Filifiliga o mea mo le taualuga

Anonim

O le mamanu o le taualuga i le atunuʻu o se tulaga taua tele o le maeʻa galuega.

Filifiliga o mea mo le taualuga

O le mea mo le faʻamaeʻaina o le taualuga o le atunuʻu fale e tatau ona tausinio, susu-faigata.

E le gata o le mamanu ma totonu o le 'ai o le cttttage e faʻalagolago i ai, ae o le lelei foʻi o le maualuga o le atoa. O filifiliga faaletino e tele lava mea, ae ia faia le filifiliga saʻo, e manaʻomia le amanaia uma avega e tatau ona ta le taualuga. E masani lava, o le falepuna o se fale teu laupapa laupapa, lea e faaaogaina faapitoa i le vaitau mafanafana. E tusa ai, e leai se manaʻoga e faʻamaumau na faʻauluuluga. E tatau ona tuuʻese faʻapena ona le aʻafia ai mata o le vevela ma le susu. E le gata i lea, e ui lava i manaʻoga maualuga mo le faʻaaoga ma foliga vaaia, e tatau ona taugofie mea.

O le palasitika panels e mafai ona faʻaalia i filifiliga le manuia (talafeagai faʻapitoa i ituu mafanafana poʻo ni tulaga vevela, talu ai e le mafai ona taʻua o le surpaia (ae e le mafai ona valaʻauina o ia paketi). Faʻatalatalanoa, e mafai ona faʻaaogaina e mafai ona iloiloina nei filifiliga e tolu.

Faauma le kopi

Filifiliga o mea mo le taualuga

E manaʻomia muamua le tuʻu i lalo o le taualuga e le nofoaga e togafitia ai, e manaʻomia le togafitia o lau laulau ma auala mai le suia ma isi ituaiga.

O le mea e sili ona lauiloa o mea e sili ona lauiloa i le gaosiga o le tele-maualuga o le tele o le maualuga, faapea foi ma isi fausaga lavelave. O lenei laualuga e faigofie ona vali pe faʻasalaina ma puipui puipui, lea e mafai ai ona e pikiina se fofo lanu. O nei mea e sili atu lona taugofie, ae a leai o se suluima-astū liu le taualuga, ona taulia lea o le viia o lea. E manaʻomia i luma o le faʻamamaina o le taualuga, togafiti i luga o matata mai i luga o le ata ma isi iniseti. Ole isi mea e faʻaaoga i le faʻaaogaina o lenei fale mea o lona maualuga maualuga o le siosiomaga faauo, lea e taua mo le soifua maloloina. O mea leaga o le pateritika i totonu o le a leai se aoga. Ma le mea mulimuli, o ona foliga manatu o uiga lelei ma lelei fetuutuunai ua leva ona iloaina.

Tusitusiga i luga o le autu: palu moega toese ma ona lima mo tamaiti

E tatau ona manatua o sea mea e maua ai le tele o le mamafa mamafa, aua o pepa taʻitasi o sisitema o loʻo mamafa i le 30 kg. Afai o le taualuga i totonu o le fale e matua lamolemole, e mafai ona tuueseeseina e aunoa ma ni taʻiala - faʻaaoga na o le kulimi. Afai o le taualuga o le le mautonu, o le mamago o le a faʻapipiʻi i le faʻavaʻa mai faʻamatalaga. O le faʻavae o le a mautinoa faʻaititia le maualuga. Ae o lea, o mea uma e le mafai ai, faʻataʻatitia ma isi vaivaiga o le aʻi o le laufanua o le a nanaina.

E faauma le laualuga o le taualuga e ala i le laufanua, o le a e manaʻomia:

1. Roulette.

2. Galnik.

3. The Builling.

4. Mafa ni naifi pe hacksaw.

5. Lua stepplayers (pe, pe a mafai, laiti 'oti).

6. O le spathed spalala.

7. Faipule mo le uamea.

8. Trull.

9. Fanua tulaga.

10. Lerke (mo le laufanua luga).

11. Luga.

12. DACK VAAI.

Faʻaiʻu ma osb papatusi

Filifiliga o mea mo le taualuga

Ole taʻavale o le tasi lea o vaega o mea faigaluega e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina o le taualuga.

