Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

Anonim

O le fale o le fale - o le galuega e tumau pea ma le taofia. O le faʻagasologa o loʻo faʻatautaia e ala fou ma ituaiga o galuega. I totonu o lenei tusitusiga o le a matou talanoa e uiga i le faiga o fugalaʻau mai le tino mataga. E mafai ona maua lenei pepa i faleoloa fugalaau. Ae i totonu o se isi tele eseese o loʻo i ai faʻapitoa nofoaga faʻapitoa e faʻatau atu mea uma mo le tagata faʻaaoga. O le uaea poʻo le manifinifi o le a manaʻomia mo galuega (o vaʻa o vaʻa e talafeagai), kelu ma seleulu.

Lautele Mataupu Faavae ma Tulafono

E ui lava i le mea moni o lanu mai le palapala palapala pepa e eseese ai, o faʻavae o galuega e tutusa. Lenei o ni tulafono lautele o le a fesoasoani e fai ni fugalaau i ni ana lima, ma e pei foi ona moni.
  • Oti le tele o ni peleni o le tasi tele i le taimi e tasi. O le faia lea o lenei mea, piilipii pepa i ni vaega se tele.
  • O pefu masani e masani ona faia eseese ituaiga. Roses, faʻataʻitaʻiga, pe a ma le fa eseʻese, Daies - 2-3. I le aotelega, e mafai ona e usitaʻia le tulafono - o le tele o pomu i le fugalaʻau, o isi lapoa tele.

    E mafai ona teuteuina e le au pa o fugalaʻau pepa o pepa

  • Aua le taumafai e fai ni peta ma le saoasaoa e tusa lava pe tutusa. I le natura, latou te eseese ma tulaga ese. E tatau foi ona aoga.
  • Ina ua maeʻa le laʻei o peea i luga o le 'au, lelei i tamatamailima liliu i le liua o le vaega, malualua o le pepa i tafatafa o le toʻotoʻo. O le tele o le faʻaletonu o le a e fetaomi, o le sili ona faʻamau o moli o le tasi i le isi o le a tuaoi. Fetuunai lenei taumafaiga, mai le matua tutusa tutusa o matata mafai ona maua ese i le tele ma foliga o fugalaau.
  • Taitasi o le bitding bitm stm scatter i le malu.

O le mea moni, o tulafono uma lava, i tulafono uma. Ma faʻapea foʻi: O le uluaʻi stem ua sauni. Mo ai, o se uaea poʻo ni suti o mea mafiafia eseese o loʻo faʻaaogaina, o fea e feoai solo ma le manifinifi le manifinifi o fasi pepa o le lanumeamata. O le lipine e mafai ona faʻaigoaina ma le kulimi, ona matagi ai lea i le pito i lalo. E mafai ona mimilo mago, ma o le pito na tosoina le lifi le lifi. O le isi itu: Afai o le a e aoina le faʻavae, o le pito i lalo o le 1/3 o le stem ua tuua e aunoa ma le maeʻa - o le a faigofie ona faia se bouquet.

Macs

O macs mai le pu o loʻo faia ni pepa faigofie. E taua le maua o le foliga manaʻomia o le mumu. E ave ai foi le tamai fasi uliuli - mo le autu. Ae, afai e leai, e mafai ona e faʻaaogaina se pogisa, ma sau i luma i le uliuli.

Na faia e le mac paina pepa lea:

  • Mai le solosolo o pepa o soʻo se lanu matou te tuʻuina ai se tamai sikuea. O loʻo faʻapipiʻi i le uliuli palu pepa. Afai e leai se uliuli - e te faia ai se pogisa, ona valiina lea.

    Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

    Faia o le CORE

  • Oti ese mai le mumu pepa mo le lua pe tolu o polaina o eseese ituaiga: laiti, feololo ma lapoa.
  • Aoina peea uma faʻatasi (aua le gagau i totonu o se maʻa lelei) ma lagona i totonu o le polo.
  • Faavaivaia le polo i luga o le pefu.

    Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

    Galuega sauniuni

  • Matou te ave le autu, liliu i le laititi laititi o pesega i le agavale i le taumatau.
  • O le tamaʻi ofuvae laititi e ala mai i le muamua, i tua o loʻo faʻaaogaina foʻi, e i ai foi le laʻititi.

    Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

    Aoina fugalaʻau mai le palaka pepa ma ou lava lima

  • O le vae Lua ogatotonu ma lua battle o loʻo fausia le laina lona lua. E nonofo ina ia latou vaega tutotonu i luga o le nofoaga o le tumutumu o le laina muamua.

    Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

    Tuu le foliga ma fai le stalk

  • I le aoina o mea uma, faʻaofi le apaau i le faʻavae, ma le toto i lalo o le filo, tatou te tautala atu ai. Afifi pepa lanumeamata.

    Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

    Lenei o se fugalaʻau mai le faʻamalosi

O Mac o se tasi o lanu sili ona faigofie mo oe lava - o le faia mai i le pa puipui. E foliga mai, i le taimi lava e tasi, lelei tele. E mafai ona e faʻaogaina i latou i faʻasalalauga ma isi lanu, poʻo le faia o se bouqut o Makov.

E oo lava i sea fugalaʻau faigofie e mafai ona faia i ni auala eseese. Muamua o mea uma, e mafai ona e suia le ogatotonu. I le vasega-faʻamatala o le vasega i luga, o le autu o le fugalaʻau e matua faigofie lava. E mafai ona sili atu pei o se tasi. E tusa ma le tutusa tekonolosi, tatou te faia i le ogatotonu, ae o paepae pepa. Ma mai le uliuli (e mafai ona e vali) tipi le fusi ma le lautele o le 1 cm ma le umi o le 4-5 cmbimers lautele). O le "Noodles" mimilo, o le manifinifi manifinifi. O le sitepu liliu i totonu o le autu, ona galulue ai lea i luga o le algorithm.

Faʻafefea ona fai croccuses mai pepa ma lole

O se meaalofa e le masani ai e mafai ona faia e faʻaaoga ai le supa o se autu o lanu. E aliali mai le uluai meaalofa suamalie. E mafai ona faia ia mea autu i lanu ma mea tetele i totonu o le Bull - Tulipi poo Crocus, mo se faʻataʻitaʻiga. E le gata i lea, o siamupini mai le palapala pepa e faigofie tele. O mea uma o le a faia 5-10 minute. E le tele nisi mea.

Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

Buqut of corrugged pepa ma lole - o se mea lelei tele

  • Mai le pepa, tipi le sikuea ma le itu o le 15 cm.
  • Matou te vaevaeina i ni vaega se tolu, faia se lavea i le loloto o le 7.5 cm. E tolu fulafula ua mauaina.

    Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

    Laasaga Muamua: Oti ese le galuega

  • O pamu taʻitasi, fuaina 5 cm mai le pito i luga, tusi i luga o le axis ma le vaega pito i luga o punou i lalo.
  • Na avatu e tamatamailima ia latou se pepa.

    Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

    Laasaga Lua: Faia Pepe

  • Matou te mauaina le taugofie o pene, tamoʻe solo i le stem ina ia mafai ona nofoia taʻitasi lona nofoaga - tusa o le 1/3 o le lautele lautele. Mo lenei, o le pito i lalo o le a tatau ona lelei.

    Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

    Laasaga 3: Pepe Pepe i luga o le Stem

  • Pepa lanu meamata e fai ai lau. Oti le faasologa ma itu o le 5 * 8 cm.
  • Matou te vaevaeina i ni vaega se tolu, faia tipi i le loloto o le 8 cm.
  • O le solomuli mai le pito o le 3 cm, faʻamalamalamaina le fasi pepa i luga o lona axis, o le pito i luga o le stead, o le a matou salalau ma faʻapipiʻi se foliga manaia.

    Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

    Laasaga 4: Fai laulaau

  • O lau e liliu solo le uafu. E tatau ona latou o i le pulupulu.

    Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

    Laasaga 5: Faʻaiʻu Laʻi

  • Matou te matamata lava i se fasi pepa vaʻai lanu meamata, faʻafetaui i luga o le uaea, teuteuina ai le uaea.

Na pau lava lena mea, o le crocus mai le corrugged pepa ma lole ua sauni. Ona faia lea o le 7-9 ni fasi o lanu, e mafai ona e tuu i totonu o le ato. Mo se tele eseese e mafai ona e faia ni tamai lanu.

Chrysanthuthumum

E tusa ai ma le tekonolosi ua faamatalaina i luga, e mafai ona e faia crysanthums. O le eseesega e iloa ai o ni taupunu o le a tele ma o le a la vaavaaia. Ma o le mataupu faavae e tutusa: Ia faamalamalamaina le pito i luga o le petama, maualalo ifo. Na o le tulaga o chrysathoustiums e tatau ona tuuina atu le pefu atoa e avea ai ma foliga le malamalama.

Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

Faia lenei chryanthomant of curmoguted pepa

O lo o faʻaaogaina foʻi lo lo lo lo tatou iai i nei pepa. O nei lanu mai le palapala pepa e sili atu le faia mai i mea sili ona pupula. Sili atu le agamalu, agamalu. Auā o loʻo filifilia foʻi Gliliage Greente Greens. Mo mea moni sili, ave le pepa o le lua mumu mumu ma fai ni peea o ni lanu se lua.

O lea, fai ia te oe lava ma le fasi pepa faʻapipiʻi chrysanthrom:

  • I le Bamboo Plue Plue ma ou te fusifusia le lole (uaea uaea), aua o le mea lea e tatau ona e mauaina ai se fasi pepa, ma afifi ai le lole. E mafai ona e saogalemu filo po o se lipine.

    Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

    Pets e ono tutusa

  • Oti le faatafafa mai le pepa. Lautele 10 centimeters, umi - e uiga i le 20 cm (mafai ma sili atu, o le a sili atu le mafiafia fugalaʻau).
  • Tipi i se fasi pepa e uiga i le 1 cm lautele. E liliu i fafo 18-20 Pepes.
  • Uma Pitt Swist, toe setiina mai le pito o le 3 cm. Matou te faapipiiina le pelasa moli foliga.

    Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

    Toeitiiti lava faia

  • Vili le fasipepa i luga o le stmm. Matou te mulimulitaʻi o fuʻa o le laina lona lua na tupu i le nofoaga o le fesoʻotaʻi o le faʻaaogaina o le laina muamua. Ma faʻapena foʻi, tuʻu le laina lona tolu ma uma le isi.
  • Tipi le faʻavae ma ou tamatamailima, vili i luga o le manoa, faʻapipiʻi le filo.

    Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

    Lata mai strokes - design stem

  • Ave se umi le manifinifi o le fasi pepa o le lanu lanumeamata, liliu i le lanu ma "stem" faataamilo i le faavae,

O lenei lomiga o Chryssanthum foliga lelei. A o le mea moni lava, e mafai ona fai ponikalafi o isi lapopo. Manaʻomia ia le itiiti ifo i le tolu ni graves: laʻititi, feololo ma lapoʻa. O le a latou eseese sili atu nai lo le lautele. Vaai ia O se fugalaʻau O Le a e sili atu le matagofie, o le Bouncuet e mulimulu. Taumafai.

Astra - faigofie ma muamua

Afai e tatau ona e faia ni faigofie, ae o fugalaʻau mataʻina mai le faʻaputuputuina pepa, taumafai e fai le taʻele. E faia mai i latou mai corruguations o pupula ma paslly scledes. Sili ona lelei, latou te vaʻavaʻai i le povi, ma o lanu e mafai ona ese.

  • Tipi le pepa pepa 8-12 cm lautele, tolu pe fa taimi umi.
  • Matou te gagau le pepa i le tele o taimi.

    Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

    Faigofie fugalaʻau faʻafefeteina pepa - Astra

  • Oti i luga o le manifinifi o faʻailoga - ni nai fale galue lautele (2-4 MM, pei ona aliaʻe ai).
  • Ua osofia e tamatamailima le peau. O le punou e mafai ona eseese ai le punou, ae o le itu e tutusa ma le tasi. I le taimi o le taotoga, e le mafai ona faʻateʻa le faapipii ma galue loa i le tele o pefu. O lea e masani ai ona talitonuina. Ma, pe a potopoto, ae o le a itiiti se taimi i peto palanimea.

    Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

    Atonu e tupu lea a le bouquet

  • O mea e faʻaalu ai le paʻu o loʻo i luga o le uaea / o pamu o 'au. Matou te taumafai e fai ni mea lelei na latalata atu i le ogatotonu, afifi i totonu o le malosi tele, o i latou e na avea ma faʻateleina ma sina sioto laititi.
  • O le pito i lalo o le fugalaʻau (le aoga vaega) o le faila lea, mimilo solo i le stem, faʻamau ma filo.
  • Faʻaaogaina se fasipepa lanumeamata lanumeamata, matou te tosina mai ai le pito i luga o le fugalaʻau ma le stem.

O le ausa o le Corrugged pepa e mafai foi ona faia o ni pefusi o le tele o lapopoa tele - puʻupuʻu latalata i le ogatotonu o le fugalaʻau (e tatau ona i ai). E mafai ona tuiina i latou i le tasi itu, ma e mafai ona e - i le faʻafeagai. E pei ona e fiafia i ai.

