Faʻafefea ona tautau faʻata i luga o le puipui, chotrobe

Anonim

E tele taimi lava e foliga mai e foliga mai o galuega nei, o loo faʻasolo i luga galuega a le nofoaga e feoti. Mo se faʻataʻitaʻiga: Hanini Burror i luga o le Pa o le faletaele, Alatele, Tamoe Lelei, i le faitotoʻa o le Kapeneta. Faʻafefea pe a leai se faʻavaʻa poʻo se isi faʻamaumauga? O le mea moni, o le nonoa o le faʻata i le puipui o se faigofie galuega. Afai e te iloa auala ma metotia.

O le suia o faʻata

I le taimi o le toe faʻaleleia poʻo le faʻatulagaina o le fale mautotogi, i le fale i nisi taimi e talafeagai le faʻatapulaʻaina le faʻata lea e leai se avanoa. Talu ai nei, o le sili sili lea ona lauiloa lenei ituaiga mamanu. I le tulaga lautele, o metotia faʻavavevave e lima. Filifili latou faʻalagolago i le ituaiga o faʻavae, o le a faia le faʻapipiʻiina, ma le vaega o le faʻata i luga. E mafai ona tautau le faʻata i auala nei:

  • Susulu i luga ma le laugatasi ma le kulimi faʻapitoa poʻo le fagu kelu.
  • Faapipii ni tagata faatauvaa i luga o le puipui.
  • I le faʻata, inisi ni pu, nonoa i latou i le puipui poʻo le faitotoʻa faapena. E mafai ona e faʻaogaina le masani masani faapopoleina, ae o loʻo iai se faʻailoga faʻapitoa ma le palasitika taui e le "toso" faʻapipiʻi "faʻapipiʻi ma puipuia le 'auvae.

Faʻafefea ona tautau faʻata i luga o le puipui, chotrobe

O loʻo tautau se faʻata i luga o le puipui o le faletaele, o le auala, o le ulufale i totonu o le fale ma fusi, glue, o le lipine lipine

  • Faʻapipiʻi le tala teuteu i luga o le puipui, ia aveese le pito i lalo o le faʻata, o le pito i luga ina ia mautu ai se tasi o faʻamatalaga faʻamatala.
  • Uuina i luga o le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa (3m faʻapipiʻi lipine).
  • Faʻapipiʻi le faʻata i le puipui e aunoa ma le le mafai ona faia e mafai ona o le kelu poʻo le faʻapolopolo. E ono manaʻomia lea pe a faʻapipiʻi i luga o se pa puipui o se pa malu, o isi mea e ono vaʻaia, o isi mea ma le malosi maualalo. O lenei metotia e aoga ma afai e te le manaʻo e faʻaleagaina le taleʻela, faitotoʻa meafale, ma isi. O isi metotia uma e fesoʻotaʻi ma ni 'aisa o pu.

O le a le maualuga

O le faʻapipiʻi maualuga o le faʻata e faʻalagolago i le nofoaga o faʻapipiʻiina ma lona nofoaga. E tautau i le faletaele ina ia o le ogatotonu o le faʻata o loʻo i le tulaga o le mata. O le tuputupu aʻe o le ola e mafai ona eseʻese, ae o le averesi ogatotonu o loʻo i ai i le maualuga o le 160-165 cm mai le fola.

Faʻafefea ona tautau faʻata i luga o le puipui, chotrobe

Le faʻapipiʻi maualuga o le faʻata i le faletaele

A o tautau i le ala savali, o le 'aiga o le' olo e masani ona faʻavaeina umi ma vaapiapi. Ia i latou, e tatau ona faʻaalia se tagata i le tuputupu aʻe atoa. O le faia lea o lenei mea, o lona pito pito i luga e tatau ona teisi i luga aʻe o le ulu - i le 3-5 cm. Pe a tautau i le kapeneta faitotoʻa. Afai e maualuga le kapeneta, o le faʻata ua faʻamauina foi e le tele o taʻitaʻi penisini luga o le ulu.

