Faʻafefea ona fai le TV antenna ma ou lava lima: mo le tuʻuina ma le fale

Anonim

I tulaga o le atunuʻu, o le televise faʻailoga e seasea ave e aunoa ma le faʻalauteleina: E mamao lava mai le toe faʻafouina, o le fesoasoani e masani lava ona Hetetetuaous, ma o laʻau e masani lava o laʻau. Mo le masani masani o "ata", e te manaʻomia Atennas. O le mea sili ona e manaʻomia e fai ai le uʻamea toʻotoʻo, e mafai ona faia se vetenna mo le tuʻuina atu ma ou lava lima. Asthetics i fafo atu o le taulaga e le fiafia tele e taua tele, le autu - le lelei o le faʻatauaina, faigofie mamanu, pa'ū tau ma le faʻatuatuaina. E mafai ona e faʻataʻitaʻi ma fai oe lava.

Tele Televise Atenna

Afai o le toe fai i totonu o le 30 km mai lou fale, e mafai ona e faia le sili ona faigofie i luga o le mamanu vaega. O nei lua tutusa ma le tutusa o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga e le uaea. O le uaea o loʻo i ai le faʻasoasoaina o le televise i le televise.

Faʻafefea ona fai le TV antenna ma ou lava lima: mo le tuʻuina ma le fale

O le ata o le antena mo le TV i le Atunuu: Fai ia te oe lava faigofie (e faʻateleina ai le tele o le ata, kiliki i luga ma le agavale tauagavale)

Le mea e manaʻomia mo le gaosiga o lenei tv antenna

Muamua o mea uma, e tatau ona e iloa ile mafuaʻaga o le tele o le televise e faʻasalalauga. Le taimi e onosai ai le umi o le "USOv". O le faʻasalalauga ua faʻasalalau o loʻo i le laina o le 50-230 mhz. E vaevaeina i 12 auala. Mo manaomia ai le uumi o vae. O le lisi o faʻasalalauga o auala o Televise Tauagagata, a latou lava ma Tulaga o Feagaiga Anamua O Le Ava o le A Faia i le Laumua.

Numera numeraAuala aualaUmi o le vibrator - mai le tasi i le isi itu o tubes, vaaiUmi o uaea mo se masini fetaui lelei, l1 / l2 cm
tasi50 mhz271-276 cm286 cm / 95 cm
2.59.25 MHZ229-234 cm242 cm / 80 cm
3.77.25 MHZ177-179 CM187 cm / 62 cm
fa85.25 MHZ162-163 cm170 cm / 57 cm
lima93.25 MHZ147-150 cm166 cm / 52 cm
6.175,25 MHZ85 cm84 cm / 28 cm
7.183.25 MHZ80 cm80 cm / 27 cm
valu191.25 MHZ77 cm77 cm / 33 cm
iva199.25 MHZ75 cm74 cm / 25 cm
10207.25 MHZ71 cm71 cm / 24 cm
sefulu ma le tasi215.25 MHZ69 cm68 cm / 23 cm
12223.25 MHZ66 cm66 cm / 22 cm

Ma, ina ia mafai ai ona faia se vetena mo le TV ma ou lava lima, e te manaʻomia mea nei:

  1. O le paipa uʻamea ma le umi o le 6-7 cm e puʻupuʻu nai lo le faʻailoaina i le laulau. Mea - soʻo se uamea: apamemea, Steel, DrallyUmin, etc. Lapoa - mai le 8 mm i le 24 mm (sili atu masani ona tuu le 16 mm). O le tulaga autu: Uma "USA" e tatau ona tutusa: Mai le tasi mea, o le umi, mai le paipa o le tasi lapoa ma le tutusa o le tino mafiafia.
  2. Televise cable ma le tetee o 75 ohms. O lona umi e fuafua i le nofoaga: Mai le antena i le TV, ma le mita o le tasi ma le afa i le sagging ma le afa o le mita.
  3. O se fasi o le mafiafia Textolite poʻo ni faʻafiafiaga (o se mafiafia o le itiiti ifo i le 4 mm),
  4. O le tele o kolama poʻo uʻamea uʻamea mo le fusiina o paipa i luga o le tagata e umia.
  5. Rod mo le antena (uʻamea paipa poʻo le tulimanu, ma le maualuga maualuga maualuga - bootn bar, etc.).

