O le a le mea sili: Paul i luga o ato pe o

Anonim

Tele o fale o fale o fale e le o se taimi vave pe mulimuli ane feagai ma le faʻafitauli o le suia o le fola tuai. O le mea moni, o lenei faʻafitauli e le fofo i se taimi vave ma faʻatasi ai ma le tele o tupe faʻaalu o mea taua, aua soʻo se galuega i le suiga o le fola e le taugofie.

O le a le mea sili: Paul i luga o ato pe o

Polokalame o le tele o le fola o le fola.

Mauaina e le toe amataina o galuega toe faʻafoi, e tele mea o loʻo atagia o fea o filifiliga mo le faʻatulagaina o fola e sili ona taliaina. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le mafaufau i filifiliga autu ma faʻatino a latou auiliiliga auiliili.

O loʻo ofoina atu e le taulaga faʻaonapo le 3 auala e faʻatulaga ai le fola: o loʻo siomia ai le mama ma le susu i luga o taʻavale laupapa. O ituaiga ia e masani ona faʻaogaina i le taimi nei i le taimi nei, e tofu i latou ma ni mea taʻitasi.

Iloiloina soʻo se auala, e manaʻomia foi le tuʻufaʻatasia o le uiga o mea o loʻo faʻaogaina, oe lava le lalagaina o galuega. Toe faaleleia le fola i luga o lags e iloga i mea lelei talafeagai faatusatusa i isi filifiliga. E tatau ona e nofo i le tele atu auiliili o filifiliga o igoa taʻitasi.

Sitaili na malaga: foliga

Siʻosiʻomaga o le fola o le fola.

O le sitaili o loʻo siomia ai le faʻamoemoe o lenei mafuaʻaga:

  1. Aofia ai le faavae lalo.
  2. Nana le paipa.
  3. Tutusa e vaevaeina le vevela o le kamuta avega.
  4. Tuuina atu le masani ai le asaina o le vevela fola.
  5. Auai i le faʻavaeina o malifa.

O le laga e aofia ai le atoatoa tulaga o le faavae, e le mafai ai ona atoatoa lamolemole, manaia ma matutu. O le tau o fafo atu e maua ai se taulaga faʻapitoa, lea e faia ai le faʻagaioiga mulimuli ane o le aoga ma talafeagai.

Mai le itu o le vaaiga o tekinolosi, o le faʻaoso o se tautu tele, lea e oʻo atu i puipui o puipui, o le taualuga, faʻapea foʻi ma luga o tuaoi. E le gata i lea, e matua faigata ai peʻa nofo ma nofo i se potu e faia ai galuega e faʻatino ai i ai galuega.

O le mea moni o le faia o se toe faaleleia o se toe faaleleia e masani ona fesoʻotaʻi ma le pefu ma le palapala i totonu. E le faigofie ona aveese le ituaiga o le sotura. O le foloa o le fola e faia ai se taimi umi, o le taimi faʻaalia ai e mafai ona oʻo atu i le masina. O le a le faʻatagaina se taimi umi o le taimi e tuʻu ai se mea o loʻo feagai ma mea o loʻo feagai ma luga.

O le a le mea sili: Paul i luga o ato pe o

Faapipiiina polokalame o moli uila mo le tosoina.

O loʻo 'alo i se auala e toe faʻaleleia ai i totonu o le potu, e oʻo lava i se faʻalapotopotoga agavaa, e le faʻatagaina oe e maua ni faʻaiuga talafeagai o le tulaga o le ta. I le aotelega o lenei faʻaputuga faʻapitoa e faʻatautaia tutusa ma tutusa le faʻavae e tatau ona faʻaaogaina. O ni vaega masani ia, o le tau o lo oi ai le tele o mea.

Mataupu i luga o le autu: Lalolagi Fuafuaga Polokalama

I se faʻaopopoga, o le fusiua e iloga ona faʻamatalaina e se lavelave o le faʻamalieina o le tekonolosi. E aofia ai le muamua tapenaga ole faavae ole faavae, tafatupu, faataatiaga, o le faaoso o le fofo, o le mea na fuafuaina e faamago ai le laufanua.

O le filifilia o se metotia o le toe faaleleia o se i fafo atu o fafo, o le a manaʻomia le sailia o le lelei faʻatinoga, aua e le mafai ona toe faia le mafuaʻaga o le tau, ma e tele le malosi o le tau faaalu.

Faatasi ai ma vaivaiga o sea faamoemoe, e mafai ai ona iloga le faigata o le fuafuaina o le numera o mea talafeagai.