Uo uo ma faʻapipiʻi metotia

Afai e tusa pe a fai o le faʻata o le a le tatau ona aveese / sui, e sili atu le faigofie ona faʻapipiʻi i latou e umia sea. O i latou e lua ituaiga:

  • kolosi-tipi;
  • Nurpup (masani).

Na faapipiiina Nirkucks i luga o le puipui po o le faitotoʻa, o le pito o le faʻata ua faʻaofi i totonu. E mafai ona faʻapipiʻi latalata mai i le pa / faitotoʻa faitotoʻa, ma mafai ona ma le aveeseina. I le vaega lona lua i le va o le puipui ma le faʻata o loʻo i ai se avanoa mai le 5 mm i le tele o sene. E sefe pe a tatau ona faapipiiina i luga o puipui.

Faʻafefea ona tautau faʻata i luga o le puipui, chotrobe

E umiaina mo le faapipiiina o le faʻata i luga o le puipui

A faʻaaoga i le au faʻatauga masani, na latou tuu le lua i le pito i lalo (pe a fai o le faʻata, e mafai ona e tuu se tasi i le pito i lalo - i le ogatotonu), lua i autafa. A faʻapipiʻiina, e manaʻomia le fuaina atoatoa ma tolopoina o fuaitau. O tagata e umia i lalo o loʻo i luga o le soʻona faʻamalosi i le pito mamao mai le pito, ma sa faigofie ona alu le pito o le faʻata i o latou togavao. I lea tulaga, e le tatau ona le toe paʻu mai lava ma le maualuga fesuiaʻiga i se tasi o itu. E masani lava, o le taimi mamao o tagata oi latou e tatau ona 2-3 mm lautele nai lo le faʻata, ae o filifiliga - faʻalagolago i le ata o ē umia.

Tusiga i luga o le autu: Mansard Crevelation e Maim - matautia!

O le isi filifiliga e lua i le pito i luga ma lalo. I lea tulaga, o le mamao i le va o le fusiua foi o ni nai millimeters sili atu nai lo le maualuga o le faʻata.

O tagata e ala i le faʻaaogaina pe a iai ni pu i lalo o fusi i le faʻata i luga. E mafai ona faia i le tioata faalemafaufau. O tagata e na o latou masani lava o le faʻaaogaina o tagata e fao ma le toe foʻi i totonu o fao ma le palasitika o loʻo faʻapipiʻiina ma teuteu pulou o foliga eseese foliga ma lapoa.

E faʻapipiʻiina o ni tagata ola masani. Muamua, o le pu o loʻo tuu i luga o le faʻapipiʻi (faʻaaoga le faʻata i le puipui, o se peni, pe faʻailoga e faia ai se faʻailoga), palasitika o loʻo faʻapipiʻiina i lalo o le toe teuteuina. Ona fusi lea ma le palasitika plug, e utaina i totonu o le pu i le faʻata i luga o le faʻata ma ua faʻapipiʻiina i le nofoaga. O le vaega mulimuli o le faʻapipiʻiina o le faʻamamaina o 'ie.

Faapipiiina o le faʻata i le puipui ma le Klue

E faigofie ona faʻapipiʻi pepa faʻamau i puipui taʻitasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tautau iai se mea i luga o faʻasologa o laupepa poʻo pa, e manaʻomia pe faʻapipiʻiina pusa faʻapipiʻi i le nofoaga e pasi ai. O nei Mauga ma le taualuga uma o le 20 kg. O le mauga o le faʻata i lenei lava, ae le o tagata uma e manaʻo e momoe ma le puipui. A faʻapea e lamolemole pa pe faʻata i le faitotoʻa a le kapeneta, se isi mea taugofie, ae e mafai ona kopiina.

