Faapipiiina ma le faʻalavelave o le palu i totonu o le faletaele

Anonim

Faʻapipiʻiina o le fefiloi mo le faletaele e le aofia ai faʻafitauli faigata, i lenei faiga o le mea autu o le mamao o le vai vevela ma le malulu o le vai i luga o le puipui. E aoga le iloiloina o le faʻapipiʻi i ni isi itu: Faʻatulaga se fefiloi fou ma le toe faaleleia lautele o le taimi o le faletaele e tuu mai i le maosia tuai i se mea fou. O filifiliga nei e tutusa lelei ma isi, ae e iai ni aʻoaʻoga laiti o eseesega.

Faapipiiina ma le faʻalavelave o le palu i totonu o le faletaele

Palu sipini mo le faletaele.

Filifilia o se paluga mo le faletaele

Muamua lava, e tatau ona e faʻatau se faʻataʻitaʻiga lelei ma maualuga-uiga o le a umi lava umi. O le lelei o le faʻataʻitaʻiga e mafai ona fuafuaina e ala i le mamafa.

O le lelei fefiloi e le mafai ona mama, o le mafiafia o le uʻamea e aʻafia ai le tautua umi.

Faapipiiina ma le faʻalavelave o le palu i totonu o le faletaele

Taele masini ma palu.

E le tatau ona galo ia i tatou le mamafa o le faʻataʻitaʻiga atonu e tele ni mea sese, ae o le mea moni o le mea moni e leʻi faʻaolaina le tagata gaosi oloa i luga o mea, ua avea ma faʻailoga lelei. E masani ona palu e faia mai le Siminin ma apamemea. O le siminin o se silikini ma Alumini o le Aloney, E le o le faʻatuatuaina o apamemea. Masani "faamaʻi" o le sili o le silhouette fefiloi - palu lima ma le tuleia tagata faʻatau.

E le talimalo le sili ona lelei o le silicoon Aicon i le taimi e tumau ai, ae ua manuia ona o lo latou tau maualalo. E sili atu le tele o le tele o faʻataʻitaʻiga a le apamemea. O le faia o le faʻapipiʻiina o elemene na faia mai le apamemea e mautinoa le leai o se suia o le faʻauiga i le taimi o le faapipiiina o faiga ma le isi gaioiga. O faʻamatalaga faʻapitoa foi, o le faʻafefiloi e tatau ona tutusa ma le nofoaga e faia ai le faʻapipiʻiina, aua e le talafeagai ai ma le faʻapipiʻiina o le fola. Ia mautinoa e mafaufau i nuey o le galulue faatasi - o le umi o le scut, o le hose, o meafaigaluega e faʻapipiʻi ai le suavai mafai i luga o le puipui, ma isi.

Mataupu i luga o le autu: O le a le puipui e sili ona talafeagai mo le potumoe: 10 Fautuaga i le filifiliga

Le mautonu o se palu tuai

Faapipiiina ma le faʻalavelave o le palu i totonu o le faletaele

O se faʻataʻitaʻiga o se ata o se paʻu tuai o le paʻepaʻe.

A maeʻa ona faʻamatalaina le filifiliga, ma o le tulaga manaʻomia e faʻatau, e mafai ona e alu i le le fiafia o le tuai o le palu tuai. O le mea muamua o loʻo tumu i le vai i le faletaele, ona ma le fesoasoani o se fetuunaiga poʻo se faʻailoga o se mea e mafai ona faʻamatalaina mai le puipui o le Faʻatulagaina talafeagai e fesoʻotaʻi i le suavai. O le a aoga le siakiina o lumes o paipa o paipa o vevela ma malulu vai. O lapisi ma le palapala e mafai ona faʻaputu ai iina e manaʻomia le soloia. O le fetaui lelei e tatau ona kilia o le alu i le faamaapeina o toega. A o le i faia le faʻapipiʻiina o se fefiloi fou, e tatau ona e aoina, talu ai o fefiloi e masani ona faʻatau atu i se tulaga faʻaletonu. A faʻatau foʻi ma le faʻaeteete le i ai o vaega i totonu o le pusa. O nei auiliiliga e tatau ona lisiina i faʻatonuga faʻapipiʻi ma o loʻo afifiina i totonu o ato ese poʻo cellophane ato. Ina ua faʻatau ma le totoʻa mafaufau i le faʻamaoni o le filo i luga o nati faʻamau ma le eccessics.

O le fefiloi mo le faletaele e aofia ai faamatalaga nei:

  • iunite autu;
  • taele le 'ai;
  • tagata faʻataulauliʻi;
  • Paopao paopao;
  • Teuteuga o le prefones,
  • pads;
  • Eccentrics.

