Tutoʻatasi faʻapipiʻi o se ituaiga taofia

Anonim

Talu ai nei, o iunite o le taofia ituaiga e le o toe avea ma taugata sili ona taugata masini. Na ia alu atu i le vasega avanoa mo tagata uma. Ma o lenei e saʻo, aua o le mamanu o Conmorie Unit Unit e le tele avanoa ma e le fausia ni faʻafitauli aʻo tapena le potu. O le autu autu o le faʻamaloloina o le a latou faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina, o le mea o le malosi o le o loʻo taofia le moli moli ma masini mo le faʻagaioiga o le faleuila. Na o le pa popcelain bowl mafai ona vaaia.

Tutoʻatasi faʻapipiʻi o se ituaiga taofia

Na taofia e le faleuila le avanoa avanoa ma faʻafaigofie i le faletaele.

Faʻapipiʻiina o le saeia le faleuila ma ou lava lima o se faʻafitauli faʻapitoa. E sili atu le faigata o le faʻapipiʻiina nai lo le faʻapipiʻiina o le fola laupapa, talu ona faʻaopopoina i le nanaina o le nana, o se mea e manaʻomia e tusa ai ma ni mea o le a mafaufauina i lalo.

Lelei o le taofia

  1. O ia faʻataʻitaʻiga e fetaui lelei ma le potu, ae le o se taulaga o foliga o le faletaele poʻo le faleuila i le tulaga o se isi nofoaga o faletaele. Lelei tele i latou ma a latou tiute tuusaʻo, taofiofi o tagata o le a faʻaopopoina ona faʻaonapo nei i foliga o le faletaele.
  2. Pendeat toleints bowls e i ai se mamanu malosi ma e mafai ona sili atu le lelei o avega i le 0.4 tone. Tagata mafatia i le sili atu o le tele o le tino
  3. O tagata atiae o ia fale faitoʻaga ua ave i ai le tele o talitonuga, ma le geometry o le pesini mafai ai ona e faigofie ma mafai ona faia le faleuila.
  4. Fausiaina-I le suavai loto, fesoasoani i le vai tafe e fealuaʻi ai ma se saoasaoa tele, mautinoa mama mama o le ipu i lona itu atoa.
  5. Faapipiiina o fale-i le faʻapipiʻiina ma o le asoa o le a fesoasoani faʻateleina le tumama o le potu ma faʻafaigofie tele le tausiga o le Tile.

Tusi

E talitonu o loʻo faʻateleina le faʻapipiʻiina o le faleuila i le vale i le potu, ae e le atoa, aua o le mea lea, aua o le nofoaga o le faʻapipiʻi e manaʻomia se isi nofoaga.

Fausia se faleuila, faapipiiina o faʻapipiʻi ma se pesini ma o latou lava lima o loʻo faʻaalia ai le auai i mea faigaluega nei:

Laina polokalame: 1 - Rods mo le nanaina, 2 - Monolithic sima pito i lalo, 3 - palasitika alavai.

  • Uafu;
  • O mea faʻapitoa e faʻatatau i le sima o loʻo tutusa ma le lautele o faʻamaumauga;
  • faiga le tulaga;
  • faailoga poo le penitala;
  • rofautte;
  • Masini a le Cads ma le Masini;
  • Fetuunaiga o le Fetuunai;
  • Sikulukatea ma sopoia;
  • o le samala;
  • Bulgarian;
  • O le sami i luga o le silika.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tapunia le malifa i luga o faʻamalama

Faapipiiina ma lona faapipiiina

E pei ona taua, e faʻapipiʻi ai le faleuila, ma o latou lava lima, e te manaʻomia se nich. O ia mai ia e amata galuega uma. O le nofoaga o le nich e tatau ona filifilia e tatau ona amanaia le ono mafai ona lilo o se fusi pa o le lipine paipa øa110 mm. E masani ona mafua ai le sili faigata. Afai o le sefeina o le avanoa e le o se tulaga muamua ma o loʻo i ai se avanoa e taʻu ai le avanoa o le 15.0 x 70.0 cm, ona faʻaaoga lea o se pusa susu.

Tutoʻatasi faʻapipiʻi o se ituaiga taofia

Faapipiiina o polokalame.

