Velvet fabs: ituaiga, tuʻufaʻatasiga, meatotino

Anonim

Epittts "Velvet, velvet" Auauna e faʻailoa mai se mea lemu ma agamalu. O lenei faʻamaʻi malulu tele ma se faaputuga matagofie o se senituri uumi o se uiga tutusa mo Royal Huxury. O le atinaʻeina o tekinolosi ma aso nei o le fibhentic fibers e mafai ai ona e faʻatau se tasi poʻo se isi ituaiga o velveve i le tagata faʻatau ma soʻo se tupe maua. Peitaʻi, o le mamao o lenei tisiki e faʻaogaina muamua mo lavalava matagofie ma teuteu teuteu atamai. O lona uiga o le faʻapitoa o loʻo faʻatumuina o le ie, lea e sili ona faʻaalia i le gaoioi.

Velvet fabs: ituaiga, tuʻufaʻatasiga, meatotino

O le tala a le Rusia "Velvet" o loʻo i ai se tupuaga o Andental, ma o le a le mea manaia, o le Igilisi ma Farani igoa o lenei ie, o loʻo ave i ai i mea uma e tele E tutusa ai.

Mafuaaga Mea

O le velvet e taʻua o ie, i le tasi itu o le e le umi tele (itiiti ifo nai lo le 5 mm) vaivai le faaputuga. O ona foliga e ono i ai se ituaiga o le i ai (lokaina velvet) poʻo le fausiaina pe a tipiina ni laʻau se lua, lea ua i le taimi e tasi.

O lenei mea matagofie ma taugata na amata gaosia i sa'ā e oʻo lava i le amataga o tatou vaitaimi, i le vataʻiloaiga Sasaʻe o lana fale gaosi na sau i Europa, ona sosoo ai lea ma Rusia. I na aso, o le natura velve fbrive fobrics mai filo filo, mai ia na ia mauaina le tele o mea masani:

  • Sootaga faapitoa;
  • malolo fua;
  • Matagofie luga luga o luga.

I le gasologa o taimi, o Cotton ma fulufulu ua avea ma vaega o lenei tisini, lea na mafua ai le faaleleia.

Velvet mai le sili sili ona taugata, o lea e masani ona faʻaaoga e masani ai cotton, viscose ma le fitthetic ma le fiva.

O le taimi nei, o ituaiga eseese o ie na gaosia, o le foliga o le mea e tutusa ai ma velulu:

  • faʻaopoopoga o se faʻaputuga maualuga e faʻailoaina;
  • Velir - muamua polen ie ma se faaputuga, ma i le taimi ai e masani ona faaigoaina o le vaivai o mea e fai i le cotton po o bartonticars bartony;
  • O loʻo faʻaaogaina le sikatimo i le faʻaaogaina ma le fetaui ma ni au taʻalo;
  • Purcerert - manifinifi o le ie pupula mo le sukalati o ofu mananaia. O se vala o lenei mea o se ata faʻapipiʻi, ma o nisi taimi o se mamanu mamanu, o lona faʻavae e aofia ai silika poʻo le vickose;
  • Velvet o se taugofie cotton ie ma se faaputuga i le ituaiga o le ogalaau.

Mataupu i luga o le autu: O le lalagaina o se ofu mafanafana ma ninii e faʻaaoga mo fafine: Faʻaputu ma faʻamatalaga

Velvet fabs: ituaiga, tuʻufaʻatasiga, meatotino

E pei ona e vaʻai, e mafai ona filifilia se ie mo le tofo ma tau (faʻalenatura poʻo le tino faʻasao). Peitai o le mea o loʻo faagasolo ai mea o le a e le faʻainuina o se ofu poʻo se ofu, e mafai ona e mautinoa - o lenei lavalava o le a foliga sili ona agavaa ma matagofie.

O le a ma le auala e te maua ai?

Silk velvet o se sili malie hypoallergonic fabric hebric ua atoatoa ona le mautonu ma le leaga. O ie mai isi fiber, faʻapea foi foi ma ana amio, e mafai ona i ai ma le "tosina" ia i latou lava, latou te sili ona faigata i le vavaeina ma le faʻagaioiga.

Matai Poster "Velvet Oloa ma o latou lava lima":

O le ofu mai ogalaau mai le faaputuga papeta (pe o le a lava lona faʻavae) e sili atu le filifilia ma le itiiti ifo i le tele o le numera o mamanu, aua o le au fuʻa uma e maitauina. Lavalava, faʻapea foʻi ma pupuni mai le velvet, e faia e suʻi i luga o le ufiufi.

O lenei ie e masani ona faʻaogaina e teuteu ai totonu, aluga ma ufiufi, luga faʻaluaina o mea eseese. . O le Dustrin e faʻaaogaina mo faʻamatalaga taʻitasi o le ofu - Collars, fusi, fusi. I mea teuteu mafuaʻaga, o le velvet o nisi taimi e manaʻomia e vali ai, aua o le faʻaaogaina o le Aliliaina.

O le galulue ma lenei mea e manaʻomia ai le iai o le poto ma le lelei malamalama o ana meatotino, ae o le iʻu o loʻo maua mai ai i le sili atu taumafaiga.

Faʻafefea ona sefe le matagofie?

Velvet faasino atu i le tumau o ie, ae o le aulelei foliga e manaomia ai le tausiga lelei. E tatau ona e iloa faʻafefea ona soloia ma uʻamea velvet:

  1. O lenei ie e tatau ona faʻamamaina atoatoa mai le pefu e faʻaaoga ai se moli uila ma sina susuga teisi, fufulu ma le mafanafana i vai mafanafana.
  2. O mea veteves e oomiina, fusi i totonu o se solo faasee, ma mago, sasa luga o le ie.
  3. Folasaga O le velvet e tatau ona faʻaaogaina le vevela vevela, a o le uʻamea e le tatau ona paʻi i luga, ae e sili atu i le uʻamea i luga o le ato.
  4. Sa taofi mau i ofu o Velvet, tautau i luga o ona tauau, mafolafola mea - piilima, aua le faatagaina avanoa.

Mataupu i luga o le autu: Crochet Cap Scheme mo se teine: mafanafana Autumn ma Winter Mobile o le Healdress ma le ata ma Vitio

Faitau atili