Sima laulau fai oe lava

Anonim

Sima laulau fai oe lava

E iloa lelei e le tagata le taua tele o le faʻaaogaina o le umukuka saʻo: e faigofie mo le kuka, umukuka galuega ma mo le 'aiga o le taeao, ma le' aiga. O se tasi o tulaga taua o le toe faaleleia o le umukuka o le filifiliga ma faʻapipiʻi o le laulau pito i luga.

Filifili se countertpop i aso nei foliga mai e le o se faafitauli. Ae ui i lea, e le o se faigofie uma. E ui i le a le agavaa o alamanuia faʻaalia mea faʻatagata, e tele mea, fai, faʻapea atu i le ata o se tamaʻi umukuka, e le fetaui ai se fono umukuka.

E mafai lava ona faʻatau se laulau le mautonu ma faʻataʻitaʻi i totonu o le umukuka, ma e mafai ona e faia mea uma, o lona uiga o le laulau o le a toʻafilemu ma aoga. Afai tatou te fausia se fale ma ou lima, i se galuega faigofie tele, a o le a faia le laulau oe tatau ai, o le a faigofie ona taulimaina.

E pei ona taua, o le sili ona taua o counterpot alavai na faia e o latou lava lima o le avanoa e ulufale ai i totonu o se mamanu. E faia le 'aufaʻatauga o mea eseese: sima, maʻa, fafie, palasitika.

O le a auauna atu i le tele o le au tusitala. Ma le isi, e mafai ona ai le tuga ia amanaia ia manaʻo o tagata uma o le aiga, o lona uiga, i se tulaga maualuga ma se ituaiga foliga.

Tele taimi e i ai o ni mea faʻapitoa o loʻo iai mai le sima. O lo latou mamafa galueaina o maʻa maʻa e masani ai, e manaia tele i le umukuka. O lea, ua oʻo i le taimi e aʻoaʻo ai pe faʻapefea ona faia se countertp ma ou lava lima mo lau umukuka.

Faʻatulagaina o Faʻasao na faia o sima ma ona lava lima

Sima laulau fai oe lava

Mafaufau ile faʻagasologa o le gaosiga laulau pito i luga mai le sima. Manatua o le faitau igoa o sea ma e masani ona tumatiai ma e leʻi tumau, o le mea moni lava, aʻo e mulimuli ia te oe i fualaʻau tekonolosi.

O le faia o se sima o loʻo taumafai ai, e tatau ona e saunia faʻasologa o galuega, o le vali mo le faʻatafunaga ma le pito i lalo o le pa puipui ma le sima, oneone, meaola. O le atoa auala e vaevaeina i ni vaega.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi faitotoʻa o harmonica intersior ma o latou lava lima (vitio, ata)

1. Faapipiiina faavaa. I le lamolemole lamolemole lamolemole, faʻapipiʻi itu - O lea e te mauaina se pepa mo le lumanaʻi laulau. O le saogalemu e faigofie ona fai pa laiti lapoa mai pa laupapa.

I tafatafa o le faʻavaʻa faʻapipiʻi se laupepa o le polystylionster. O le mea lea tatou te faia ai le tele ma foliga o le laulau pito i luga. O le mamao i le va o pito o le a tutusa ma le lautele o le laulau.

I totonu o le laupepa o polystylene e tatau ona tapunia ma polythylene. E le pipii sima i mea ma o le a talepeina lelei. O nisi Wizards faʻaaoga le agafesootai nai lo le polythylene, pei o oliveif.

2. Sauniga o mea mo le laulau pito i luga. Afai matou te fausia se fale o oe lava, o le a mautinoa lava e le mafai ona galue i se mea fou. E le o se mea lilo e maua ai le fata ma tumau mamanu, e tatau ona e faaofi lelei i sima.

O le mea lea, i luma o le faʻatumu o le tausiga teuina o se malosi faʻavaʻa: seti le faʻavaʻa o le faʻavaʻa mai le faʻamalosia.

3. Aotelega o le fofo. O le sima fofo e tatau ona susu. Mo le tasi vaega o le sima, ave ni vaega se lua o le lapisi ma sima. Aua neʻi galo e faʻaopopoina se tamaʻi laupapa sima i le vaega.

E i ai le filifiliga e pupuni i le pito i luma pito i lalo. Ae o le a tatou le mafaufau i lenei filifiliga. Talu ai o le laufanua o le sima o le a tatalaina, e tatau ona valiina. Ia faia lenei mea, faʻaaoga le dye mo sima.

4. Vaega o le faatumuga o le sima. O le fofo e liligiina i le fomu mo le laulau ma rolls i luga ma le spalala. Mai luga, ufiufi le lumanaʻi chartertpop ata ina ia le maua le lapisi fale i totonu o le leai-aisa fofo.

Ina ia mautinoa le fofo o le faaiuga, e masani lava ona tatau mo le vaiaso.

Faapipiiina o laulau pito i luga mai sima ma o latou lava lima

Sima laulau fai oe lava

Ma, o la tatou tali i le aisa. O lenei o le countertop e tatau ona maua ai le aulelei manaia foliga. O le faia o lea mea, e tatau ona aulelei. Fausiaina o se mamanu o se fale tumaʻoti po o fale, aua neʻi galo, aua neʻi galo i le faʻaiuga o le fauina taimi, ia e aumaia foliga o le oloa i le atoatoa.

Mataupu i luga o le autu: molia gel maa

E mafai ona e valiina le countertp faaaoga se masini olo. Muamua, i luga o le pito i luma o le lumanaʻi umukuka laulau, e tatau ona e uia se disk ma se tamai saito. O lea e te aveesea le le talafeagai o le mafaufau, maamaina fasi.

Aumai i le lamolemole lamolemole o se disk ma tamai saito. A avea o le laualuga ua avea o se lamolemole ma le fiafia i le tago, aveese uma le efuefu.

Faʻapitoa Faʻapitoa mo Faʻatau i Faleoloa Fale, ma o le a mafai ona e faia le laualuga o le laulau-pito latalata i mea totino i granite. Faʻaaoga le gaʻo o le gaʻo i luga o le galuega ma le valiina o le laulau i le lumanaʻi ma se ie malu ma olopalaina.

Ua sauni laulau. Faamolemole ia fua mai o le laulau le faaaloalo e mamafa tele, e sili lona taua o le faatuina o le teuina malu. Faia se mea e mafai ona malupuipuia i luga o le laulau i luga o le puipui, poʻo le faʻaaogaina o tamai paipa uamea poʻo ni fasi mo le tulaga.

Tolauapiga o le galuega ma le uamea faʻamalosia: puipui ma fao.

O le faʻaiuga o le laulau o le a auauna ia te oe e leʻo le tausaga e tasi. Lamolemole sima luga e le taufaʻafefe, maosiosia ma isi mea leaga.

Afai ei ai ni au fesili, faʻafesoʻotaʻi le matou fausiaina o le matou fausiaina, ma fesili ia i latou. O o matou matai o le a taumafai e fesoasoani ia te oe ma taʻu ia te oe uma mea lilo o le manuia fausia. Lesitala i le Newsletter ma Tau atu Uo e uiga i le nofoaga!

Faitau atili