Geransian tuputupu ae lilo

Anonim

Geransian tuputupu ae lilo

Manuia le aoauli, pele le aufaitau!

Geranium (peragegonium) o se vaega lautele Mai lea lava i se taimi umi, natinae a tatou matua o tina. O loo fuga malosi mo le atoa tausaga ma fiafia ia i matou ma ona matagofie matagofie foliga o le lautele o lanu. Ou te matua fiafia i ai pe a iai se laina o pou i le geranium i luga o le faamalama, o se matagofie!

Ou te manaʻo e faasoa atu ni mea lilo e tupu ai Grarani, na mauaina i poto masani, faitauina o tusi ma faʻafesoʻotaʻi i totonu o fonotaga ma na o le aʻoaʻoina o a latou lava mea sese. O le iʻuga, o na tulafono faigofie mo tausiga faʻafaileleia o maʻa.

Miamoa. Toe gaosia

E mafai foi ona e tupu giraum mai fatu, ae ou te fiafia i le vave i le ogatotonu o Fepuari aʻo leʻi savavali.

I le taimi lea, ua uma ona manaʻomia i le teuteuina raineds. I le uma, ua soloese le ipu, ma i le tafe o le tau malulu, ma ua selea le laau, e le sili matagofie le laau, e le sili matagofie ai le laau. Geranium manaʻomia e teʻi e tipiina le apaʻau o le maualuga o loʻo e manaʻomia (ae le o le o le mea moni o le a alu i ai.

Ma e mafai ona faʻafouina geviim i tausaga uma, faʻaliliu mai le ata fou, pei o tatou matua fiafia i aso tuai.

Mo le georaith toe gaosia, talafeagai ato e tusa ma le 7 cm uumi ma tolu-lima laupepa.

  1. Oti tipiina, faia o le skeleton i lalo o le fatuga.
  2. I lalo o le lua o lau susu.
  3. Matou te matutu le tipi ma le nofoaga o lau o lau o lau mo 2-3 itula, ina ia toso le fasi i le ata.
  4. Oomi vave i totonu o le sauniaina o pots ma le eleele.
  5. Pauu teisi.
  6. E fausia ai se togavao tele, matou te pipili i lalo le lima fatuina.
  7. Sa matou faia i se nofoaga pupula, ae le o le la!

Toatele na o le tipiina o maʻa ma tuu i totonu o le vai, fautua i le fagu i le vai ma le tuʻu i le kapeta faʻamalosi tino ina ia leai se faʻataʻamilo. O aʻa ua matua faʻatinoina. Ona nonofo ai lea i le pot.

O le ulo e tatau ona ave se mea itiiti. E le manaʻomia le tele o fanua o le laufanua. O le saoasaoa o aʻa o le a liliu ese mai ai le lalolagi i le lalolagi, o le saoasaoa o le a fugaina o le laau, ma le ulo le ulo, o le sili atu fuga o loʻo iai. I pou tetele, e le mafai le laau ona fuga mai, na te le manaʻomia - e lelei tele le olaga, pe aisea e popole ai? I le tasi ulo, e mafai foi ona e totoina ni nai laupapa.

Mataupu i luga o le autu: o se ropota o pepa ma ou lava lima ma polokalame ma vitio

Geransian tuputupu ae lilo

I le faʻagasologa o le rooting, o le pito i lalo pito e ono samasama - salu i latou pe a aliali mai se paga o isi laʻau fou.

Ina ia fausia se matagofie matagofie pisi, o le pito i luga o loʻo liligi i luga o le 8-10 laupepa, itu o fana - luga o le 6-8-m ma e tumau pea le ulo o le afu.

Ma na faʻalogo talu ai nei i le maketi mai se tasi tinamatua, o loʻo faʻatau atu le ekalesiasai i le taimi o le faʻaitiitia o le SWOM e le manaʻomia.

I le mataupu faavae, ou te le i liliu i ai, ae ou te le o iloa le mea na taua. Ma taʻu atu ia te oe, ou te manatu e te manaʻomia.

Vai e pei o le eleele mago, e le manaʻomia le sasaa.

Geransian tuputupu ae lilo

Ia Iuni - Iulai, afai e tatau, e mafai foi ona faia se fiafiaga, pe a fai e te leʻi faia ia e tusa ma le aso e leaga ai.

Faʻafefea ona tausia le geraini

O le tausiga o Geranium e le faigata, o lenei laau e le o le maasiasi, o le mea e tatau ona iloa o le genium e alofagia:

  • Le la (ae o le tolopoina o le mama paolo). Na te lagona lelei i le itu i saute ma sasae faamalama
  • Vevela (ae o le malamalama tele o le tautoulu o le a ola)
  • Le masani ai, ae o le tele o vai vai. Geranitu e faigofie ona ave le eleele matutu nai lo le sili atu o le susu mai le mea e ono onā
  • Lelei alavai i le ulo - o se mea e manaʻomia e mafua mai i le tulafono muamua
  • Feololo Manulele, e oo lava i le lelava le eleele, (a leai e le o le tele o lanumeamata, ae toaitiiti lanu)
  • Taʻalo masani e amata ona faia i le tautotogo ma faʻaauau pea ona faia i vaiaso taʻitasi seia tuai le tautoulu. Mo le faʻamalosiina o le tuputupu aʻe, nitrogen fetilaisa faʻaaogaina, ona sui lea o le palu ma le phosphone, e tatau ai mo le tele o fugalaʻau
  • Aveeseina o le flashing inflorescences e faaauau pea ona tafe.

