Aveesea o tagata loto ma kolose pulou ma ata ma vitio

Anonim

Ona nofo lea o le mea na nofo ai i le ata ma sa i ai le togafiti matou te manaʻomia, e aunoa ma le nana o le ua le mafai ona faia. Ma le faʻaititia foʻi i le numera o le tetos e sili atu ona taua i le galue ma le ua maise, o auiliiliga o faʻamatalaga, ma, o le mea moni, pe a galulue ma mea eseese o le upega tafailagi. E aliali mai o le lalagaina o toetoe o soʻo se mea seʻi vagana o le sikafu e manaʻomia se toe faʻaleleia ma ni nila. O le aso o le a matou taʻuina atu ia te oe le faigofie faigofie ma faigofie auala saʻo, lea ua leva ona faʻaaogaina faʻaaoga mea uma o le lalolagi. O le a na o oe e nofo e filifili le sili ona talafeagai ma talafeagai auala mo se mea faapitoa.

Lata Ala

Aveesea o tagata loto ma kolose pulou ma ata ma vitio

O le failauga e faʻaoga mo tagata matua mafai ona vaevaeina i ni uiga faʻapitoa: fafie, palasitika, uʻamea. Mai mea ia, o nila ua faʻaaoga e nila nila. Tele tali o loʻo amata ona tuʻuina atu le fiafia i le laau, aua, e le pei o lemea, o tala fai na a le ua. Ae, a o latou fai mai, tofo ma valivali uma unipeʻe nila.

Aveesea o tagata loto ma kolose pulou ma ata ma vitio

Le numera o failaega i seti. O tulaga masani e aofia ai lua pe lima tautala. Lima Bluesting tautala e masani ona lalagaina totigilima, mittens ma vaivai tino gaosi oloa. Ma o nisi ituaiga o pulou ma nisi o sikafu o maea. E lua nila faʻaaoga pe a galue i taufesootai, lavalava, pusa, pulou, Pisinisi, Pisi ma nisi o fala.

O nini o le laʻesega o loʻo lapotopoto. O tau masani masani e lua, na taofia ai le tasi ma le isi ma le uaea, e tele lava ina pa le paluga po o le mafiafia, ae vaivai le laina fagota. Ua faʻaaogaina i le afi atu i le liʻo i se lio poʻo le vase o oloa tuʻusaʻo. Afai o oe o le novice i le lalagaina, matou te fautuaina oe e amata i nei faifaatoaga.

O le failauga e vaevaeina foi i le numera. Ole Aofai o Faitauina, mo se Faaaʻoaʻo Nu Nu.1, faʻalauiloa ai lona mafiafia. O le lapoa o le kolose e filifilia e faʻatatau i le mafiafia o le le mafiafia o le oloa, mai le mafiafia ma le le mafiafia ma le maualuga o le vulu o loʻo e galue ai. Ina ia iloa le lapoa o ni nila, e mafai ona e faʻaaogaina se kapeteni faʻapitoa.

Mataupu i luga o le autu: EBru (ata i luga o vai) fagafao ma ata ma vitio

Aveesea o tagata loto ma kolose pulou ma ata ma vitio

Ia tatou amata amata.

Faaitiitia Laips i se lio

Aveesea o tagata loto ma kolose pulou ma ata ma vitio

O le faigofie ma sili ona malamalama auala o le matua o le lua petrockels i se tasi. O lenei filifiliga e atoatoa mo le galue i luga o pulou ma nini. Aemaise lava, i le ulu, ave ese le le talafeagai o petroceping, amata mai le ogatotonu ma faasolosolo agai i le pito i luga o le oloa.

Ia o mea uma na aliaʻe mai le taimi nei, matou te vaevaeina le pulou, amata i le ogatotonu, mo le fa e tutusa vaega. Ma e sili atu ona i le iʻuga ma i le amataga o vaega taʻitasi tatou te puʻeina ni fusiina faʻalua nai lo le tasi, liliu mai le ata o le mea. Galue i lenei auala, tatou te maua ai se pale simisi e fetaui lelei ma foliga o le ulu.

