Faʻamaeʻaina i totonu o le Logginia ma palasitika panels

Anonim

Ua leva na umi le fale o le falefeno i ni potu mo manaoga o le fale. Faateleina, ua faʻaaogaina o se isi vaega o loʻo ola ai poʻo se nofoaga e malolo ai. O le fiafia i le potu ma aumai i totonu o se potu nofomau ai, e tatau ona e faia le tele o gaioiga i lona glazing, feteʻenaʻi ma totonu teuteuga. I lenei mataupu, o le a tatou manatu o lea i lea laasaga ma le-o le laina, pe faʻapefea ona i ai le tapolo ma vai palasitika ma o latou lava lima. O le a matou taʻuina atu ia te oe le mea e tosina atu ai pe a filifilia se mea mo le faʻauma i totonu o le faapaologa. E mafai ona e okaina se faʻauma i totonu o se kamupani fausiaina poʻo le maeʻa o le faapaologa ma palasitika ma ou lima lima.

Lelei o le Logginia Taua ma Plastic Panels

Faʻamaeʻaina i totonu o le Logginia ma palasitika panels

PVC panels o le sili sili ona lelei o le filifiliga mo le teuteuina o le paleni ma logsias. Faʻafefea ona toe tuiina le faapaologa ma palasitika panels ina ia foliga matagofie ma tautua i se taimi umi.

Faʻamatalaga o le lelei ma faʻamatalaga masani o PVC panels mo le faapaologa:

  • O le PVC Businel mo le paneta e siʻosiʻomia o le siʻosiʻomaga, saogalemu mo tagata ma manu.
  • E iai se tau laititi.
  • Olaga atoa mai le luasefulu i le limasefulu tausaga.
  • O mea e matua le fefe lava i aafiaga o le maualuga o le suamalie ma le vai.
  • Tetee i le ultraviolet. O loʻo faagasolo le aʻituina, e le mafai ona faʻaleagaina lalo o le gaioiga a le ultravolet, e le faʻapitoa ai mea leaga.
  • O le palasitika e le suia lona uiga pe a pa'ū le vevela, o le vevela, frast-tetee, e le o le alualu i luma i le suia ma le pala.
  • O le ogalaau o le fale o le a faʻateleina ai le palasitika o le a faʻateleina ai le vevesi o le tino ma pisa o le potu.

O le a le tulaga e filifilia ai le mea e te ufiufi ai le faapaologa

E tele ni tapulaʻa mo le filifilia o palasitika panels i luga o le faapaologa. Mafaufau pe o le a le mea e tatau ona e gauai atu i ai, pe a filifilia se mea:

  1. Le Aofai o Faʻatupuina Ia maua le vaega aafia ai le malosi o meafa nai lo le isi mea, o le a malosi le palasitika.
  2. O itu uma o le palasitika e tatau ona homogenetious, ma faʻapipiʻi ai, e aunoa ma ni mea le fiafia i ai ma faʻaopoopoga. I le taugofie faʻataʻitaʻiga mo le gaosiga o i totonu o nisi taimi e faʻaaoga ai mea mata poʻo le mea. Faapea foi ma se faʻailoga o mea e faʻaaogaina e mafai ona faʻatau atu ai se lanu efuefu.
  3. O le pito e tatau ona matua lamolemole. A fesoʻotaʻi vaega, e le tatau ona i ai ni avanoa i le va oi latou. A o le fesoʻotaʻiga e tatau ona faʻalogo kiliki. O lenei mea e tautala e uiga i le matagofie o mea ma lelei le faia o vaega ma le tasi ma le isi.
  4. E i ai le PVC Panels Vaase 250 MM lautele, ma lautele 380 mm lautele. Mo se tatala pe le o le pamu pe le lelei, e sili atu le faatau le vaapiapi palasitika. E sili atu le tetee i le tele o le vevela.

Mo le taualuga, e mafai ona e filifilia se mea taugofie. Mo pa, sili atu le palasitika o loʻo manaʻomia, ona e iai lava ni faʻalavelave sili i luga o puipui.

Fuafua pe o le a le tele o mea o loʻo alu, ma o a ituaiga o palasitika faʻaiʻu oloa e manaʻomia ona faʻatau.

Ina ia faʻaseseina le Badclien Panels PVC, o le a e manaʻomia le faʻamaeʻaina o faʻamaumauga palasitika:

  • Tuʻusaʻo ata mo pa palasitika. Latou te faʻasaʻoina i le taupulepulega ma le faʻaaogaina o le tagata lava ia o le faʻaaogaina poʻo le spapler.