    Faʻafefea ona fai le TV antenna ma ou lava lima: mo le tuʻuina ma le fale

    Faafaigofie Antenna mo le Cottage: E oʻo lava i le aʻoga e mafai ona faia ma o latou lava lima

E manaia le i ai o se faʻamuamua iron, o le flux mo le faʻatauina o le 'apamemea: o fesoʻotaʻiga uma o le ogatotonu o le a sili ona mou atu. Nofoaga o fasi ona manaʻomia le puipuia mai o le oxIDation: E sili le sasaa o le sili-o le sili sili ona lelei, e mafai - epoxx resin, etc. O le mulimuli mulimuli - ave ma se lipine, ae e matua le fautuaina lava.

O le fale o le fale o le fale mo le TV, o lea i le fale, o le a faia se tamaititi. E tatau ona e vavaeʻese le paipa o le umi, lea e fetaui ma le faʻafia o faʻasalalauga lata ane, ona tipi ai lea i le afa.

Faʻatonuga Faʻatasiga

O le faʻaiʻuga o 'auala e talanoaina i le tasi itu. O nei pito o loʻo faʻapipiʻi i le tagata e umia - o se fasi o Hetis poʻo Textolite ma le mafiafia o le 4-6 mm (vaʻai le ata). O tubes e tu i se mamao o le 6-7 cm mai le tasi ma le isi, o la latou uumi umi e tatau ona i luga o le mamao ua faamautuina ma le laulau. Latou te tumau i lē e umia, e tatau ona faamasinoina usiusitai.

O le faʻapipiʻiina o le vibrator e tumau i luga o le pou. O lenei e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia le lua "USA" e ala i le masini faʻafetaui. O le cable popoto ma le teteʻe i le 75 ohms (ituaiga rk - 1, 3, 4). O ona tapulaʻa o loʻo faʻaalia i le pito sili ona lelei o le laulau, ma pe faʻafefea ona faia - i le itu taumatau o le ata.

O le averesi Cable Vews o loʻo faʻapipiʻiina (faʻatau atu) i le faʻamutaina o pito o tubes, e fesoʻotaʻi lo latou pia i le fasi e tasi. Maua le uaea na o le: tipi ese le fasi o le malifa teisi nai lo le tele o le tele ma saoloto mai le atigi uma. Faaiu mama ma faʻamau i le uaea uaea (sili atu molimau).

Ona fesootaʻi lea o le 'autū o le tuufaatasiga mai ni fasi pepa e lua o le matasele ma uaea e alu i le TV. O lo latou pipili foi e fesoʻotaʻi foʻi e le apamemea uaea.

O le gaioiga mulimuli: O le matasele i le ogatotonu e tumau i le toʻotoʻo, o loʻo feoaʻi foi i lalo i le uaea o alu ifo i lalo. O le pa e laga i le maualuga o le maualuga ma iina "faatuina". Mo le faʻatulagaina, e lua tagata manaʻomia: O le tasi e liliu le Antenna, o le lona lua o loʻo matamata TV ma iloilo le lelei ata. O le aʻai na fuafua e sili ona maua le faʻailoga, o le vetena na faia e ona lava lima e tumau i lenei tulaga. Aua le tigaina mo se taimi umi ma le "seti", vaʻai poʻo fea o tuaoi o tuaoi (mea taua e faʻasino). O le anufana faigofie mo le tuuina atu ma lona lava lima e faia. Faʻapipiʻi ma "puʻe" le faʻatonuga e ala i le faʻaliliuina i luga o lona axis.

Pe faʻapefea ona tipiina se uaea uaea le puʻeina o le vitio.

;

Paipa

O lenei Antenna mo le tuuina atu o ou lava lima e sili atu le faigata i le gaosiga: E te manaʻomia le paipa: ae o le shinis o le taliaina e sili atu - e oʻo i le 40 km. O le mea e tutusa ai mea e tutusa ai: ua uʻamea paʻu, uaea ma le toʻotoʻo.

