Bulgariad Makita 230.

Anonim

Tele tagata tomai faapitoa e taʻu le Bulgarian i le tulimanu o taʻavale. O lenei mea faigaluega e lautele ma mafai ona manaʻomia mo se lautele o galuega. Gaosi oloa e maua ai ni faʻataʻitaʻiga eseese. O se tasi o le sili ona lauiloa o le Makiti Bulgarian i le 230 mm. Mo le taimi muamua, o oloa mai lenei kamupani na tu mai i luga o le maketi i le ogatotonu o le 1915.

Bulgariad Makita 230.

Bulgarian Makita ma se lio le ata 230 mm

E oʻo mai i le taimi e faʻaavanoaina ai le tele o mea e oʻo i le 630 o igoa o le kamupani o le 630; O le mea e sili ona taatele o le tulimanu o le tulimanu o le sami (EMS).

Faʻavasegaina

Ua maua mai e Makita lenei tusi lesona i mea faigaluega i le lua itu:
  • faapolofesa;
  • Aiga.

Homemide Bulgarian mafai ona i ai le mana o le 200 i le 500 W. O loʻo faʻamoemoeina mo manaʻoga o le aiga. E tatau ona i ai se vaitaimi i le va o galuega i le 10-15 minute. O lenei taimi ua lava e mautinoa ai o le mea e malolo ai le masini. I le gaosiga o tagata faʻapitoa e faʻaaoga ai le tele o vaega maualuga-uiga, o lo tatou tau e maualalo ifo.

E mafai ona faʻaaogaina le Burgarin Bulgarian mo se taimi umi. O lenei faʻataʻitaʻiga e sili atu le lelei o vaega e sili atu le teuina. Faʻavasegaina o Bulgarian Makita 230 o loʻo mulimuli mai:

  1. Vaivai malosi.
  2. Averesi mana.
  3. Mamana.

O lenei faʻatapulaʻaina e aafia ai le faʻataʻitaʻiga. E mafai ona galue faʻataʻitaʻiga maualalo o le malosi o le malosi ma le 110 i le 125 mm. O le averesi mana e mafai ai ona e galue ma se lio mai le 125 i le 150 mm. Afai o le malosi o le eletise eletise e sili atu 1 kw, ona mamanuina lea o ni masini e galue ai ma lio mai le 180 mm.

Galuega a le USM "Makita" 230 mm

O galuega autu o lenei mana meafaigaluega mafai ona taua:

  • mana;
  • galue stock spameter;
  • fesuisuiai;
  • mamafa;
  • le lapoa;
  • galue.

Tele masini mai Makita E mafai foi ona i ai isi foliga e aofia ai:

  • puipuiga puipuiga;
  • le auai i tagata o loʻo iai nei;
  • Lisi Stabiluzers;
  • Paleni pulega;
  • Puipuiga o le puipuiga;
  • Amata amata.

Mataupu i luga o le autu: fuafuaina o le vevela paleni o le boiler

O le taimi lenei e faamasani ai ia te oe lava ma mea uma faaopoopo e mafai ona i ai i le Burgarian mai lenei kamupani.

Amata

O lenei faʻaaliga e masani lava ona i ai i faʻataʻitaʻiga malosi. Afai e le oi ai lenei galuega, o lea e te fetaomi ai le "Amata" faamau, e mafai e le masini ona faoa ese mai lima. Faʻapea foi, o lenei vaega faʻatagaina oe e puipuia le fesoʻotaʻiga mai le sili atu. A amata i le saoasaoa maualuga, o le mea faigaluega e faʻaaoga vave i le taimi nei, ma o loʻo aʻafia ai le lelei le faʻatinoga o elemene uma.

Rollover faatonutonu

O sea galuega e mafai ona manaʻomia i le faʻagasologa o le fausiaina o galuega. Afai e leai se lamolemole o lau ESM e amata ai ona faʻatautaia le au Faʻatonutonu Faatonu e mafai ona faʻaaogaina e faʻalauiloa ai ni au faitele.

