Suavai puipui: 30 ata o totonu i totonu o fale masani

Anonim

Suavai puipui: 30 ata o totonu i totonu o fale masani

O le suavai o vai - o mea faʻaonaō faʻaonapo nei e fiafia i le lauiloa sili i le maketi o se vaega tele o pepa faʻapipiʻi. O le suavai o loʻo iai nei o mea o aso o loʻo faʻaogaina mo le teuteuga o le faʻavae o lanu i potu o ituaiga eseese. Suavai puipui: Atituti i totonu o potu masani o le a fesoasoani ia te oe e filifili le filifiliga talafeagai mo potu faapitoa ma totonu. O le lanu o le pepa puipui, o filifiliga e tusia ai ma faʻaaogaina talosaga e tatau ona mafaufau muamua i luma o le amataga o le toe faʻaleleia. I le taimi lava e tasi, e taua ona amanaia pe faʻapefea ona faʻaaoga e le avanoa, ma o le a tuʻuina atu o ia.

Lelei o le vai inu i totonu i totonu: ata

O nisi e le iloa nai lo le vaisu o loʻo ese mai i le teuteu teuteu o loʻo faʻaaogaina, o loʻo faʻaaoga foi e faʻauma ai luga. E toatele ua sese o le suavai vai paluga e mafai ona mafaufauina o le tele o le ituaiga. E sili mai i latou o le fefiloi o le plaster ma puipui puipui faia o pepa.

A e filifili e filifili ma proctate suavai puipui, e taua le gauai atu i le metotia o le talosaga o latou i luga - e matua ese lava mai le faaooina o teuteuga palu.

O le suavai puipui o loʻo faia o le celfulose fibers o loʻo fusia i le kelu. E mafai e le Wash Wallpapers e mafai ona aofia ai ituaiga eseese o le teuteuga o teuteuga, pei o le laupapa laupapa po o le pupula o dyes. E aoga le matauina o lea nofoaga a le nofoaga e faauo ai, latou te le o afaina ai le ola maloloina o tagata ola ma le paneta, i tulaga lautele.

Suavai puipui: 30 ata o totonu i totonu o fale masani

E iai le tele o mea e maua ai

Le lelei o le suavai o suavai:

  • O le tele o taʻe ma pu i luga o le puipui luga e fetaui lelei. E taua le maitauina pe a fai o le pa ua leaga, ona le aoga lea e aunoa ma se taimi muamua.
  • E mafai ona faʻaaoga gofie i o latou lava lima, faʻaleagaina vaega o pepa puipui e mafai ona faʻafouina i soʻo se taimi talafeagai, pe afai o iai ni mea.
  • O le pepa puipui e aofia ai mea taua tele. A paʻu le vevela, latou te le o faia ni mea oona, ae le o le saofaga i le faʻavae o le fungi ma gull.
  • O loʻo teuteuina puipui ma vai puipui e le susu, o loʻo latou pasi lelei i le ea, e mafai ai ona e "manava".
  • O mea e puipuia lelei mai leo le talafeagai ma le malulu.
  • E faigofie ona faʻamamaina le pepa puipui ma se ie puipui poʻo se ie mago, e mafai ai ona e aveese le pefu mai luga o puipui.

Mataupu i luga o le autu: tioata vaega mo le faletaele

O le mea moni, o suavai e tuʻufaʻatasia e i ai ni mea ese. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le oi latou o ni susuga tetee. O le mea lea, e le mafai ai ona faʻaaoga pa nei mea i totonu o potu i potu ma le hendud maualuga. O le pepa puipui e leʻi faia i le maketi fauga, o lea o lo latou tau e maualuga lava.

Tutoatasi Sauniuniga o le suavai o suavai i totonu o le fale mautotogi: ata laasaga i le sitepu

Tele tagata fiafia i le aʻafiaga o le wperd mamanu, lea e mafai ona 'ausia e ala i suavai faʻafefiloi luga o latou. O le suavai o loʻo fai mai i ni fasi pepa laiti poʻo ni meaola, o loʻo nonoa i le tasi ma le isi ma le kulimi. E i ai na puipui e taugata tele, ae le o tagata uma e gafatia se faatauga.

I luga o le Initaneti e mafai ona e mauaina ni auala e faʻatagaina ai oe e mautinoa o loʻo mafai ona tutoʻatasi le suavai.

E aoga le maitauina o le kuka o le a avea lava ma taimi o le a tele taimi. Mo le faʻamauina o luga o laufanua, o lenei metotia e le talafeagai ma o le a lelei. Afai e le mafai ona mulimuli i le filifiliga i luga o se filifiliga, e taua le mulimulitaʻi i faatonuga, a leai o le pepa puipui atonu e le aofia atoa ai.