Ina ua maeʻa le faapipiiina nofoaga, ae amata le pepa feaveaʻi, lea e aofia ai se tane na natia. O le faʻavaʻa o loʻo faʻapipiʻi muamua, ae naʻo le faleʻaiga ua tuʻuina atu i le tuʻuina atu o le faʻapipiʻiina.

I le avea ai o se tulafono, e i ai 4 faʻasino manatu i luga o le faʻavaʻa (2 vae o lo o faʻapipiʻi i le fola, ma 2 puipui e faʻatumauina i le pa).

Faatulagaina Faʻapipiʻi amata ma vae. A maeʻa ona latou faʻasaʻoina, ua suia le faʻata i le faʻaaogaina o le 2 Belts mo lenei i itu uma o le faʻavaʻa. E tatau ona i ai i le va o le alavai o le 25.0-30.0 cm mai le fola.

Filifili ma le maualuga, faapipiiina o le faʻapipiʻi ua maeʻa e ala i fusiina o puipui o loʻo tumau i le puipui ma le malosi paʻu pe malosi foi.

I le taimi o le faʻafaileleina o le faʻavaʻa faʻaaoga le faiga, e manaʻomia le faʻatonutonuina o soʻo se nofoaga uma.

Faʻaputuputu faʻapipiʻi ma vai ma le fale toso

Faʻafesoʻotaʻi se tane natia i le sapalaiina o vai e tatau ona faʻaosofia lelei, a leai o isi mea e latalata i le taimi o faʻagaioiga o le a le faʻateʻaina e aunoa ma faʻalavelaveina le faʻamaoni o puipui. Ina ia faia lenei mea, e sili le faʻaaogaina o le apamemea poʻo polypropylene tubes. Ina ia faʻamaufaʻailogaina filo, E sili le faʻaaogaina o le pasese ma vali. E le taliaina le faʻaaogaina o mea feololo, e mafai ona e gafatia le filogia o le a Amerika ituaiga.

Fesoʻotaʻiga i le pito i luga o le swage e faigofie, faʻaaogaina o se mea masani o le sami ma faʻamau pusi. I le taimi lava lea, e le tatau lea e le tagata ona faʻagalo e uiga i slots ma liliu, o le faʻapipiʻiina o lea e tatau ona faia na o le fesoasoani o tap i le itu o le 45˚.

Mataupu i luga o le autu: fale teuteu mo pusi ma maile

O mea uma o loʻo faʻamauina ma fesoʻotaiga faʻapipiʻiina elemene e tatau ona faʻataʻitaʻi. Ma na o le mautinoa o mea uma o loʻo leai ni mea ma faʻamautu gaioiga, e mafai ona e amata i le laupepa laupapa. A o le i amataina galuega i luga o le ogalaau, e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le United Contanoal Action Azzales (tele ma laititi), o faʻapipiʻi ata ma le sikuea mo le faʻapipiʻiina o le ki faʻapipiʻi.

Ae mulimuli ane galuega mulimuli e faʻatatau i le faʻapipiʻiina o le safugalele o le malulu o loʻo taofia ai ma o latou lava lima e faia pe a maeʻa galuega.

Faapipiiina ipu faleuila

E tele auala e tatau ona amanaia pe a faʻapipiʻiina se pesini-ituaiga falevae i lalo o le bowl:

