Matagofie susu ie puipui: ata ma 8 penefiti

Anonim

Matagofie susu ie puipui: ata ma 8 penefiti

E susu le ie puipui o loʻo teuteu ai le pamu e faʻavae i luga o le celfulose fiber-fugalaʻau o se ituaiga lelei o le soʻotaga lelei o le pepa faʻapipiʻi. O lenei ituaiga pepa o loʻo faʻaogaina mo puipui ma mo le taualuga. Ole isi vailaʻau mago lea e manaʻomia aʻo leʻi faatatau i luga o puipui e faʻaʻese ai ma vai. Ona o le mea moni o le tuʻufaʻatasiga o lenei fefiloi o loʻo aofia ai ni vaega teuteu teuteu lelei lava, o ia puipui e faigofie ona i luga o puipui. E tele ituaiga maaea eletise o susu, aemaise lava, pei o le sela, silk, Silk-faka.

Gourmet susu webpaper: tusi tekonolosi

O le susu o afifi e manatu o le sili ona tumau ma tumau, o loʻo toetoe lava o le atoa o loʻo aofia ai i se sili atu le silika fiber. E lava ona malolosi i ituaiga eseese o faʻalavelave mai fafo, ma e tele lava o le faʻaiuga o le taotoga. O mea e susu o tagata e susu e manatu o se sili sili ona lelei mea e faʻatagaina ai le maeʻa poʻo le faʻatulagaina toe faaleleia. A faʻaaogaina ni susu susu i luga o puipui o loʻo i ai lava ni faʻailoga. I se faʻaopopoga, o le susu o pepa o le pepa e fetaui lelei e faʻaaoga i potu o loʻo i ai le tele o tulimanu ma eseese ituaiga o toega. O le tekonolosi o le maualuga-lelei le faʻaaogaina o vai puipui e faigofie tele, ina ia mafai ona e faʻatino oe lava.

Matagofie susu ie puipui: ata ma 8 penefiti

O le susu o le pepa puipui e le atoatoa le tetee i fafo atu

Faʻaaogaina o le suavai puipui o loʻo aofia ai ni isi tulaga eseʻese, aemaise lava, pei o:

  • Sauniuniga o puipui;
  • Sauniuniga a le Soofaafa;
  • Faaaogaina se paluga.

Ae leʻi faʻaaluina ni avanoa susu, e manaʻomia le saunia lelei o se puipui, aua e tatau lava ona lamolemole. E le gata i lea, e manaʻomia le fufuluina o ie mai faʻatoaga, aua e i ai le pefu ma le upega tafailagi.

manaomia tatau nei elemene uamea i le puipui e vali vali faapitoa enamel, aua o le a fesoasoani taofia nofoaga elea mai le mea na tupu. O le laualuga o le puipui e tatau ona togafitia ma le faaeteete i Primer. O le isi laasaga o le tapenaga o se faʻapitoa o se faʻapitoa paluga mo le susu puipui. Ina ia saunia le paluga oe manaʻomia ona ave le vai mafanafana ma faʻamalamalamaina faʻamalamalamaina faʻamalamalamaina lemu se paluga i totonu. O nei paluga uma e tatau ona fefiloi ma se spalala, ae le mafai ona e faʻaogaina ni metotia mo le tolopoina. Vai e tatau ona faʻaopopo seʻia oʻo i le paluga o loʻo i lona maʻai, pei o se mafiafia isumu kulimi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona aveese le loka ma le faitotoʻa i totonu e aunoa ma le valaʻau o le Wizard

Faʻaoga vai pepa e manaʻomia ma le faʻaaogaina o le sili ona masani spatila. O lenei faiga e faigofie tele, ina ia mafai ai ona sili atu le faigofie, e tusa lava pe leai ni tomai faapitoa. A talosaga i le puipui, e tatau ona manatua na le aoga le le aoga i le spatsula tele, aua o le pepa puipui e le manaʻomia se sili sili ona lelei ituaiga. O le suavai o lo o faʻaaoga mai le tasi tulimanu i le isi. Ole a fesoasoani lea ia aloese mai le fausiaina o soofaatasi. A maeʻa ona uma le pepa puipui, e tatau ona e tuua ni nai aso aʻo le i matutu faʻamago.

TAUA! Afai e le sili atu le tele o le le tele o le le tusa o le 5 mm, ona le manaʻomia lea o le faagasologa o puipui.

Auala e Filifili ai Beatpaper Wos

O le susu pepa o loʻo susu o se uluaʻi mea fou, e fiafia i ai le manaʻomia tele.

Matagofie susu ie puipui: ata ma 8 penefiti

O le tasi o le lelei o le susu pepa o le le lava o le leai o se ie

E i ai le tele o mea e susu ai le Wallpappers e tele lava mea uma, aemaise lava, pei o:

  • Leai o le ausa;
  • Faigofie o le talosaga;
  • E le mafai lava ona vave faʻatinoina galuega faʻafouina;
  • Mafai ona faʻaaogaina i soʻo se tagata, tusa lava poʻo le a le ituaiga sitaili;
  • Eco-faauo;
  • Nana ni tamai tulaga o le lagi o puipui;
  • Mama;
  • Aua le mitiia manogi.

