Potu mamanu 2 i luga o le 2

Anonim

Potu mamanu 2 i luga o le 2

Aua le ofuina pe a fai o lau umukuka e laititi. Totonu ma sea potu e mafai ona faia sima foliga, lelei ma malulu. O tagata tomai faʻapitoa finau o le potu potu 2 i luga o le 2 mafai ona eclipse le mamanu o se potu sili ona lautele. Le poto poto i sikuea taʻitasi i le tele o sikuea, ona taʻu mai lea o le potu o lea o le tatou tusitusiga.

Lautele fautuaga

O le ata o tamai umukuka e manaʻomia ai le faʻamalositino. O totonu o loʻo faʻavae i luga o faʻavae nei:

  • Fualaʻau faʻapipiʻi (Windows o se pa poʻo le faʻaaogaina o le transformer laulau) o le a sefe ai le avanoa;
  • Meatafa mo poloaʻiga taʻitoʻatasi o le a avea ai ma mamanuina o le potu sili atu le aoga ma le lautele (faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻatau ni kalapuua atoa ma se laulau o laiti lapopoa);
  • Atoatoa faʻatulagaina umukuka avanoa o le a fesoasoani i mea faigaluega a le aiga o le puʻupuʻu ma masini eseese.

Ioe, o mea uma ou te manaʻo ai e feiloaʻi ai ma se potu o se potu i le sikuea e le mafai ona manuia. Ae I le tele o fale mautotogi, ei ai le tagata fana pe pa le pailate. E masani lava o se umukuka e latalata i le auala. I le tuʻufaʻatasia o nei fale, o le a e maua taua tele mita.

Suia le faitotoʻa faitotoʻa e faʻaseʻe pe fatuina o le artar pe ae le o se tulaga masani o le a faia i totonu o le ea, salalau ai tuaoi o lenei potu.

O le umukuka seti na fausia e lou tele o le a le tele avanoa. O le kapeteni o kapeneta e oʻo i le taualuga i le lapoʻa i lo latou atoa o lau mea faigaluega. Afai e te manaʻo i le tele o avanoa, faʻaaoga le faʻamalama matala.

Potu mamanu 2 i luga o le 2

Avanoa i lalo o le laulau e faaaoga talafeagai. Faʻatumu i fale faigaluega o aiga: O se tamai pusaaisa, stow weighshing ma fufulu meaʻai.

Foliga fuafuaina

O tagata mamanuina e fautuaina mo le umukuka 2 i le 2 filifili g-po o le p-ata ata. I le tulaga muamua, e i ai foi matalu i le tulimanu i le faitotoʻa, o le '' eseʻese o le vaega e faʻapipiʻi e le faamalama, i le isi itu.

Manatua o le laulau atoa ma 4 stool e le ofi iinei. Faʻatonuga Faʻatonu: Faʻapipiʻi i latou i le potu malolo pe i luga o le faapaologa. E mafai ona faʻapipiʻi se Bar Bark nai lo le faʻasaʻoina i luga o se puipui gaogao. O lenei mamanu e sili ona manaia ma manaia.

Mataupu i luga o le autu: O le a le mea e fai ai le pa

Potu mamanu 2 i luga o le 2

Falai Taaau ma se laulau - O se mataʻupu lelei mo se umukuka 2 i le 2. ua faʻamamaina pe a maeʻa taumafataga taʻitasi.

O totonu o sea potu e tatau ona saogalemu, o mea taua uma e tatau ona i ai ma le radius scars ma lapotopoto tulimanu.

Ma le fuafuaina o le p-foliga, o le ulu ulu e tolu puipui. I totonu o lenei tulaga, mea uma e te manaʻomia (otaota, malupuipuia, fufulu, fufulu) o le a nofo lata ane. Ae ia e manatua e tatau ona i ai le mamao i le va o le aka o le tasi i le isi o le sili atu 1.2 m.

O le totonu o le tamaʻi meaʻai e tatau ona talafeagai. Sui le Statu Standard i se auala vaapiapi e lua-faitotoʻa i le faitotoʻa o le potu eletise i se tasi-potu o le potu e tasi, ae le o le ogaumu o le umu.

Valivali Palette

Ioe, o le mamanu o lea avanoa manaʻomia se puʻupuʻu lanu. Malamalama glossy slades o mea lilo o mea ma umukuka hoades o le a vaʻaia lelei faʻafaigofie ai, o totonu o le sili atu ea.

Aua neʻi galo e tatau foʻi ona filifilia meafaigaluega o le aiga, e le faʻaseʻe ai leo. E mafai ona faʻaaoga ni eseesega eseese o mea faitino, ae aua le soona faivili, 1-2 vaega i totonu o le Faʻavae o se tamaʻi umukuka ua lava lava.

CERAMIC BIle ma se ata pupula, tioata tioata, uamea mossac - O mea uma o le a fesoasoani i le vaaiga vaaia i lau umukuka. Faʻatumu potu atoa ma faʻata, faitotoʻa faitotoʻa ma tioata faʻapipiʻi, laulau tioata.

Potu mamanu 2 i luga o le 2

O le fufuluina o pusa o moli o moli poʻo se tamai mamanu - o le atoatoa filifiliga mo se tamai umukuka.

Fausiaina o se tamai potu totonu totonu, taulai i mea e tatau ona e malie ma paie.

Faitau atili