Ceatal Hatch Faatulagaina

Anonim

O le mafuaʻaga o le taualuga o vaʻavaʻai faigofie avanoa i fesoʻotaʻiga ina ia mafai ai ona mataituina le pule (mo se faʻataʻitaʻiga, ventipelation). Faatulaga ia Hasise (Ata) E le faigofie ma manaʻomia le galuega le tausisia o le tele o tulaga. O faʻataʻitaʻiga o Handicraft Hasses o se tasi o tali o avanoa talafeagai avanoa i fesoʻotaʻiga e mataitu ai a latou aiaiga ma le tausiga talafeagai.

Ceatal Hatch Faatulagaina

Faʻafetai i le maumau, e mafai ona faigofie ona e maua se fesoʻotaʻiga ina ia mataʻitu ai.

I tulaga faʻatonu i le faʻatulagaina o le taupulega o le taupulega e aofia ai:

  • Mo le faapipiiina, o se nofoaga talafeagai o loʻo faʻaaogaina ma faigofie ona ulufale i le mautama;
  • E taua tele le faʻatagata e le maitauina mo isi, ma e leʻi faʻalavelaveina le aotelega o le taualuga o le laʻasaga;
  • O le saogalemu o le fofo e le o le nofoaga mulimuli.

A toe faʻaleleia le toe faaleleia, o se taua taua o le avanoa avanoa i ituaiga eseese o fesoʻotaʻiga: ventiplation, paipa o paipa, masini eletise ma isi. Na tusia lelei e le Luka Cysterboard, e le mafai ona le mafai ona le mafai ona le mafai ona vaaia. O lea la i luga o le mamanu ma fafo o le potu, o le mea e le afaina ai se masini pe a e finagalo.

Taamilo i le pito i totonu o le laupapa laupapa

O le Renoven Renovives e le mafai ona faia e aunoa ma le faʻaaogaina o mamago mamago faʻateloga, o lona uiga, a aunoa ma le faʻaaogaina o fausaga faʻataʻalo.

Faʻaogaina Miswall, e mafai ona faigofie ona faʻasaʻoina ai le tele o puipui, fausia vaega eseese, ma faʻalautele matagofie o le tele o faʻailoga.

Ceatal Hatch Faatulagaina

A maeʻa ona faapipiiina, o le aufaʻatau e le mafai ona vaʻaia.

Faateleina le faʻateleina o sisitema, e le gata i fale ma fale tumaoti ma fale mautotogi, ae faʻapea foi i faʻalapotopotoga lautele ma fale lautele.

O le faʻaogaina o le Drywall o loʻo maua ai le mafai ona nana i lalo o le laina i lalo ma i totonu o le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga talafeagai (e mafai ona vaʻavaʻaia, paleti lelei).

Tusitusiga i luga o le autu: 'ai mai i afi o le fufuluina o masini fufulu ma o latou lava lima

Ioe, o lenei fesootaiga uma e manaʻomia ai le faʻatonu ma le tausiga, o lona uiga e talafeagai ma avanoa vave avanoa. Ina ia mafai ona gagau le sitaili ma le mamanuina o le taualuga, aua le faʻaleagaina foliga o le potu, faʻapipiʻi le taualuga faʻapitoa (toe iloiloga) hatches. Ae Luka, le Luka autu. Ma o lenei e faigofie ona talitonuina.

Tele o faʻalapotopotoga ma fale pulega ma fale sima o loʻo faʻaalu i luga o le faʻaulufaleina i luga o le leaga-lelei o le lelei, e faʻaleagaina ai le faʻaupuga o le atoa ma foliga mataga.

Ceatal Hatch Faatulagaina

Luminaries na faaulu mai ia Luka o le a avea ma sili ona lelei le fofo.

Ae o le ata o le mea lilo (toe iloiloga) e sili ona talafeagai ma mamanuina faʻapitoa mo le masini "le vaaia" filifiliga mo le fofoa. O le faʻavaʻa o le limatuni sloud, faʻaofi ma faʻapipiʻi i le digwall mai totonu ma le fesoasoani o fao, faʻapea foʻi ona aoina le faitotoʻa mai le taulaga. O le mauga o le faitotoʻa i le faʻavaʻa o loʻo faʻatinoina ma le fesoasoani a le itiiti ifo o le itiiti ifo, o loʻo laʻititi lava e tumau e le o vaaia. O ia Hinges na mafai ai ona tatala atoatoa 90 tikeri.

O le pito i lalo o le faitotoʻa o le masani ai o le faʻapipiʻi. Ma, faʻapea foʻi ma luga o loʻo iai le fofoa mataʻutia, e mafai ona vali, ma faʻaalia i luga o le pepa puipui. O le tupe faʻaalu o lenei meatotino o le fofoa i luga o le tuʻugamau o le tuʻufaʻatasia o le atoaga o le taualuga ma tumau pea.

