Faʻafefea ona faʻaaloalo ia te oe lava pepa puipui?

Anonim

E le mafai ona faaigoaina o le tagata lava ia o le tagata lava ia. Ina ua uma le taupulega, a uma se taimi, na faʻapea ona e matua faʻatali lava. Masalo, na tupu ona o le lanu gamut na sili ona faatapulaaina. Ae o nei aso, ao le i faapipiiina oe lava pepa puipui, e mafai ona e faʻaaogaina se aotelega o faleoloa. O le ofutino o lenei ituaiga e iai foi le tele o tusitusiga, e mafai ai ona e filifilia se mea faapitoa mo totonu.

Faʻafefea ona faʻaaloalo ia te oe lava pepa puipui?

O le tagata lava ia o le tagata lava ia e faʻatagaina oe e teʻa e faʻapipiʻi i luga o le puipui e aunoa ma le faʻaaogaina o le kulimi.

O VAItu o le tagata lava ia-tekonolosi

I le avea ai o le tele o uiga i le va o lea-e taʻua o ia lava - o loʻo i ai se vaega faʻapitoa i tua o le ogaumu, lea e mafai ai ona faʻaseseina le mea e aunoa ma le faʻaaogaina o le kulimi. O le mea e faʻapipiʻi ai le puipuiga o loʻo i ai le puipuiga i le ituaiga o se ata tifaga, ae o le pito i fafo o le vaega pito i luga e mafai ona faia i luga o le faʻavae o le PVC, ie poʻo le gaʻo.

Faʻafefea ona faʻaaloalo ia te oe lava pepa puipui?

O tagata lava ia o loʻo vaevaeina o loʻo vaevaeina i le Matte, Gussyy, ie.

O le muamua ituaiga o loʻo avea ma sui e se matte poʻo le sili ona lelei le taina o le lelei. Ae o fulufulu ata o ie foliga foliga foliga tutusa ma tele lava ina iai se ata.

O le ituaiga ituaiga omea o loʻo fai ma sui o se fasi fasi mea e mafai ona faʻatinoina e le gata i le na o le faʻaogaina o teuteuga, ae faʻapena foi le tuʻufaʻatasia. Mea o loʻo i ai i le pito i lalo o le auala o le taʻavale e fai ma o se vevela vevela o le faʻaaogaina, o le vaega o le faʻaaogaina o lenei totogi ua lautele lautele.

E faigofie tele le tausia o ia pepa puipui: e manaʻomia le faʻaogaina o le susu susu poʻo le faʻamamaina o le mama.

O le faʻamamaina o puipui o ia lava e mafai ona i totonu o potu, o tulaga o loʻo faʻaalia e le faʻateleina o le faʻanoanoa, faʻapea, o le taulepale o loʻo tumau lelei ai le faʻatonutonuina o mea faʻaʻoleʻole. Mo lenei mafuaʻaga, o le ituaiga o le pvc wallpaper e fetaui lelei mo le teuteuina o puipui i totonu o le umukuka i totonu, potu taʻele poʻo le faletaele. I nisi o tulaga, e faʻaigoaina le faʻaaogaina o ni e atigia o latou pepa faʻapipiʻi i le vasega pepe. O le tulaga faatafafaga o ia nofoaga puipui o loʻo iai i le lautele o loʻo faʻaalia i le tomai e faʻapupula ai mea e le gata i pa puipui, ae faʻapea foi ma meaafale leaga, tuʻu eseʻese filifiliga, filifiliga leaga o mea leaga.

Tusitusiga i luga o le autu: Talosagaina le taualuga o latou

Galuega sauniuni

O le faʻaseseina o le ata o le tagata lava ia o le tagata lava ia e ese mai le tasi o loʻo faʻaaogaina i le tulaga o pepa poʻo le Vinyl Wallpaper. O le tagata lava ia-tech e faigofie ona nonoa. Ae ui i lea, ia saunia le oloa o le a tatau lava ona fai ma faʻamama ma le efuefu. I luga o mafuaaga e le tatau ona i ai le suauu ua mautu. O pa e tatau ona fuafuaina. O mea nei ma mea o le a manaʻomia mea mo galuega:

Faʻafefea ona faʻaaloalo ia te oe lava pepa puipui?

Meafaigaluega mo le tuiina o le tagata lava ia puipui.

  • rofautte;
  • maualuga;
  • seleulu;
  • vaivai;
  • o le naifi mo le galue ma Linoleum;
  • penitala.