Faʻafefea ona tautau faʻata i luga o le puipui, chotrobe

I luga o le lamolemole luga o le faʻata e mafai ona e pisa

O le a le kelu e filifili

Mo le faapipiiina, Special Gliue ua faaaogaina, ua valaauina - "kelu mo faata". Latou te eseese mai masani ai i latou latou te le faʻaleagaina le faʻaputuga o le Amalgam. O le taua taua o le tuʻufaʻatasiga e tatau ona i ai lelei faiga (lima) ma le laufanua e te faʻaputuina ai e te faʻaputuputu le faʻata.

O nisi nei o igoa o lauiloa iloga:

  • Taimi faapipiiina o fao fao. Faia i luga o le faavae o le shanthetic paʻu, pe a uma ona faʻamago e le sele ma tumau i le poto. Fetaui lelei mo le faʻaaogaina o laupapa, sipuni ai, vali luga o luga, o togafiti. Cartiridge mo se faila faila 310 ml tau 160 rubles.
  • Souduma 47A. O le tuʻufaʻatasiga o le fasi paʻu o le palu, e talafeagai mo le pipii i sima, piliki, pamu, fatufatu fua. E i ai le taimi maualalo faigata, e iai se tomai lelei tele. Aofia ai le vaivai soneven, e mafai ona afaina ai le maualalo-lelei le lelei ogalgam. Afai e te masalosalo o se tauina, e tatau ona i ai sau suʻega ae e te leʻi faʻaaogaina. Tubu o 310 ML tau 190 rubles.

    Faʻafefea ona tautau faʻata i luga o le puipui, chotrobe

    Faapipiiina le faʻata i le puipui e mafai ma se faʻailoga faʻapitoa

  • Tyttan mo faʻata. Faavae i luga o le synthetic paʻu ma resin. Fetaui lelei mo le faʻapipiʻiina i luga o le siʻosiʻomaga (sima, pike, piliki, fafie ma mea fafie ma mea fafie, faʻapipiʻi). Faiva i le 10-20 minute, lanu - Beige. 300 ml speriddd ala tau 170 rubles.
  • Pensil Urrorrorfix h1296. O le pito i lalo o le fasi paʻu o fasipepa, e mafai ona faʻapipiʻiina i maa, fafie, tioata, uʻamea, valiina, vali luga o luga, gyptum. Fetaui lelei mo le faʻapipiʻi faʻata ma le mafiafia o le 6 mm (seʻi vagana oi latou e ufiufi i le EPOXY POWDER). Lanu pipi, taimi faatulagaina - 10-15 minute. Tubu o le 310 ML tau 260 rubles.

O tuʻufaʻatasiga e tele lava mea, faʻamatala le taatele. Na vave ona latou "alavai", ae o le faʻamago faʻamago e naʻo le 72 itula pe sili atu.

O le a se isi mea e mafai ona e pisa

E le talafeagai le le mautonu o le sili ona taua E i ai le sili ona lelei le tomai ma e le faʻaleagaina le Amalgam. E tusa ai ma le tau o kelu mo faʻata ma sitaicone o le sami pe tusa ma lea lava, o le faʻatulagaina taimi e tutusa foi. Ina ua filifili, ia faaeteete: Acadic (Acedic) Simicone Sealants faaumatia le Amalgam. O le mea lea, faitau ma le totoʻa le tuʻufaʻatasia o le tuʻufaʻatasiga ma le lautele.

Faʻafefea ona tautau faʻata i luga o le puipui, chotrobe

Silkone Neutral Seatlant Copent Lelei

Soʻo se tuʻufaʻatasiga e talafeagai, ae o le faʻapipiʻiina o le faʻata i le faletaele puipui e sili atu ona lelei e ave ma le anti-lira faʻaopoopo. O le a lapataiina le atinaeina o o fun ma gold. Ma i potu susu e mafai ona e faʻaaogaina le sili o le anicone mo ani. E masani ona faia i luga o le faavae o le silicone, le faaituau, e le foliga mai o fungi ma goto. O le tau atonu e sili atu le taugata nai lo masani le mama mama.

