Aulelei o le fale i totonu o le fale fafie

Anonim

Fale laupapa o se tala fatu. Mafaufau mo se tasi lona lua, maeu le fiafia, alu i le potu e maeʻa ai i totonu, ia e lagona lea uiga lelei o le natura ma le siosiomaga o le natura ma le siosiomaga o le natura. E manaia le laʻau, e manaia le matamata ai. O totonu o le sitaili ma le laupapa faaumaina e le taua, faʻatusatusa i le sili atu le mafanafana ma le matagofie, o le mea e maua ai.

Aulelei o le fale i totonu o le fale fafie

Taofia i le fale laupapa

O se teuteuga lelei e faʻaopopoina ai ni mea moni o le a avea ma amo i totonu o le fale. Ma ia mafai ona faia i soʻo se vaega, ma e oʻo lava i le potu atoa. Tuuina atu Ata i totonu o le fale laʻau o ni faʻataʻitaʻiga o ituaiga eseese o faigata. Ioe, e lelei pe a iai ni tomai i se kamuta, ona faigofie loa lea o le a faia a gaʻoa o le fale i se isi itu.

Ava i totonu o se fale tumaoti o se elemene o totonu, e le amoina se avega galuega, ae aunoa ma le fuaitau. O lea la, pe ana fai o le fale laupapa e mo le malologa, pe a fai o lona fiafia, pe a fai e tatau ona ia aumaia le fiafia, fiafia ma malolo, tatou taumafai e fausia se siosiomaga talafeagai iina. E i totonu o le fale laupapa i lenei tulaga o le a avea ma se taua uiga o le mafanafana. O le mea lea, matou te vaʻavaʻai i le ata ma taumafai e fai se lalelei matagofie i totonu.

Aulelei o le fale i totonu o le fale fafie

Amataga o galuega

Faʻafefea ona fai le amu i totonu o le fale? I lea tulaga, e mafai ona e alu i se tasi o 'auala e lua. O le mea muamua o le tutoʻatasi o le le mautonu ma se laʻau, taʻitaʻi se faʻasologa i le setete saʻo, faia fuafuaina ma isi mea. Pe faafaigaluegaina se taulaitu e tipiina uma assars uma ala mai le laau i totonu o le fale.

Aulelei o le fale i totonu o le fale fafie

O le lona lua o le faʻatauina o oloa uma ma faʻapipiʻi. Ae o le fea o filifiliga o le a sao? E fuafua lava ile potu lava ia. Ioe, afai e te faʻaogaina le faʻatafunaina o le umu, e tatau ona e malamalama manino i le tele o le amataga, pe o le lautele o tagata ulufale o le a faʻatagaina e tuʻuina atu i lima o le fale. E matua taua tele lenei mea, ma auauai mai i se fale ma se nofoa o loʻo lelei lava i le vaega o le poloketi e fai ai lenei vaega i totonu.

Mataupu i luga o le autu: mea e fai ai mea e oso ai

Aulelei o le fale i totonu o le fale fafie

Togafiti

O tatou uma e masani ai e vaʻai i ē o loʻo iai le mamanu o le suiga poʻo le ala savali, o le ulufale atu, e le afaina, ma le tele o lafoina. Ma o lenei ma avanoa o iai nei i totonu o loʻo iai foʻi ni faʻaopopo. Mai le laau e mafai ona e faia se tala fatu. Ma o le mea sili ona lelei, e mafai ona faʻatulagaina ma ona lava lima e sili lava lava. O le mea autu o le faʻaaogaina lelei le nofoaga o lona nofoaga ma tagofia i mea. Mo se tapata e manaʻomia ni mea laiti. O le mea moni, filifili le pusa saʻo, ona faʻasaʻo lea. O le faia o lenei mea, e tele fofo o faʻafitauli, tiga, vase, faʻapea foi ma elemene faʻapitoa.

Aulelei o le fale i totonu o le fale fafie

Sili ona faigata ona sili ona avea ma se masani accuc. O le a aofia ai nai mea o loʻo aoina mai i se ata faapitoa. O le mea sili ona taua o le tala. Na faʻasalalauina Arch ad Arch e tatau ona faia o se ata faʻapitoa ua avea ma se foliga talafeagai.

Aulelei o le fale i totonu o le fale fafie

E i ai foi le le-faʻataʻitaʻiga o 'au - lava ni mea fou ma le masani ai e mafai ona tautua e le gata o se mea teuteu o le vaega o totonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le nofoaga o le pasia o se lautele tele, e mafai ona e faʻapipiʻiina se vaega faʻataʻitaʻi ma le fata o loʻo latalata i ai poʻo se loka talafeagai. O se mea moni lea ma le aoga o le a faʻatagaina e le gata ina maua le fiafia i le matagofie matagofie, ae faigofie ona faʻaaoga le avanoa na aliali mai.

E tele foi filifiliga e masani ai tali taumatematega. E mafai ona latou vaʻaia i le ata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a foliga le masani ai le ARC ma le le mautonu o fusi. I le ala, e vave lava ona aoga i lenei vaega o lenei elemene e faalauteleina ai le tatalaina, e oo lava i le vaaia o le avanoa. O lea la, e mafai ona faatumauina i ni auala laiti. E i ai le isi filifiliga o lea "lilo" "Arch, pe a fesoʻotaʻi i lalo o le au puipui, fausia se taualuga o le tina. O se tagata muamua lea o le ituaiga o ituaiga. Ae peitai, ma se sili atu faʻailoga, o le a le manatu o se ata o le a foliga sili ona matagofie ma matagofie. Ae le gata i lea, o le a i ai se manatu malamalama i lalo o le fale puipui. O le iʻuga, o le a tuai lava.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fuafua le laupapa faʻapipiʻi i luga o puipui o le potu?

Aulelei o le fale i totonu o le fale fafie

Filifiliga

Ioe, o se tagata filifilia le pest e tatau ona fai laupapa, ae pe a fai o se laʻau e tupu i totonu, e sili le tatau ona faʻataʻitaʻia. O le isi mea, afai i totonu o le fale laupapa i totonu o loʻo faia i le sitaili o le maualuga o le maualuga-tekonolosi poʻo isi faʻaaogaina e le tele se fafie. E mafai ona faʻatino le karioga mai palasitika, faʻamago, uʻamea. Ma le isi, e i ai ni faitotoʻa mo 'au mo totonu o loʻo totonu. E matagofie tele i latou ma, e ui i le malulu, e mafai ona iai lava le taimi o le sologa lelei o le siosiomaga.

Aulelei o le fale i totonu o le fale fafie

O lea, na matou filifili loa i le taʻitaʻiga a le faʻalapotopotoga a le Faʻalapotopotoga. Afai o le fale i totonu o loʻo i ai se laupapa faʻauma, o lona uiga e sili atu le mauaina o se tala faʻapea. I le tulaga pe a maeʻa le vaega i totonu, e mafai ona e faʻaaogaina le arch mai isi vaega. O le mea taua o le oona o le oona ma orgal i le tuʻufaʻatasiga.

Faitau atili