O le lanu o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le taulaga; ata i totonu

Anonim

Italia Upnut o se tasi o lanu sili ona iloga o loʻo tufatufa atu i le gaosiga o meafale ma totonu o faitotoʻa. E faʻailoa i aganuʻu, faʻaleagaina ma le mafanafana.

O le lanu o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le taulaga; ata i totonu

Taeao Lelei

O sea lanu o le a mautinoa e fiafia uma i le fiafia o ata o ata i totonu ona o lona fiafia ma taugata. E le gata i lea, o lenei mea mafiafia ma ma le maaatu uliuli lanu mumu e tele naua lanu. E mafai ona e feiloai i le samasama-mumu-enaena ma lanu mumu mumu-mumu o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le a faʻaalia ai le matagofie o lenei lanu le masani ai.

Talosaga

O faitotoʻa i totonu o Grant Grace Fillian Wallut e matua fiafia lava i tagata mamanuina ma na o le alofa o le matagofie o mea i tausaga ua tuanaʻi. E masani ona latou mauaina mo:

  • Nofoaga ma fale nofonofo;
  • Potu faletalimalo;
  • Pa.

O le lanu o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le taulaga; ata i totonu

O sea tagata faʻatau alofa e mafai ona faʻamatala e mafai ona faʻamatalaina, o le mea moni, o le uluai logo mafai ona faia se tulaga ese ma le manaia i totonu o mata.

Ua mafai e le au ufaʻi e pei o le fausiaina o faitotoʻa o faitotoʻa e oʻo i le tele o laʻau, o le mea sili ona taua o loʻo i le lalolagi.

O le lanu o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le taulaga; ata i totonu

Uiga

Ua ese le WALUT WOGT:

  • Le lautele;
  • Le maualuga le mamafa;
  • Fetuutuunai.

O le lanu o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le taulaga; ata i totonu

Ma le isi, o mea faapena e faigofie ona togafitia. Italia Walnut ua faamatalaina i ata:

  • mai le enaena ma efuefu;
  • Ma le mumu.

O fafie e iloga i le i ai o le eseese o se faʻatusatusaga mamanu: saturated fafie i luga o le pupula o le paolo autu e mafai ona vaʻaia i le ata lenei. O se tutusa tutusa lolomi ma laupapa laupapa o le autu pu o le pu o lenei laau.

Ioe, o le paolo o fafie e fuafua e le laau o fafie. O le sili atu le faʻatau atu o le Italia Ulnut.

O le lanu o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le taulaga; ata i totonu

Tuʻufaʻatasiga

O meafale o le taimi o meafale, pei foi o tagata gaosi o potu malolo o loʻo fai ma sui o oloa o se paolo o le Italia Walnut i se lautele lautele.

O le mea lea, o fesili e uiga i le manuia o le faʻaaogaina o lenei lanu uigavae i totonu o latou meaʻai e sili ona aoga i lenei aso.

Ia tatou iloiloina le tele o faʻamatalaga o loʻo i ai nei mo le faʻatasia o ata o le uafu fafie ma isi mea pe a teuteuina o nofoaga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona seti ou lima i luga o le auvaʻa i potu potu?

O le lanu o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le taulaga; ata i totonu

Paʻepaʻe papaʻu

Walnut Boot lava ia - ma lona foliga manaia ma le lanu efuefu - foliga sili ona manaia ma muamua. Ma faʻatasi ai ma le paʻepaʻe paʻepaʻe, o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa na faia. I le taimi lava lea, o le aotelega o ituaiga o loʻo i totonu e leʻi faʻalavelaveina tele, ma naʻo le, e tusa lava pe, le maga e faʻamamaina e faʻalauiloa i ai. I le tulaga o le faʻaaogaina o sea tuʻutuuga, o le pepa puipui o beig spedes i le taua o le a talafeagai. O le a matagofie o latou e vaai i se mea pogisa

Ok e sili

Ook Faʻafetai lava e iloga i se pogisa paolo nai lo le popo. O le mea lea, e aoga le taofia o lau filifiliga i luga o le tutū o pa o pa o lanu enaena ma lanu efuefu-piniki. A o le faʻapipiʻi mo le shEF ma nofoa, e tatau ona e faʻaaogaina le paʻu, ma mea e aoga mo tagata e sili atu le avea o se paolo o le malamalama o le mama.

O le lanu o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le taulaga; ata i totonu

Calvados

Ua iloga e Calvados i le sauration, ma i totonu o se magalemu ma se paolo o Ulnut e mafai ona faia le potu i le tautoulu mafanafana. Iloilo sea totonu i le ata. O le a taalo faʻauluuluga o ia. I lenei tulaga, o puipui o le pipi o le a agavaa. E mafai ona avea ma moophini, pe iai ni ie Carmine. Afai i totonu o le potu o loʻo fuafua e faʻapipiʻi meafale i luga, e aoga le mafaufau i luga o le filifiliga o paʻu o paʻu i le leo o Calvados, e pei o ata ata. Filifili se carmine carmine contile chilile e ala i le faʻaopopoina o maa mafanafana o le la i le eso elemene i le faʻavae. Ma mea ato mo faitotoʻa faitotoʻa e mafai ona faʻatauina se matua auro.

Beech

E faapena foi le tutusa o le tundem e iloa ai le mataga. Paʻepaʻe Paʻepaʻe ma moli moli o meafale e talafeagai lelei mo ia, o le a solo ai foliga i le va o nei ata e lua. Ma o le a maua mai e le potu foliga ma faamafanafanaga.

Tatou otootoina

O faitotoʻa faitotoʻa o le lanu o le Italia Walnut o loʻo iloga i le matagofie o le lalelei ma aso nei foliga. O sea faitotoa o le a atoatoa ona fetaui i soʻo se sitaili o le potu, faʻaopopoina o se faʻapitoa faʻapitoa ma tulaga ese matagofie.

Faitau atili