Sound Glass Windows i faitotoʻa faitotoʻa: matagofie ma aoga i le poto

Anonim

O le tioata o loʻo i ai muamua o se mea taugata ma faʻaputuputu ai le sipili i totonu o le mamanu. O le mea moni, e le mafai ona faʻatau le togi tioata tioata e ono mafai ona fatuina o tioata faʻamalama e mafai ona avea ma se ipu tino tapuni. Faafetai i le atinaʻeina o tekonolosi o mea fou ma le faʻaaogaina e le maua ai i le mafiafia-tioata, soʻo se potu e mafai ona taʻalo i lanu fou o sauniga tautupu.

Sound Glass Windows i totonu: Mafuaaga mo le lauiloa

O le stylislis o loʻo faʻaalia ai le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaalia ai le tele o faʻamatalaga mai i luma o le mamao o le taimi ua tuanaʻi. I le taimi lava e tasi, tele vaega na mauaina se avanoa atoa o le talosaga. O ia lava faʻamatalaga e aofia ai faʻaaliga, mea gaosi, ma isi mea. I totonu o le malosiʻaga manaia ma le matagofie, e mafai e tagata uma ona matauina tioata tioata, o se malosi faʻapitoa.

Sound Glass Windows i faitotoʻa faitotoʻa: matagofie ma aoga i le poto

O le Orental pisia tioata faamalama

O le tioata tele i aso tuai na faʻaaoga faʻapitoa e pei ona maeʻa le faʻamalama matala. Sa amata ona tusia e faamalama loloto, sa toeti faamalama o faamalama e teuteu ai le taualuga o le fetuutuunai ai, ua ulufale ai i le potu. Ae le o tagata uma e iai se mea taugata.

I aso nei, o loo mautotogi ai faamalama i le tioata, faʻafetai i le atinaʻeina o mea nei, faʻaaogaina le gaosiga ma tulaga eseʻese o le tamaoaiga. Afai o le toilalo tioata faʻamalama e le taʻutaʻua, ona pipiʻi lea i totonu o le faitotoa, na galueaina faʻafitauli, ma ata uma ua manaʻomia.

Sound Glass Windows i faitotoʻa faitotoʻa: matagofie ma aoga i le poto

Stored moega potu i faitotoa

E tele mafuaaga o loʻo iai se sao e filifili ai le tioata tioata faʻapipiʻiina mo potu potu ma faitotoʻa faitotoʻa. I le avea ai o se tulafono, o le teuteuga glashing o loʻo faʻaaogaina mo le tatalaina o potu matala poʻo umukuka. O le lauiloa o le faʻauma poʻo le pisia-i faʻaofi e mafua mai i le numera o mafuaʻaga taua:

  • O le a le faʻaaogaina o mea teuteu e faʻaaogaina i totonu o le faitotoʻa i totonu, o le avanoa o le potu o loʻo faʻaalia ma ua atili ai le avanoa, e lelei tele mo le tuai o fale o fale.

    Sound Glass Windows i faitotoʻa faitotoʻa: matagofie ma aoga i le poto

    Sound Glass Windows i tamai fale mautotogi

  • E faʻaopopo atu i le itu o le masthetic, o tioata tioata tioata e tosina mai ai malo i le aofaʻi o le le tau o le le tumau-faʻavae.
  • E ala i le faʻaaogaina o le faʻaaogaina i totonu o le malosi, e mafai ona e aumaia le faʻalavelave ma le moa i totonu. Le mea e 'ai ai o le siosiomaga tulaga mautinoa o faʻatulaga taʻitasi, pei o le tioata tioata fausia fausiaina i lalo o le faʻatonuga.
  • E mafai ona fesiligia totonu soʻo se faʻatonuga mamanu ma faʻataʻitaʻiga, aua e faʻatagaina ai ona fausia se tasi mamanu i luga o le tioata.
  • O le vaeluaina o le faʻamalama matala e mafai ona fetuʻunaʻi le tulaga o le tutusa o le potu mo le Ferris poʻo le malamalama malamalama. E mafai ona fausia decors i tikeri eseese o le manino.

