O le a le mea sili e tausi ai se fale tausi soifua maloloina?

Anonim

Totoina le fale tausity, pei o se ogalaau, e manaʻomia i le faʻamalosi. Ma e tatau ona faia e tusa lava pe o le a le tulaga, e i ai pe leai foi le faʻauma ma fafo atu o le faʻaleleia. Ae o a mea e mafai ona faʻaaoga mo lenei, o lenei tatou te iloa.

O le a le mea sili e tausi ai se fale tausi soifua maloloina?

O le polokalame o le sela o le fale mai Brous Jututa.

Manaoga mo le fetaui

I le faʻapotopotoga faʻapitoa, o mea uma e mafai ona puʻeina o se fale e tatau ona ausia ni mea e manaʻomia:
  • ofu gaosi i se tulaga maualalo;
  • le mautu i le o le vevela ma le le faʻamalieina o fefaʻatauaiga ma le le lelei i fefaʻatauaiga;
  • teteʻe atu i le biosticerars (iniseti, pathogenic fungi, faʻalelei);
  • ea le ea;
  • tumau (saogalemu puipuia mo le itiiti ifo i le 20 tausaga);
  • Hygroscopity (meatotino e mitiia ma tuuina le susu i tua);
  • Ecoology (ese, e mafai ai ona maua le manatu atoa i le fausiaina o se fale laupapa);
  • Tutusa ma ona uiga ma fafie.

O ituaiga o fesoʻotaʻiga mea e talafeagai mo laupapa

O le a le mea sili e tausi ai se fale tausi soifua maloloina?

O le polokalame o le faʻamalosia o le fale mai le pa puipui.

O le laʻau o loʻo faʻaaoga i le fausiaina i fale e tele afe o tausaga, e faʻapena foʻi ona aoga i le kapoti ma le faʻaaogaina o mea.

Moss ma aso nei tumau le sili sili ona lelei mo le lalagaina o laupapa ogalaau cepins. Ae leai se moss talosaga e talafeagai mo nei faamoemoe. Mo Cakopa, latou te faʻaaogaina MOS SPAHANUU, e tupu aʻe i luga o le aau ma ei ai se mumu, malamalama pe enaena paolo. Mulimuli ane, o mea teu taumafa ua faia i le soona fai o le tagata E oʻo foi i mea faʻaonapo nei e maualalo i o latou uiga o le tumau o le tumau ma le Ecology Mcu. O le faamaoniga o lenei o mea ua ou matutua na tuufua i nuu, lea na amata ai ona tumu le ogalaau, ma moss o se tulaga sili ona lelei.

I le avea ai o se faʻamaumauga faʻamaufaʻailoga, moc o se mea e taua tele ona o lona assabiarial, aftisepatic ma le vevesi meatotino. O le tautotogo i le va o le laupapa, e puipuia ai le atinaʻeina o siama siama ma le fatu o maso. Ona o lenei laʻau, o loo taofia ai le laau ma tulau i le auaunaga. Saoloto e ui atu ia te ia lava le ea, moss inu i paga paga, o le mea lea, o le siosiomaga totonu o le fale e liliu i le faamalologa. Hygroscoctive o le MCH e mafai ai ona e tulaga ese le eseesega o le suamalie. O meatotino a MCH e le faʻatagaina e iloa ai ni mea le fiafia i lenei mea. Ae "minus" pepelo i se isi - o le caulking o le MCHA e le faigofie tele ma le faigofie, semanu e leai se isi mea mo nei faamoemoega ma o le a le oi ai.

Mataupu i luga o le autu: oproidery ma se koluse fuafuaga o le natura: download laufanua, seti le saoloto, seti mo tamaiti novice tamaiti, nila ma ILolochka

O se pusa o sisi o flax o loʻo faʻaaogaina o se fagu ma le faʻamau i soʻo se mea, ma e pei o se mea faigaluega - tele i itulagi o loʻo tupu ai le mea e maua ai le moss moss.

O le a le mea sili e tausi ai se fale tausi soifua maloloina?

Meafaigaluega mo pauki pa.