    Faʻamaeʻaina i totonu o le Logginia ma palasitika panels

  • O tulimanu e lua ma ni fatu e lua o le trim o le a manaʻomia e vavae ese ai tulimanu o le faapaologa poʻo loggia. E lua faʻamatalaga e fesoʻotaʻi i le tasi ma le isi i se tulimanu o le 90 °.
  • O le tulimanu o vaega ma le tolu itu o le a manaʻomia mo le teuteuina o le malifa o le malifa. O polotili e tolu i le tulimanu o le 90 ° e fesoʻotaʻi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e toese pupuni i totonu o le potu malolo ma ou lava lima

Tatou te fuaina le portimeter o le potu, ia o le a palasitika o le a palasitika. O le iʻuga o le tau o loʻo vaevaeina i luga o le lautele o le palasitika. Matou te mauaina le manaʻomia o mea i fasi. Matou te faia le sapalai o ni nai fasi.

Decolication pascon palasitika ma o latou lava lima

O le laina o le faapaologa ma palasitika panels o le a alu mai le fa aso i le vaiaso. Sue sunky PVC Ponels o le a i ai i le tele o tulaga. A o lei oo i le pito i totonu o le Loggi, e fautuaina e faʻatupeina le faʻavaʻe faleio, fai le lipea o le pa puipui, tapuni uma avanoa. A maeʻa le Badclien Penels, o le PVC o mea uma e malupuipuia atoa i le tulaga.

Ia malu puipuia le palasitika polosi o le faapaologa, matou te manaʻomia se ata ato mo le faʻatinoina o galuega.

Laʻasaga e fai ai le faapaologa ma pvc panels ma o latou lava lima:

  1. Matou te fuafua le setete o le faapaologa. E tatou te gauai atu i le tino maliu, puipui, taualuga. Afai o le ogaumu e manaʻomia le faʻaleleia, e tatau ona e faia muamua lenei tulaga o le galuega. O le taualuga o loʻo suʻesuʻeina mo le i ai o le lanu samasama poʻo lanu enaena, e mafai ona latou faʻasino raks. A faʻamautu le faapaleni, ua fautuaina e sui pe faʻamalosia ai uʻamea uʻamea.

    Faʻamaeʻaina i totonu o le Logginia ma palasitika panels

  2. Matou te faia le galuega i luga o le glazing pascon. Afai e te le fuafua e fai se potu ola mai le faapaologa, o le a lava le faʻapipiʻiina o se faʻavaʻa mai le tolu-potu faʻamatalaga faʻaluaina. E fetaui ai ma le faʻatulagaina o se tioata faʻapipiʻi ma se malosi-soea le taina.
  3. Uma slots i luga o le faapaologa ua tumu i le sima sima po o le toto i le fao o le foala. E sili atu le puaa e alu ai pe a faʻaaoga i se moli moli. Ina ua mago le Famom, tipi ese ai vaega faatafunaga uma ma ufiufi i se magaalatona.
  4. Matou te faia se vaega a le au porpa. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le faʻasaʻoina o le lautele o le potu o le au faʻatauvaʻa.
  5. Fai le fusi i luga o le taualuga ma puipui. Fafie Rourls po o uʻamea faʻamatalaga e mafai ona faʻaaogaina mo le pusa. Reiki e tatau ona mago ma lamolemole. E le talafeagai le lafoina o le pvc panels i uʻamea talaaga, ae o latou faʻaaogaina e talafeagai i luga o palconity ma le suamalie maualuga. Afai o le mauga e faagasolo, o le tagi e tatau ona faʻapipiʻi i le puipui i luga. Faitau nisi auala o loʻo faʻaalia i luga o le vitio, vaʻai:

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se faʻapotopotoina o ou lima (vitio ma ata)

Faapipiiina le faʻapipiʻiina o fuafuaga

Faʻamaeʻaina i totonu o le Logginia ma palasitika panels

Faapipiiina o le Scheme Shoft ma Faafaigofie mea

O le Domin o se vaega taua, lea o le a le tutusa o itu uma ma luga o laupapa faalagolago. Mo le faʻatinoina o le faʻapipiʻiina, e tatau ona e faia laʻasaga nei:

  • I totonu o le taulaga i le afa o le 'au i totonu o pu. Ala ia uia i nei pu, malupuipuia uila i le taualuga ma puipui. Afai o le laufanua e sima, o le a e manaʻomia se peritorator. Afai o le piliki, ona tutusa ai lea o le eletise eletise. Mafai ona faasee i luga o se solo.
  • Reiki Brepim malosi i le maualuga, i le tutusa o le tasi i le isi ma le leo o le 400 mm.
  • Maualalo Rake Breppim i le maualuga o le 30-50 mm mai le fola.
  • Matou te tuiina le i le va o le pologa. Faʻasaʻo ma le kulimi. O le puao, polysyrene osam, minerale fulufulu mafai ona faʻaaogaina o le faʻaofuina.

Fuafuaina le eletise i lau faapaʻuʻai, matou mafaufau i le tulaga o lamepa, kilia. Faaloaloa le uaea.

