O se isi vaega o Mesh

Anonim

E mautinoa o le toʻatele, ulufale atu i le fale supamaketi, saʻilia i le tele o ituaiga o tioata mo le fevae. Ma e foliga mai ai le mea o le eseʻesega ai, e ese mai i mea e faia, ma lanu? O le mea moni, o le suiga e tele i ai, ma muamua o le talosaga. Mafaufau i ni ituaiga lauiloa, ma tatou taumafai e iloa - o le a le ata pito i luma.

Fefiloi o metotia mesh mo mataupu uma o "fausiaina"

Ituaiga o mesh ma talosaga

Muamua lava, ua suia le lima o teʻa e tusa ma le mea e fai, ma atonu:
  • Uamea
  • Polyearthhan
  • Aano
  • Fiberglass

Uamea

O se isi vaega o Mesh

Plaster grid

Ole auala lea e mafai ai ona sui le Cred Faʻafetai i le faʻaaogaina o le mamanu, e fausia ai se fesoʻotaʻiga malosi ma le faʻavae ma le faʻavae ma e le gagau.

E faia mai se paʻu manifinifi palu ua le mafai ona lamatia. Lenei aso, i se vao vao e masani ona maua i auala galuega. E tuu i lalo o le iesa o le Asphamber e aloese ai mai le faatafunaina o le Taulaga.

O nisi o tufuga e faʻaaogaina se tolopoina o le ipu, ae, o le a ou le faitala, ona o lona kalave ma maualuga. O loʻo i ai ni filifiliga faigofie, i le lelei e le maualalo ifo i uʻamea.

I le faʻaopopoina o le OLOA, e i ai foi le poto masani filifili ata puʻupu. E gaosia i le siitaga o le tagofia o le tasi ma le isi, ma e aunoa ma le faʻaaogaina o le tuʻufaʻatasia. Tele taimi e masani ona faʻaaoga i le pa o le palu. Ae e tatau ona maitauina e faigata tele ona galue ai, ma o le tau o i nisi taimi pe sili atu lona maualuga atu nai lo le Anapo.

Polyearthhan

O se isi vaega o Mesh

Mesh plaster stade 1000mm55 50mm 145GR

E faʻaaoga tele le upu taofia, i lona ulutala i se isi uiga. O le mea moni lava, o le puipui lea e puipui mo le faamavaega. Ona o lona malosi, e mafai ai ona tatalia le mamafa lelei lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a pa'ū se tagata poʻo ni mea e maua mai i le vaomatua. O lenei vaega o loʻo iai faʻailoga faʻapitoa i pito faapitoa i pito, ina ia mafai ona aoina i totonu o se tapoleni tele.

Mataupu i luga o le autu: filifiliga mo le faʻamaeʻaina o faʻamalama ma o latou lava lima

Faʻatupuina se faʻavae o le vete mimiti i se tulimanu e uiga i le faʻafaʻafofoga, ma faʻaseʻe maualuga atu pe a manaʻomia. I tausaga talu ai nei, o le faʻaaogaina o se puipuiga puipuia i totonu o nofoaga o loʻo avea ma tulafono masani ua avea ma tulafono masani ina ia mafai ona malupuipuia tagata faigaluega mai le vaomatua.

I se faʻaopopoga, o le palasitika o loʻo masani ona faʻaaogaina i totonu o nofoaga, lea e mafai ona aveesea ai poʻo se manu faʻasele. Ioe, o loʻo sili atu ona taua lana vaega o le pa puipui o ia mea puʻeina, ae e vave ona faaitiitia, ma le tau, RabitsA.

Aano

O se isi vaega o Mesh

Fala Mesh o se pa

E tele taimi e taʻua - ata lafoia pe faʻapipiʻi. I lea tala, o lenei mesh na faʻaaogaina ai naʻo le militeli, talu ona e pei o laufanua faʻalenatura ma lona ata. Peitai o le taimi nei ua faʻaoga i le faʻamamaina o le vaomatua pe a maeʻa galuega o le fausiaina o loʻo faia i se nofoaga olaola. Na ia taofiofi le pefu lelei ma puipuia fale mai le timu po o le kiona. O lona ata tipiina o le aoga tutusa, aemaise lava pe a faʻatinoina le galuega i le tau vevela.

Ma le isi, o le magaufide grid ua faʻaaogaina e ufiufi ai le faʻalavelave o le fale, pe a fai o galuega o le fausiaina e le tumau le tumau, pe e manaʻomia le tuʻuina atu o le matutu mago.

O le ata lafoia o le tissue o loʻo faʻaaoga ai le mesh i aso uma ma i aso uma, i le taimi e faʻaaoga ai e puipuia ai moega mai le moa. E le gata i lea, o le faʻailoga uʻamea ma se masani masani o le a sefe mai le faʻapipiʻi mai manulele e ave mo se lamolemole fanua.

Fiberglass

I fafo, e tele lava e pei lava o se upega puipui mo vaomatua, ae mamafa tele ia te ia e ala i le malosi tele. Finaglass faʻaaoga i le taimi o le faʻamaeʻaina galuega o le faʻamalosia faʻavae i lalo o le sima. Afai o mea mamafa o loʻo faʻaaogaina mo le teuteuina i fafo, pei o le nonoa poʻo le granite, e manaʻomia faigofie. O lenei grid e masani ona valaau na o le vali vali, ma e tatau ona tasi vaega.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona aveese le teuteuina mai le pa ma faʻagalo

Faamalosia, vali mesh

Fala Mesh

E iloa e tagata uma o le fausiaina o le faʻauiga ma le sima-faʻavae le tele o le alkali i lo latou faʻavae o le tele o ituaiga o palasitika. O le mafuaʻaga lea o le ata o loʻo faia ai mesh o loʻo faia i le sili ona lelei o le faʻatauga, lea e le o faʻafefeteina o aʻafiaga ma alkalis.