Suavai puipui: 30 ata o totonu i totonu o fale masani

Tapenaina o vai o vai o loʻo umi lava

Faatonuga mo le tutoʻatasi kofe pepa talimalo:

  • Olo fasi pepa o soo se faatulagaga. Nai lo mea itiiti, sili atu. Pepa atonu mama pe tusia. Ogatotonu o fasi pepa e mafai ona aapa i le tolu i le fa seneturi.
  • Oloʻo tatau ona sasaa le vai i le vai ina ia aofia ai. E taua tele le le tele o vai, pei lava o le puipui o le a liliu mai ai le suavai ma e le talafeagai mo le faaaogaina. O pepa i le vai e totoe mo ni nai itula.
  • O le fefiloi e tatau ona fefiloi atoa ma se fale palu. O le faʻapipiʻi, ua faʻaopopo ai le sipuni ma vali i le paluga. O lo latou aofaʻi o loʻo fuafuaina, faʻavae i luga o le numera o laupepa tipi o loʻo manaʻomia e faʻaopopo se tamai sipuni tele o le sipuni ma 5 ml o Pva. O le tali e mafai ona teuteuina i vaega teuteu eseese: susulu, laupapa laupapa.

Ua maeʻa le faʻaumaina i le faʻaopopo o le faʻaopopoina o sauniuniga muamua o sauniuniga mai le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o pepa puipui. O le tuʻufaʻatasiga e faatatau i puipui ma se spatila. A uma ona faʻaaoga, le taimi tatau ona oʻo i le pepa puipui e faʻamago ai.

Mamanu ma tekonolosi o le apalaiina o suavai puipui

O le tapenaina o le paluga o le a le galue, aua o loʻo iai ma le faʻatonuga i totonu o pa ma afifi taʻitasi. O nisi taimi, pe a uma puipui i paluga vai fefiloi, o meainu e ono tulaʻi mai, lea na faʻaleagaina ai le alafuamata o pa. O se tusiliga e taua le iloa pe faʻapefea ona faʻaaoga pepa puipui, o le a le mea faigaluega e sili atu.

O le matutu fefiloi e tatau ona fuaina malosi e tusa ai ma faʻatonuga - e masani lava ona maeʻa le faʻamamaina, e manaʻomia le totogiina o le aso.

E taua le tali atu ile tapenaina o le tufuga, saili le saʻo o lona o mulimuli. Ina ua maeʻa le paluga o le mafaufau, e tatau ona fefiloi lelei. E mafai lava ona faʻafefiloi le taimi muamua e faʻaaoga ai se faʻafefiloi faiga palu, ae o le isi taimi o le fefiloi e sili atu le fefiloi e faʻatino malosi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fufulu le kapeta o soda ma isi auala i le fale

Suavai puipui: 30 ata o totonu i totonu o fale masani

Faʻaaoga le vai o loʻo manaʻomia e aua neʻi faʻalavelaveina lelei a latou teʻi

Faʻafefea ona faʻaaoga le suavai o le suavai:

  • O le faʻaaogaina o mea e masani ona faʻatino e se spat, a o faʻagaioioiga e tatau ona toniga, ma le faʻasolosolo ona feololo.
  • E taua le faʻaaogaina o le pepa puipui ma le faʻaeteete ina ia aua neʻi gagau lo latou malosi.
  • O le fetaomi atu i luga o le 'olo e tatau ona lava ina ia le paʻu ese le pepa puipui mai puipui ina ua uma ona mago.
  • E manaʻomia le faia ina ia faia le faʻafefe o le tasi puipui o le mea na saunia e le tasi toʻotoʻo.

A maeʻa ona toe faia pepa puipui, o puipui e tatau ona mago lelei i totonu o le 2-3 aso. O le maualalo ifo o le susu i totonu o le potu, o le saoasaoa o le a mago. E sili atu ona faigata le faʻaogaina o le pepa pepa ma se mamanu, ona o lenei e tatau ona e muamua faʻaaoga se penitala.

Ituaiga o suavai o le pamu pepa mo puipui: Ata ma Manatu

Filifiliga mo pepa puipui Walpaper mafai ona eseese. Auega e faalagolago i le lanu o mea, ae foi mai lona uiga ma le teuteuina. O le faʻaeega e mafai ona eseʻese i le tuʻufaʻatasia o vai pepa, lea e aʻafia ai lava ona foliga.

O le sili ona avanoa ituaiga o faʻamatalaga o le suavai o se paluga na faia i luga o le faʻavae o celsulose. O ia puipui na i ai le tele o vaivaiga, ae latou te taugofie.

E aoga le matauina o le pepa pupu i celkulose Fberlose Fofogaavave vave ona o mai. Afai e sau le potu i luga o le la, ua uma ona faʻamatuʻu le taufaʻamataʻu vave. Aemaise lava le faʻalavelaveina o le ata o le celkulose pepa faʻapipiʻi o nofoaga ma le maualuga o le susu.

Suavai puipui: 30 ata o totonu i totonu o fale masani

O se tasi o le taugofie ituaiga o vai o le vai - o se paluga na faia i luga o le faavae o celsulose

Ituaiga o suavai pepa:

  • Pulu;
  • Siliki;
  • Siliki-tulei.

