Tagi o se falemeli kolisi i luga o vailaau ma au lava lima: aoaoga (vitio)

Anonim

Laina o le kolisi kolisi ma ou lava lima i aso nei o se tasi o sili ona matagofie feololo. Mafuaʻaga, o le uiga lelei o mea e taua tele lona uiga taua. Ae o le filifilia o se laupapa maualuga-lelei sitiseni fale, e mafai ona e mautinoa o lau koeaū o le a umi lava ma le le faʻavaeina o soʻo se leaga tele.

Tagi o se falemeli kolisi i luga o vailaau ma au lava lima: aoaoga (vitio)

E mafai ona faʻataʻatia se laupapa laupapa i totonu o potu o le fale sisitema lea e amata ai le le fiafia o le 35% i le 60%.

O lenei ua fuafuaina e tagata faʻapitoa tele o filifiliga mo le galugalu o se fale laupapa. E tofu tagata uma ma vaivaiga ma le mamalu. Ae ua manatu o se tasi o auala sili ona lelei o le oloina o se ofisa sisitema i luga o Teneru. O se tulafono, a o tupu le taualuga e tele le malosi, ma o le maualuga o le manatu o le tulafono o loʻo faʻaitiitia tele.

Sauniuniga mo Galuega

O le Umi o le fale o le fale faigaluega e fuafua lava i le tekonolosi ma le saʻo o lona galugalu i luga o le fola. Taua tele e manaʻomia le tuʻuina atu o tapulaʻa o le microclite i totonu o le potu, aua O i latou o loʻo matauina le faʻaititia o le faʻaititia o le suia o laupapa. O lea, o le tulaga sili ona taua aofia ai:
  • Air Humdity i le tulaga o le tusa ma le 35-60%;
  • O le sulugatiti o puipui ma fola e tusa ma le 5-6%;
  • vevela vevela i le fale mai le 19 i le 23 ° C.

Peitai e ui lava i le gasologa o le laupapa i le vaipanoa, e tolu metotia, ma e mafai ona e galue ma le masini.

E aofia ai le faʻatatauina i luga o fetuunaiga faapitoa, i luga o le ata ata poʻo luga o le masani sima masani. O lea la ua lelei, e iloa ai o le a le auala e filifili ai, mafaufau i ni suli o le taotoga i auala taitasi.

Faatumea Parquet i luga o le lags ma le fiafia

O lea, o le auala muamua o le taaloga i luga o pou. Muamua, pe a tatau ai, faʻamafanafana le foloa ma faʻaaluina uma fesoʻotaʻiga talafeagai, ona seʻi i luga o peni. Ae le i faia le galuega, aua neʻi galo ona ia faia ma le faaeteete laupapa mo le lang ma se vaega o le aʻiaʻi ma mago. Ia vave saunia ni mea faigaluega ma mea:

  • lava-lipping scw;
  • lio;
  • fao;
  • Faapitele faailoga;
  • plywod comps;
  • fale malo;
  • o le samala;
  • Tina ma fuafuaga.

Mataupu i luga o le autu: Methompy ma lona uiga nai lo le fufuluina o fale puipui

O lenei, e amata mai le pito o le puipui, nofo i luga o le fao o le lag. Aua neʻi galo e siaki soʻotaga faʻatasi ma le fesoasoani a se tulaga, ma o afa uma o le metter e faʻasaʻo ai le taina ma le fao. Afai e le mafai ona iloa, ua fautuaina e fesoʻotaʻi ma i latou i le talosaga a le vaalele ma Blades.

Tagi o se falemeli kolisi i luga o vailaau ma au lava lima: aoaoga (vitio)

Fale laupapa laupapa.

Ina ua teuteuina le fola i pou laupapa, e mafai ona e amata amataina slingwood plywood. O le a folasia i ni vaega se lua. O le muamua vaega o loʻo faapipiiina e faʻaaoga fao e faʻaliliuina, ma o le lona lua o loʻo i luga o le muamua ma le kulimi. O sea lua-vaega filifiliga o le a mautinoa ai le tumau o le fola.