Pepa pepa RESS RES: Laasaga-i-Laasaga Gouress Gaoso Algorithm (2 metotia)

Fugalaʻau mai le teuteuina o pepa tusi autu ma e lelei e mafai ona faʻatino i latou i auala eseese. O le mea e matua palasitika, faigofie ona suia le fomu aua e tele auala. E manaʻo se tasi e 'ou ausia sili "natura", ma e taua se tasi.

1 metotia (foliga masani)

Mo roses mai saito, e sili atu le filifilia o se pepa o le lua pe tolu taimi vavalalata. O lea la o le ituaiga fugalaau o le a sili atu le masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo se fugalaʻau i le ata faʻaaogaina paʻepaʻe ma malosi pepa. O le aofaʻi o pela o ni tagata eseese o loʻo feoaʻi, faʻapea foi ma o latou tuʻugamau i le paʻu.

Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

O le mea lea e tatau ona e maua: aulelei fugalaʻau mai le faʻamalosi

O le taualumaga mo le gaosiga o:

  1. Tipi 8 tamai, 10 auala ma le tele ma le umi ma 8 sili atu-sili-tele pela. O le numera o le paʻepaʻe paʻepaʻe ma fusifusi - i le afa.
  2. Mai le pepa lanu meamata, tipi ese se pepa faʻatumu umi - fusi le STEM, e tele (4) Tapuni - umi ma vaapiapi, lea i lalo o le fugalaʻau.
  3. O tamatamailima e tuu ai ni peea faataamilo foliga. Mai le tasi pito o le sima lea, e oo lava i sina fasi i tua o le pito i tua. Mai le isi, i le isi itu, mimilo.

    Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

    Fugalaʻau mai le Corrugged pepa ma o latou lava lima: faia se rosa

  4. Fufulu le lipine i luga o le uaea. Afai o loʻo faʻaaoga fugalaʻau i totonu o le faʻavae, tuu le tusa o le 1/3 e aunoa ma se lipine - o le a sili atu ona faʻafaigofie ai ona faʻaoʻo mai ai.
  5. Matou te mauaina le laititi o pesega, liligi lona pito i lalo pito i luga o le uaea. E tatau ona ia afifi atoa le 'oti. Peala o le a toetoe lava gau. Matou te apalai le kulimi i le pito i lalo, matou te faapipiiina le isi tamai pela. Auala o le afa fetaomi tasi i le isi. Mai le lona lua laina, o le taumafaiga e mafai ona toe faʻalogologo teisi - na faʻaalia ai e le tau faʻaliliuina.

    Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

    Faaumaina laasaga

  6. Le isi, i le auala lava lea e tasi, faʻaopopo isi oona i le faʻasologa: auala, tele ma tele tele. A tatou faʻapupuʻu lapoʻa, e taʻitasi e taofi naʻo le afa o le "tuʻuaiga" ma okino o loʻo mimilo ai.
  7. O le mea mulimuli na alu ese.

O le iʻuga, o le a tatou maua se maʻa matagofie mai le faʻaputuputuina pepa. I lenei lomiga, e pei o se fugalaau moni. E i ai le faigofie ma vave auala (i le ata i lalo).

2 auala (faigofie ma vave)

Oti le pepa fasi pepa o se pepa o le 7-8 cm. E mafai ona e faia le le mautonu - i le tasi itu, i le isi - lautele. Matou te gagau mai le vaapiapi o le "harmonica". O le lautele o le "lafoga" - 3.5 -4.5 cm. Mai le taunuuga o le 2/3 le maualuga, na matou tipiina aigiga, na matou tipiina aigi, na matou tipiina le pela.

I luga o le uaea (e le mafai ona afifi lanumeamata lipine) e ala i le faʻapipiʻiina o pesega e amata mai le vaapiapi pito. A o e fao i lalo, e te tuʻuina atu le foliga ia i latou - tatou te faʻaloaloa i le isi lima, latalata i le solo. I le faʻatulagaina uma o pelatini uma, faʻalelei i latou ma le filo (namuina le tele o le tele o taimi). Tagi le pene i le fausiaina o se bud.

Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

E mafai ona e faia se rosa mai le malosi

Mai pepa lanumeamata, gagau ma harsemonica, oti penisinia umi. Manatua o la latou iuga e tatau ona mimilo, ina ia latou le vaʻavaʻaia (cm م ma le 1 cm). O fulufulu manulele na liliu i lalo, i lalo o opegoni, masaga i tamatamailima o laulaau, pe a matou fuafuaina le ata.