E mafai lava ona iloa le nofoaga o le fofoa e le i ai o le manifinifi manifinifi (1-2 mm) i luga o le taualuga. O le sunū lea o le sunroof i le drywall e le o faʻaoʻo i se vaega poʻo ni loka poʻo se isi mea faʻaaoga e faʻaleagaina ai foliga o luga o loʻo tu ai.

Ceatal Hatch Faatulagaina

O le aufaʻatau i luga o le amita e faigofie ona faʻaaogaina ma faʻasaʻo le saogalemu i le tapunia tulaga.

O le tatalaina o ia o se maunu pau le mea e te manaʻomia e oomi ai teisi i luga, sili atu i lona faitotoʻa. O le tapunia o le fofo o loʻo iai faʻapena i le mauaina, faigofie ona oʻo i le faigofie. O le mea lilo o le lokaina o le hatch e aofia ai se masini faʻapitoa (loka), o se mata e le vaaia, o loʻo faʻamaonia ai le faʻatuatuaina o le faitotoʻa i le "tapunia".

Tusitusiga i luga o le autu: Laminate Togafitiga ina ua uma ona taoto: foliga

O le suʻega o le suʻega o le suʻega o le suʻega o le suʻesuʻega O le tulaga masani o le mea e mafai ona faʻapipiʻiina e oʻo i le faʻamanatuga o loʻo sauniaina.

O mea uma na mafua mai i le lua ata autu na gaosia. O le filifiliga muamua o le "tulaga", talafeagai mo le faʻapipiʻiina o nofoaga sima. O le filifiliga lona lua o le "Kontal", o lona mafuaʻaga o le faʻapipiʻiina o se puipui na faia o le tele o mea laiti.

Lusi i lalo o le Plasterboard: Mea ma Meafaigaluega

Ceatal Hatch Faatulagaina

Mo le mutiaina o Hatch, e te manaʻomia: fao, spatrasu, roulette, tulaga, jigsaw, faʻapipiʻi.

Pei lava o soʻo se isi vaʻaiga, le faʻatagataotaua o le faʻatagata i luga o le Presterbp o le a lana faʻapipiʻiina o mea e manaʻomia ni mea ma mea lelei, faʻapea foʻi ma lima atamamai. O le lisi manaomia e aofia ai:

  • tono;
  • fao (o le i ai o le tipitipi-drill);
  • penitala;
  • manai.
  • fale malo;
  • rofautte;
  • sikulukalaiva;
  • Lobzik.

Fausiaina o le Crywall Hatches

Faʻapipiʻi le Hatch i Mrwwall, e manaʻomia le mulimuli i le faʻasologa o loʻo mulimuli mai.

  1. I luga o le laupepa pito i luga matou te fuafuaina ma le fesoasoani a le sikuea ma le maualuga o le lautele o le lumanai pu. Umi ma le lautele e tatau ona 12 mm sili atu nai lo le tele o le fofoa lava ia. Mo se faʻataʻitaʻiga, matou te uia le uta i fua o le 600 pe o le 400 mm, o lona uiga o le tele o ituaiga o le a 612 e le 412 m.
  2. O le igoa otooto e tatau ona tipi.
  3. E tatau ona aveʻesea le faitotoʻa mai le tagi, ma tuʻu le faʻavaʻa i fafo i le laulau. Faia le gatasi o le faʻavaʻa ma faʻavae e faʻaaoga ai o sipima. Ona e tatau lea ona e malupuipuia le faʻavaʻa ma le fao o loʻo i ai le taʻavale o se tipolo. O fao e lua i itu uma i itu uma pe a fai o le hatch ei ai le tele o le 400 i le 400 mm ma tolu fao mo le tele o mea ma lapoa tetele.
  4. Faatasi ai ma le fesoasoani a se putty e tapunia ai le auto o loʻo fausiaina i le va o le glk ma le pito i fafo. Tuu le tapuni o le tapuni. Tuu le tapuni i totonu o le faavaa.

O uiga nei e mafai ona faʻailoa atu i le le lelei o le le mautonu o le faʻalilolilo

  • A faʻatuina le faʻatulafonoina o le le vaaia ma le foliga o le ogaaumupueata.
  • A faʻaaoga ia mea e manaʻomia, le mafai ona o le faʻamaoni o le faʻamaeaina o le faʻamaeaina o loʻo faʻasaoina;
  • ia i ai meatotino a le fuata ma le pisa leotele;
  • Saunia faigofie le avanoa i fesoʻotaʻiga mo le mataituina ma le tausiga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻatau faitotoʻa i totonu o faitotoʻa. Fautuaga Matters

O le masini o le hatch dead e maua ai lo latou talitonuga talitonuina. O e faia fosutino mea i mea e le malepelepe ma foliga o le fua faatatau.

Faitau atili