Metaiga o le Mauga o Mortse Sky

Anonim

Faʻafefea ona fai le faʻapipiʻiina o le mokesi maila e faia oe lava

Mea talafeagai ma mea faigaluega

Seti le mortise paipa i le umukuka ma o latou lava lima e sili atu ona taugata nai lo le pili, ae o le a tauia uma tupe alu e le mea moni e faapea i le vaitaimi i le va o le kapeneta o le a a leai se susu.

Metaiga o le Mauga o Mortse Sky

Faʻateʻaina o le atigi i totonu o le laupepa o se gaioiga faigofie, ua lava le i ai o se mea faigaluega tatau ma iloa ai ni isi vaega o le faʻapipiʻiina.

O nei ituaiga e lua foliga foliga foliga o puipui ma le itu. O le maualuga o le mogalei fausaga o le 5 mm, ma i luga o le tele o le pito o le itu o le itu o le tusa o le 3 cm.

O le auala lea o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o loʻo faʻaaogaina ma ou lava lima pe a faʻatulaga le nofoa umukuka ma se laupapa mautu. E manaʻomia le faia o se pu i lalo o le magoto. O le kikiina o le vevela o le olato e mafai ona faʻatino ma o latou lava lima, lea o le a sefe ai tupe. O lenei ituaiga mookile e iloga i se vaaiga matagofie ma faateleina le hygiene.

O le lavelave o le faʻapipiʻiina o le fofo o le susu o le susuga o loʻo fuafuaina e le ituaiga o mea na faia. O le filifiliga o le faʻapipiʻi filifiliga o le a faʻalagolago ai i le tele o le potu ma le nofoaga o le magoto i le umukuka. O le auala o le nofoaga o le a manaʻomia ai le faʻapipiʻiina o le vevela vevela, mafai ona tuʻu faʻatasi ma le tulimanu.

Metaiga o le Mauga o Mortse Sky

Faapipiiina matagaluega i luga o se laulau magoto ma se atigi fata.

O le auala faapipiiina faamatalaina i lalo e talafeagai mo Steel, Pesecenin, Faʻalagona ma Sto Hashes. O le spinless steel o le sili ona lauiloa o mea e sili ona lauiloa mo le gaosiga o tina susu. O le metotia e talafeagai mo le kamukuka malosi chartertaps. O le fufuluina o le stonk o le a foliga fealofani lea i le tausiga o le numera numera numera. O le auala ma le fulafula o le fafie vaega o le a le aofia ai.

O le umukuka o loʻo iai le mafiafia, a o le maualuga, tulimanu pe faʻatonutonu, o le a le tele faʻafitauli, o le a faapitoa le faʻataʻitaʻiga e faapitoa ai le tele o tagata. E le tatau i le tele o le kapeneta ona faia se sao faʻapitoa pe a faʻapipiʻi, pe a le manaʻomia le faʻapipiʻiina o luga.

Ina ia mafai ona puipuia se maualuga poʻo se faʻatonu fofo ma ou lava lima, e tatau ona e saunia uma mea ma se seti o mea faigaluega e tatau ona asi:

  1. Claumps.
  2. Custortpop.
  3. Fufulu.
  4. Silika seleni.
  5. Scotch.
  6. Fausiaina tulimanu.
  7. Fetuunaiga ki.
  8. Sikulukalaiva pe eletise eletise.
  9. Crosshead groupwdurr.
  10. Eletise Siki.
  11. Faamemelo.
  12. Roulette.
  13. Penitala.

Mataupu i luga o le autu: faigofie o le cardboard pusa pusa

O le faʻapipiʻi faagasologa o le fufuluina o le fufuluina meafaigaluega mo le umukuka e fesoʻotaʻi ma le tele o gaioiga faigofie. Ina ua maeʻa le nofoaga o lona tulaga ua fuafuaina, ma e leʻo le ae e le faʻatonuina faigata i le taimi o le galue ma o latou lava lima, e fautuaina foi le tuueseeseina o le Counterloppop Lenei o le a tuʻuina atili ai le tulaga sili ona faigofie o le masini, ae e le mafai ona vavaeʻese le galuega.

Vaega o le faapipiiina o le mogala maila

O le Slight Swetening mo Taeao SOKN e faʻaititia i mea nei:

Metaiga o le Mauga o Mortse Sky

O le ata o le ata o le mortise mago.