Mago toto: Manatu

O le fola toe faʻaleleia e faʻavae i luga o se tigo mago foliga mai o se mea fou. Faatusatusa i lenei metotia ma se masani sili ona lelei couting-oneone paluga, o le muamua filifiliga e iloga i ni faʻailoga lelei tele.

E iloga le auala faʻafaiaoga e le mama, le lava o le pefu, Sera, vai. E i ai se fola i se taimi puʻupuʻu. O le taimi ua maeʻa e mafai ona faʻatautaia.

O le a le mea sili: Paul i luga o ato pe o

Mamago lau masini ata.

O se faʻaletonu o ia togafiti fusiua i mea na faʻaaogaina. O le faʻamamaina o le faʻamamaina e maua ai se lanu faʻataʻavaleina lelei. Peitaʻi, o se faʻavae i le faiga o se mea e mafai ona tuʻuina atu ai se mea e le mafai ona tuʻuina atu ai se toega, e pei lava o le feʻaveaʻi o tagata o le fale, pei o le folau, pei o le folau.

I lea la, o le le mautonu o le fola o le a faʻaalia i ai lava sili atu. Ua faʻaaogaina le gvl o se ata eseese, o mea e faʻapipiʻi ma faigofie ona malepelepe, e le mafai ona faʻaliliu atu uta gaioiga i luga o fola. O manatu o le gaoioi o gaioiga a tagata nofoia amata olo, gagau, faamolemole. O le fola e faʻamatalaina, o le lelei o le faʻamaliega ua tigaina.

I se faʻaopopoga, o le pepa faʻapipiʻi i luga o le gwl foliga mai o se tulaga lelei o le toe gaosia o le toe gaosia o fungi ma foliga foliga.

Aʻo le i faia le filifiliga mulimuli e uiga i le filifilia o se fola o tagi, e manaʻomia le suesue ona foliga. E ala i le tasi le auala pe o le isi itu, e te le manaʻo e faʻatopeʻape, e tatau ona e fuaina uma itu o lenei faiga. O le laulau i lalo o le a fesoasoani e saili ai mea taua.

Susu susuMamago
Fesoasoani e manaʻomia e tagata agavaa pe a faʻatautaia le faʻaaogaina o galuega.O le faʻagasologa o le faʻatautaia o le fola o loʻo faia i luga o se suʻega faigofie, lea e mafai ai e ufiufi tagata e le fesoʻotaʻi ma se faleoti faʻapitoa.
Fusia i le gaosi o le atoa luga i se taimi puʻupuʻu taimi. E vave ona mautu le Tafaʻilagi, ina ua le mafai ona faʻaaoga mo le galuega.O le faʻamamaina o le ufiufi e ala i le pasiina o le tele o vaega, maua ai le faʻaeteete ipu o le fola.
O le fola lipea e fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o le sima o loʻo iloga i le leaga o faʻailoga o le vevela o le vevela puipuia ma le lava le paʻu mai leo o fafo.O Cerarazit e iloga i se tulaga lelei o le vevela o le vevela ma le sili ona lelei meatotino o le leo o le sundsulation.
O le susu o le susu e le faʻatagaina e tuʻu ai isi ofutino i luga, vagana ai mo se pito i fafo.Faʻaaogaina le tulaga masani o le omea, pei o le faʻamaualuga, e mafai ona tuʻuina i soʻo se fesoʻotaʻiga, mafanafana fola, eletise pefu.

Mataupu i luga o le autu: Winch Do-the-oe-oe (polokalame ma ata)

Fafie fola i luga o peni

Mo le taliina o le fesili, o le a le mea e sili ai - o le foloa i luga o lasi pe faʻataʻavaleina, e manaʻomia le feagai ai ma faʻailoga eseese o nei itu uma, ma e taua ai o latou manatu lelei ma mea le lelei. O le mea lea, o le laupapa laupapa i totonu o se faʻataʻitaʻiga o loʻo avea ma sui e ala i le faʻaaogaina o le tino faʻaaogaina o le foloa o le foloa, faʻapea foi ma le sima.

O le a le mea sili: Paul i luga o ato pe o

O filifiliga o uta i luga o laina.

O le manatu lelei autu o le faʻaaogaina o le mamanu o le ata i luga o le laga o:

  • le mafai ona fausia se lamolemole lamolemole luga;
  • Taua o le sefe o mea o lona uiga ma malosiaga;
  • Agavaʻa o fausia mo fale i totonu o le faʻavae o lautele fesoʻotaʻiga, eletise uaea ma inisinia faiga;
  • lelei faʻailoga o le vevela o le faʻasaoina ma le puipuiga mai fafo leo;
  • faʻaititia le tikeri o le uta i luga o le tele o faʻafitauli i le fausaga nofomau;
  • Le tomai e fausia ai indiling i ni tulaga.