O le sitaili o le punou paipa e taua. E manaʻomia o le paipa e manaʻomia le umi, ma o le mamao i le va o le pito o le 65-70 mm. Uma "apaau" e tatau ona tutusa umi, ma o le lua e tatau ona tutusa e uiga i le ogatotonu.

Faʻafefea ona fai le TV antenna ma ou lava lima: mo le tuʻuina ma le fale

Homemade TV antenna: O se televise e leʻi mauaina ma se radius o le mauaina o le 40 km mai se fasi paipa ma uaea (e faʻateleina ai ata o le isumu)

O le umi o le paipa ma uaea o loʻo faʻaalia i le laulau. Aʻoaʻo, o le a le tele o faʻasalalauga e latalata ai i ai, filifili le manoa talafeagai. Faʻalauiloa le paipa o le manaʻomia tele (lapoa e manaʻomia le 12-18 mm, o tapulaʻa o le tutusa mata o loʻo tuʻuina atu).

Numera numeraAuala aualaUmi o le vibrator - mai le tasi i le isi itu, vaaiUmi o le uaea mo se masini tutusa, vaai
tasi50 mhz276 cm190 cm
2.59.25 MHZ234 cm160 cm
3.77.25 MHZ178 cm125 cm
fa85.25 MHZ163 cm113 cm
lima93.25 MHZ151 cm104 cm
6.175,25 MHZ81 cm56 cm
7.183.25 MHZ77 cm53 cm
valu191.25 MHZ74 cm51 cm
iva199.25 MHZ71 cm49 cm
10207.25 MHZ69 cm47 cm
sefulu ma le tasi215.25 MHZ66 cm45 cm
12223.25 MHZ66 cm44 cm

Faiaoga

O le faagaebe o le umi o le pue puno, faia e le sili atu o le tulaga e faʻatatau i le ogatotonu. E tasi le pito o le pito i lalo ma palu / faamaufaailoga. Faatumu le sand, ma tapuni le itu lona lua. Afai e leai se mapusaga, e mafai ona e malemo ai pito, na o le tuu o le plugs i luga o le glue glue po o le silicone.

O le iʻuga o le rate e tumau i luga o le mast (toʻotoʻo). O loʻo 'aʻai i pito o le paipa, ona faʻatonuina ai lea o le ogatotonu o le tuufaatasiga o le matasele ma le uaea, o lea e alu i le TV e le mautonu. O le isi laasaga o le faʻafesoʻotaʻi lea o se fasi apamemea apamemea e aunoa ma le faʻamalosi o uaea taʻitasi. Ua maeʻa le fono - e mafai ona e amata "faʻatulaga".

Afai e te manao e fai oe lava, faitau pe faʻafefea ona filifili se Anatena mo le tuʻuina atu iinei.

Ato a le antetna

E ui i le mea moni e foliga mai e matua matuia, o le foliga e sili atu le lelei. Faamaonia soo. Taumafai!

O fafo atu o anufe

Manaomia:

  • Lua malosi mafai ma se tulaga o le 0.5 lita,
  • se fasi laupapa pe palasitika e uiga i le 0.5 mita le umi,
  • O se fasi televise uaea rg-58,
  • Tauau ironi
  • Alumini Flux (pe a o le Alumini Was),
  • tagata faatau.

    Faʻafefea ona fai le TV antenna ma ou lava lima: mo le tuʻuina ma le fale

    Faʻafefea ona fai se antena mai apaʻau

Matou te aoina pei o lenei:

  1. I le pito i lalo o faletupe sa matua fuafuaina e ogatotonu o le pu (5-6 mm i le lautele).
  2. E ala i lenei pu, faaluaina le uaea, sao i totonu o le pu i totonu o le tapuni.
  3. O lenei faletupe o loʻo faʻasaʻoina le agavale i luga o le tagata o loʻo umiaina ina ia lafoina le uaea i le ogatotonu.
  4. Ou te toso mai i fafo le uaea mai le faletupe tusa o le 5-6 cm, aveese le faʻamaʻi e uiga i le 3 cm, tatou te vaʻavaʻai ai i le auaiga.
  5. Oti le Fraidi, o lona umi e tatau ona i ai 1.5 cm.
  6. O loʻo tufatufaina atu i luga o le mea e mafai ma faʻatau atu.
  7. O le tuufaatasiga o le tagata faʻatau atu i luga o le 3 cm tatau ona faʻatautaia i le pito i lalo o le lua faletupe.
  8. O le mamao i le va o faletupe e lua e manaʻomia ona faia e laititi e mafai ai ma faʻalelei i soʻo se auala. O se tasi o filifiliga o le pipii lipine po o le lipine.
  9. Uma, homemade antena dmv ua sauni.

O le lona lua pito o le uaea ua maeʻa i se lelei lelei, liliu i luga o le TV Jack. O lenei fuafuaga, e ala i le ala lea e mafai ona faʻaogaina e maua ai le televise maseliʻega. E lagolagoina e le Fri lau TV i lenei faʻailoga faʻailoga (DVB T2) pe o loʻo iai se faʻapitoa o le faʻaʻaisa i le tuai o le TV, e mafai ona e maua se faʻailoga lata mai. E tatau ona e iloa le mea o loʻo i ai ma o iina e momoli ai lau televise, faia ma ou lima mai apaʻu apa.

Faʻafefea ona fai le TV antenna ma ou lava lima: mo le tuʻuina ma le fale

Faigofie fale o le fale e mafai ona faia mai le fusipasi apa (mai lalo o pia po o meainu). E ui lava i le mea leaga o le "vaega" e aoga tele, ma e matua faigofie lava

O le faʻataʻitaʻiga tutusa e mafai ona fetuunai e maua ai se mita auala auala. Nai lo le 0.5 lita stats, tuu i luga 1 lita. O le a ave le mv laina.

O le isi filifiliga: Afai e leai se faʻaulu uʻamea, pe e te le iloa le sooupu, e mafai ona e faʻafaigofie. E lua faletupe o loʻo nonoa i se mamao o le tele o pasene i le tagata e umia. O le iʻuga o le uaea o loʻo faʻamamaina e 4-5 pasene (aveese ma le faʻaeteete le faʻamaliega). O le pipili e vavaeʻese, ua e fusia i le galu, e te faia se mama poʻo ai, o le faʻavavau lea o ia. Mai le tuufaatasiga o le taulaiga, fai le mama lona lua ma e ala i le lona lua o le sulugatiti O lenei i le pito i lalo o le tasi e mafai ona tatou faamamaina le ato, ia e fao le fao.

O le mea moni, mo le sili atu le fesoʻotaʻiga manaʻomia se tagata faʻatau atu o le shording: crad cartored e sili ona lelei e lafo ma solo, pei o se nofoaga faʻafesoʻotaʻi ma uʻamea. Ae o luga lava o ia tusiga, e leʻi uma le leaga, o le faʻafesoʻotaʻi taimi ua manaʻomia ai le faʻamamaina ma e tatau ona faʻamama. Faʻafefea "le kiona" o le a e iloa le mafuaʻaga ...

Masalo o loʻo e mafaufau i le faiga o se papega mai se paluni poʻo parrels, e mafai ona e faitau i ai iinei.

Antena mo le Digital TV e faia oe lava

Antena mamanuina - vaega. Mo lenei filifiliga o le mauaina o mea faigaluega e te manaʻomia ai le toto mai laupapa laupapa mai le televise. Matou te manaʻomia foʻi foi se lipine, o ni fao. Mea uma.

Ua uma ona matou fai mai mo le mauaina o le faʻailoaina o le faʻailoga, naʻo le decimeter Ether antenna o loʻo manaʻomia ma le talafeagai decoder. E mafai ona fausia i totonu o televise (New Team) pe faia i le ituaiga o le faletalimalo masini. Afai o le faʻailoga faʻailoga o loʻo iai le DVB T2 T2 Code i luga o le TV o iina, faʻafesoʻotaʻi le vetena vave i le TV. Afai e leai se Decoder i le TV, o le a manaʻomia ona e faʻatauina se faʻaaliga muamua ma faʻafesoʻotaʻi mai le antenna i ai, ma o le teʻena.