Silk Wallpaper e faavae i luga o le silika fibers. Latou te faia le mea sili ma talitonuina. E le mafai e le la ona afaina ai le areto o lenei ituaiga, lea e sili atu lona aoga i le latou olaga tautua.

Potuina o Fuafuaga Filifilia ma Vailaau Fale puipui

Lesitala ma vai puipui e talafeagai mo toetoe o potu uma, seʻi vagana ai ia e maualuga tele le hummity. E le tatau ona faʻaaoga le pepa puipui i le faletaele, aua o loʻo vave ona agaʻi atu i le le mautonu. I totonu o le umukuka, o ia puipui puipui e le talafeagai, pei ona i ai se faateleina o le malosi o le filogia.

I luga o le Initaneti E mafai ona e mauaina ni fofo lelei mo potu ma potu eseese, geometry ma galuega aoga.

Aemaise lava le fiafia ma matagofie le potu o le a vaai, teuteuina i le pepa puipui mai le silik fibers. E taua tele le pikiina o le lanu o le lanu o le pepa puipui. E manaia le matamata ai i le puipui puipui ma eseese masini teuteu.

Mataupu i luga o le autu: o le sima fola e teʻa o - oe-oe-oe: faʻasologa o gaioiga ma mea

Suavai puipui: 30 ata o totonu i totonu o fale masani

Potu malolo teuteuina ma silika fibers, foliga manaia

Potu Fuafuaina Filifiliga:

  • Potu malolo. O le pepa puipui ma le tele o fiber e talafeagai mo lenei potu. O le tino o le a faia se potu sili ona manaia.
  • Potumoe. Wallpaper ma granules ma le fleck e sili ona lelei mo le teuteuina o se potu malolo.
  • Fanau O mea e mafai ai ona toe faia se ata tusi. E mafai ona tasi le selau pasene e mautinoa i le saogalemu puipui.

Toe faʻaleleia o potu taʻitasi e mafai ona faʻatino na o ia lava. E taua le amanaia o le galuega ma le pepa puipui pe a fausia se ata poʻo se mea teuteu o le a sili atu le faigata e faʻauma ai le laualuga o le puipui poʻo le faʻaʻele. O le suavai puipui e faʻatagaina ai se manatu i ai se manatu. O le a le mea e tulaga ese ai le totonu. Faʻataʻitaʻiga, o se potu e mafai ona fesoasoani i se fa-tausaga e mafai ai ona faʻasaʻaina mea eseese o mea. Ma o le nico ia lava e mafai ona teuteuina le tutusa o le vai pepa.

Totonu ma suavai puipui

Le masani ai o le prepecpaper e mafai ai ona e iloa soo se fantasy. Latou te le faʻatapulaʻaina tagata e filifilia se lanu ma tusi mo pa ma le taualuga. O pa e mafai ona teuteuina i le frincy divictor ma sunitevis ata. O le filifiliga o le lanu ma foliga o mea e faʻalagolago i le aotelega o sitaili i totonu ma le mafuaʻaga o le potu.

O moli pepa lanu e aumaia le fiafia i le potu ma le malamalama o le latou lelei i le mea moni latou te le o le suia i le tele o tausaga o le a le suia ai le tele o tausaga.

Pe a tuʻu se potu i le faʻavaeina o suavai o suavai, o le vali o lanu eseese e mafai ona faʻaopopo, taʻalo ma vali. O lanu fatuina ma a latou tuʻufaʻatasiga o le a mafai ona tuʻuina atu se totonu o se mea leaga tele ma muamua. Afai e faia pa i totonu o pa puipui, e sili ia aua le tuʻufaʻatasia i latou i le puipui mai i mea masani: pepa, Vibroc, ie.

Suavai puipui: 30 ata o totonu i totonu o fale masani

E mafai ona faʻatulaga le puipui ma le suavai puipui mo le manaʻo o le tagata lava ia ma tofo

Faʻafefea ona fai se ata o le vai o le vaipuna:

  • Saunia fasikeni.
  • Penitala fesiitai mamanu i luga o le puipui.
  • Spagata e faaaoga Walpaper i luga o le puipui e aunoa ma le tuua o le ata o le ata.

A maeʻa ona faʻaaogaina, e tatau ona teuteu le laga i le leai o ni lapoʻa ma paʻu i luga o le puipui. O le suavai pepa ufimata o le ufimatatu fua, pe a fai e laiti. Toe faaleleia e tumau tutoatasi.

Toe faaleleia: Vailaau puipui (vitio)

O le vai o le pepa puipui o se faʻaumaina o mea ua faʻamaeʻaina mea e mafai ai ona e faʻatulagaina le puipui o oe lava. O ia puipui e aofia ai cellulose fibers e fesoʻotaʻi kulimi. O loʻo faʻaalia mai i tua ni faʻamatalaga mamana, o loʻo sauni e faʻaaoga i le puipui. O le tele o filifiliga o lanu e mafai ai i totonu o totonu o le lautele o sitaili.

Faitau atili