Faapipiiina o malifa i luga o le faitotoʻa faitotoʻa ma ou lava lima: sima, faʻamaea MDF ma palasitika (vitio)

Anonim

O le mea moni o le ulufale faitotoa e tatau ona avea ma se faʻalavelave e le mafai ona faʻatagaina uma e le mafai ona masalomia. E le gata i lea, o le mea moni o le faʻaumaina o faʻasa sao e tatau ona totogi atu i le mataala faapitoa, ona latou te faʻamalosia ai elemene o manoa, vevela ma atagia ai le ata o le mamanu atoa.

Faapipiiina o malifa i luga o le faitotoʻa faitotoʻa ma ou lava lima: sima, faʻamaea MDF ma palasitika (vitio)

O micks e le gata mo na mo le lalelei, ae ia faʻamalosia foʻi le faitotoʻa o le faitotoʻa atoa.

O soo se mea o le faʻapipiʻiina o malifa i le ulufale atu i le fale, o le faʻavae mo latou e tatau ona o se ata faʻapipiʻi. I le tatalaina o vaega i totonu o le vaega, ae o le Oxcasses o loʻo mafai ona faʻatalaleagaina, ae o luga o le faitotoʻa faitotoʻa o le ki lea o le atoa mamanuina.

O le sili ona fiafia i ai

Sauniuniga o le Tatalaina, Mea ma Meafaigaluega

E toʻatele e fefefe e 'aʻoaʻi i le mea e talitonu ai, e na o tagata faatau e ono avea ma ana fautuaga, e mafai ona ausia se maualuga maualuga o le faitotoʻa o le faitotoʻa. Muamua e tatau ona e saunia mea uma e te manaʻomia mo galuega. Ina ia aua le faʻataʻitaʻia i le tapenaina o se fofo ma le tele o le nofoaga-oneone palu, e mafai ona e faʻatauina se pusa ua sauni i totonu o le vai. Manaomia pea:

Faapipiiina o malifa i luga o le faitotoʻa faitotoʻa ma ou lava lima: sima, faʻamaea MDF ma palasitika (vitio)

Le polokalame o le sauniuniga o le sima sima.

  • tagata AOAO;
  • Plaster mesh po o mea e fetaui lelei;
  • lilu ma le tusipama;
  • Lamolemole laupapa laupapa poʻo le MDF Lanes poʻo le Plywood ma le mafiafia o le 10 mm.

O nei mea e faʻaalu ma mea e mafai ona e galue e faʻaaoga ai mea faigaluega nei:

  • Uafu;
  • Ave le sikulukarive poʻo le sikulukalaiva;
  • Trowel po o le spatila;
  • le maualuga ma le lima tausaga;
  • afa afa;
  • fuaina o meafaigaluega;
  • pulumu;
  • Malka.

E moni lava, e manaʻomia ona e mautinoa o le pusa o le faitotoʻa faitotoʻa o le saogalemu faʻamautu. O le laufanua ae leʻi fufuluina e tatau ona fufuluina mai le pefu, gaʻo, vali toega ma fasimomo fasimoli, ma le avanoa i le va o le pusa ma le nanaina. Ona e tatau ona saunia le vaalele o le amataga ina ia mafai ai e le fofo ona fai le pa i le tele e mafai ai. Lolomiina o loʻo faʻaaoga i luga. O le taualuga o le amataga o loʻo teena e se faʻapipiʻi poʻo le uʻamea uʻamea, o loʻo faʻapipiʻiina i ai e le au ia te oe lava-o loʻo oso mai i totonu o le toese. Faʻapipiʻiina le Grid i le pito i luga o le faitotoʻa o le faitotoʻa faitotoʻa o loʻo faia i le auala lava e tasi.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona filifili le lona lua ulufale faitotoʻa i le fale mautotogi

Masini e faafaigofie galuega

Faapipiiina o malifa i luga o le faitotoʻa faitotoʻa ma ou lava lima: sima, faʻamaea MDF ma palasitika (vitio)

Faapipiiina o le polokalame o sukalati i luga o le faitotoa.

