Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa

Anonim

E mafai ona valaʻauina Platbands o se pepa teuteu i le faitotoʻa i le faitotoʻa, pei ona latou nana le fale i vaivaiga e fesoʻotaʻi ma le puipui tutusa ma le faitotoʻa tutusa. O le mafuaʻaga lena, aʻo leʻi faia ni tinoitupe a le faitotoa, e leai se mea e manaʻomia e matua tapenaina i tulaga faʻalilolilo. E ui lava o le amiotonu o le a tatau ona le amanaia le saʻo o le a manaʻomia, ae maise lava pe a vaʻaia lau puipui.

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa

O le tiketi e manaʻomia mo le faʻalavelave i le pefu ma le palapala i totonu o le faitotoʻa e faʻaseʻe, faʻapea foʻi ma le siʻitia o le faʻaseeseina tulaga.

Ae a o le i tusia i luga faitotoa ma o latou lava lima, e le afaina ai le feagai ai ma ni teleni faalemafaufau i lenei elemene.

O ituaiga o le Dext ma ana auala faʻapipiʻi

I luga o le maketi maketi, o tiketi e mafai ona maua mai fafie, mdf panels poʻo palasitika, i nisi tulaga e mafai ona maua mai le alumini poʻo le uamea. Afai o se faletaele e oʻo i le latalata i le faitotoʻa faitotoʻa, e sili atu le faʻapipiʻi o le ptetrabs mai le sili atu o le SDF po o le PVC, ona o nei mea e mautinoa i aʻafiaga o le vevela ma le susu o le vevela o le vevela ma le susu o le susu o le vevela ma le susu o le vevela ma le susu o le susu o le vevela ma le susu o le vevela ma le susu o le susu o le vevela ma lona maualuga o le susu o le vevela ma lona maualuga o le susu o le vevela ma le susu.

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa

A faʻaaogaina ni paʻu paʻu, e tatau ona lamolemole le lauolaola, a faʻapea o le a le sao ai ma tuʻu faʻamalosi tino i lalo.

Ina ia faʻapipiʻi se tinoitupe i luga o le faitotoʻa ma ou lava lima, e sili le faʻaaogaina o fao vai. E ui e mafai ona faia se gaioiga i teuteuga manifinifi. Ae afai o le filifiliga o le taofi lea i le isi lomiga, ae e te leʻi amataina le galuega e manaʻomia e tipi ese ai ni mata uma o fao. Afai e le mafai ona ave na o oe, e mafai ona e faʻaaogaina le fana e fausia ai le fale, e molia i ni vaega. I le tulaga o le faatatauina uma o le poʻai tutusa, e manaʻomia le tausia o lo latou fesuisuiai. O lenei mafai ona faia i se faʻailoga faʻapitoa o le penitala poʻo le taligaka.

E tatau ona silafia o le faʻaogaina o le vai suamalie o le laufanua e tatau ona atoatoa, a leai, e le o le isi vaega o loʻo i lalo.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona faʻapipiʻi lelei tulimanu

O le naviigation mai le MDF e tutusa lava ma fausaga ma laupapa laupapa, ae o lona uiga o le faasalaina. O ia laupapa e matua maaleale, o lea o le taiala pu mo fao ua saunia e le ogatotonu o le damenters i le 1-1.5 mm. Na o le ametar e le tatau ona ala.

Afai ua filifilia e faʻaaoga le palasitika, e sili le faʻaseseina ai. O le faigofie o sea mea o le taugofie. O lea, afai e le puleaina e feagai ma le taimi muamua ma le taimi muamua, e mafai ona aveeseina saogalemu ma toe amata. E le lava foʻi i le palanikesia ina ia sili ona malosi ina ia faʻapipiʻi, sa mafai ona faʻatagaina le galulue ma le pa le talafeagai.

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa

Faaputu le faaiu o tupe mai le MDF.