Faʻapefea ona filifili i luga o le auala ma fuafua le tulaga o le faʻavae

I Rusia, na vaetamaina mai ai se polokalame, ia fausia pea nei olo. I le faaiuga o le 2019, o le teritori atoa e tatau ona ufiufi i le toe fai o tagata. I luga o le tuatusi tuatusi http: //xn--p1aadc.xn--p1ai/woun/ maua ai lau 'olo latalata ia te oe. E i ai le faasalalauga masani ma le numera numera. O le tulaga o le antenna vaega e fuafua i le numera numera.

Faʻafefea ona fai le TV antenna ma ou lava lima: mo le tuʻuina ma le fale

E pei o le numera numera numera numera

Mo se faʻataʻitaʻiga, i le 37 Channen Authody ma faia soʻo 602 MHZ. O le umi o le galu o loʻo manatu e pei o le: 300/602 = 50 cm. O le a avea o le faʻavae o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa. Fuafua tutusa i se isi auala. Ia e 22 clatons. Taimi o taimi nei 482 Mhz, Gavelength 300/482 = 62 cm.

Talu ai o lenei Antenna e aofia ai ni vaega se lua, ona tutusa ai lea o le uunaiga ma le faaluaina o le wavength, faaopoopo 5 cm i luga o le fesoʻotaʻiga:

  • Mo 37 auala, matou te ave 105 cm o le apamemea uaea (50 cm * 2 + 5 cm = 105 cm);
  • Mo 22 Channels manaomia 129 cm (62 cm * 2 + 5 cm = 129 cm).

Masalo e sili atu lou fiafia i le galuega ma se laau? Faʻafefea ona faia se manulele o loʻo tusia iinei ma e uiga i le gaosiga o se maile booth - i lenei tusitusiga.

Faiaoga

E sili ona faʻaaogaina le uaea o le 'apamemea e ala mai i le uaea, lea o le a faʻaauau ai ona maua se tagata e taliaina. O lona uiga, ave le uaea ma aveese le atigi ma 'alo ese mai ai, faʻafoʻi le tutotonu o le tuufaatasiga o le umi umi. Galue faʻaeteete e le mafai ona faʻaleagaina.

Le isi, matou te fausia se lagolago mai laupapa, e pei ona faʻaalia i le faʻatusa. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le matauina o le umi o le itu o le faʻavaʻa. Talu ai o le liua o le sikuea, ona vaevaeina lea o le mauaina i le 4:

  • Mo 37 auala: 50 cm / 4.5 cm;
  • Mo 22 Channels: 62 CM / 4 = 15.5 cm.

O le mamao mai le tasi fao i le isi e tatau ona fetaui ma nei tapulaa. O le faʻapipiʻiina o le apamemea o 'apamemea e amata i le itu taumatau, mai le ogatotonu, agai i lalo ma i luga o itu uma. Na o le nofoaga e tatau ona vavalalata vavalalata tagata i le isi nofoaga, aua nei faʻaputu le au faʻatautaia. E tatau ona i ai i se mamao (2-4 cm).

Faʻafefea ona fai le TV antenna ma ou lava lima: mo le tuʻuina ma le fale

Homemade antena mo le numera numera televise

Ina ua uma le faʻavae atoa, o le aufaitau mai le uaea umi i le tele o seneturi ua mimilo i le handoy ma fitafita (muamua, pe a le aoga i le vaega o le faʻavaʻa. Ma le gata i lea, o le uaea o loʻo faʻataʻitaʻia i le faʻatusa, muamua ma se lipine (mafai ona tele taimi e mafai ai ona suia. Ona alu ai lea o le uaea i le decoder (vavaeʻese pe fausia-i). Uma antena mo le tuuina atu o ou lava lima mo le taliaina o le televise televise ua sauni.

Faʻafefea ona fai se fasinana mo le tele o televise ma ou lava lima - O le isi mamanu o loʻo faʻaalia i le vitio.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le ie pupuni i faiga masani i le 2019: Tulaga Nei

Faitau atili