Lelei tele le fafagaina o idine vai : 1 Drop Iodine e faʻateʻa i le 1 lita o le vai ma sasaa le 50 ml o lenei tuʻufaʻatasiga ma le faʻaeteete i luga o puipui o le ulo. Aua le soona 'ai o aʻa e le susunuina!

Mau i luga o le Autu: Mekasini "Laiti Diana 2019-11"

Ina ua maeʻa se vai, o le maʻamauga faifai pea ma taugata tele!

O le fafagaina lelei e mafai ona saunia mai i se lautele ituaiga o aiga.

Geransian tuputupu ae lilo

Faafitauli mafai

Afai o le Launi samasama O mafuaaga atonu e pei ona taua:

  • Afai o laulaau na o na o pito - o le mafuaaga o le le lava o le susu
  • Afai o laulaʻau o le sluggish poʻo se paluga - o le mafuaʻaga i le sili atu o le susu.

I tulaga uma e lua, o laʻau e mafai ona i lalo.

Auro auro , o laulaau pito i lalo pa'ū - leai se malamalama.

Geransian tuputupu ae lilo

Geransian tuputupu ae lilo

Geranium i le togalaau

I le taumafanafana, e fiafia tele Geranhim e nofo i le ea fou - tuu i luga o le faapaologa pe i le togalaʻau, ina ua uma ona sologa le po o le po o le po ua mavae.

I le taimi muamua, na sao mai le mafatiaga e fesoʻotaʻi ma se fesuiaiga nofoaga, Genium o le a maʻi, e mafai ona taia ma le faʻailo o totogi. Ae ia mautinoa e faʻaavanoaina oe ma le tele o fuga.

I le auala na fuga mai ai, ma o le vao e tupu tele pei lava o le fale!

Ua ou oofuina le geraini i luga o le fugalaʻau moega, ou te alofa pe a taunuʻu le geranium ma paʻepaʻe. Manaia tele foliga gaime jarani i le ponesi. O laʻu uo na lafo ata o Siamani ma Ausetalia a Ausera, E i ai i soo se mea e momoe moega, lea o le a oʻo mai ai le talotalo i luga o le Penina ma Geran ua tupu.

Geransian tuputupu ae lilo

I le la, o isi taimi o le fugalaʻau maua ai se lanu piniki - o le masani lea, e pei o le "Tan e le sili atu mai lenei mea, e le sili atu le mea e sili ona leaga mai i lenei, e le sili atu le fua mai o lenei, e le sili atu le mea e sili ona leaga mai i lenei, e le sili atu le fua o le, e le sili atu le fua mai o lenei, e le sili atu le leai se mea e sili atu mai le laau, e le sili atu le mea e sili atu le leaga mai i lenei mea, e le sili atu le laau

E mafai e Geraum ona onosaʻi i soʻo se vevela, ma i le vevela vevela o fugalaʻau lelei i le la, ae e sili le malulu o le tau. I le pa'ū i le 10-12 tikeri, na te "le mafai" mai se vevela!

Vaʻai i le alavai mai http://ogorodtv.ru mo le faʻafaileleina o le ginaum i le faʻatoʻaga poʻo totonu o le atunuʻu.

.

E mafai ona e taofia le geranium i luga o le auala ae e te leʻi amataina le Frosts seia oʻo i le vevela e pa'ū i le 2-5 -th vae o le vevela. Ona manaʻomia lea ona latou teʻi, suia i le prots ma tuu i totonu o se nofoaga malu (10-12 tikeri) i luga o le taumalulu tului pe, tuu i totonu o le vevela vevela, tuu i totonu o le potu i le taimi o le a faʻaauau ai le vevela.

Tusitusiga i luga o le autu: o le fugalaʻau o le chiffson e faia oe lava

E taua le faasolosolo malie lava ona lavea le laʻau i le vevela maualuga, ma lautele, ae o loʻu poto masani, pe a toe foi ai gerani mai le auala, o loo maʻi tigaina. O le mea lea, e masani ona ou masani ai, mo fatu i luga o le auala, matou te tuputupu aʻe faʻapitoa tuputupu aʻe laʻau mai ia Chenkov, lea na ou tipiina i le aso nei ma le laueleele. I le taimi lava lea, o le laʻau tele o loʻo tumau pea i le fale, o nisi taimi i le tau lelei ou te tumau ai ia te ia e manava i luga o le auala. Ua faia foi le Pa'ū, pe a manaʻomia, tipi mai tapulaʻa mai fugalaʻau ala ma faʻaputupu i le fale.

E lauiloa o le gailaga faamamaina o le ea i totonu, ua faʻaoga e togafitia ai le tele o faʻamaʻi. E uiga i le fua mo le tofo o Chranium i le fale na ou tusia ai se isi mataupu. Ou te valaauliaina oe e te faitau!

Nei mea faigofie ia e tupu ai geraim.

Masalo o le a e mafaufau:

  • O le a le mea e manaʻomia e le fale
  • Aisea e mago ai le Nasatartum mago pe samasama lau
  • Vevela taele mo le tuua o fale puipui
  • Fale o le fugalaau o plaxia. Tuufaatasi ma tausi
  • Peninia i Kashpo

I totonuTusi a Blog

Faitau atili