O le galulue faʻatasi ma le Almininim Ponels e tatau ona seleseleina ma le faʻafesoʻotaʻiga o oe lava, na o le la fesoasoani, e mafai ona faʻasaʻoina Plattabs i le mamanu.

I lea tulaga, o le ituaiga o platbabs e mafai ona avea ma sui e ala i mafolafola, lapotopoto poʻo le toomaga. O le masani ona faʻaaogaina o potu mafolafola, ae o le mea e manaʻomia e faʻaaogaina pe a fai o le potu e teuteuina i se tali manaia.

O le tiketi e mafai ona faʻamautuina ma le invoice poʻo le telescopic (faʻaaogaina mo le le faʻatulagaina o faitotoʻa).

Faʻafefea ona filifili se tulimanu teuina i lalo o le soʻoga?

I le taimi nei, o le mapusaga foliga na afaina tele i le itu i luma. E mafai ona ou faʻasusu se mea e lua i mea e lua: o se pa mafolafola e aunoa ma ni avanoa e faʻaaoga ai se laʻau sao, pe piki i luga le pulou. I le taimi lava e tasi e faʻaogaina ai le sifi poʻo le faʻatonuga. A o le i amataina le faʻapipiʻi, o le lima lima uma e tatau ona valiina pe faʻafefeteina ma varnish. E tatau foʻi foi ona lamolemole ni tulimanu, o lona uiga, o sanws faʻapitoa mai le pito i luga.

Ina ia faʻapipiʻi le magepuela o loʻo i ai se mea faʻataʻamilomilo i luga, o se laina masani o le 45 º e faʻaaoga. I lea tulaga, e alagatatau ai le faʻatonutonuina o le faʻasoasoaina o le faaupuga, a leai se avanoa e maua ai avanoa.

Manaomia Meafaigaluega

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa

O le faʻapipiʻi o pa puipui i luga o le faitotoʻa, e te manaʻomia: Rofauten, Laasaga, Soarler ma isi mea faigaluega.

Tusitusiga i luga o le autu: totonu o faitotoa mumu faitotoa i totonu

Manaomia le sauniaina:

  • Stauslo;
  • lima hoocksw ma nifo laiti;
  • Faapipiiina po o le sikulukalaiva;
  • rofautte;
  • Fauina le tulimanu;
  • Trackker;
  • Faatasiga a le faatosinaga;
  • pagota;
  • Fao e aunoa ma pulou po o le tele o le fausiaina fana.

A iai se avanoa, e sili atu le faʻaaogaina o se masini toso ma se suiga o le tulaga, i le mea e mafai ona e ausia ai ni isi itu.

O le tulaga muamua e alu, o le mea moni, le fiafia i le tuai o platbands. I le vaitaimi lea, e tatau ona e aumaia ni fao tuai uma. O lenei faiga e faʻaogaina ai se mauga poʻo le sikulukalaiva. E tatau foi ona totogi atu i le pa ma le pa, talu mai nei tulaga e tatau foi ona suia. Afai e manaʻomia le manaʻomia o se mea, ona totogi lea i lona faʻavae.

O le filifiliga sili ona lelei o le fale gaosi oloa o lenei elemene, pei ona i ai uma tulaga ina ia mafai ona faia se oloa ma maualuga sili ona lelei. Ina ia faia se fetaui lelei, a o le i faʻatau, e tatau ona e fuaina uma le faʻasea ma le le talafeagai o le pa.

GALUEGAFO: Fautuaga

Muamua lava, o loʻo iai se taimi o le siakiina o pa o puipui puipui, ae maise i le nofoaga e fuafua ai le faʻapipiʻi. E taua tele lo latou tu i le vaa ane o le a na mafai ona aofia ai, ma ua fausia avanoa ma o tioata ua fausia.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se tulimanu fausiaina i le itu pito i tua o le laupapa o lo o iai se faailoga.

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa

Ata o le faapipiiina o faitotoa o le taulaga.