Ina ia mafai ona le o le tagata lava ia e faʻamalosia le saʻo ma le lamolemole, o le taimi muamua ai e faʻaaoga ai le plumb. E manaʻomia le faia o lenei mea i luga o le puipui, toe foʻi mai le tulimanu, e mafai ona faʻaaogaina le tulaga e mafai ai ona e faitauina se laina malosi. E manaʻomia le faia o lenei mea i se auala o le isi pito o le tapoleni e mafai ona faʻaoʻo ma le tulimanu o le puipui.

Le isi, e manaʻomia le matauina o le maualuga o le puipui, faʻaopopo pe tusa o le faʻasao. O lenei metotia e tatau ona faʻaaogaina e ala i le Upega Tafaʻilagi. Afai e tatau ona tuʻufaʻatasia le fusi, e sili le taua o le faia seʻia vagana ua le lava mea e ono tupu mai ai.

O le tagata lava ia o le afu

I le isi tulaga, o le vaega autu o le faʻapipiʻi amata. Ina ia mafai ona faʻamalosia saʻo le fasi, e le mafai ona vave aveese le vaega puipuia atoa. Muamua, e manaʻomia le sasaina o sina mai luga i luga i luga o le upega tafailagi, ae le sili atu nai lo le 20 cm. O le pepa e manaʻomia e faʻapipiʻi ai le puipui, e le mafai ona faapipiiina le pepa puipui, e tusa ma le pepa puipui, e le mafai ona faapipiiina le puipui. smoothes i latou i itu eseese. E tatau ona alu ese mai le ogatotonu i le pito. E mafai ona e faʻaogaina se mumā mama i le faʻagasologa, e sui ai le mea e mafai ona faʻatagaina ai le faʻasusu pe spatila.

Mataupu i luga o le autu: Methompy ma lona uiga nai lo le fufuluina o fale puipui

E le mafai ona faʻamalosia le faʻamalosia o le pepa puipui, e pei ona suia ai o latou geomerary. O le iʻuga, o le a liua atu i 'ie.

Faʻafefea ona faʻaaloalo ia te oe lava pepa puipui?

Mamanuina le fiafia o le tagata lava ia.

I le faʻagasologa o le pipii, atonu e te fetaiai ma le faʻafitauli o le foliga o le ea o le ea, o le mea lea e tatau ona vave ona ave ese ai, o le a o ese mai i lalo o le tapoleni. Lolomiina o tagata ia te oe lava ni puipui e aunoa ma ia sese, o le mea moni, e faigata ai, sa ia aveese e mafai ona faʻaaogaina se supa masani. Mo lenei, o le palu e tatau ona tuʻilaloina, ma pe a uma - e faʻaitiitia ai le faʻaletonu nofoaga ma se ieie.

O puipui o loʻo faʻapipiʻi i puipui e aunoa ma le faʻaogaina o le kelu e maualuga lona tumau. O laufanua o na ofutino e lelei le toe gaosia o lanu, faʻaopopo, o le laufanua o le pepa puipui o loʻo faʻaalia ai le teteʻe i Alkaline ma fofo.

I totonu o falesanu, e mafai ona iloga, e iloga lava mo le tulaga pe a fai o le pepa puipui o le ptu. O loo atagia mai i le mea moni o mea uma e faʻatapulaʻaina o puipui pe a uma ona vaaia le totogi ma le pepa puipui. O le vaifofo o lenei faʻafitauli, o le faʻaaogaina o puipui o playform ma vaega o loʻo faʻaaoga o se faʻavae. O le taimi lava lena o le a mafai ai ona maua le fetaui lelei.

Afai e te manaʻo e sefe pe a e faʻatau oe lava-faʻatamalii le faʻatafunaina o ituaiga, e tatau ona tuulafoaʻiina oona oona, pei ona i ai a latou tau manaia. Ae afai e te manatu latou te mafai ona toe umi uma i le 20 tausaga, e le mafai ona taʻua o se ua le mafai ona sefe, pei ona mafai ona sefe.

Filifilia o se coting, vaʻai i le mea moni o le tagata lava ia o le tagata lava ia o loʻo vaʻai pea e le mafai ona vaʻaia e pei o phlizelin poʻo vinerl. E le gata i lea, afai e leʻi faʻataʻatia le pepa puipui mai le taimi muamua, lea e faʻatagaina e leai se palu, latou te le taliaina foʻi. O isi ituaiga pepa uma e mafai ona autasi, i le taimi lava e matauina ai e le Matai ni faaletonu.

Tusitusiga i luga o le autu: moss i totonu

Faitau atili