Tekinolosi le fiafia

Faʻamautinoa o le faʻata i le puipui ma le sauniga ole tupe e faigofie, ae e i ai manatu e tatau ona e iloa. A o le i faʻaaoga le fatafata lea o le a faʻatamala ai le faʻata, ma lona pito i tua o loʻo faamamaina o le palapala, efuefu, degrt ma mago le ava. O se vaega o keue e faʻaaoga i le "gata" faʻata, fetaomi atu i le puipui i le faʻapipiʻi nofoaga. E mafai ona faʻaaoga le tuʻufaʻatasiga o le tuʻufaʻatasiga ma le vaʻaia i se tusi siaki i luga o laufanua uma. O se liliuga o le faʻata i le puipui o loʻo i ai le saogalemu, ae afai e talafeagai, o le a mafai ona taʻe le kulimi ma le spat, faʻapipiʻi se mea fou.

O le tautau lelei, e mafai ona e uuina le laina o le laina o le pito i lalo poʻo le itu o le pito i lalo e tiʻe.

Faʻafefea ona tautau faʻata i luga o le puipui, chotrobe

Talosaga o le kulimi i luga o le pito i tua o le faʻata

Pe a faaitiitia faʻata o se vaega tele, o le tekonolosi e suia teisi teisi. Ole kulimi e faʻatatau i le ua ogatusa ma le pa mago, o loʻo tufatufa atu i luga o le atoa luga ma se spaula ma se tamaʻi nifo. O ia spatulas e faʻaaoga e faʻapipiʻi ai le pulu. Aua le fenumiai i latou ma i latou e apalai kelu i luga o le ato. E tele naua le va o nifo. O le faʻata o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le moli saunia. E faʻaliliuina ma faia ma ni taʻitaʻi faʻapitoa ma ni suega ipu.

Faapipiiina le faʻata i le puipui ma le kelu e manatu e talitonuina. O lenei metotia o loʻo faʻaogaina i le faletaele, pe a fai e tatau ona faʻauma le atoa o le vaalele. I lea tulaga, muamua tuʻuina mai le ofu taele, ona faʻapipiʻi lea o le faʻata. I le taimi lava lea e tasi, pe a faʻapipiʻi le pito i lalo o le pale, e manaʻomia le tuu o le faʻatatauina o le tele o millimeters mafiafia mafiafia. O le nofoaga lava e tasi o loo tumau i autafa ma lalo. Ina ua uma ona mago le kelu, e faʻatumuina i le sili ona lelei o le sami, o loʻo faʻaaoga, lea na faʻaaogaina mo soʻoga o le au. O lenei nofoaga o le a tauia mo le eseesega i le lautele o mea - cirdictics ma tioata ese. Ma le isi mea, o lenei va o le a puipuia mai le foliga mai o le taupulega i le taimi o le sosolo ma gaoioi o le fale.

Faʻafefea ona tautau faʻata i luga o le puipui, chotrobe

Tagata lafo mo glue

Talu ai o le kelu e leai se mea, o le faʻata e mafai ona amata toso i luga o le puipui. O le uuina uma o le 15-20 minute ou te le manaʻo ai, aua latou te faia se gaioiga mo le muamua o le faʻatupega. O le faia lea o lenei mea, ae leʻi faia le kulimi i tua i le itu pito i tua, o le tele o fasi vae o le bildtoral lipine ua faʻapipiʻiina. O le a taofia le faʻata seiloga e mamago mago.

O le mea lona lua o le faʻatuina lea o le pa i luga o le puipui, o loʻo tautua ai ma le faʻamamafa. Glue piki i luga ia e talitonu lelei mai luga. Afai e mafai, e mafai ona e viliina ni fao, ma isi. I le aotelega, e tusa lava pe o le a fai se faiga o le a uu le faigata o le tioata (1 sikuea mita 4 mm mafiafia mamafa mamafa 10 kg) i le nofoaga.

