Silkographic potu moe

Anonim

Filifiliga o se pepa puipui, tatou te taumafai e aua neʻi mafaufau i filifiliga tuʻufaʻatasi, aʻo tatou manaʻomia le faia o se lelei i totonu. E taua tele i tatou o foliga mai o puipui, o latou ituaiga, ata, o latou uiga faʻapitoa.

Silkographic potu moe

Cozy Doundore Watch potu i pastel lanu

E faigata tele le filifilia o le filifiliga sili ona lelei, ma e ui lava i le mea moni o le mea moni o le tatou taimi e matua tele ai le laupapa. Ou te manaʻo lava i se mea faʻapena, ma se faʻailoga iloga. I lea tulaga, e te ono talafeagai mo le silika o ofuvae, o se ituaiga tulaga ese o le vinyl starvase, sitaili mailei mo le ie.

O le a le sili o le silika

O le pepa puipui ma le aʻafiaga o le sili o le lakapi mata e mafai ona suʻisuʻi i totonu o soʻo se potu, e aofia ai i totonu o le potumoe. E faʻaopopo atu i foliga o foliga vaaia, o lenei ituaiga o vinyl o loʻo i ai le aoga. O le uiga lelei ua ausia i le gaosiga o se vevela vevela o le vinyl.

O le a lenei metotia: liusuavai vai vinyl ua fefiloi ma filo filo, e mafai ona tupu i luga o filo, ma e ono le mafai, o le mea e oso ai le ata, ma ua uma ona ki le puipui ua mauaina.

Silkographic potu moe

Foliga ma ata i luga o le silika

Silkopgraphic Wallpapers aofia ai lua vaega: teuteu ma suia. O le mea na tupu o loʻo faia i le pepa poʻo le phlizelin, o lona autu o le saogalemu o le saogalemu o le puipui i le puipui. O le mea teuteu teuteu o loʻo i luga o le pito i luga, o loʻo faia e le faʻamatalaga o loʻo taʻua i luga pe a palu le vinyl ma le silika i le sili.

Silkographic potu moe

Ae e foliga mai o le pepa puipui i luga o le puipui mai le ata muamua

O le ata o le silikukalasi o loʻo eseese: lamolemole, pupula mata poʻo le ulufafo, ae i ai, ae i totonu o isi ituaiga o ie. O le mea sili ona lauiloa o, o le mea moni, o se ie silia o ie, e masani ai ona aulelei lelei ma aulelei, aua o le uluaʻi ata o loʻo faʻaaogaina, ae o loʻo foliga mai o se ata faigofie Manaia tele.

Tusitusiga i luga o le autu: Celrar faia oe lava

Tulaga lelei ma le le atoatoa

Afai e te filifili e alu i totonu o le potumoe ma le silika lau, ona atonu e te le popole e uiga i le lelei o mea, po o le:

  • Talu mai puipui silika e faia i le pito vevela, ona latou maua ai le malosi faʻafuaseʻi, laei teteʻe, ulaula tetee;
  • O le lavelave o meatotino i luga o loʻo i ai i le aofaʻi e faʻateleina ai le olaga o le olaga o le puipui;
  • O puipui o loʻo gaosia uma i le afa-mita lomiga ma i le mita, ae laititi tele;
  • O le pepa puipui ma se silika o le sili lea o le le fiafia i lalo o le aafiaga o le la susulu;
  • Silkovose foliga sili ona lelei, aumai i totonu o nofoaga o le le aoga.

Pepa puipui ma uiga tutusa e le o se mea faʻapea, ave mo se faʻataʻitaʻiga o Belgian tagata gaosi oloa, ae e te maua ai le sili atu ma le faʻamalieina o lou fale. Ma le isi, e mafai ai ona filifilia se silikiso i se matua i totonu, toetoe o soʻo se potu.

Silkographic potu moe

O se faʻataʻitaʻiga o se tagata taugata i totonu o le siliking orikographic card

Ma o le mea ii e le naʻo i se lautele o puipui o lenei ituaiga, faʻapea foʻi ma le atoatoa o le mafiafia o aga lelei e manaʻomia mo le umukuka ma le ala laupapa.

Afai e te manaʻo e filifili se silika o le silika o loʻo iai le ulufale atu i le faitotoʻa o le fale poʻo le umukuka, vaʻai i le puipui o le pamu, e faigofie ona fufulu.

Mo isi nofoaga, tele lolomitusi siliko-auiliiliga o loʻo talafeagai foʻi, i le potumoe, latou faia se siosiomaga mananaia o mea faʻaleaʻoaʻoina ma le faʻamafanafanaga. Ioe, o latou uiga ofuina 'leaga o loʻo tupu i tua atu o faʻafitauli, maua ai le vaega faʻatonutonu.