Ina ia ausia se lamolemole lamolemole mata o le malifa o le fola o le faitotoʻa o loʻo i totonu, e tatau ona e faʻapipiʻiina ni puni. O lenei galuega o le a tofia i laupapa laupapa. I le taimi muamua, o le tulaga o le le-rosiltal ralil ua faapipiiina. O lona faʻapipiʻiina, pei o le faʻaopopoina o le faʻapipiʻiina o le faʻaaogaina o le platisi plartk plublel i le vaalele o le faitotoʻa o le faitotoʻa. O Reiki e tatau ona faia le tulaga faigata o le tatalaina i le mafiafia o le fuafuaina o le fuafuaina. E mafai ona faʻapipiʻi afifi i le puipui ma le sima, ae o le sili atu ma le faʻatuatuaina o le puipui o le a maua ai se vailaʻau ma le tusi ata.

I luga o le faʻapopoleina o mea o loʻo i luga o le o le a toe faʻailoa mai le Malka. O le faʻatamala o le a faʻatagaina ai lenei mea faigaluega i le fale e fai ai le lautele o le lautele mai le laupepa o le pusa i le taimi atoa o le lautele. Oe vaʻai o le Malka o se ituaiga o tulafono e tatau ona sili atu le lautele o lona umi. O lenei ua e faia se vali vali i totonu o le pusa sao ina ia aua le maosia i le taimi o le tini. Saunia sima sima.

Faʻapipiʻi

Faapipiiina o malifa i luga o le faitotoʻa faitotoʻa ma ou lava lima: sima, faʻamaea MDF ma palasitika (vitio)

Matamata i le faitotoa na ofo ai.

O le taimi lava na e saunia ai se tali, e mafai ona amata ona tapunia. E tatau ona amata i le tafailagi. O le fofo e le tatau ona i ai le suavai po o le le aoga mafiafia. E toatele ua fefefe e tauivi i lalo o le taualuga, ae o le auala o le a alu e aunoa ma le usuina o le vaifofo pe a faʻaaoga i le kolosi o le tatalaina e vaega laiti. O le fefiloi e tatau ona oomiina i totonu o le grid ma teisi lapisi le ogalaau. Ina ua uma ona faʻamama le vaega autu, e mafai ona e amata faʻatumuina le avanoa i le va o le pa ma le pusa. Aua le faatopetope, ae sili atu le faʻaaogaina o ni nai manifinifi manifinifi nai lo le tasi mafiafia, o fea le lamatiaga pa'ū. O le tulaga mulimuli o le faaupuga o le a faia e le maualalo.

O le pito i luga. Amata le faaumaina o le faauma. Saunia suavai (Kefir-foliga) fofo, vali i luga o le puipui. O le a fausia se isi vaega o le vaega muamua. A o ia faʻaʻaisa, toʻilalo le cps o le masani masani. O le mafuaaga autu e faʻaaoga e ala i le alavai. O le mafiafia o le vaega o le sima ua tuu i ni nai tulaga. O le vaega mulimuli o le laufanua o loʻo faʻatinoina e le ofisa o le fale. A uma le 2-3 aso, o moli ua le mautonu. O le taʻalo o slope ua sauni mo le faʻalauteleina.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se faletaavale paʻu i ou lava lima

Stitlen mea uma

Faapipiiina o malifa i luga o le faitotoʻa faitotoʻa ma ou lava lima: sima, faʻamaea MDF ma palasitika (vitio)

E mafai ona e faʻaogaina le taʻele o le faitotoʻa.

Lenei aso, o le masani masani auala o le faaumaina o malifa o le faʻapipiʻiina o le MDF Panels, PVC ma le faʻapipiʻiina o laupepa o laupepa. I luga o se faʻasologa mautu, o nei mea uma e talafeagai lelei, pei ona fesoʻotaʻi ma le vaalele atoa, e aunoa ma ni fua. Ae ui i lea, o le faʻapipiʻiina o malifa, seʻi vagana ai le mamago, o loʻo faia i luga o le muamua uliuli vaega o Plywood, MDF poʻo le laminate. O le taimi lava e tatau ona fai mai o le faʻapipiʻiina o le vaega o le vaega e amata i vertecs, ma o le lautele o le vaega ua uma ona faʻapipiʻi i le faaiuga.