I soo se fesuisuiai ma le masani ai pe a filifilia ni ata tioata tioata, i totonu o faitotoʻa faitotoʻa o le a fausia ai se siosiomaga tulaga ese i le fausaga. O le a le mafuaʻaga o le faʻamalosia o tagata uma e aunoa ma ni faʻailoga o tagata e fautuaina e le au mamanu i luga o le ala o le ala.

Sound Glass Windows i faitotoʻa faitotoʻa: matagofie ma aoga i le poto

Peant Stal

Malamalama, ui atu i lea o le avanoa, tuʻua le lautele o lanu o lanu i totonu, ma o le ala e foliga mai e sau i le olaga. Leai se mea matagofie ma le mamalu, aʻo le puʻeina o le vevela na lagona le matagi, liliu le ulufale atu i le faitotoa i le lagi.

Tekonolosi gaioiga o miti

Sound Glass Windows i faitotoʻa faitotoʻa: matagofie ma aoga i le poto

Sound Glass Faʻapipiʻi i potu potu

O le tioata tioata faʻapipiʻi i totonu o le Intervist Castvis e mafai ona faʻaaogaina i le matua eseʻese ma foliga. I le taimi lava lea, o ata e mafai ona fausia i le tasi-fasi mea po o le palapala. O faʻamalama tioata e manaia ma manaia, ae e aoga tele ia ituaiga sussusu e le sili atu nai lo le sili ona leaga tagata faʻatau. A maeʻa mea uma, pe a fatuina ata tioata, e matua eseese tekinolosi e mafai ona faʻaoʻoina ma faʻailoga uiga e mafai ona faʻaaogaina.

O le faʻagaioiga ma maeʻa o tioata mo le faʻaofi i faitotoʻa o faitotoʻa e mafai ona taʻalo i ni auala:

  1. Laulau ma le timror tai.
  2. Sandbybable tioata gaosi.
  3. Fefe.
  4. Photovitra (pisia ata tifaga) - pueina tekonolosi tekonolosi pe tusi.
  5. O le tele o moli tioata.
  6. Stud glands tiffeny matatioata.
  7. Sound Gune vali i luga o tioata, lea faʻaaogaina faʻailoga faʻapitoa.

O matatioata ma soʻo se tasi o tekinolosi e mafai ona fausia manino e mafai ona manino e ala i le faʻapitoa, tapuni moli moli. Sitaili, meafaigaluega meafaigaluega ma le taunuʻuga o le malamalama atoatoa e faʻalagolago i le faʻasologa tulaga ma manaʻoga. Matagofie ma Asthetics o valivali o le tauvaga i totonu o le totonugalemu o totonu o le totonugalemu oloa, ma lautele e maua ai se mea taua o se tulaga taua.

Sound Glass Windows i faitotoʻa faitotoʻa: matagofie ma aoga i le poto

Faʻalauiloa, Windows ma saʻie Gaud Grey

E tofu le tagata tomai faʻapitoa o le a avea ma tulaga ese, ae le faʻapitoa uma metotia na folafola e faʻalagolago i tagata asiasi i aso ua leva. Na o ni nai oe tekinolosi mo le faia o le pisia-tioata o loʻo mautinoa e faʻamautu ai le matagofie o le matagofie ma vetemet meafaigaluega munfany, fuʻa ma lauulu papaʻa.

Meli o le mea o le faʻapipiʻi pipiʻi tioata

Faatatau i ona tomai, o le tekonolosi o le fausiaina o se faʻatumuina (poʻo le tele) o le faʻamalama tioata e matua faʻaleagaina.

Sound Glass Windows i faitotoʻa faitotoʻa: matagofie ma aoga i le poto

Togafiti o le faʻapipiʻi pisia tioata

E mafai e le lapoʻa auala e le gata i lea vaega masani o tioata tioata tioata, ae faʻataʻitaʻi faapea foi le puʻeina o tioata tipitike. O mea uma e uiga i le faʻaaogaina o faʻamaumauga faʻapitoa o galuega (poʻo masini faʻapitoa) ma polymeric vali.