Tatou mafaufau i mea uma e aoga uma ma le lelei o mea i sili atu auiliiliga.

I pros, ou te fia uiga:

  • le tele o, le malosi, e ofuina le teteʻe atu;
  • Faia i mea faiʻai mea, aua le faʻalauiloaina lamatiaga mo tagata poʻo meaola;
  • Aua le lafoina vaega o loo i le ea;
  • le manogi, na o le toe faafoi mai le afifi;
  • Ua tetee le susuga, mafai loa ona tataina le mama, o le malosi o lea faalagolago lea e faalagolago lava i le lelei o tapoleni;
  • Mai se manatu faapolofesa, e manaia ma matagofie;
  • Ia maua se taimi umi auaunaga e aunoa ma le leiloa o foliga.

Mataupu i luga o le autu: o le suavai vai faamama mo le fufuluina masini

Silkographic potu moe

Faʻatasiga i le pepa faʻapipiʻi mai le tasi aoina, zoning

Peitai, e iai foi a latou, o Koma e itiiti ifo:

  • Mo le faʻamauina o le ie siliki, e manaʻomia le tapenaina ma le faaeteete o puipui, e oʻo lava i totonu o puipui, talu ai o le Worbbish Calvad o loʻo faʻaaogaina lelei
  • E le pei o pepa puipui pepa, vinyls e le faatagaina le ea, o le a tusa lava pe a o le potu avanoa o le fiesaia;
  • Afai e taufetuli le afi, ma o le laupapa o le a tamoʻe, latou te faʻailoaina vailaʻau leaga.

E ui lava, ioe, e le o taua tele o le lelei, ae tatau ona amanaia pe a e manaʻo e faʻasalaina le silika laumata i lou potumoe.

Faʻapaʻu

Ua matou paʻi atu i sina taimi puʻupuʻu o le stickking sili orkographic cardtepper, tatou taofi i ni naileni i le galuega.

E manaʻomia le faigofie pea ile faʻagaioiga o loʻo faia pea. O le faia o lenei mea, i le tulaga muamua, ogatasi uma mea sili ona matagofie, o le a aveesea o ni faafitauli laiti i le lona lua. Le lona tolu ma le tulaga mulimuli - primer, e manaʻomia le taulimaina o le puipui poʻo se faʻapitoa faʻapitoa poʻo le le faʻaaogaina o le pepa puipui

Silkographic potu moe

Tuʻufaʻatasiga o olive ma siliva i totonu o le potu potu i totonu

O le Wallpaper Plalls siaki i luga o le afitusi afitusi, faʻapipiʻi, tipi i lalo o se umi umi. Afai e tatau, taumafai e teuteu, ia vaʻai i le faia o se faʻailoga lelei.

Saili ni fautuaga i luga o le faʻapipiʻiina o lenei ituaiga o pepa puipui i le pito i tua o le igoa, faʻapea foi ma faʻatonuga mo le galulue ma le Wallpaper Glure i luga o lana afifi, a o le mea e masani ai.

E manaʻomia le amata i le tulimanu, muamua ona maua lea o faʻasologa o laina siʻosiʻomaga e faia ai. Fasi fasi o puipui e manogi i le kulimi ma e taofiofi i totonu o ni nai minute, ona apalai lea i le pa ma e tutusa.

E taua tele le amata vave, amata atu i luga, agai i lalo, ma lamolemole mai le ogatotonu o le itu i vaega, i lenei tulaga o le puipui puipui o le tino. Taumafai e alu ese ma le faaeteete le ea mai lalo o le pepa puipui, matou te le manaʻomia.

Mataupu i luga o le autu: Falepuipui Firelant mo le faletaele

Silkographic potu moe

Faletalimalo Faidy ma le Wallpaper Floral Autu

O le pepa sikakipi o le pepa mama, o loʻo faamatala lemu atu ai i luga o le initaneti, e fesoʻotaʻi ma le ata, faʻafesoʻotaʻi le ata pe a manaʻomia ma aveese to Toe o le Fanau. E fautuaina e faʻamalosi le potu ua tuanaʻi ina ia mafai ai ona tipi filemu pu i luga o le pepa puipui mo switches ma sologa.

E ma le tele, o le stibking o le sili atu o le silik screeding e le sili atu le ese mai le galue ma masani vinyl wallpaper, ae o le pa luga e tatau ona atoatoa.

Filifilia o se silika mata o le potumoe, taulai muamua i ana galuega teuteu, aua ma isi mea taua o mea uma o le mea na o le mea na tupu.

Faitau atili