O le a se mea e tatau ona ou faia pe a fai o le pamu i le foloa ua tagi?

Anonim

Mo le teuteu teuteu teuteu teuteu o teuteuga, o le sima-oneone eli e masani ona faaaogaina. A maeʻa ona faapipiiina, ae o nisi taimi e tupu ai se faʻafitauli: ua fausia le au laʻei.

E foliga mai e leaga tele pe a fai o le tau o le taina, ma ua uma ona momotu i luga. Pe a ma le afa o mea na tutupu, e mafai ona faʻasaʻoina lenei faʻaletonu. Ina ia malamalama po o le a le mea e fai pe a tupu le pavini, e tatau ona e sailia mafuaʻaga mo o latou foliga.

Mafuaaga o le Le mautonu

O le faʻasea i le fusi o le fola e aliali mai mo ni mafuaʻaga taua e lua:

  • Faafitauli i mea taua: E manifinifi tele, e manifinifi, ishomogeneous, mamafa - taʻitaʻi - taʻitaʻia le solia o le faʻamaoni o le talau.
  • Le lelei-lelei faʻapipiʻiina o se sikue: O le tuʻufaʻatasiga o le faʻasologa o le faʻasologa, le mafiafia o le tatiga, tuutuuga o mea malie.

I le mataupu muamua, o faʻafitauli e ogaoga, ma mafai ai ona toe faʻasaʻoina le soona osofaʻia o le faʻavae, i le lumanaʻi ai le fola i le lumanaʻi.

I le tulaga o faʻafitauli i le oso o ia lava, tuʻituʻi e faʻasaʻo. Na o le faatoa amata ona e toe faʻaleleia le faʻavae, ae leai mea uma o le a toe fetaui ai - O le le lelei-lelei o le a toe faʻaleagaina le fola. Afai e moni lava mea uma i le faasologa ma le faʻavae, e mafai ona e fuafuaina le le lava le leai o se fasi ma alu i le aveeseina.

O le a se mea e tatau ona ou faia pe a fai o le pamu i le foloa ua tagi?

Le lava le taui ma le tapeina o le lipine

I le faʻagasologa o le faʻamamaina o le laga, o lona ala o loʻo feagai ma ni uta na mafua mai i le voltage mai le le mautonu o le sima o le sima sima. O le lamolemole o lenei faiga o loʻo aʻafia i vaega eseese:
  • Eseese le mafiafia o le mafiafia i vaega eseese o le fola;
  • O le maualuga o le saoasaoa o loʻo iai ni vaega o le potu;
  • O ni masini tetele mai isi elemene o le fale fausaga: potu i autafa o le faitotoʻa, latalata i le nofoaga e faʻaoso ai, o loʻo faʻaauau ai le siʻosiʻomaga i le nofoaga lata ane.

Mataupu i luga o le autu: faletaele mamanu ma mosaic - talanoaina Plus ma Pulea

O le mea moni lava, o le ata e le tutusa ma le voltage ma ua faaitiitia. E le taua tele ma faigofie ona mou atu i le tini ua maeʻa ai mea. Peitaʻi, afai e i ai ni faʻailoga tupe, o lenei faʻauigaina e le foliga mai lava.

O avanoa ua faia na faia e sili ona faigofie i le tele o nofoaga, mo se faataʻitaʻiga, i totonu o faitotoa. Faʻafetai i lenei mea, o le faʻapipiʻi o potu i tuaoi potu mago ma le le aafia ai le tasi ma le isi.

E fautuaina foi le leai o se fesoʻotaʻiga tuʻusaʻo o le taia ma puipui o loʻo faia, talu ai o le sima ua faʻalauteleina, faʻalauteleina, e ono faʻaleagaina ma afaina ai le pa. O le faia o lenei mea, o le tapiʻo e faʻaaoga e faʻaaoga ai, pipii i le puipui faataamilo i le tino o le potu ma faia se centimeter Gap i le va o le puipui ma le talau.

Sa faia se vaega tele o le potu, taui i le sitepu e lima i le ono mita. E sili le faia o le auvae, toeititi le fiafia i soofaatasi i le tele o luga. O le au e feutagai ma se mea faigaluega faʻapitoa poʻo se mea faigofie, o le loloto o le loloto e tatau ona 1/3 o le mafiafia o le foloa o lo o moe.

Le usitaʻia i le aofaʻi i le gaosiga o se fofo

O le a se mea e tatau ona ou faia pe a fai o le pamu i le foloa ua tagi?

Tele taimi e sili ona afaina ai le mama. E ui i le faʻailoga o loʻo i luga o le afifiina o le talafeagai o le fuaina o le vai ma le paluga, i tagata le masani ai e iai o loʻo iai se manaʻo e faʻateʻa sili atu.

E le mafai ona faia lenei mea, aua o le vai o le a faʻaititia malosi faʻamalosi le lelei o le tau. O le gaosi oloa saʻo lelei le pasene talafeagai o le vai e faʻavae i luga o meatotino o fesoʻotaʻiga i le paluga, faʻapena ona matauina faʻatonuga.