Corrugiated pepa pepa (ma mamanu)

Mo Penes, e te manaʻomia le samasama samasama - mo le con, lanumeamata - mo fluge, pinimu, kulimi, rapberry - mo le fugalaʻau lava. Uaea pe manifinifi wand e talafeagai mo le stem. Manaʻomia pea Pva keʻe.

Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

O fugalaʻau ia matagofie mai le Corrugged pepa e mafai ona e mauaina oe

O le leai o ni pepa faʻapipiʻi e faigata tele mo le gaosi o fugalaau. E tele foliga eseese o pela. A aunoa ma le mamanu, e le lava. Ae o le tele o ituaiga o pepe, o lea ua tele mamanu. Matou te avatu filifiliga e lua. O le muamua e mafai ona lolomiina, tipi ma le faʻaaogaina o se auivi - e tuʻuina mai i se ata tumau. O le filifiliga lona lua e mafai ona tosoina ma ou lava lima i luga o sela.

Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

Mamanu o le pene o le tumau i le atoa tele

Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

Fasi pi, lea e mafai ona vali tutoʻatasi i luga o se laupepa i totonu o se sela

Laasaga-i-sitepu gaosi oloa ma ata:

  • Mai le pepa samasama, tipi le fasi pepa o le 4-5 cm lautele ma le 10-12 cm le umi. Sisi i le tele o taimi, tipi le manifinifi "NODLE"
  • O le iʻuga o le lipine o loʻo faʻataʻamilo i totonu o se telse bort e faʻaaoga ai se pito atoa mo lenei. E faʻatupuina ma kelu, ma mimilo. E aliali mai le shaggy samasama loto fatu, faataamilo pe o le a tuiina o le a faapipiiina. O lenei ogatotonu e taofi i luga o le wand / uaea, o le a le a strem.

    Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

    Ua amata ona matou faia se poni mai le palapala pepa.

  • Mai i pepa tipi ese. O le numera maualalo o 20 fasi (uma ituaiga), ae sili atu, o le sili atu, o le sili sili ona feʻai le fugalaʻau. I luga o le mamanu lona lua, o le fuainumera o suauʻu o loʻo faʻaalia i luga o loʻo manaʻomia se mea muamua. E iai foi numera. O le mea sili lea ona manaʻomia o peleni.
  • Taitasi Pepe i le ogatotonu, e le o le pito i lalo o le feololo, avatu ia i latou se pepa lavelave. Aua le taumafai e fai ia tutusa. E le manaomia. I le faʻagasologa, e mafai lava ona e faʻaloaloa pe kiliki.
  • O le gagau o pelati e amata mai i le laititi. Ua tuʻu i luga o le faʻasologa o loʻo i ai. O mea laiti laiti laiti e tuu na o sina mea itiiti na o le tele o latou pito. O le faʻavae o loʻo taʻua ai le kulimi.

    Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

    Fai lau laulaau e tupu mai le pito i lalo o le fugalaau ipu

  • Le isi au o feololo. Latou tuu i se tamai auala o le tasi i le isi.
  • Ona faaputuga lea e le Big ma le pito i luga-o lau lau tele. O vaega taitasi matou te fufuluina ma le laititi o kelu i le faavae.
  • O laʻau o le a manaʻomia foi. Tipi i latou mai le pepa lanumeamata. Sa latou faapologaina i latou, ma fausiaina le mafaufau, ma le isi, ua tatou feoti i le ogatotonu, tuu atu se vaa).

    Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

    Fasi fasi fasi

  • O loʻo faʻamaumau uma lo latou ulufale i lalo o le uila, faʻafefeteina i latou.
  • E mafai ona e faia lau e pei o se poni, ae mo lenei mea o le a e manaʻomia se uaea manifinifi ma tele taʻavale counfs. Tagata nofoia i luga o pepa tino e le faia, ae e mafai ona faailogaina.

    Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

    O le a le mea e tupu

  • O isi taʻitasi e faʻapipiʻi i le uaea, o loʻo faʻamalieina le tapuni i luga o le moli manifinifi, ona faʻapipiʻi lea i le stalk.

    Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

    O le fonotaga a le Fonotaga o se galuega fatufatu

  • O le a matou umi se vaapiapi o le lanu lanumeamata o lanu samasama (tusa o le 1 cm lautele, umi - cm 20-30 - e faalagolago i le umi o le stmm). Matamata i le pito o le fugalaʻau, o loʻo lamolemole loa i le stem. I le faaiuga, faapipii le pito o le kelisi pepa.