Sound Glass Windows i faitotoʻa faitotoʻa: matagofie ma aoga i le poto

Otometi faʻagasologa o le fausiaina o le suauʻu pipiʻi tioata

Fausia i le fale O le Depler Steen Class Wild Windows toetoe a le mafai. Ma e le gata aua e leai se masini faʻapitoa mo se otometi tusia ata, o se paga o lima poʻo se ata faʻataʻitaʻi o le vaalele.

Ma talu ai le mamao o lanu o ata tifaga poupisac pa, e faʻatau ai le simisami, e faʻatau mo le tasi faʻaopopo i totonu o le potu potu, e le mafai.

O le emby, o loʻo avanoa le metotia i tagata uma ua faʻaulu mai i le natura o le onosaʻi ma le mataʻutia o le poto masani o le poto. Le vaega autu, ia faʻatusatusa mai i metotia foʻi faapena, o le iai i luga o le ipu tioata, faʻa-uamea uamea, Cotor. Afai e te tuʻuina atu le faʻagasologa i sitepu, e foliga mai faʻapena:

  1. E faia i totonu o le ata atoa o le aui o le ata ma le faʻatulagaina atoa o leo, lanu lanu, ma e oʻo foi ile 'afa.

    Sound Glass Windows i faitotoʻa faitotoʻa: matagofie ma aoga i le poto

    Ata o le pupuga pisia tioata ma punou tioata faamalama

  2. O se auala faapitoa ua saunia o le faavae o tioata. Ioe, ioe o le sili foliga foliga o le sili ona manaʻomia. O lo o loʻo fufuluina lelei ma faʻaiu.
  3. Le isi, o le gaioiga galue lava e amata: O le puʻupuʻu o le ata ua faaputuputu i lalo o le tioata i luga o le mafolafola luga, lea e tosoina ai se aliʻi ma mea totino. Uma ata tusia o loʻo faʻatinoina e Polymer faʻapitoa vali, pe a maeʻa le faʻamago, e le mafai ona fefiloi ma lata ane lanu pikiaes.
  4. Sosoo ai, o le lumanaʻi tioata o le faʻamalama o lo o totoe mo le kalama. I tua o lea, o fasi atavali uma ua sasaa atu ma vali ma va eseese.

O le metotia o le teuteuga o tioata e aunoa ma le faalatalata i le tusiata moni ua matua faataunuuina. O lona uiga, o povi o loʻo punou matala e matua taua lavai le manatu o galuega tusi lesona. I lenei mea uma, o le ata puʻe totonu o lenei metotia o le foafoaga ua faaeeina i le tele o aʻafiaga o le leaga o le siosiomaga, e tumau ma e faʻamoemoeina.

O le tele o le lapoʻa o le puʻeina o le ata o loʻo i totonu o le vaega o loʻo lautele, ma faʻatau atu tioata tioata faamalama mo le faʻaofi e le o se faʻafitauli. Tele o le fale tioata tioata i totonu e mafai ona faʻatagaina e vavaeʻese ai le tele o le metotia.

"O le tuuaʻia" o le tioata o loʻo i ai nei: Fusi

Sound Glass Windows i faitotoʻa faitotoʻa: matagofie ma aoga i le poto

Fasi o le faʻapipiʻi tioata fiva

O le tioata o loʻo tusia, na faia e tagata faʻapitoa o le tekinolosi, e tulaga ese ma e le faʻaalia i le maʻi. O lanu ma le mamana fofo e sefe e faʻavavau i le faitotoʻa ma le faʻaaogaina o faʻamalama tioata. Le upu Igilisi "fuse" ma fesili i le igoa o le metotia, ona o lona uiga o lona uiga i le "manogi" po o le "faanoanoa".