E taua foi le mamafa atoa. Tagata e faia e le taliaina. Mo le fefiloi, o se faʻafefiloi faʻapitoa poʻo se taʻavale ma se taʻaloga talafeagai o loʻo faʻaaogaina.

Le-tausisia le sao o le mea e mafiafia

  • E laʻititi tele le mafiafia i le le lava o le malosi o le malosi ma le faʻatamaia o le fesoʻotaʻiga i lalo o le lumanaʻi malosi;
  • Faatasi ai ma le tele o le mafiafia o le mafiafia o le heltated faateleina le mea e tumau ai le tetee, e ala ai i le Deperiments.

Solia o le faiga o le aisa

E manaʻomia le manatua o le faʻavae e faʻatatau i gaioiga uma fofo: O le tele o taimi o le a faʻaalu e le paluga se tulaga susu. O le solia o lenei tulafono ma faʻavaveina o vaipuna o le faʻapipiʻiina atu e tau atu i se faʻaititia taua i lona malosi atoa, o le mafuaʻaga lea e foliga mai ai le auvae.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona solia le puipui puipui

O le mea lea e le mafai ai ona faʻatagaina i totonu o fale o ata ma ulufale i le faʻamamaina o le lalaga o le la. Ia faʻateleina le umi o le fola, e mafai ona faʻaaogaina se ata o Polytylei, o le a taofia le susu i le sima.

Aveesea o le talepeina

O le a se mea e tatau ona ou faia pe a fai o le pamu i le foloa ua tagi?

Afai na faia le taʻe na faia ona o le vofia o mea, latou te malamalama pe ana fai pea le sao o taui. O lea, o le foloa o le a aofia ai vaega e lua: o le fausiaina o se vaipuna o ie ma la latou faamauga, tulai mai.

E tatau ona manatua o le paluga e taofi ai le fusi o loʻo tatau ona tutusa tutusa ma le laina o le saogalemu a o totoe o le saogalemu.

Crack toe faaleleia Tekonolosi e pei ona taua:

  • I le laʻei, o le shirnkbage o sui o loʻo tipi i le mamao o le 5 m mai le tasi ma le isi, i le lona tolu o le talau.
  • O le fusi ua faʻamaufaʻailogaina ma polyrethane o le sami.
  • Faʻaputuputu i le faia o le faʻatiga.
  • O seevae ua fufuluina mai le pefu ma sima ma sitaili.
  • O le avanoa o loʻo maasiasi ai e se mea le faʻamamaina ma se spatula ma aʻe i luga o le laualuga o le tosoina.

Lelei tele mo faʻamaumauga o loʻo tauemu mai le sing m-400, pva ma le kelu kelu. O mea muamua e lua o loʻo fefiloi i vaega 2: 1, o le faʻamalosi - ina ia mafai ai ona tafe atu le fofo i totonu o le sikauti, a 'ae leʻi tupu.

O le a se mea e tatau ona ou faia pe a fai o le pamu i le foloa ua tagi?

I le tulaga o isi ituaiga o soliga, oe manaʻomia le taofi i le fesoasoani a se tagata faʻapitoa e fuafua le aotelega o le tulaga o le uta, tusa pe taliaina le malosi lelei i le faʻavae.

Afai e leai se aoga o mea sese, o Desications e mafai ona le amanaiaina. E mafai ona faia lenei mea i le tulaga pe a filifilia se taleʻe o se masini teuteu, o le kulimi o mea o le a paʻu ese pito o le taufetuli. I se faʻaopopoga, o vaega taʻitasi o le faaputuga o le faaputuga o le faaputuga e mafai ona faigofie ona suia pe a oʻo mai le tau i le pito i luga o le paʻu.

Afai o le tini uma o le isi, o le talepeina o le pamu e faia i le auala tutusa e pei o le tulaga o auala.

Tusitusiga i luga o le autu: E maua e le Kapeneta talafeagai le kapeneta ma ou lava lima

Afai e taua le faʻavae o le faʻavae - o le siʻosiʻomaga e matua manifinifi pe o le vaifofo tele o vai, ma o le cotings o loʻo fuafuaina mo faʻataʻitaʻiga uma o le mafaufau, e tatau ona faia uma ai gaioiga mai le maosiosia.

O lea, e faia lelei le tapunia o taʻevae na aliali mai pe a fai e leai ni faʻafitauli i le fausiaina o le faʻavae poʻo le sipuni ia lava. Ae ui i lea, o le auala sili e aloese ai mai faiga palu o le puipuia o latou foliga muamua. O le faia lea o lenei mea, e mafai ona e toe faʻatulagaina le foloa, ma, ioe, e tatau ona e faʻaaogaina le maualuga le gauai atu i le faʻapipiʻi faʻagasologa ma faia i mea lelei uma.

Faitau atili