TAUA: O le tolopoina o le fale, e fautuaina le faʻaogaina o le atavali ash ma le SSA 1363-4sm makaina, o le 4sm o le faʻailoga o le tele o le sela 4 i le 4 cm.

O le fusi e matua le mautonu e suia ai le vevela. Ma e le pei o le palasitika, e leai ni meatotino e faʻalautele ai. Ona o lenei mea, e mafai ai ona tumau pea le faʻamalolo, peitaʻi ua kulimi foi mo faʻamau poʻo le poletivin marcevin.

Ae faʻatatau i mea o loʻo filifilia e filifilia mo le teuina o puipui, o le a filifilia le faʻailoga o le faʻailoga e filifilia. Ua faʻailogaina pe a mulimuli mai:

  • 70 G
  • 120 g / m
  • 145 g / m
  • 165 g / m

O numera o loʻo faʻaalia ai le mamafa o le mea e sili atu ai le tasi sikuea mita o le faʻamalosia o le sili atu ona faʻamalosia. O le a le aoga i luga, o le sili ona faigata faʻaumaina mea e mafai ona faʻaaogaina.

TAUA: O nisi fale gaosi, e pei o le "cerezite", fua uma kusi ma le grid for. I lea tulaga, e sili le faʻaaogaina o oloa a e tasi le tagata gaosi oloa, ona toe umi lea o le tau.

Tulimanu ma grid

O se isi vaega o Mesh

Fala Mesh (DENSERAL 145 G / M2)

Fiberglass faia mesh, tele fetuʻutuʻunaʻi, ona o le mea e faigata ona faʻaaoga i nofoaga o suiga mamafa poʻo tulimanu. O le mea lea, o totonu o se tulimanu ua faia faʻapitoa mo nei faʻamoemoe, i luga o le ivi, ua uma lava ona faʻamautu e le ata vali. O le tulimanu e faʻapipiʻi i le kelu ma faʻaauau le faʻaloaloaina o le grid.

O nisi fao tagata e faasaoina, ma faigofie ona lafo le uafu, ae ou te fautuaina malosi e le faia. O le faatafunaina o o le vaega o Plaster, e pei o se tulafono, amata vave mai le tulimanu o le fale, ma le tulimanu ma mafai ai ona puipuia.

O lea, ia tatou otooto uma i luga ma taua le tulaga sili o le faʻaaogaina o se tioata vaivai messh:

  1. Matua faʻateleina le tautua o le tautua o le faʻapipiʻi luga
  2. Puipuia le laualuga mai le foliga mai
  3. Faigofie ona faaaoga
  4. Faateleina le maualuga o le maualuga ma puipuia mai i aafiaga tau tamaoaiga.
  5. Faʻaleleia o le Coting meatotino e fesoʻotaʻi ma le vevela mata

Mataupu i luga o le autu: tekinolosi galuega ma gvl

Galue ma le faamalosia le Grid

O se isi vaega o Mesh

Fala Mesh

Ae le i faia le faamalosia, e tatau ona e faia se aofaʻi o galuega, lea o le a mulimuli ane faʻalautele le tautua olaga.

Muamua o pau lava, o le puipui e tatau ona faʻamamaina ma le faʻaeteete ma le faʻagaeʻetia o lapisi. A leai, e mafai ona tapa le keke.

O le isi, o le laufanua e faʻatinoina e le pito i tua ma le palapala, ma faʻapitoa foi i nofoaga e masani ona faʻaaogaina, talu ai le susu e masani ona faʻaputuputu i lalo.

A mago atoa le laualuga, o le tulimanu ua mautu ma kelu.

TAUA: Faʻaaogaina le Mesh o le kamupani "Liantydyd", lelei lelei e fetaui ma le le fiafia "creezit".

Ina ua maeʻa ona faʻasaʻoina le tulimanu, o le mea la, o le la, lea, ma le fesoasoani a le tagata poʻo le spatala, o le faberglass, o loʻo fesoʻotaʻi, pe a fai o loʻo sosoʻo ma le pepelo E tatau ona faʻatagaina ona faʻamamaina lelei.

TAUA: I le vevela mai le +15 i le +30 tikeri, o le kelu "celezite" tatau ona mago le itiiti ifo i le aso.

O lenei ua matutu le laualuga, e mafai ona e agaʻi saʻo i le faʻaumaina. O le fale fausiaina faamalosia le faavae i le tele o taimi, o lea e mafai ona e faʻaaogaina atoa lava i se fafine uo uo e faʻauma, o le a le mamafa tele.

Faaiuga

O se isi vaega o Mesh

Mesh plaster stade 1000mm55 50mm 145GR

I le faaiuga, ou te fia iloa, e ui lava e ui lava o le isi mea e tutusa, o le fatuaiga fausiaina o se tulaga sili lea ona lautele. Ma, mo se faʻataʻitaʻiga, togiga, e le talafeagai mo le puipuia o vaomatua, ma ua fefe le palasitika i Alkaline keke ma sipuni.

Aunoa ma le fale mesh, e leai se fale e tasi i le aso, aemaise pe a manaʻomia le faia o galuega i le maualuga maualuga.

Ina ia aloese mai le le fiafia o taunuuga, e taua le malamalama lelei i le mea o le eseʻesega o latou, ma ou te faʻamoemoe o loʻo faʻatinoina lea o laʻu tusi.

Faitau atili