Aisea e mago ai le Nazattumm mago pe samasama lau. Tausi mo le Spathoitorumlumomm

Anonim

Aisea e mago ai le Nazattumm mago pe samasama lau. Tausi mo le Spathoitorumlumomm

Lelei le aoauli!

A o matou talanoa e uiga i fugalaʻau e tatau ona e tausisi pea i le fale ma le aufaitau e tele ni fesili e uiga i le tausiga o se matagofie fugalaʻau, o le a magotoina ai le "fiafia o fafine. O le faʻafitauli e mafai ona faʻafefeteina, ou te manaʻo e taʻu mai lenei mea: aisea e usuina ai le pito o lau laʻau o le alofifilima poʻo lau i luga o pito, aisea le lanu samasama ma le mea e fai.

Ma o le fofo o nei mataupu e moni i le saʻo fugalaʻau tausiga.

Faʻafefea ona tausia mo le Faʻateleina

Talu ai nei lava na maua ai le spatutum e taua o le isi paʻepaʻe folau aua e faapena foi le fugalaau o lana tamaifa.

O le tala lea na fai mai ai pe a fai o se mea lelei o le spathatorlumsum e tupu i lou fale, e mafanafana i lou itu i ou tafatafa, ona e le lamatia ai le tuuatoatasi.

Ina ia avea le laʻau maneta ma faʻatupuina le fiafia, e tatau ona e tausia o ia ma le alofa.

Spapulatutum, i mataupu faʻavae, faʻatauga o le le-amio le aoga ma le faʻafelatua, ae e fiafia i mea uma i mea lelei, ma i le vai. Talu ai o nei mea e ono foliga mai ua mago pe palapala o lau.

Ina ua uma ona e faatauina se fugalaʻau i le faleoloa i se tapikutia faʻatekinolosi, e tatau ona e tuʻuina ia te ia ni vaiaso nei e tu ai i le aiga, ma e mafai ona faʻaliliuina i le aiga.

Nofoaga . E fiafia Spilarum malamalama, ae na te manaʻomia le sailia o se pupula manaia nofoaga i totonu o le fale mautotogi, peitaʻi o le agavale agavale e le pa'ū i luga o lau, lea e foliga mai o Rakes e le pa'ū i luga o laulaau, ae o lena mea e foliga mai e le aliali mai ai ave. O le mea lea, i totonu o le potu mai le itu i matuā, e manaʻomia ona tuʻu i luga o le faʻamalama, ma potu e le i luga o le sami, i sasaʻe o fata, moega i sasaʻe o le faʻamalama.

Mataupu i luga o le autu: O mea fou o le olaga tuai: Manatu o le teuteuina o nofoa, ofutino ma lavalava

O lenei nofoaga o le a mautinoa ai le maualuga o le sapalai o le la lautele, e le aofia ai le alu i le taimi e tasi.

E ui lava e le o le spuatium i le moli o le moli, pe a fai e te tausia pea i le malamalama lelei, o ona laulaau o le a sili atu.

Suisui . O tagata fafaga e masani ona taua. A aunoa ma latou, e leai se laau o le a ola umi. O le taimi muamua e atiaʻe ai le fugalaʻau, e tatau ona e faia le fafagaina faalua i le masina, ona ia lava lea i le masina. E fetaui ma ni fetigatia fetilaisa, o Miti noanoa ni fofo, pe a fai o iai se avanoa avanoa e faʻaaoga ai. E mafai ona faʻaaogaina atoatoa le fafagaina mai le tali a le fale.

Faaliliuina . O le tautotogo taʻitasi e manaʻomia e feoai le fugalaʻau i le tele o le tele nai lo le taimi muamua.

Faʻafefea ona faʻaliliu le pito i totonu o laʻau, faitau ii> >>.

Air head . Ae o le mea e sili ona mautinoa, o le tulaga autu mo le anotusi o le spawaniftumtum o le le fiafia.

E le mafai ona faʻatagaina le faʻamamaina o le ea i totonu o le ea. O laulaau o le laʻau e tatau ona faʻafefeteina ma le vai vevela, faʻatulaga se taʻele mafanafana masani.

E masani ona matou fautuaina e fefiloi soo - i aso uma, ma i le tau malulu e ono tupu. Ae o aʻu ma aʻu masani, ou te faia lenei faiga i le tele o le vaiaso. A uma, i le taimi nei matou te maua ai le vaomatua vaitau, ma o le faʻamafanafanaga o le ea sili atu nai lo le taumafanafana i vivo.