Ma lenei maualuga-tulaga lelei ma le tele o mea nei, o tagata faʻatau Rusia o loʻo masani lava. Peitaʻi, e matua manaʻomia lava i Europa, aua e le manaʻomia se faʻaopoopo atili. OSB papatusi na taofi le tele o le lelei o fafie, ae le o lona le fiafia. O nei mea e faia o chips o laʻau faʻatasi ma laʻau ua afaina i se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa. Tuʻufaʻatasia luga o le taualuga o le Maota ma ia papatusi e faigofie ae naʻo oe e manatua e tatau ona i ai ni avanoa laiti i le va o papatusi. E mafai ona vali le ufiufi, puipui puipui poo rotogo.

ORDB BOBELTREDUʻI LE MAFAUFAU I LE COCY House i tuutuuga o le maualuga o le susu. I le filifiliga i lena mea, o le avega i luga o tumutumu, ua faʻaititia i ai (faʻatusa, faatusatusa i mydwall lea mea e faigofie). O le le atoatoa o papatusi o a latou felelei o latou foliga - e maualuga tele, e faigofie ona taui mo togafitiga ma le togafitiga faapitoa.

O le faʻaumaina o le taualuga, o le a manaʻomia o papatusi o le OSB:

1. Roulette.

2. Galnik.

3. The Builling.

4. WALAME MANATU IGLI.

5. Lua stplayers (sili atu, pe a mafai, laiti 'oti).

6. E leai.

7. Tulafono o le Tulafono.

8. Lerke (mo le luga luga).

9. Faapipiiina.

10. Fagatele Mati.

Mataupu i luga o le autu: masini mo le magoto i le umukuka

Faauma Plywood

Vaavaai i le taualuga i totonu o se fale tumaoti mafai ona mea faapena e pei o Plywood. E lava le malosi, ae o mea o paketi uma lava e sili ona malamalama i le aʻafia o tulaga o faʻatupuina. I se faʻaopopoga, o le plywood malosi faʻaosofia le sese o le pito i luga. O Plywood o ituaiga eseese, ma mo le taualuga i totonu o le atunuʻu, o le tuʻufaʻatasia - Lea o faʻamanuiaga o loʻo tuʻufaʻatasia ai le poto ma pulega.

Filifiliga o mea mo le taualuga

Plywood ma le manuia taofia le vevela vevela i luga o le le mautonu Daacha, e ui lava e le talafeagai lelei mo le faamaea.

Plywood ma le manuia mausali le vevela i le le fiafia Dacha, e ui lava e le talafeagai mo le faʻamaeʻaina. Ae e talafeagai mo ituaiga uma o loʻo gaosi ai - pisia, eseʻese, toni, gaosia e le veli. E manaʻomia pe a fai o le faʻagaioiga o le plywod e le faʻaogaina le paluga o le a le faʻatagaina o ia e manava - o le tasi lea o le sili atu le lelei o mea faapena.

Mo le maeʻa o le laualuga o le a manaʻomia

1. Roulette.

2. Galnik.

3. The Builling.

4. Papatusi laiti.

5. Abraseve pepa Nu.100.

6.thesessevaya laitiiti.

7. faapipiiina.

8. Lua stplayers (sili atu, pe a mafai, laiti 'oti).

9. Auai.

10. Fanua tulaga.

11. Apuina (mo luga luga).

O le lelei faʻaiʻu o le faʻaumatiaga i le atunuʻu e faʻalagolago tele i le mea o fausia ai le fale o le atunuʻu, ma, e tusa ai, o le a faʻamoemoe. O le tele o gaioiga, o mea e faʻatino ma le toe faaleleia o galuega o le a sili atu lona aulelei, o le iʻuga o le a fesoʻotaʻi lelei.

Faitau atili