I le taimi nei, o le mea na faʻapipiʻi ai i luga o le malifa. O le tuʻufaʻatasiga o loʻo apalai i luga o le lauʻeleʻele, ma pe a maeʻa faʻamago i ai - suavai fao. Fasi i luga o le manaʻomia itu o le uliuli vaega faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le puipui. E mafai ona e faʻaleleia le faʻatuatuaina o le feʻena o le feololo o le mea na tupu ai ma faʻapipiʻi, faʻapipiʻi taʻitasi uliuli ipu i le puipui i 4-manatu. Mo lenei, o pu o loʻo faʻatinoina i le ogaumu i le puipui. Mo pulou o le tagata lava ia-fetuu, o le connicitions ua faia ina ia latou le mafai ona galulue mai le vaalele. Faamolemole ia matau o papatusi uma e tutusa lava le mafiafia, ma e leai ni vaega o tagata e lua i luma o latou.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi palasitika panels

Faapipiiina o malifa i luga o le faitotoʻa faitotoʻa ma ou lava lima: sima, faʻamaea MDF ma palasitika (vitio)

PVC Panels mo Faauma faitotoa e filifilia muamua faavae i luga o le maualalo tau o mea.

Faapipiiina o palasitika i aso nei ua leva ona faʻaaogaina e faʻauma ai le filemu, ma ua atili ai ona suia le MDF, ae pvc Filifili i latou na tuuina le tau maualalo o le tulimanu. Ua faigofie ona faaseseina papals. O le amataga talaaga o loʻo faʻapipiʻi latalata i le pusa. E mafai ona tosoina i le mea e sui ai le tagata lava ia ma faʻapipiʻi pe faʻapipiʻi le stapler. SOGTTNT PONTS, amanaia le maualuga ma lautele o le tatalaina, faʻapea foi ma le faʻatulagaina o ona malifa. I le taimi nei, i faleoloa o le mafai ona e faʻatauina le palakalafa o lautele lautele, ae masalo o faʻatetepologa o le a faʻateleina tele, o le a tatau lava ona iai ni tusitusiga. O le ipu muamua e faʻapipiʻi i totonu o le talaaga ma ua faʻapipiʻi i le mea e sui ai le tapuni, fao poʻo puipui. O le isi vaega o loʻo faʻaofi i totonu o le 'au o le muamua, ma isi. O le pito o le palasitika palasitika ipu ma faʻasolosolo sondicute ua tapunia ma fetu.

Tusitusiga i luga o le autu: uʻamea uʻamea (faʻamatalaga): gaosiga gaioiga ma ata

Faʻamaeʻaina le tatalaina o panels mai le MDF

Masalo o le ituaiga pito sili ona lelei e maua ai le taimi e maua ai e le itu o ona tolopo i luga o papatusi a le MDF i lona leo.

O le amataga e foliga mai "i le galuega faʻasoasoaina", aua o le laualuga o le laʻau fiafia e pei o le fausaga o iʻa taugata. Afai e te laki, e mafai ona e filifilia i le ogaumu faleoloa, lelei talafeagai i le tele mo le faaumaina matala. O le latou faʻapipiʻi vaʻai e liliu le faitotoʻa o le faitotoʻa, ma malifa i totonu o le tasi laupapa laupapa. Faamaoni, pei ona i ai i le palasitika, o solo solo e tatau ona aoina mai le tele o elemene. O le mea autu o ata uma o loʻo filifilia ma le faʻaeteete i lanu, mafiafia ma mamanuina, faʻataʻitaʻiga o fafie.

Talu ai o le mea taua o loʻo faʻapipiʻi ma le saogalemu i le puipui, ona mafai lea ona faʻaaoga e le kuliue e fai ai nila mai le MDF. E faʻaoga i le mea na faʻaaogaina ai ma le vaʻaia o le tausaga o le laina matala. O papatusi e faʻapipiʻi mai le pusa. E tatau ona fetaomi atu mo ni nai sekone. Ma se seti o le sosolo mai le tele o laupepa, i luga o le isi ipu e nonoa i le taimi muamua "i luga o le loka". O le platbands ua tipiina i se maʻa, e oʻo atu i le 45-tikeri tulimanu, ma ua faʻapipiʻi naʻo le pito o le puipui toe faaleleia. O soʻoga e sili atu le taulimaina o faʻamau o loʻo filifilia.

I se isi auala, o le faʻapipiʻi o laupapa-fibrosic cards e mafai ona avea ma au o ia lava-puʻeina e oʻo lava i nofoaga taugofie. I le tino o le MDF, o pu i lalo o laupepa na faia. Ina ua uma ona fao le fao, ua tapunia i latou ma palasitika plugs. O lenei metotia e mafai ona faʻaaogaina pe a uma ona faʻapipiʻi le malifa e te le masalomia le malosi o fesoʻotaʻiga, ae le manaʻo e faʻavaivaia le pane.

Faitau atili