Faʻafefea ona e kulimi se faʻata mo le lua-itu itu

Laititi i le tele ma mamafa o le faʻata e mafai ona faʻapipiʻi i se faʻapitoa lua-itu o Scotch 3m. I luga o le polythythyne poʻo polyarethane mai itu e lua e faʻaaoga ai se fasi pepa. O le mea taua o le faʻatumuina mo nisi nonā o le faʻavae, ma o loʻo tautua foʻi i le taliaina o le faʻavae o le faʻavae. O le mafiafia o le faavae (lipine) e mafai ona maua mai le 0.8 mm, i le 1.6 mm, o le lipine lautele o le 6-25 mm.

Faʻafefea ona tautau faʻata i luga o le puipui, chotrobe

I luga o se fasi faʻapitoa faʻapipiʻi bitchetral scotch 3m glue vave ma le talitonuina

I luga o se mama pamming bagging based fasi fasi pepa. Ua maeʻa ona tufatufa atu i luga o le laualuga atoa. E le aoga le pipii i le tulaga o le tino, e sili atu le glue uma fasi fasi mea i totonu o le checkker tumau i se mamao o le 10-12 cm. O le lipine o le le taumafaina e faʻalagolago i le vaega o le faʻata, o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i le laulau.

Taumafaina o le lua-itu o le pito i luga o le lipine fapati mo mimiti faʻata

Sikuea mirr s sm2.3 mm thick faʻata4 mm thick faʻata5 mm thick faʻata
Lipine lautele 19 mmRibbon lautele 25 mmLipine lautele 19 mmRibbon lautele 25 mmLipine lautele 19 mmRibbon lautele 25 mm
600.14 cm11 cm19 cm14 cm24 cm18 cm
800.19 cm14 cm25 cm19 cm32 cm24 cm
1000.24 cm18 cm32 cm24 cm39 cm30 cm
1200.28 cm22 cm38 cm29 cm47 cm36 cm
1400.33 cm25 cm44 cm34 cm55 cm42 cm
1600.38 cm29 cm51 cm38 cm63 cm48 cm
1800.43 cm32 cm57 cm43 cm71 cm64 cm
2000.47 cm36 cm63 cm48 cm79 cm60 cm
2200.52 cm40 cm69 cm53 cm87 cm66 cm
2400.57 cm43 cm76 cm58 cm95 cm72 cm
2600.62 cm47 cm82 cm62 cm103 cm78 cm
2800.66 cm50 cm88 cm67 cm111 cm84 cm
3000.71 cm54 cm95 cm72 cm118 cm90 cm

O le tufa mulimuli o le aveese lea o le ata puipuia mai i fasi fasi ma faʻapipiʻi le faʻata ma faʻapipiʻi le faʻata i luga o le nofoaga ua fuafuaina mo ia. O tagata gaosi o lenei ituaiga o le Scotch tuuina atu se tuutuuga i le 10000 pipili, tusa lava pe e le saʻo le faʻapipiʻi, e mafai ona faʻapipiʻiina.

Faʻapipiʻi le faʻata i le puipui ma le fesoasoani a le ZM Scotch e faʻatuatuaina - o lenei mea o loʻo faʻaaogaina i le alamanuia lelei. E le fefefe lenei mea i le ultraviolet, e iai le lautele o le vevela o le faʻaaogaina (mai le -40 ° C i + 90 ° C). O le faʻapipiʻiina o le faʻaaogaina atoatoa e toe faʻaleleia ai le vai o le vai. Pau lava le tapulaʻa o loʻo i luga o le prous o luga, o le mea lea e sili ona leaga ai le faʻaupuga. Ae o le tumutumu o le laupapa, o le laugatasi mdf poʻo le DSP o le auala e sili ona lelei. Afai e te masalosalo, e mafai ona e faʻaaluina se faʻataʻitaʻiga - kelu se mea mamafa, ona taumafai lea e pue ese. E tusa i iʻuga, ia faia se faʻaiuga o oe lava.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻiina o 'au i faitotoʻa: Fautuaga (Vitio)

Faitau atili