  1. Faʻaaogaina le faʻailoga i luga o le galuega o le lona uiga o lona uiga o le nofoa e inu ai pu o le a faʻapipiʻi ai le tui. I le avea ai o se tulafono, o le mamao mai le itu o le laulau pito i luga o le pito i luma o le 5 cm, ma le tua - 2.5 cm faʻapitoa e le tatau ona manatu o le faʻaoʻo atu o le faʻapipiʻi o le Soifua Maloloina. O le faia o lenei mea, ua liliu i lalo ma olo le penitala i luga o le laulau, ina ua uma ona tusia laina e lua. Afai o le tagata gaosi oloa ua aiaia mo le i ai o se auivi, ua faʻaaogaina, faʻaaoga i le laulau. E mafai ona e faia se ata ma ou lava lima faʻaaogaina le pepa malo. O le solomuli 5 cm mai le pito o le laulau pito i luga, o le auivi e tulia e se penitala.
  2. O le tusia o se laina o le tipiina e manaʻomia, ma fai i le lautele o le paʻu, suʻega 1.5-2 cm mai le laina faʻapipiʻi totonu. E sili le faia o lena mea, o le faʻaoʻo le lautele o le magoto o le snk o le siki o le siki o le stink, tuuina atu uma o itulagi ma fusi. O Stainless Steel Shenks e iai le lautele o le itu o le 1.2 cm. Tusi le matagaluega i totonu e tatau ai ina ia mafai ona moli fua le vai fufulu.
  3. Ina ua sauni le matagaluega o le faigaluega, na o le alu i le autotoni tini i le tulimanu o le laina tipi, le lapoa o le 10 mm. O lenei tele o le a lava ina ia mafai ona alu i le jigsaw lau. Ma o lea e tolu pu i tulimanu. Talu ai o le taimi e sili ona taua ai, counterpop, afai ua ua uma ona aveese, e manaʻomia ona faʻafaigofie muamua aʻo leʻi tipiina. O pu uma e tatau ona fesoʻotaʻi e tatau ona fesoʻotaʻi, e inu le faʻaluaina o le ogatotonu o le galuega i le fale faigaluega o loʻo i ai.
  4. Faʻaaogaina se eletise eletise, o se pu i lalo o le vai o loʻo fufuluina. A maeʻa ona tipiina, le oti e tatau ona faʻamamaina mai le paʻu ma pefu.
  5. O se maupu mai Inicone e faʻaaoga i le nofoaga o le moe ma le totonu o le atigi i totonu o le atigi, e maeʻa ai. O le maupueata e manaʻomia e mautinoa ai le faʻatuatuaina o le faʻapipiʻi ma puipuia le pito o le laulau mai le fulafula. Ilticone poʻo isi mau, mo se faʻataʻitaʻiga, exxx restin, o loʻo faʻaaogaina le faʻaaogaina o se spatila poʻo le pulumu. O le faʻamaufaʻailogaina e faʻatino e ala i le faʻaaogaina o se homogenous vaega e aunoa ma avanoa.
  6. O le sami e tatau ona faʻaaogaina i totonu o le ua magoto ifo i totonu o le ua magoto, fuli i luga, ina ia le mafai e le vai ona alu i luga o le laulau pito i luga ma faʻaleagaina ai le laualuga. E mafai ona e faia faamauga i se lipiuga faʻamau o loʻo sau i totonu o se seti ma fufulu. O loʻo faʻapipiʻi latalata i pito o le atigi.
  7. E manaʻomia e faʻatali sina taimi, aʻo pati o le suafa ", o loʻo tumau le countertpop i le nofoaga lava e tasi.
  8. O le lankā lea ona faʻapipiʻi i totonu o le pu na saunia ma faapipii mausali, ma faʻamautinoaina lona ala i ai i le laulau. E tatau ona fetaomi ma le faaeteete lona pesini ma le faʻaaogaina o clamps tuufaatasiga ma le oloa. Na aveese e le sili ona aveese le Simip seTlant ma le solosolo o Tipkin.
  9. O le faʻapipiʻiina o le Tauia o le Taui o loʻo faia ai ni ata faʻapitoa e pei o faʻapipiʻi. Sa aofia ai sapalai ma le fufuluina, e tatau ona avea ma elemene mo lona vave, lea e mafai ona ogatasi ma ipu. O au mea e sili ona uʻamea o le sili atu le talitonuina i le faʻagasologa o lona faʻagaioiga. Faʻapipiʻi le mea e fai ai mea e fai ai, faʻapipiʻi mo le laulau pito i luga e manaʻomia ona faʻapipiʻiina, toe faʻafefeteina sina taimi i le itu.
  10. I le vaega mulimuli, o le palu fefiloi ma alavai o alavai e fesoʻotaʻi. Afai e le o maua se pu i le magoto, e mafai ona tipiina, i le faʻauigaina o lona lautele. A maeʻa, le faʻapipiʻiina o le faʻafefiloi ua faia e tusa ma faʻatonuga. O le faʻaopopoga o paipa e leʻi faigofie faʻagasologa mafuaʻaga, ae manaʻomia se tomai ma le iloa.