Bulgariad Makita 230.

Rollover faatonutonu

Faila 'au

Tele pisinisi o loʻo maua ai lenei masini ma se tuʻutuʻuga poʻo le siʻosiʻomaga o le spindle nofoaga. E faʻatulaga ai lenei mea mo oe lava, faʻaopopo tulafono faʻatonutonu o le a manaʻomia. O le poloka poloka o loʻo tuʻuina atu i luga o le 4 symmetric bolts mafai foi ona tuʻuina atu foʻi le 90 tikeri 90 tikeri. Mo le rotation, o le a manaʻomia ona e faʻaoʻo atu le faʻamau nonoa ma puipui le pito i luga i le tulaga fou.

Bulgariad Makita 230.

Lio i le 230 mm

O le isi galuega e mafai ona faʻailoa i le auala gaioi o le 'au autu. Mo lona taimi ua lava na o le fetaomi atu i le loka faamau ma liliu le 'au i le itu manaomia mo le siusiu.

Puipuiga Faafoe

I le taimi nei, o loʻo aʻafia lava i taimi o le eletise ma ua faatuatua nei e puipuia le galuega. E i ai le komipiuta faʻailo i totonu o le utiuti usersa e puipuia ai le afi mai fafo, ma le matagi mai i le evilitia.

O le taimi vave e motusia ai le taimi o le jamming

O fetuunaiga o loʻo faia nei o loʻo faia mai le isi ona o loʻo faʻatulaga i se tulaga faʻapitoa. Afai o le avega amata ona tulai mai i le fetuunaiga o fetuʻutuʻu e oʻo mai i se faʻaititia poʻo se siʻitaga i le taimi nei i le afi o le afi o le afi afi. Ona o lenei, o le komepiuta otometi masini o le a filifilia tutoatasi le sili ona lelei faiga o gaioiga.

Tusitusiga i luga o le autu: lanu vioplepers i totonu o le potumoe i totonu: aoga tulafono (Ata)

Faatasi ai ma le faʻalavelave o loʻo i ai nei, o se taimi vave e tupu ai le faʻaletonu le mafai. O le fesoʻotaʻiga masini e tupu i le mataupu i le taimi o le a mafai ona tauia le fautuaga mo se faʻapitoa masini faʻapitoa. Pe a oso se masini puipuiga, e sili atu galuega i luga o le masini o le a le mafai pe a uma le toe faaleleia o vaipuna.

Otometi tausiga o ni suiga i lalo o uta

Faʻalagolago i le faʻamalosi i luga o le tino faigaluega, ae o le avega e masani ona suia. E finau tagata atamamai o se suiga faifai pea ona leaga lea e aafia ai afi afi. O se suiga faifai pea i suiga e mafai foi ona oʻo atu ai i le vevela o le vevela o le vevela. Ina ia faʻaititia lenei aafiaga i le mana matagaluega, o galuega a le Peresetelation na faʻalauiloa mai. Ina ia faʻatumauina le sili sili ona lelei, e mafai ona faʻaaoga e tagata atamamai tolu ni polokalame eseese:
  1. O le TCH Gecarator system. O lenei faiga e faʻavae i luga o le inisinia faitauga o se taula mumusu e faʻaaoga ai le poto faʻapitoa. I tua o lena mea, o faʻamaumauga uma o loʻo auiliiliina e le microchip ma le tuuina atu o faʻatonuga e faʻateleina pe faʻaititia ai le taimi nei i le taulele o le tino.
  2. Faapipiiina i luga o uiga o iai nei. O nei masini eletise e mafai ai ona faʻatagaina oe e tausisi i le mana faʻateleina poʻo le faʻaititia o le taimi nei i le malosi o le eletise, e faʻatatau i le avega e oʻo mai.
  3. Stabulization e le Voltage. Ma le siʻitia o le siʻitia o le siʻitaga i luga o le afi i luga o le afi fesootaiga, o le vosage mafai ona eseese. O le polokalame tutoʻatasi na suʻesuʻeina uma faʻamaumauga na mauaina ma tuuina atu le faʻatonuga i le tagata fai faʻamalosi e lagolago ai le saʻo o le voltage i luga o le afi. O se taunuuga o le lagolagoina o le volmalt voltage ma le taimi nei, o le galuega a EmMs na taofia.