Ua sauni le leai o ni pepa. E masani ona latou faia se teuga. A e faia mea nei, aua e te taumafai e fai ia tutusa. Fugalaau uma e tulaga ese i le natura. E tatau foi ona 'ese.

Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

O lenei povi lenei o pese pepa e mafai ona faia io latou lava lima.

E mafai ona e taʻalo ma le faʻavae ma le numera o pesini, faʻafefiloi ai le pefu o foliga eseese, latalata i lanu. E mafai ona e taumafai vali e fai ai ni pearkk popsils i le faavae. I tulaga lautele, mase filifiliga.

Paʻu o pepa fugalaʻau: ata ata, mamanuina

Faʻaogaina metotia na faʻamatala atu i luga, e mafai ona e faia soʻo se fugalaʻau. O le mea autu e i ai i le faiga, o le aofaʻi ma le tele o piks. O le mea sili ona taua o le pepa. O se uiga o le tino uma. O le tele o le a le 'abbitrary. E le lava tonu lea i le natura o fugalaʻau e eseʻese ituaiga, talu ai nei, na avea ai le faiga e faʻamalosia ai le totonugalemu ma le tuputupu aʻe o lanu. Uluai teuteuga, ae patino. E manaʻomia le laʻasaga ai i luga taimi masani, e faigata ona galue ma se fua tele. E sili atu mo le amata ona faataʻitaʻi i lanu o lanu masani, ona amata ai lea ona tele.

Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

Vasilek faia faigofie ma vave, ae foliga matagofie

A itiiti e uiga i mamanu. E le mafai ona latou mauaina. Afai e tupu i le taumafanafana, ave le fugalaʻau manaʻomia, e '' ai i le afitusi. Mai le faaputuga atoa, filifili le sili ona uiga, faapipii i le laupepa pepa, lio. Ma o le pepa e tatau ona faʻasaʻoina, ma amanaia le mea moni o ni pepa fugalaʻau. I le iuga, o le faʻatusa o le a ave ese atu o loʻo ave esea ai o loʻo ave esea le tele o faʻataʻitaʻiga ma mea sese. O ni ata vali ma Matai vasega i le ata o le a lafoina i lenei vaega.

Vasilki

Faʻafaigofie le fugalaʻau, o isi auala e fai ai. E mafai ona fai le aufai pepa i auala eseese. Faʻataʻitaʻiga - i le ata.

Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

Mai le mamao ma aua le iloga

Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

O ia pesini e tipi e maua ai fugalaʻau mai le fusipaʻu pepa pei o le ata i luga

Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

Se isi metotia

Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

Afai e te manaʻo e faia e tutusa lava i lenei (ma - faʻatulagaina mo le fugalaʻau fugalaʻau, B - mo le Bud)

Iiris

O le gaosiga o Iris mai pepa e manaʻomia ai nisi fantasy. E le masani ona fugalaau. O le ata o loʻo tuʻuina atu ni metotia e faʻatagaina ai oe e ausia eseʻese aafiaga. O nisi fugalaʻau e tutusa lava le tutusa o le uluaʻi, e pei lava o le tele.

Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

Manaia tele latou te ola ma pepa

Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

Mamanu o le pela o iris.

Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

Oti, avatu ia te i latou se pepa faasee

Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

E mafai ona e faʻaaogaina le lole e pei o tagata faʻatau

Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

Faatasi ai ma le autu, latou te sili ona talitonuina

Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

Faʻafefea ona faʻalelei i latou i luga o le 'au

Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

Faigata, ae matua matagofie

Soʻo se tasi-eseʻese

Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

E leai se tapulaʻa o le atoatoa: O le autu o le poppy e mafai ona faia o filo

Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

Liies ... matagofie, ae tele metotia faʻaaoga

Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

Astra filifiliga mai le palaka pepa ma le tele o le autu

Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

Laasaga-i le sitepu ata o pepa ata

Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

Pansties - mamanu mo le faia mai le malosi

Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

E mafai ona e mafaufau i foliga o pesega mo lanu eseese.

Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

Mo le "alualu i luma". Aulelei aulelei fugalaau

Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

O le faʻagasologa o le gaosiga o lenei fugalaʻau i le ata i luga

Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le corrugtation (60 Ata)

Aulelei daisies - filifiliga mo tagata amata

Mataupu i luga o le autu: laulau gaosiga o tekonolosi mai laupapa ma o latou lava lima

Faitau atili