E tusa ma le lua aso mulimuli ane, ina ua lelei le patipati o le gagana gagana, o le a mafai ona tuʻu le Komiti Faʻataʻitaʻiga - Muamua i le kelu, ma luga o le fao. Ina ua mavae lena, o loʻo vavaeina le laupapa laupapa, ona aveese lea o le lapisi ma le pefu ma se ie.

O le taimi mulimuli o le fola fola i luga o le paneur o lona canquaring. E mafai ona e faʻaaogaina uma le tasi ma le tele o vaega o varnish mo laupapa - faʻalagolago i le lelei o le laualuga.

Faatulagaina Parqutt Boards e faʻaaoga ai le puʻeina ma plywood

O le isi auala e faʻapipiʻi ai le parquet i luga o le faneru - faʻaaoga le faigofie ona fufui mai sima. O se auala faʻaolaina lelei lea e faʻatagaina ai oe e aloese mai le tele o faʻafitauli. E galue o lenei metotia o le ae manaʻomia:

Tagi o se falemeli kolisi i luga o vailaau ma au lava lima: aoaoga (vitio)

Fale pasi a le komiti a le Cirquit.

  • tali lelei mo le laga;
  • tagata AOAO;
  • plywod comps;
  • Faapiga faapitoa;
  • fale malo;
  • Se seti o fao;
  • o le samala.

Muamua e tatau ona e sasaa le fola ma se sima na malaga. O lea e tupu mea uma, o le scred i le iuga ua tufatufaina atu le faʻaaogaina o se lamolemole uʻamea umi. I le maeʻa ai o le faʻatumu o le faʻatumu, faʻatali pe a ma le vaiaso, a o mea uma na puʻeina ma mago.

O le isi tulaga o le fusiina o le plywod pepa. Faigofie mo pepa faʻapipiʻi i luga o le fasi, ia manatua o le mafiafia o le plywood e tatau ona tutusa ma le mafiafia o le tulaga o le fale. I luga o le fola e tatau ona e faʻaaogaina galue ma se mafiafia o meaʻai ma faʻapipiʻi. Faamautu le faaeteete i avanoa: E tatau ona latou 10 mm e uiga i puipui, ma i le va o pepa - 5 mm. O le a latou fesoasoani i le mea moni o Plywood e le siitia.

Mataupu i luga o le autu: anufe e leai ni faleuila - mai le filifiliga e faʻapipiʻi ai

E tusa o le 3 aso mulimuli ane, pe a maliu le Gelu, o le Pluswood na faʻasaʻoina i le fesoasoani o oe lava ia, lea e manaʻomia ona salu le samala. A maeʻa lenei mea, pe a uma se isi aso e tolu, o le sipalu sipela e mafai ona tuʻu i luga o le vaega o loʻo taua i luga.

Faapipii i luga o le ata fola ma le faga

O le auala lona tolu o le faʻapipiʻiina o le parquet i luga o Faneru - i luga o le ata fola. O le metotia e le leaga, ae le o le maualuga maualuga. O lona faʻaaogaina e faʻaaogaina i le tulaga o le faʻatapulaʻaina o taimi ma mea. O lona fatu o le foloa e le o sauni i lalo o le fauta. E galue, e tatau ona e faʻatau na o le kulu ma le faʻaaogaina o le tagata lava ia.

Muamua, o le kulimi i luga o le fola e faʻaaoga ma le mafiafia vaega, lea o laupepa palu. Soʻo se 50 cm ua latou tumau ma le tusi-tusi, ma o latou pulou e faʻaputuputu ma se samala faʻalelagi. I le maeʻa ai o le metotia na faʻamatalaina i luga, e puʻeina ai se fale laupapa.

O lea, o le metotia autu o le laʻa i luga o le palisi i luga o le laufanua e tutusa ma le mafai ona auiliiliina. O lenei e sili atu le faigofie le iloa o le auala e filifili ai. Aua neʻi galo e fuafua ai mea e aloese ai mai le ofo.

Faitau atili