E leai se gaosiga o ie afifi. E maua mai e Vyttsssku ma faamalositino pe a fufulu fiber o flax. Ua fausia foi 'ai o otaota mai le gaosiga o maea, ie, maea. Pei o le moss, ae i se mea itiiti, o le afifi o flax ua maua i le siama ma le antiseptic uiga. O le mafuaʻaga o le auala o loʻo togafitia ina ia faʻateleina ai le tetee e faʻaofu ai le tagi. A faʻapea o loʻo faʻaogaina le au soʻoga o laʻau mo le togafitiga, ona manatu pea le afifi eco. Ae afai e le amanaiaina i oloa a Petroleum, E leai se mea e tautala ai e uiga i soo se mea masani ma le luʻi. O le paleo e aofia ai se aofaiga tele o afi, e leʻi mavae i le taimi muamua mai le aso o gaioiga o le fale. O lea, o matapou foʻie e leʻi faʻauuina ai, ae toʻaitiiti.

Hemp Hump e tutusa ma le link Pass, i le tasi tagata tuʻufua - o ona manavaga ua feaveaʻi ai, o lenei, o lenei ituaiga o kapeteni e masani ona le mautonu ia i latou lava.

E le fefe foʻi i le mummomomomo i le faʻamalologa o le manuia, o lea e fautuaina ai le faʻaaogaina i itulagi ma le le fiafiaga ma le lomu mu. O nei uiga o le le fiafiaga e manaʻomia i Polymer Lign, o loʻo avanoa i soo se ituaiga o fafie, faamaulaloina le sela sela. E mafai e le ulufafa ona tausisia ona uiga, o lona uiga ua susumei, o lea e le o le leaga o le faaleagaina.

Mea Taua Lona Lua mo le Faausia

Viete mai lava ia i matou i le tulaga o le faaulufale mai i fafo (Saina, Aikupito, Initia, ma isi atunuu manumalo ma tele o timuga). O Jute e maua mai fana o le igoa tutusa o le laau o le aiga o le Malvac. E matua fiafia lava le fiva, e le o se ata, adrdi, latou te le fiafia i manulele ma iniseti, e faigofie ona maua ai le susu ma le maualuga o le susu ma le sili atu) ma le maualuga o le ea. O le Jetes ua teʻa i le aofaʻi tutusa e pei o le laʻau. Meatotino talitutusa ma se laʻau e faia ai mea lelei atoatoa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻiina o le palasitika faitotoʻa ma au lava lima: Faʻatonuga (ata ma Vitio)

E mafai ona avea Jite e avea ma sui o le faber, ma atonu lipine.

O le mulimuli e foliga eseese. O le Jute Consulass i le ituaiga o se lipine o le mafanafana i le lalagaina i le va o tagata o le pa o le pa. Jete mama e mafai ai i le le mautonu faamaufaailoga. Ma le lelei o mea ma lona tau i le tutusa tulaga tutusa.

Faʻatasi ai ma le fiber mea mo le faʻamalosia, o lagona lagona ua faʻaaogaina (lagona faʻapitoa):

  1. Faafetai. Lona faʻavae: 90% - Jute, 10% - flax. Ae e sili le mautinoa o le saʻo o lenei fua faatatau, ona e mafai ona faʻamalieina lenei: 70% - Jute, 30% - flax.
  2. Linn (ei ai isi igoa - Europa, flenderath). O se mea e sili ona manaʻomia - o le mea e sili ona faʻaletonu, e aofia ai le maualuga maualuga o le faʻamamaina.
  3. Flax. Le fua faatatau o le jute ma flax - 1: 1.

O le faʻalavelave i ona po nei, e aofia ai faʻapitoa o le flax, o loʻo manatu o le sili atu filifiliga mo wulds, talu ai o latou fegalegaleaiga ma le laupapa o le sili sili ona lelei. O isi mea ma le flax faʻaopoopo i le tasi poʻo le isi faʻatusa o le faʻamamaina o uiga o le uati. E sili atu le leaga o meatotino nai lo le sili atu pasene o flax.

Ni nai upu e uiga i aano o manu

O le fale mai Brous ua maua i le tele o sini. O lenei le taua o loʻo faʻamatalaina mai e le mea moni e tupu lemu le faʻamagoina o le pa, aʻo le fale o loʻo nofo i le tau tauʻavea. O le sosolo lemu o loʻo faʻaalia i le tausaga muamua ma le afa pe a uma le fausiaina o le fale, ma pe a uma ona faʻaititia i tausaga uma. O tagata atamamai e tusi o le 5-6 tausaga o le maualuga taimi pe a le mafai ona sologa lelei. O lona uiga, na maua ai le fausaga 3 i le vaitaimi: i le taimi o le faka, i le faaiuga o le 1st ma le 6 tausaga.

Faitau atili