Suavai Spuathricturlum. Spailateum - o le laau e matua susū. O le fanua i lona ulo e tatau ona susu i taimi uma, o le mea lea e manaʻomia le faʻatagaina o le suavai.

O le taimi lava e amata ai ona tulei le eleele le vaega o le eleele, ua oʻo i le taimi e oʻo ai i le vai.

O le fugalaʻau vai, pei o isi mea uma i totonu, manaʻomia le vevela vevela, muamua nofo i le itiiti ifo i le 12 itula.

'' Ua faia le tele o vai i le paleti, e tatau ona faʻatasia. E le pei o le le mautonu o le Spati.

Aisea e mago ai le Nazattumm mago pe samasama lau. Tausi mo le Spathoitorumlumomm

O lenei, i mataupu faʻavae, ae le faigata ia vaʻavaʻaia i le fale. Ae ina ua maeʻa le atinaʻeina o le Supitirlum, 'eseʻese faʻafitauli e masani ona tulaʻi mai.

Mataupu i luga o le autu: Master Vasega i solo mai le Beads: Oa i luga o polokalame o loʻo faia oe lava ma ata ma vitio

Aisea e le fuga ai bloum

Afai e le fuga, o loʻo le gata i totonu o le potu e le lava le faʻamūina pe sa i ai sina maʻi.

E maualalo ifo, i lalo ifo o le 16 tikeri, ae na te le tofo tele lava. Ae ou te manatu e le o lenei mea i le fale.

Ma e faʻapea foʻi ona matutua le laʻau, o le fuga lea mo ia ua leva ona i ai se galuega tele.

Spathathictum. Launi samasama

Ma le leai o se susu, spathfiflow lau e mafai ona tapunia. E masani ona e fuafua le taele i vai mafanafana. Ma le tasi le masina e aoga e fai ai le vevela vevela. O 'vai taele e leʻo naʻo le filemu o laʻau na o le faʻamafanafanaina o laʻau, ae e lelei foʻi le puipuia o foliga o soʻo se ituaiga o manu felelei.

O laulaau e mafai ona maua samasama mai le susunuina o le tele o le la. I lea tulaga, filifili le nofoaga sao mo le laau.

O le isi mafuaaga o le samasama o lau lau e mafai ona ulufale atu i se puʻupuʻu o le thats elemene, i.e Ua uma ona le mafai ona le mafai ona fafagaina le palapala ma le suavai ma o le fugalaʻau e manaʻomia se fasimoli.

Faʻamago ma tusi lau laʻau mai le spathathrictum. O le a le mea e fai

Aisea e mago ai le Nazattumm mago pe samasama lau. Tausi mo le Spathoitorumlumomm

Afai o le sputaflow i le uliuli ma mago o le tele o laulaau, o le mafuaʻaga mafai ona faʻamamago ea. Afai e te vevela i le fale, ou te fautuaina le tuu o le fagu i tafatafa o lanu, o le a mou ese atu vai, ma le ea e vevela. Ina ia aulelei mea uma ma faʻalelei, e mafai ona teuteuina le fagu, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le mugala, fai ni fatufatu, o se tufuga ma fale puipui e tuu ai.

O fautuaga o lau i le spathriftum e mafai ona mago ma mai le le lava o le alavai, faʻapea foi ma nitrogen leai se taimi.

Ae afai o lea ua ou valiina ma mago se vaega taua o le laupepa, o laulaau o le a mago i luga o pito, ona o le tele o le mea o le laau pa'ū i luga o le laau.

Na ou taliina lau fesili: "Aisea e matuā mama ai e le Nazatattummursum, uliuli pe samasama lau"? O mafuaaga uma o le aia tatau poʻo le tausiga le talafeagai: nofoaga, suavai, meaʻai, faʻavaivai.

Mataupu i luga o le autu: Aveesea Hinge Crochet i se lio: Master vasega ma ata ma vitio

Afai o lou alofilima ua matua teuteuina ia te ia, o loʻo ia te ia matagofie laʻau e aunoa ma le mamago miti, ma ua Ialou o ou manaʻoga faapelepele o le a faia o oe.

Faitau fesoasoani aoga e uiga i isi laau i totonu:

  • Geransian tuputupu ae lilo
  • Fale o le fugalaau o plaxia. Tuufaatasi ma tausi
  • Aisea e le Blom Cacti

Faitau atili