A o mafai ona e vaʻai, e iai faiga faʻapitoa puipuiga i totonu o le tioata, ae aua le soona faʻaalu masini. Afai e te usitaia uma fautuaga mo le faʻaaogaina, ona faʻataunuʻu lea o le gaioiga a le ESE 230 e aunoa ma le faʻaleagaina.

E faʻatau ai le Bulgarian Makita 230 i se tau maualalo e manaʻomia le alu i totonu o le faʻaaogaina o luga o le initaneti.

Faʻafefea ona le faʻaaogaina le droedezed disk

E masani ona mafai ona faʻafetaui le faʻafitauli pe a faigata le sitaili disk e toetoe lava a toetoe a le mafai ona faʻaseseina. O nisi faʻataʻitaʻiga o Maktata 230 disk o loʻo faia Ma le mea foi lea, o nei faʻataʻitaʻiga ua pala o nifo e le o ofuina, ae o le valea. O le mea lea, afai e te lagona o le a manaʻomia le tele o taumafaiga e le mafaitaulia, o le mea lea na sili ona faʻaaoga le shaft stopper. I lea tulaga, o le gearbox poʻo le taofiga e mafai ona gagau.

Tusitusiga i luga o le autu: aʻoaʻoga Faʻafefea ona faʻaliliu le faitotoʻa o le pusaaisa

Bulgariad Makita 230.

Faʻafefea ona le faʻaaogaina le droedezed disk

Mo le faʻasaʻoina, e mafai ona e faʻaogaina se paʻu masani e le 17 mm. E mafai ona mou atu teisi teisi teisi ai ina ia tetea ai i latou. Afai e le mafai ona e tatala le nati ona mafai ai lea ona e faʻaaogaina fautuaga nei o tagata faʻapitoa:

  1. Afai o le nati e le o fuli ese ona mafai lea ona e tuʻituʻi lelei i luga o le ki. I le taimi lava e tasi, e tatau ona malosi le tagi, ae o se musumusu.
  2. Vevela le nati ma se kesi kesi po o le burner. A maeʻa lena, e tatau ona faigofie ona faʻaaoga.
  3. E mafai ona e faʻaogaina le pexarator i le faʻaleagaina auala. Faʻaaoga le masani masani ma faʻapipiʻi i totonu o le pu autu. E ala i le lagolagoina o le shaft ma se ki nifo, faliu i luga o le perforator, ae ia mautinoa o le a le viliina e le keal.

O fautuaga autu ia o tagata faʻapitoa o le a fesoasoani e le tatalaina le disceezed disk. A e iloa isi auala, ona faamatala lea o latou i manatu.

Faʻafefea ona puipuia tele faʻamalosi

O le poto masani e fautuaina e faʻaaoga auala nei:

  1. Faʻaaoga nati ma le feoaʻi solo. I lea tulaga, peʻa fuli e le uaʻi le tagata mautoto, aʻo le a tumu i meaai.
  2. Faʻaaoga kaketi i le va o nati ma tisiki. O le sili sili ona lelei o se kesi oona.

O lenei ua e iloa uma foliga ma fautuaga i le faʻaaogaina o le Makita BulgAz0. Afai o loʻo e faʻaaogaina lenei USH ona faʻailoa mai manatu o le USH i le USH. Matou te faʻamoemoe o nei faʻamatalaga e aoga ma manaia.

Pliers mo le aveeseina o le sparta vao.

Faitau atili