Aveesea o tagata loto ma kolose pulou ma ata ma vitio

Nana foliga foliga

Taumatau. Faʻaaogaina lenei auala, o le a mafai ona tatou faʻaumatia tagata. Loiss. Lalaga se ulugalii po o le pito i luga o le fiafia o tagata. O le stroy e pei ona latou gaia se tasi matasele. O le numera o le bandwidth matanos e faʻalagolago i le polokalame o lau mea.

Tuua i luga. Loop numera tasi aveese le mea tonu na tautala ai. O le lona lua o tagata. itu. Le isi, matou te oso le muamua matasele i le lona lua.

Aveesea o tagata loto ma kolose pulou ma ata ma vitio

Matou te toe faia gaioiga na faʻamatalaina i luga, ae o lenei pe a uma ona aveese le matasele, e tatau ona e siakiina se lua o lopa i le taimi e tasi. Ma faʻaloaloa mai nei losos i le matasele ma le saʻo o le tautala.

Aveesea o tagata loto ma kolose pulou ma ata ma vitio

Nana le le aoga matasele

Galulue ma le INDAONY itu, matou te faʻaofi se paga poʻo le pito i luga o le faʻailo i le auala lava e tasi e tasi le tasi e faʻataunuʻuina. O le numera o matasi e faʻalagolago i lau polokalame.

Ma le isi, e tatau ona tatou tuu le lua autops i le itu tauagavale. Leisi i le aʻea o le itu tauagavale o le 'au faigaluega ma faʻaloaloa atu i le lua kuki.

Aveesea o tagata loto ma kolose pulou ma ata ma vitio

Galue ma se paoa

Mafaufau e pei o se faʻataʻitaʻiga o loʻo fesoʻotaʻi ma paʻu o paʻu. I le amataga o laina lona fa o laina, e i ai le 3 matape, ona o le matelaina. O le pito i luma o le matasele matou te agaʻi atu i le nila i lou lima taumatau, ae matou te le nonofo ai. Ma le isi, matou te fusi atu foliga o se pea paga ma aveese le matasele e ala ia i latou, ia matou te leʻi tuʻuaʻia. Mea pueata mea pueata ma muta a matou ato. Aveesea le laina e tasi. E fa manao e foliga mai o le e fia ai. Le isi, o se paga o le matatuckback o i totonu. O le laina laina tauagavale.

Tusitusiga i luga o le autu: laei ma tatala i tua: mamanu o oloa ma lima lima

O le taimi lava matou te faʻasaga ai le mataina, matou te maua ai se pilal. Amata i le itu taumatau, tafa o se paga o le le fiafia i le aveeseina. Le isi, o le lua 4 foliga. O le mata, lea e atoa ai le 4 o le itu atoa O lenei ua tatou faia se sese se tasi ma le tasi tagata amio lelei, ua kolaga faatasi.

Galue ma le itu tauagavale, e manaʻomia i le faʻata o le faʻata. O le mea taua o le mulimuli manino i le polokalame o le "POGTALODS" ae le galo e faia le satauro taumatau e tuua uma ituaiga o 4th laina.

Aveesea o tagata loto ma kolose pulou ma ata ma vitio

Ata Kerisimasi laʻau laʻau matou te amata taumatau agavale, tolu muamua foliga foliga. Ona o le lua o le au mailei foliga. O le itu ma, aveese nei mata ese mai le nila, kolosi le pito i luma o nila. O le itu tauagavale i le itu faafeagai e tutusa lava.

Aveesea o tagata loto ma kolose pulou ma ata ma vitio

Vitio i luga o le autu

I totonu o lenei vasega vasega, matou te iloiloina i auiliili metotia, faʻafefea ona ou aveeseina le mataina i le tasi itu auala pe o le isi. Ina ia faʻamalosia ma sili atu le malamalama i lenei mea tatou te fautuaina oe e te masani ia te oe i le vitio i lenei mataupu.

Faitau atili