O mea e susu o le a vaʻaia atoatoa i totonu, pe a fai lelei meafale ma isi faʻamatalaga faʻapitoa. Afai e tatau ona e maua se lagona toʻafilemu ma le toʻafilemu, o le mea lea e aoga le pikiina o le pepa o pastel, susulu ma lanu lanu o le a faʻatupuina ai se siosiomaga malosi. Afai e tele le susulu o le la i totonu o le potu, e sili le faʻaaogaina o le malulu wallpaper, ae mo potu ma le sili ona manaia o le pepa puipui.

Styped Wom Wallpaper: Ata

O tagata Wealated susu o loʻo faʻaalia i totonu o le lautele lautele, e matua atoatoa tagata uma e faigofie ona filifilia le filifiliga manaʻomia.

Matagofie susu ie puipui: ata ma 8 penefiti

O fale gaosi i ona po nei o fai ma sui o le tele o mea e sili ona susu ai.

Aemaise lava, e aoga le faailoaina o le pepa puipui:

  • Falani;
  • Turkisa;
  • Lusia;
  • Dance gaosiga.

Mataupu i luga o le autu: filifiliga o le tu i lalo o vae o le taele

O loʻo faʻamamaina o loʻo faʻamatalaina e le sisi susu i le tele o lanu, o loʻo i ai ni vaega faʻalenatura ma le sili-matagofie o le sili ona pupula i lona faʻavae. E mafai ona faʻaaogaina lea nofoaga puipui e toetoe lava a soʻo se laufanua, ma ina ia faʻateleina ai a latou susuga i luga, e manaʻomia tele mai le ufiufi ma se vaega o va eseese. E le mafai ona maulalo i latou e le turkish vai i la latou tulaga lelei i o latou mea e sili atu i Farani oloa, ae e umi se tau. Lusia susu o Rusia mo le tumau o latou faʻaletonu, e mafai ai ona latou faʻaaogaina e le gata i latou e le gata i le sili atu o le kuka, ae o isi foi o se auala mo le lafoina o puipui.

O le susu o pepa puipui o le gaosia o Denmurk ua iloga i le mea moni o le paluga ua uma ona faʻamalu ma se lanu paʻepaʻe paʻepaʻe. E mafai lava ona faʻaopopo le eseese lanu lanu ma teuteu vaega, o loʻo faia ai se lanu sili ona lelei. Ole tausiga ole peleue e faigofie lava ona faigofie, e faigofie ai ona latou soloiesea i latou ma le ie susu, atoa ma le mama tui. O avanoa o loʻo faia i luga, e mafai ai ona aveese lelei mea ma soʻo se stane swover.

Faʻafefea ona faʻaaoga le susu o le susu: tusi tekonolosi

O atigipusa susu o loʻo i ai le manaʻoga, aua e iloga e ala i le faigofie faigofie o le talosaga ma le faʻapitoa o mea.

Matagofie susu ie puipui: ata ma 8 penefiti

Susu le pepa teu tupe tekonolosi

Ae le i faʻaaogaina ni susu susu i luga o le puipui, e tatau ona e muamua:

  • Faʻamama ma le totoʻa le pa mai le pefu ma le filogia;
  • Faʻaaoga le toty;
  • Faatagaina se tagata muamua.

A maeʻa ona saunia lelei le puipui, e tatau ona e tuua mo se taimi faʻapitoa ia mafai ona mago, ona e mafai lea ona ia faʻaaogaina le suavai puipui. A faʻaaoga le mea, o le spatate e tatau ona teu i se tulimanu, ma e leʻo faʻamalosia tele i le puipui ina ia atoa le faʻataunuʻuina o mea uma e faʻataunuʻuina.

A o le Wolmpall Shellpaper e faʻaaogaina atoatoa i le puipui, e tatau ona e tuua i latou seʻia maeʻa le susunuina atoa.

Susu o pepa (vitio)

O lea, ia faʻaleleia atili foliga, e mafai ona e ufiufi le pepa puipui ma se eseʻese eseese ma o latou lava, ona e mafai lea ona fufulu atoa i ai ni aʻafiaga. Simpled ma uluai susu susu na foliga manaia tele i se tulaga faʻapitoa, tusa lava poʻo le a lona fofo o le fofo, faʻapea foi ma le tele o latou ata.

Mataupu i luga o le autu: Tatou te tutoʻatasi faʻaaloaloga mai o ie mai ia te oe lava

Faʻataʻitaʻiga o susu ie afifi mo puipui (ata i totonu)

Matagofie susu ie puipui: ata ma 8 penefiti

Matagofie susu ie puipui: ata ma 8 penefiti

Matagofie susu ie puipui: ata ma 8 penefiti

Matagofie susu ie puipui: ata ma 8 penefiti

Matagofie susu ie puipui: ata ma 8 penefiti

Matagofie susu ie puipui: ata ma 8 penefiti

Matagofie susu ie puipui: ata ma 8 penefiti

Matagofie susu ie puipui: ata ma 8 penefiti

Matagofie susu ie puipui: ata ma 8 penefiti

Matagofie susu ie puipui: ata ma 8 penefiti

Faitau atili