O le tipiina o vaega o le umi manaʻomia o loʻo faia i le hacksaw poʻo se faʻapitoa faʻapitoa, pe a iai. Mo le faʻamaloloina o mea i le iʻuga, e sili le faʻaopopoina o le 5 mm, o lea e iai se faʻasoa i le tulaga o le faʻaleagaina o mea. Fetaui ma faailoga se laina tipi. O se galuega faʻapitoa o le le faia, o fea vaega o tioneti e amata ona tuʻuina atu le Manu.

E pei ona taʻua, e manaʻomia le sauniaina o fao. O le mea lea, e tatau ona e popole i muamua ma laveai i latou mai ia Hat ma le fesoasoani a le Bustard. O lea, o le lelei manaia foliga o le oloa atoa ua mauaina. O fao o loʻo tuli i luga i luga o le faʻateleina o le 0.5 m.

Mo le pito i luga o tiketi, pu puʻupuʻu e masani ona faʻaaogaina. O se tasi o itu ua faamaumauina i lalo ifo o le 45 º. Le isi, o le iʻuga taunuuga o loʻo taumafai e tuʻu ma faailogaina le pito i luga o le tulimanu mai le isi pito, pe a maeʻa.

Tusitusiga i luga o le autu: O le faitotoʻa palasitika e le tapunia: faʻafefea ona foia

E tupu, o Slots ua fausia i luga o le nofoaga o soʻotaga, ia mafai ona faʻamuta i le faʻaaogaina o se ala faʻapitoa o loʻo mafai ona filifilia i le leo o pepa ulufale. Ua fausia i le tulaga ina ua faalavelave le tulimanu o le vao. Ae le i faaaogaina, ina ia mafai ai ona puipuia le fuafuaga mai le faʻaleagaina, o ituʻupu e siomia ai le avanoa o loʻo pupula i totonu o le faʻapotopotoga faafaapotopotoga, ma ua uma ona faʻamamaina le taligalu, e aveese ai le taligalu, e aveese. E faʻapipiʻi ai le platbands mai le isi itu e galue i le tutusa auala.

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa

Lolomi e tatau ona fetaui ma mea ma le lanu o le faitotoa.

O galuega faʻapipiʻi uma e tatau ona faia pe a uma ona galulue faʻatasi ma puipui (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a uma ona faʻapipiʻi puipui), ae o le a amata ona taʻoto i le pron lona iva. Toe faʻaleleia galuega faʻapitoa ua fautuaina pe a faʻapipiʻi tinoitupe, toe tuʻu mai le itu sese o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa e 5 mm ma i se mamao e faʻapipiʻi ai.

Tele tagata atamamai fautuaina amata galuega mai le nofoaga o le faitotoa. E ao ona maitauina, o platbands i le faitotoʻa faitotoʻa ua na o lo o faʻapipiʻi mai totonu, pei ona masani ona sauni e pei o se vaega o le faitotoa.

Galuega ma foliga o tinoitupe

Lolomiina o loʻo tuʻuina atu le faʻailoga o le faitotoʻa atoa o le faitotoʻa. Ae e ese mai i ai isi tulaga le talafeagai, e tele isi galuega o lenei e aoga tele:

  • puipuia le taumafaina o ni faʻaopoopoga laʻititi o le pefu ma le palapala i nofoaga nofomau ai;
  • Faʻaopopoina leo faʻasau i meatotino o le faitotoʻa atoa o le faitotoʻa;
  • Faʻalilolilo e nana le tele o le fausiaina o galuega ma pito o le puipui ma faitotoʻa faitotoʻa.

I se tulaga lautele, pe a fai ua e otoʻotoina, o le faʻapipiʻiina o tinoitupe i luga ole faitotoʻa ulufale e le manaʻomia tele ni taumafaiga pe soʻotaga faʻapitoa, ma e mafai foi ona e faia faʻapitoa meafaigaluega. O le mea autu o le mea e manaʻomia o le saʻo ma le faʻamaoni o le faʻamoemoeina ma le vaʻaia i luga o le auivi.

Faitau atili