Tutoʻatasi faʻapipiʻi o se ituaiga taofia

O le faaputuga o le ipu o le faleuila

  1. Faaeteete fetaui lelei o ni auupega e faʻafesoʻotaʻi ai le faleuila ma faʻapipiʻi. E foliga faigofie lava lenei galuega i le taimi muamua, ae e tatau lava ona faʻataʻitaʻia i totonu o le tiute atoa. E taua le fuafuaina o lo latou umi. O le a le faʻatagaina le 'auʻaunaga umi le faleuila e faʻafailele malosi i le puipui. Afai o le puʻupuʻu ua tipi ese, e mafai ona tu le auala i le taimi o faʻagaioiga.
  2. I le va o le faleuila ma le puipui i le taimi o le faʻapipiʻi o le ipu i totonu o mata, e manaʻomia le tuu le kesi mai le paʻu mai le paʻu, e ono le paʻu lava poʻo le faleuila e ono faʻaleagaina. Afai mo nisi mafuaʻaga o le paʻu kesi o loʻo aofia ai i totonu o le afifi faʻafuaseʻi na mou atu i se mea, o se sapicone spath mafai ona faʻaaogaina. E faʻaoga i le vaega o le ipu faʻafesoʻotaʻi ma le puipui ma o loʻo faʻatali seʻia oʻo i le faʻamamaina atoa. O le gasket e le mafai ona tauaveina le faʻamaufaʻailoga o mea i lea tulaga, ae naʻo le ituaiga o le teʻa e faʻaaogaina.
  3. O le fesili o le tuʻusaʻo tuʻusaʻo. Nati e tatau ona faʻamalosia ma faigata ma i le taimi lava e tasi ma le faʻaeteete tele. Leai se mea e te faʻagalo e faʻaaoga uma palasitika ma paʻu pakete, o loʻo aofia ai, a leai, a leai se mea e mafai ona pa ai le puaa o puaa.

Faatulagaina le ki ki

O le faʻamaloloina o tagata o loʻo i ai le alavai o le alavai o ituaiga nei:

Tutoʻatasi faʻapipiʻi o se ituaiga taofia

A o le i auauna, tatala le vai o le vai o le vai i le tane, ona A maeʻa ona faʻapipiʻi, e le mafai ona e oʻo i ai.

  • inisinia;
  • Pneumatic.

Mataupu i luga o le autu: o taimi nei e foliga pei o flaral woppapers i totonu?

O le filifilia o se faleuila, e sili atu le faia o le fiafia i le pneumatic. Faʻatena latou e faigofie faigofie, ma o le latou ola tautua sili ona sili atu.

A o le i faʻapipiʻiina le ki alavai, e manaʻomia le tipiina i le ogatotonu o le faʻatulagaina faʻavae mo le ulufale atu i le vaega o le tane. E tusa ai ma le mea muamua e tatau ai ona tatalaina le fafagaina o le vale i le tane mo le sapalaiina o le vai malulu. E masani lava ona i le tane, ma pe a maeʻa le faʻatupeina galuega, o le a faigofie ona oʻo iai.

O le faia o nei mea faigofie uma, e mafai ona e amata fesootaiga ma faʻapipiʻi le faʻamau i le nofoaga. Faʻafesoʻotaʻi ou lava lima o le a le faigata tele. Mo se masini inisinia ki faʻamau, o le mea e manaʻomia e fetuunai i le itu talafeagai o pine o palasitika, faʻafetaui lo latou uumi. Pneumatos e fesoʻotaʻi faʻafaigofie. Leai ni fetuunaiga e gaosi. Ua lava lea e fesoʻotaʻi ai le lua o tulauti ma le pul-button poloka. O le mea muamua e mafai ona nafa ma le tamaʻi alavai, ma le lona lua e mo le lapoʻa. O le fesoʻotaʻiga faʻamau o loʻo faʻaofi i se pu faʻapitoa ma snap.

O le vaega uma o le faʻasologa o le faʻapipiʻiina o le faleuila faleuila i o latou lima. Ma e naʻo pe leai, e filifili tagata uma mo ia lava. Ae afai e iai lima ma le sini faʻapitoa, ona iloa ai lea mai ituaiga uma o loʻo afaina ai o faʻamatalaga talafeagai, o lenei faʻaogaina o le a avea ma se manaia ma le faʻamanuiaina.

Sa i ai muamua, o loʻo faia ni vaega na faia i fale e sili ona lelei ma ua manatu i mea taugata. Ae i le taimi lava o le taimi, ona o le siʻitaga o talosaga mo nei meafaigaluega, o lona tau e matua faʻaititia ma o lea o le faleuila e mafai ai e le fale teu mea uma. E manino ai o totini maʻi e sili atu ona taugata i fafo, ae sili atu ma sili atu tagata i aso nei e maua ai le fiafia i le taimi o loʻo mimilo ai le oona. O le mea moni, o loʻo faʻapipiʻiina i ou lava lima faʻaitiitia ai tau, ma afai o iai le talitonuina o le galuega o le a faia ma le saogalemu saogalemu. Ae afai e manino lava e le tatau ona fai e aunoa ma se fesoasoani, e sili atu le faʻafesoʻotaʻiina o se kamupani faʻatuatuaina.

Faitau atili