufi le laga o le oloa ma paʻepaʻe prorylic E fautuaina le tafia o le tasi faatonuga a Smears.
  2. Tototo, O le vaalele i lalo o le taualuga vistor, cound cortors manaʻomia le valiina o le pito lanumeamata vali.
  3. Mo se sili atu le mafanafana galuega, o le solosolo ma le ata o piniki bouquets e tatau ona faʻataʻitaʻi i le vevela uʻamea, ma sina mago i le aeroso quali vave.
  4. Vai susu pepa luga o le faila i le faila ina ia o le ata e matua fiafia lava i le pito.
  5. Faapitoa le faʻataʻitaʻiga o le faʻaputu ina ia faʻaumatia atoa le lauʻeleʻele ma le pamu.
  6. O le laualuga o le fale ma le tapuni lanu lanumeamata o ufiufi i le tele o vaega o acrylic eseese.

I le avea ai ma fai togafiti i luga o le taualuga, tuu le pepe pupu, ma kelu le teuteu teuteu o roses luga o le faitotoa.

O galuega uma na faʻatino e faʻateleina ai le faʻailoga o le Wizard. O le sili atu ma le lele o le fantasy e fesoasoani e fai ai fale matagofie ma paie.

Faitau atili