O le tioata tioata o loʻo tao i se nofoaga faʻapitoa i lalo o le faʻafitauli o le vevela o le 800 tikeri. Uamea faʻapipiʻi i lenei tekonolosi mo le fausiaina o le pisia-uʻamea paufau e leai. O le mafuaʻaga lena o le tioata luga o loʻo matua faʻafiafiaina:

  • O le fiva e faʻavae i luga o se ipu tioata o le tapoleni, luga o le laufanua o loʻo tuʻuina atu ai fasi ipu tioata.
  • O le taʻele o le maualuga o le vevela o le ogaumu ma faʻapipiʻiina fasi pepa o le tele o le tele o le tele o mea e fausia ai se tulaga ese o mamanu.

Sound Glass Windows i faitotoʻa faitotoʻa: matagofie ma aoga i le poto

Storess faasee i faitotoa i totonu o le Finated Metotia

O le faiga o le faʻatuina o lenei oloa e le avanoa i le atunuʻu poʻo ni taulima, e mafua ona o le tau e maualuga atu i luga o ia maʻi.

O le puʻeina o le tioata meafaigaluega tiffany

E leai se tasi o le inisinia o le puʻeina o le tioata a le ata e le maua ai le maualuga o tagata faʻatau manaʻoga ma lauiloa o Tiffany's sund Wall Wild Space.

Sound Glass Windows i faitotoʻa faitotoʻa: matagofie ma aoga i le poto

Sound Gaud Window Tiffany ma Fusi

I le tulaga masani o le puʻeina o le puʻeina o le mafiafia o tekonolosi mo se taimi umi. A maeʻa mea uma, Taffany Chandeliers, moli mo Tifternay Kitchen, ma soʻo se vaega o Taffany tioata o loʻo i le manaʻomia ma le faʻaaogaina o tagata masani o tagata masani.

O le vaeluaina o faamalama o Tiffany ma le masani auala, lea ua lauiloa mo senituri. Sa faʻaaoga muamua, o le taʻavale uila mo se seti o se isi tioata. Oloa o ni vaega laiti e fausia ai se ala e le mafai. Faʻavasega tele-tele e talafeagai tele le faia o le Great-Bary uiga e leʻi tele se manaʻoga. I le taimi e tasi, faʻafeiloaʻi ma taʻitaʻi e matua leaga lava ona mafua ona leaga le mataga. O le taimi lena o le Louis Tiffany ma tuu se sapalai i luga o le tafe ae le o le ki o le rod e faaaoga ai le 'apamemea.

I le tusitala o loʻo mauaina le Grey Desel Thells e mafai ona fausia i le tuʻufaʻatasiga o 'apamemea ma le taʻimua, lea o fasi tioata uma o loʻo ufitia i le apamemea. Ma o le faagasologa o le talepe vaega o loʻo faʻatinoina e ala i le faʻaaogaina o apamemea.

Sound Glass Windows i faitotoʻa faitotoʻa: matagofie ma aoga i le poto

Tiffany pisia glass medy metotia

Mo le tele o seneturi, na tusiaina tioata faamalama na faia mai le tele o tioata. O le tele o fesuiaʻiga o tipitic tiffey o loʻo faia e ala i le faʻaaogaina o mea laiti ma le eseese o le ata ma vali. O le mea e mafai ai ona maua ni matatioata o le tele o tioata i le aofaʻi o le faʻaopopoina o le faʻaopoopoga, faʻafetai i Louis Tiffany, Rose.

E tele ituaiga o ipu faʻapitoa ua avea ma pisinisi pisinisi o oloa faʻaosofia. E ui lava o nei ituaiga e le o se mea e maua ai i Louis.

O le laumua o le ua lauiloa o Ople (pe o le Diffany Greent) o se mea e pei o le lanu o le Ofotalia ia lava. Faaopopoina i le tioata, e tele vevesi ai, ae toe avatua le aafiaga o le malamalama malamalama.