A faʻapipiʻiina, o le ae manaʻomia mea faigaluega fai:

  • Fama lipine po o le pesini ma le mea faʻapitoa;
  • rofautte;
  • seti o wrenches;
  • ki;
  • Fesuiaiga ki;
  • Sgatia;
  • Koluse ma masani tino;
  • fua;
  • Hexagons (6, 8, 10).

Faapipiiina o le fefiloi i le faletaele

Faapipiiina ma le faʻalavelave o le palu i totonu o le faletaele

Taele palu fefiloi matagaluega.

A maeʻa le fefiloi, e tatau ona e mautinoa pe o le mamao i le va o le aufaʻatasi o le palepale e fetaui ma le papepa i le puipui . Afai e faʻafuaseʻi ona maitauina, faʻatasi ai ma le fesoasoani a tagata faʻatau fesoasoani na faʻapipiʻi i luga o paipa, e mafai ai ona faʻasaʻoina le tulaga. Ua maeʻa le filogia o fetuunaiga o fetuunaiga ma paipa aʻo leʻi faʻapipiʻiina le faʻapipiʻiina i le fum-lipine poʻo le palaulus, e faʻamama i le faʻapipiʻi faʻapitoa. I le maeʻa ai, o le apoapoaʻi ua faʻamalieina i le talafeagai ma feolalu i luga o le tafe. Ina ia mafai ona viliina atoa le eccecetric, o le uafu o loʻo faʻaaogaina. Ina ua maeʻa faʻapipiʻi uma adapters, o le faʻapipiʻi le saʻo ua siakiina le faʻaaogaina o le palu. Afai e tatau, o le tulaga o le eccentric ua faʻatonutonuina e le uafu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fetuunai le potu faʻasoasoaina o le faitotoʻa o le a le tapunia

O tapuni tapuni e tele lava na faʻatuina i le nofoaga o fesoʻotaʻiga ma le tuʻuina atu pai, pe a maeʻa le lafitaga i le va o le faʻafaigofie o na leiloa ma le poto, ona mafai lea ona e amata galuganisisega. Cape Nati o loʻo totoina i luga o filo o fetuunaiga, ona faʻaliliuina lea, ia aloese mai le faʻalavelave, o na totoe ma taumatau ua mama i le iuga. A maeʻa lena mea, e manaʻomia le aofia ai ma le vai vevela ma le malulu. O lenei ua faia ina ia mautinoa e leai ni mea e leai ai se isi mea i le va o vaega o cranes ma i le fefiloi o le fefiloi ma le plumping. A faʻapea o loʻo mauaina le telefoni i le va o le tuʻuina atu paipa ma le paluga, faʻamaligiina le paʻu uati. Afai e le fesoasoani lenei faʻataʻitaʻiga, ona toe foʻi lea o le masini atoa ma fai le faʻapipiʻiina atoa, ae o le tele o faʻamaumauga o faʻamau i le taimi o faʻapipiʻi.

Faapipiiina le fefiloi i se pa fou

Faapipiiina ma le faʻalavelave o le palu i totonu o le faletaele

Faapipiiina polokalame o fefiloi.

I le tulaga pe a maeʻa le faʻapipiʻiina o le paluluga o loʻo faia mai i le scratch, o le sili ona faʻaaogaina filifiliga o uʻamea-palasitika poʻo le pamu o loʻo fesoʻotaʻi i le paipa autu. Ina ua faʻafesoʻotaʻia paipa, o le ova o le polo e faʻapipiʻiina, ona faʻaalia lea o paipa i le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le palu. O pito o le paipa o loʻo faʻaalia i se tulaga o le 30 cm luga o le faletaele. O le tulaga maualuga lea o le paluluga, o loʻo faʻapipiʻiina le fetauiga i pito o paipa i nisi tuʻufaʻatasiga ma le tuʻufaʻatasia iunite.

Ina ia aveese mea lelei, o nisi tapulaa e masani ona tausisia:

  • O le va i le va o le auttinstings nofoaga e le itiiti ifo 150 mm;
  • le nofoaga o fetaui lelei i le tasi itulagi, faatatau i le tasi ma le isi;
  • Le nofoaga o le faaiuga o le fetaui lelei pe a uma le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi ma le laufanua o le puipui;
  • tutusa le nofoaga o fesoʻotaʻiga pe a vaʻai mai i luga;
  • O le faʻapipiʻi maualuga o le paluga i luga o le faletaele e tusa ma le 30 cm.

Ma o lea e le o le faʻasusu i le nickel-faʻapipiʻi vaega, afifi le pito o ki ma se masani vinylit dape ua mamanuina mo le faʻapipiʻi galuega. O le taele poʻo le fufulu fufulu o le a aoga foi e ufiufi ai i se ie poʻo se pepa malo e aloese ai mai le faʻaleagaina o le soʻotaga poʻo ni mea faigaluega.

Mataupu i luga o le autu: o le a ulaula i le atunuu ma ou lava lima

Faitau atili