O laʻau mataʻutia mo le faapaologa: filifiliga ma tausiga (ata)

Anonim

Ata

Filifilia o fugalaau

O loʻo taumafai tagata uma e faʻatupu lona aiga ma e sili ona matagofie. Ufitia pupuni, pupuni, o le fofoga moli ua avea ma se tuʻufaʻatasiga o soʻo totonu o soʻo se fale. Ae o tagata o fafo e saili foi e teuteu. Ina ia faia lea mea, latou totoina ese laau luga o le faapaologa. Ae le ui lava, e talafeagai mo lenei nofoaga. Aisea? Pe a filifilia, e tatau ona e mafaufau i ni tapulaa. O le mea sili ona taua o le nofoaga, i le itu i matu po o le itu i saute. E tatau foi ona e mafaufau i le ituaiga: tatala pe tapunia.

O laʻau mataʻutia mo le faapaologa: filifiliga ma tausiga (ata)

O le curly laau o se lelei teuteu ma le la e lua ma le paolo itu o le fale.

Afai e te tuputupu aʻe fugalaʻau i le la susulu, ona faʻaititia lea o le la o le la i le potu i totonu o le fale mautotogi - o le mea taua tele e atoatoa mo le faapaʻuloga. Afai e leai se "maualalo" laʻau ma le sili sili ona lelei mai lea itu, e masani lava ona latou totoina i ni papa laiti. O laau laau le mafai ona taofia ai le malosiina o le silisili ese o le la susulu.

O le galuega o lenei ituaiga o vaomatua o se isi teuteuga. O le mea lea, pe a filifilia ni lanu, taumafai e o ma le tini ia. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o pa o puipui o pouliuli, malamalama laʻau e sili ona talafeagai, ma le vicces for. Afai e te matua fiafia i laʻau tetele o le a teuteuina ai lou fale mautotogi, o le mea la lea e le fetaui ai ma Dahlia. Latou te atiaeina le lelei atoatoa i le aiga. Latou te manaʻomia le mataga i le eletonu ma meaʻai faifaipea. Ma le isi, ina ia latou malamalama lelei i le mafiafia o le aoga. A tatou talanoa e uiga i le lesitala, o lea o auala o latou uumi ma tele o palu foliga foliga matua matagofie.

Mo le lesitalaina, o laʻau o le tausaga lava e tasi e fetaui lelei: Longlia, masstliand ma fao.

O laʻau mataʻutia mo le faapaologa: filifiliga ma tausiga (ata)

E sili le fiafia o le isuti i le galu o le galu, aua e le fefe le la ma le matagi.

Afai e te manaʻo e faʻafiafiaina lo latou fuga i le vave o le mafai, e tatau ona e faʻaogaina fanau o loʻo sauni mo tulaueleele, lea e mafai ona e faʻatau ai i soʻo se faleoloa faʻapitoa. E tatau ona manatua e sili ona aoga le auai i le tautotogo, o Mati. I luma o nei atigipusa e tatau ona teuina i totonu o se malu ma lelei nofoaga. Ina ia faʻaleleiina le tafe o le la susulu i le fale mautotogi, e mafai ona e faʻaaogaina le Liana, e fetaui lelei mo loggis. Lina tuputupu aʻe vave, fausia se "lanumeamata pa". Aʻo leʻi faia le fale, e tatau ona latou tausia le lagolago lea latou te pipii ai. O le sili steelle sili ona uʻamea e talafeagai. O se filifiliga lelei o le a: Bob, ECanocystis po o iPomea.

Tusitusiga i luga o le autu: Cross-Brocrodidery fugalaʻau: O faʻailoga ma ata, ata o vaoflowers, o loʻo siisii ​​o loʻo ola, shoring

E i ai tagata e fia vaʻai i o latou loggias manogi fugalaʻau. E tatau ona amanaia, o le a le vevela e mafai ona taofia ai lenei mea po o lena laau. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, manogi o le a ola lelei i le taumafanafana. O le taimi lea na ia mauaina ai le aofaʻiga manaʻomia ma le malamalama. E fautuaina foi e tagata atamamai se toso ma le manogi tapaa.

O laʻau mataʻutia mo le faapaologa: filifiliga ma tausiga (ata)

I le filifiliga o lanu e sili atu le nofo i luga o le tasi lanu lanu

E leai se mea e sili atu mo teuteuga nai lo Ampel laau. Afai e malamalama lelei le faitatala, e sili le filifilia o laʻau e pei o le ivy, toʻafilemu ma Samaso.

Afai o sui o le flora i luga o lau faapaologa "pastry" o le tele o lanu, e foliga mai e le manaia. E sili le nofo i luga o le tasi lanu lanu pe tuʻufaʻatasia lua foliga tutusa. Lelei matagofie, mo se faʻataʻitaʻiga, o le ai ai se tuʻufaʻatasiga o samasama ma le lanu moana, lanumoana ma le puaʻa.

Filifilia o Gorshkov

Pots lea o le ai ai se laau i luga o le faapaologa, e tatau ona e filifilia ni lapoa. I mea uma, pei ona faʻateleina le faʻatupulaia o le avanoa, talu mai le faʻateleina o le aʻa. Faʻafetai i aʻa, e maua ai fugalaʻau mai le palapala i le palapala o loʻo talafeagai mo latou. A ose le numera o ia mea ia, ua amata ona oti le laau. Ina ia auavaeʻesea lenei, e tatau ona suia i se sili aupuau tele. E sili le faʻatauina o POTS "i luga o le matua" (ae le o le soona fai, e le tele foi ni mea e le o le tuputupu aʻe o laʻau) - O le a e sefeina tupe.

O nisi o laʻau e le fiafia pe a suamalie pe, e le gata i lea, pe a mago. O le mea lea, ia mautinoa o fugalaʻau o le a e tuʻuina i luga o le faapaologa o loʻo teteʻe i le tau o le tau.

Tuuina atu le nofoaga ma ituaiga o laʻau, faʻapea foʻi ma le itu o pou, e mafai ona e liliu le faapaologa i se potu matagofie ma le mafanafana. I se faʻaopopoga, o sui o le tino okeselima, lea e manaʻomia mo lo matou olaga. Ae e taua le amanaia o le mea moni, pe a iai le tele o laʻau (i totonu), o le a avea ma mea lelei, ma e mafua ai faʻafitauli matuia i le cardovalalar. O le mea lea, afai e te manaʻo e faia se fale vevela i le fale, o le nofoaga sili o le a avea ma panisi poʻo loggia. O iina e sili ona sili ona lelei le filifiliga o le okesene.

Tusitusiga i luga o le autu: O le pepa puipui o tamaiti 2019: Faʻafefea ona feiloaʻi ma aga masani

O laʻau mataʻutia mo le faapaologa: filifiliga ma tausiga (ata)

O laʻau mataʻutia mo le faapaologa: filifiliga ma tausiga (ata)

O laʻau mataʻutia mo le faapaologa: filifiliga ma tausiga (ata)

Faitau atili