Faamauiina o auvai o le vaitafe, pe and. O lo o aioi atu o vai o vai ma o latou lava lima

Anonim

Tele miti o se fale i tafatafa o le vaitafe poʻo le lanu masani o le vale o le laititi o lapoʻa i luga o le togafiti poʻo i autafa o le mea.

Faamauiina o auvai o le vaitafe, pe and. O lo o aioi atu o vai o vai ma o latou lava lima

Ma faafuasei ona tāgata ai au miti, ma faatasi ai ma na i ai faafitauli. O le solomuli o le eleele tafe faaumatia le pito o le matafaga, e amata ona malepelepe, avea ma le saogalemu.

Na amata ona le toe faia e le faatanoa le pepa, e teuteuina ma le toe foliga manaia tele mo le e ona.

Naʻo le tasi le tali i lenei faʻafitauli o totoe - faʻamalosia le matafaga o vai.

O nei galuega ua mafai ona faʻataunuʻuina ma ou lava lima ma e leai se mea o le a puipuia ai se isi mea e fiafia ai i isi i totonu o auvai o le vaitafe, vaipano poʻo le vaituloto.

O le tele o talafatai e faamalosia ai filifiliga

Aʻo le i amataina galuega, e taua le faʻamaonia o le filifiliga e faʻaaoga e mea.

O ituaiga nei ma metotia nei e iloga:

  • Faamalosia Anti-Drosion Mesh . O nei mea e maualuga le malosi, e iai le fetuutuunai ma le taua tele. Faatasi ai ma le fesoasoani a aʻa o toto toto, o le geomat e mausali faʻamalosi ma le eleele, fausiaina se malosi malosi malosi malosi.
  • Ma le popo mat o loʻo aofia ai le eseese o vaʻa vaʻa o le lalagaina o le tasi ma le isi. O lenei ie ma faʻamalosia ai le matafaga o le vaituloto, o le faʻatanoa poʻo le vaitafe.
  • Faʻaaogaina geogrid . O lenei metotia o loʻo faʻaalia e le faigofie ma faʻateleina le faʻaleleia. Ma le isi, o le linu o le vai o le a talafeagai, ma o le laʻau mataga e mafai ona faʻatumuina i soʻo se masini teuteu, lea o le a tuʻuina atu i tagata taʻitoʻatasi.
  • Talosaga o le faamalosia o le mesh ma le maa.
  • Faʻaoga o le gabon . O se auala faigofie e faatusa i le fausaga o le faatumauina o puipui i le ituaiga o pusa ma maa. O loo faʻaaogaina i le tele o mea, ma o nisi taimi e maatoa e taua tele pe a faʻamalosia le talafatai o le teine ​​faʻaipoipo.
  • Faamalosia ma laʻau (laʻau ma laʻau) . Eco-faauo, lelei, ae i le taimi lava e tasi, le auala sili ona taugata, aua e manaʻomia le malamalama lelei i le siosiomaga. O lea, o lenei filifiliga e masani ona le talafeagai.
  • Le Faʻaaogaina o Mea e peiseai o malae aʻetu, ok, etc. . O le lea o le tuai ma ua le aoga lea o lona malamalama, e talafeagai mo le matafaga. E foliga moni lava ma matagofie, ma e mafai e le vaega faapitoa o Lark ona faʻatagaina le fausiaina e ola mo le tele o tausaga.
  • Faʻaaogaina palu (uʻamea, palasitika poʻo sima) . O le filifiliga fou lea e talafeagai mo le alavai o le stare o matafaga. Foliga pei o le tasi muamua i lona fasiotia.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e suʻiina se kalori mai le okeni: sunwing tekinolosi

Faʻatautaia le faʻamalosia o le eleele e sili ona lelei i le tulaga o le dug pit, pe a e manaʻo e faia se faʻatauavale faʻapolopolo.

Faamauiina o auvai o le vaitafe, pe and. O lo o aioi atu o vai o vai ma o latou lava lima

Faamalolosia o Larch

Faʻafefea Ona Faʻamalosia Alavai i Matafaga ma Lou Lava Lima?

Faataitaiga, mafai ona e mafaufau i ni nai auala e faamalosia ai le matafaga.

Faʻataʻitaʻiga, ma le fesoasoani a geogrids . I se faaopoopoga ia te ia, o le a manaʻomia foi i latou, latou te manaʻomia foi maa, e le o latou o geotexles, m-frareter, sima (fratrop, prolatheler).

Faamauiina o auvai o le vaitafe, pe and. O lo o aioi atu o vai o vai ma o latou lava lima

Muamua matou te fuafuaina i le tufuga o le gataifale, o gata ai lona laufanua, faapipii le fomu aoga. Ae o le a le mea e sili atu le agamalu, o le atili tumau o le a avea ma mamanu. Faapea foi, o se malifa foliga masani.

Ellipped Geotexles, Muai Aveesea le vaega o le lafulemu o le eleele (pe a iai). Siaki le laualuga e lalagaina ma tuu le geokaurge, toso i fafo ma malupuipuia ma le taula i le taula i totonu o le checker Order (o le module e tumau).

Le module fusi faʻatasi ma le tasi ma le isi ma se pnemothubour, faʻapea foi ma e faʻamalosia e taula masani.

Sela o geogrid faʻatumu i se paluga o eleele, sima ma isi faʻaopoopoga. O le faʻatumuina o mafutaga lelei e sili atu le malosi, e pei ona faʻatagaina ai le faʻaaogaina o mea faigaluega mamafa mo nei faʻamoemoe.

Ia faamalosia matafaga i laau O le fua o le fua o le vai e le tatau ona sili atu i le 1 m / s i le maualalo galu maualuga (luga i le 0.25 m). O laʻau e tatau ona iai se totoa togalaʻau aʻa laʻau, e teteʻe i lologa.

Faamauiina o auvai o le vaitafe, pe and. O lo o aioi atu o vai o vai ma o latou lava lima

E le gata i lea, o fualaʻau o fualaʻau o loʻo totoina i le vaipanoa eria (mo se faʻataʻitaʻiga, vai iris), o le fanua, o le moa, irnik, irnik, irniks ) ma amio oderovka.

Pe a faʻamalosia Gaapeni Muamua, o le pusa ua faia mai le Grid (uʻamea, Galvabaze), o le a faʻatumuina i maa i luga o maa i luga o le nofoaga o le Mesh. O se atigipusa gaogao e faʻasaʻo i tulimanu e faʻaaogaina ai toʻotoʻo ma nonoa i luga.

Faamauiina o auvai o le vaitafe, pe and. O lo o aioi atu o vai o vai ma o latou lava lima

Ina ia maua le malosi, e mafai ona e faapipiiina se laupapa laupapa mai le pito i luma. O le mamanu lava ia le faatumuina i luga o taimi, ae naʻo le sili atu ona o lona faʻatumuina o eleele ma le faitau aofaʻi lautele. O lenei metotia e manatu o le sili ona lelei ma sili ona faatuatuaina.

Mataupu i luga o le autu: Tausaga Fou Tausaga

O Gapania e le gata o le tuʻufaʻatasia ma le laufanua laufanua, ae fausia foi tulaga fiafia mo faʻatoʻaga tau iʻa ma le tuputupu aʻe o laʻau eseese.

Faitau atili