O le folasaga masini i luga o lags o loʻo faʻaalia e le vaivai tekinolosi faʻavae.

O ia togafiti e iloga i le mea moni latou te mafaia ona gaoioi i soo se ituaiga, o pa, piliki, e mafai ona gaoioi le Bruck. Ua maeʻa ona latou mautu ma le fesoasoani a le au talosia e se tasi o le sili ona lelei metotia.

Ina ia maua le foloa e maua ai ni eseʻe lelei, e manaʻomia le faʻaaogaina o le tagata laser. Isi mea faigaluega o le a le tuʻuina atu ai taunuʻuga manaʻomia. O se mea vaivai o sea faʻavae o le a avea ma se taula taula poʻo se fao mai le polypropylene, e le mafai ona taofia ai le tele o le masini atoa. I le avea ai ma se tulafono, pe a uma le 3 masina, o ia faʻatulagaga amata ona vaivai, o faʻailoga foliga mai.

O le a le mea sili: Paul i luga o ato pe o

Polokalame o le toe faʻaleleia o laupapa laupapa ma taʻamilosaga.

A faʻatautaia le fola o le fola o loʻo i ai le poto masani, ona o galuega e manaʻomia ai le poto masani ma e iloga e se taufaʻaleaga a laʻititi le faʻagasologa. O le fausiaina o se fausiaina i luga o le laina faʻatumu o fua eseese ma le le faʻaaloalo i le mafiafia, ma faʻafefiloi le fausiaina o le fausiaina ma faʻamalosi i le tasi tulaga, masalo e le o tagata uma.

Peitai, tusa lava pe sese le fola, e mafai ona faʻaʻaiuina pea, aʻo mea o le a taunuʻu i mea totino. Faatupuina le fale fou fou e le faigata uma.

Tusitusiga i luga o le autu: Faauma o puipui o le faapaologa ma laumei (ata)

Mo pou laupapa, ua faia lapiti, o Plywood, foloa. O mea e iloa ai mea e iloga i le sili atu o le mama i luga o le o aʻoaʻoga, e le suia i le taimi o le tele o taimi. O le avanoa i le va o le fola ma le faʻavae o loʻo i ai i le ea, e i ai se taimi faifaipea o le ea, ona o le faʻamaoni ma le faʻamaoni o mea o loʻo faia.

Fetuunai fola: uiga

O le a le mea sili: Paul i luga o ato pe o

Fetuutuunai fola.

O le fola lipea e fesoʻotaʻi ma faʻafefeteina suiga o uiga lelei o uiga lelei o se siʻosiʻoina sili ona lelei o le siʻosiʻomia, o se mea e mamago ai ma le lanu laupapa. Ae peitai, o fua o mea e matautia. A o le faapotopotoga, ua faia i se taimi puupuu, e leai se pefu, palapala, vai susu susu.

O le iʻuga, ua mauaina e le faʻavae le faʻamalosia, lamolemole, ua sauni e faʻapipiʻi ni peleue uafu. O le fola, teuteuina o fafie, ei ai le maatu ia ma faʻataga oe e fesoʻotaʻi soo se ituaiga.

O fale faʻatonutonu e faʻavae i luga o se auala faigofie o le faʻatinoina o le faʻapipiʻi galuega. I le faʻagasologa o le faʻaaogaina o le laser star, e mafai ona e mauaina ni faʻailoga sili ona lelei e faʻatatau i le lamolemole o le laualuga. Taula faʻaaogaina e toe faʻaleleia ai le mamanu i le vave e mafai ai. O Lags ma Plywood e faʻatulafonoina e tagata fai moega, loka, e faʻamautu ai se taunuʻu lelei. O le fesoasoani faapitoa i lenei mataupu o le a sili atu. O le faapotopotoga o le fola e pei o le ata o se fausaga masani, o le tulaga o galuega e iloga ma faigofie ma le manino.

O fola fetuunai e pei o ni mea e faʻaaoga ai fafie, ma, e pei ona lauiloa tele, faʻaalia i le sili ona lelei o le faʻauʻuina, lea mai le pipili.

Ina ua uma ona faʻaalu ni faʻatusatusaga, e tatau ona e filifilia le mea sili. Peitaʻi, e masani ona faʻatulagaina o lafoga i le faʻataoto, gaioiga ma ou agavaʻa. O le filifiliga o oe. Ia maua se laki!

Faitau atili