Mataupu i luga o le autu: faletaele poloketi - mamanuina mamanu ma foliga

Faaopoopo fautuaga mo le faapipiiina o le mortise sinks

Ina ia mafai ona aloese mai le ono mafai ona fesoʻotaʻi ma le faʻatinoina o mea uma e aoga e le atoatoa pe ma le maualalo o sooga, e tatau ona faʻavae i luga o isi fautuaga. O nei fautuaga e faʻatatau i le faʻasologa autu o gaioiga ma le lautele faʻapitoa mataupu:

Metaiga o le Mauga o Mortse Sky

Ata o le fofo mortise.

  1. Afai e filifilia se tagavai faalotolotolua, e tatau ona e taʻitaʻia le lautele o le fofoina o le Vaititia.
  2. O le lelei o le galuega o le a faʻalagolago i le faʻaaogaina lelei o le galue galue.
  3. I le tusiaina o le ata o le auivi, e sili atu le muina o le talai i le laulau.
  4. E manaʻomia le mautinoa o isi meaafale i le umukuka e le faʻalavelave i le faʻapipiʻi faʻagasologa.
  5. Ina ia mafai ona faia le laualuga o le countertop pe a galue ma le Jigedy, o ana pito o lo o faapipiiina ma Scotch.
  6. Ia o le lavea e le i alu i tua, aua le faavave, faia o le fale laupapa.
  7. Ina ua uma ona taumafai i luga o le maulalo i le pu, e manaʻomia e mataituina lona tulaga masani, tau lava na alu atu i le faʻamauga ma matala.
  8. O fuaitau o le pu na faia e tatau ona matua pei o le lautele o le tele o le tele o le mokesi umukuka magoto.
  9. O le filifiliga o le tasi poʻo le isi ituaiga o le sami o le a faʻalagolago i mea na faia ai le mamanu. O maa taua e sili ona lelei e togafitia ai seleni, ma mo laupapa po o le palasitika o le tino, e mafai ona e faʻaogaina ni paʻeleʻele o paso.
  10. Ina ia mafai e le Hostess ona faʻapipiʻi le atigi, ia faʻatumauina lona mama e aunoa ma ni faʻafitauli, o se faʻafitauli e tatau ona maitauina mai se itu o 10-15 mm.
  11. Ina ia le nofoia le pesini i le tele o avanoa, e sili le aveeseina o le nofoaga o lona faʻaloaloa mai i le faitotoʻa o le Kapeneta, o lea ua sili atu lona aoga.
  12. Ina ua maeʻa le saoasaoa ma faʻapipiʻi auala o le faʻamalositino o le faʻamalosi, e manaʻomia le siakiina le faʻamau lelei, tuʻufaʻatasia vai vevela vevela.

Pe a faʻapipiʻi MoTES SOKAN, E manaʻomia le tatau ona tatau ona amanaia se faʻalavelave e pei o le i ai o se pu faʻaaoga i lalo o le palu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o uila a grady e leai ai, e le taunuʻu ai ae leʻi maeʻa le auivi na saunia mo le itu sese o le fufulu. O le lautele o le avanoa e mafai ona fetuʻunaʻi, o loʻo faʻapuʻupuʻu ma le faaeteete i se sikulukalaiva poʻo se laititi.

Mataupu i luga o le autu: O le a le muamua pepa puipui po o le laminate: fesoasoani mo le faia muamua

Ina ia mafai e le lautele ona faia le lautele, e mafai ona e faia se pu i le foliga o se tausamiga e faaaoga ai le knib, ona vavae ai lea o papatusi.

Faitau atili