Laasaga-i-Laʻasaga Taʻiala: Faʻafefea ona toe faʻafefeteina le loggia palasitika

Matou te faia uma tulaga o le teuteuga o le teuteuga i totonu e ala i le laasaga:

  • Ua tatou amata suega le potu mai le taualuga;
  • i le umi atoa e tatau ai ona faʻapipiʻi le taʻiala amata;
  • O le muamua faʻamatalaga ua nonoa i le tusi mai ia te ia lava i le faʻavaʻa, i le taualuga ua nonoa i luga o le faletalimalo. E manaʻomia le faʻapipiʻi i tulaga o le tulaga, a faʻapea o mea uma nei o le a o atu i le Skew;
  • Panels Borpim e taʻitaʻia ai le au paso ma le puipui ma le puipui. Vaʻai le faʻagasologa i le vitio sili auiliiliga:

Faʻamaeʻaina i totonu o le Logginia ma palasitika panels

Faapipii palasitika panels amata i le tulimanu

Ina ua sauni le taualuga, alu i le pito o le puipui o pa o le faapaologa panels pvc:

  • Faʻapipiʻi le palasitika vaega i luga o le Longgis amata ma le tulimanu;
  • Matou te setiina le taʻiala faʻaalia i le uluaʻi tulimanu;
  • Oti le vaega amata i le tele, faʻapipiʻi i le itu e vaapiapi i le galu o le fatu fatu;
  • Oti le vaega ma fesoʻotaʻi ma le amataga vaega i le Zip-Groove Lock ma se fesoʻotaʻiga maualuga, o le kiliki ua faʻalogoina.

Matou te puleaina faamatalaga mautu e fetaui ma le pule ma le tasi ma le isi. I luga o lenei mataupu, o loo tatou uuina le itū atoa o le potu.

O le vaega muamua e tatau ona faʻapipiʻiina i le faʻapipiʻi faʻapipiʻi o faʻamalosi tino i le fola ma le taualuga. O isi o le a tutusa ma. Matou te faia le ogalaau o le Loggia ma le Badcy Playls o PVC ma o latou lava lima faʻaaogaina se tulaga sili ona lelei. O se faʻailoga e le taua o le vaega muamua o le a faʻaleagaina uma le ogalaau o le Logginia i le maeʻa o le pepa. O fetuutu e tatau ona tuʻufaʻatasia ina ia latou fetaui lelei ma le tasi le isi.

Foliga o le mauga laupapa i luga o le puipui ma le faamalama

Faʻafefea ona vavaeʻese le puipui o loʻo faʻapipiʻi ai le faʻamalama? E manaʻomia le faʻasaʻoina o le taiala i le fola ma lalo o le faʻamalama malosi e tutusa ma le tasi ma le isi. Ma le isi, matou te valavala i palasitika e tusa ma le polokalame o loʻo faʻamatalaina i luga. Mo auiliiliga, vaai lenei vitio:

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona le faʻapipiʻi pepa puipui i luga o le umukuka puipui: le lelei ma le le mautonu, taliaina ma le faʻasaina, faʻatonuga ma pepa, vinyga

I le taimi o le faʻapipiʻiina, o le mulimuli ma le pengaltional o loʻo muamua na saunia. O se tasi o le faigata ma le malosi o le galuega. Ina ia faia lea mea, o le Komiti Faʻatonu e tatau ona vavae ese mai le lautele i le maualuga o le laulaufaiva (6-8 mM) ma faʻaopopo se mautotogi. E faigofie ona faatino le faʻataʻitaʻiga i le fesoasoani a le tagata o loʻo iai le faʻailoga. Afai e tatau, o le transverse tipi e mafai ona faʻaaogaina mo uʻamea ma uʻamea.

Faʻamaeʻaina i totonu o le Logginia ma palasitika panels

I le maeʻa o le taʻiala pa'ū, Faʻamalolosili Iʻa. Faaofi le penisione o loʻo iai ma le vaega mulimuli, muamua faʻalelei le potu ma le tasi ma le isi.

I le faaiuga, matou te faia le fola o le fola ma faapipii le upu.

O le maeʻaina o le Logigia e tatau ona tu mo se aso seʻia oʻo i le sili o le alecoon, lea na nonoa ai le auiliiliga mulimuli.

O le faapaologa, ua ufitia i palasitika, manaia tele. O le palasitika faʻapipiʻi i tulaga o le tulaga lelei ma o le a tautua e avea ma se faʻaosoosoga faʻasaga i le faʻalavelaveina, ma o le a faʻateleina ai foʻi le ulaula o loʻo aʻafia i le faapaologa. O le a mama lau taupulega ma manaia le matautia tuaoi uma. O le a manaia le nofo ma malo i le aso o le taumafanafana, pe mafai ona e faʻatulaga se togalaʻau o le taumalulu i le vevela o le pauau.

Faitau atili