O le masani ai le malulu o le uamea, faʻaaogaina o se faauiga i luga o le fasi tioata, fai le laualuga ma se uʻamea ulu. O le pupula o lena fasi tioata ua sili atu le faigata.

Sound Glass Windows i faitotoʻa faitotoʻa: matagofie ma aoga i le poto

O le a ala i luga o le tioata i luga o Tiffany

Ua le aoga le papala-tioata e pei o Tiffany i le fale i le amataga pepa. Ae e le susunuina le tutumau ai i lo tatou uso. O lea la, o fasi vaega laiti i le faatufugaga nouveaure mafai ona faatinoina. E tatau lava ona aʻoaʻoina o le faʻatasiga faʻapitoa, apamemea apamemea, e le mafai ona faamalieina. Ina ia mafai ona faia le vaega o le faleoloa i Tiffainy, e fautuaina le i ai o se mea faigaluega mo le gagau tioata ma o le tipiina o le tino, best patoina, ma faapena.

O le paketi filifiliga masani

O le mea moni, e tele auala e faʻataʻitaʻi ai tioata tioata tioata: o le tagata lava ia-aʻau ata ma le puʻeina o tioata, sandbravage ma isi.

Sound Glass Windows i faitotoʻa faitotoʻa: matagofie ma aoga i le poto

Adore Store Glass vali

I le auala, o le pseudo-typo-typos e tusa lava ma se tikeri o le lelei i luga o le moni pisia tioata tioata (

  1. E leai se mea e maua ai le faʻapipiʻiina o tioata o le a taugofie, aʻo le ata e faʻatagaina ona suia toetoe o tausaga uma o le annose pe ona o le suiga o totonu.
  2. Faʻavasegaina le pupuʻu faʻamalama e sili atu le tumau, e fesoʻotaʻi ma le setiina o le faʻapipiʻi tioata foliga.

    Sound Glass Windows i faitotoʻa faitotoʻa: matagofie ma aoga i le poto

    Faitotoʻa faitotoʻa i totonu

  3. Faʻafetai i tekonolosi faʻaonapone, e le mafai ona iloa e iloa ai le galuega moni o tusiata mai se oloa le aoga. Tioata luga e ono masani ai le fiafia.
  4. Faʻafetai i le oneone oneone o le tioata o le gaosia, o le suʻesuʻeina o tioata tioata e mafai ona o ni volumaina ma le loloto, ma e tele ifo le tau.
  5. E taua le matauina o mea uma o le tuufaatasiga o Pseudo-le faaituau oloa e mafai ona ofi i totonu o soʻo se potu ma soʻo se mamanu. O lenei mea moni e mafua mai i se numera tele o le fuafuaina o le lanu lanu ma stylisticast eseese mamanu.

Sound Glass Windows i faitotoʻa faitotoʻa: matagofie ma aoga i le poto

Sound Glass Windows i totonu

O faitotoʻa o faitotoʻa o le a sili ona teuteuina le totonu ma faia se siosiomaga faʻapitoa e aofia ai le fiafia. O ata o tioata o tioata ua susulu i le vanimonimoina o le avanoa ma sili atu ona afaina ai le lagona o le tagata i auala ma malo i le fale.

Sound Glass Windows i faitotoʻa faitotoʻa: matagofie ma aoga i le poto

Sound Glass Windows i faitotoʻa faitotoʻa: matagofie ma aoga i le poto

Sound Glass Windows i faitotoʻa faitotoʻa: matagofie ma aoga i le poto

Sound Glass Windows i faitotoʻa faitotoʻa: matagofie ma aoga i le poto

Sound Glass Windows i faitotoʻa faitotoʻa: matagofie ma aoga i le poto

(O lou leo ​​o le a muamua)

Sound Glass Windows i faitotoʻa faitotoʻa: matagofie ma aoga i le poto

Utaina ...

Tusitusiga i luga o le autu: Faaputuga Palota - o le sili ona faʻaumaina o aitia ma totonu o loʻo i totonu

Faitau atili