Potu mamanu 5 i le 5

Anonim

Potu mamanu 5 i le 5

Potu, 5 sipela 5 mita (25 sikuea mita) e le mafai ona vili mai. Ae peitai, pe a latou filifili e iai lo latou faigata. O le mea moni o le fatuina o le mamanu o le sikuea potu i se auala e sili ona lelei ai, conzy ma aoga e faigata tele. O faʻafitauli lava ia e tulaʻi mai ia i latou e fausia se mamanu umukuka 5 5 mita. Sei o tatou manatu i ni auala e fofo ai lenei faafitauli.

Le lelei o le sikuea fale o le 5 sipela 5 mita

  1. E faigata tele le potu o le Lotoa o le Lotoa o le Lotoa o le Square. O le potu malolo o le potu e uiga i le taimi masani o le taimi masani ma le tutusa meaafale o le a vaʻai i luga.
  2. I se tasi o puipui e mafai ona e mauaina le lautele o le potu po o le pa. I totonu o se potu faatafafa, o le tuʻuga o se kapoti o le a ave le puipui o le a le talafeagai.
  3. O le potu o le sikuea e mafai ona vaevaeina i sone ma faʻavasega ia motu laiti i ai, lea o le a taliina ai motu uma o le motu o loʻo tali mai ma se sone eseese. O lenei fofo e faigata tele ona faʻatinoina mai i se ata faʻataʻitaʻi, ae e aulelei tele ma le masani ai.

Potu mamanu 5 i le 5

Meafale faavae

O le faigofie auala e tuu ai meaafale i le sikuea potu o 25 sikuea mita. Ua faʻapea foi ona faʻapipiʻi meafale i luga o puipui, o lona uiga, faʻataʻamilo i le lautele o le potu. Ioe, o lenei fofo, o le ogatotonu o le potu e sili atu ona faateteleina, ae muamua, o se fuafuaga e foliga mai e le fiafia ma le sili atu. O lea la, matou fautua atu e te filifilia se tasi o mea nei mo le faʻatulagaina o meafale mo le potu malolo (poʻo se isi potu e pei o le kapeneta) o le laupepa) o le Lopel) o 25 sikuea mita. Metro.

  1. Faatulagaina tulaga. O totonu o loʻo i totonu o le tuʻugamau o meafale ma le a le mafai ona faia mo se potu sikuea. I se isi itu, o le potu e faia se mamanu faapena e le aoga. Ina ia faʻataunuʻuina lenei polokalame, e tatau ona e filifilia se ogatotonu o le faʻasino igoa ma paga ia mai ai. I le ogatotonu o le potumoe e mafai ona faʻapipiʻi le moega, ma luga o itu o ia lava fale moe i autafa o le moega, o valivali e tasi i le tasi sitaili ma lanu tutusa.

    Potu mamanu 5 i le 5

  2. Asymmetric faatulagaga. O le filifiliga lea e talafeagai mo soʻo se potu, ae tofoina le meaamuga tusa ma le tomai faʻapitoa e faigata tele, o le a tatau ona e maua le tele o faʻafitauli o le mea e maua ai le malosi. I lea tulaga, e tatau foi ona e filifilia le ogatotonu o totonu ma tuu isi elemene totoe o le matua tupu. I le taimi lava lea, o mea tetele na vaʻaia e tatau ona vave faʻapalepale i le ogatotonu, ma o māmā - i luga o pito.

    Potu mamanu 5 i le 5

  3. Faatulagaga i se lio. I lea tulaga, o le tutotonu tutotonu e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le ogatotonu o le potu. O sea mataupu e mafai ona avea, mo se faʻataʻitaʻiga, o se kapeta matagofie, se tamaʻi kanepei, o se laulau kofe poʻo se ata i luga o le fola. O isi mea uma aitema e faʻatulaga i le ogatotonu, faʻafetaia le faʻavae o le muamua lomiga, o le mamafa o loʻo latalata i le ogatotonu, mama - sili atu.

    Potu mamanu 5 i le 5

Tusitusiga i luga o le autu: uati i totonu o le umukuka: O le Upper Wall Wall Watchen Watchen (20 ata)

Ia aua neʻi siʻitia le meaafale i le sailiga o le potu atoatoa o loʻo i totonu o le 25 sikuea mita. M, saunia se sikuea fasi pepa, vaaia le vaeluaina i sikuea (5 i le 5 sikuea). Tipi rumsomerika foliga mai lanu lanu, o fefaʻatauaʻiga uma o le a nafa ma se fasi meaafale. I se auala faigofie, e mafai ona e faʻafaigofie ai ona fatuina le mamanu o lou lumanaʻi, pe o se potu malolo, o se potumoe poʻo se ofisa o 25 sikuea mita. mita.

Lotoa umukuka i totonu

O le umukuka o le 25 sikuea mita. M o le manuia tele. Lenei e mafai ona e tuʻuina uma mea talafeagai ma aua le manatu pe faʻapefea ona palu se mea. Faatasi ai ma le saʻo ala saʻo i se umukuka ei ai nofoaga mo mea uma. I lea tulaga, o le sikuea lapoa o le a taina lou lima, ona e mafai ona e faʻatulaga le fale o le umukuka i soʻo se auala g, i le tutusa i le tasi o puipui.

Potu mamanu 5 i le 5

Afai e tatau ona e tuʻuina se laulau 'ai i se umukuka, ona taumafai lea e tape le' afa ma galue i se mea manino e mafai. E mafai foʻi ona e faia ma le fesoasoani o le saʻo o le malamalama. I lea la, o le laulau 'ai e tatau ona tuʻu latalata i le faamalama, ma le vaega faigaluega e faʻatu i le itu faʻafeagai o le potu.

Potu mamanu 5 i le 5

O le filifiliga lona lua o le nofoaga o le laulau i se sikuea umukuka - i le ogatotonu. O lenei ituaiga o loʻo i totonu, pe a fai e te tautau se moli matagofie i luga o le laulau. I se faʻaopopoga, o sina isi tagata e mafai ona ofi i le laulau e talimalo i le ogatotonu.

Potu mamanu 5 i le 5

Mo i latou e manaʻomia e fausia le tele o le tele o mea ma le tulaga faʻapitoa, e fai a latou lava filifiliga. O le umukuka faʻatasi ma le potu 'ai e mafai ona solia i le tafatolu. E mafai lava ona faʻamamafaina lenei mea ese le vavaeʻese i mea ua faʻamaeʻaina uma i le lua sone. Ae i totonu o le umukuka, o le a leai se toʻiʻai o le taulaga, e mafai ona e faʻatulagaina se umupoto foliga talafeagai i le ogatotonu o le potu.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻavaivaia le fola i lalo o le Tile: tekonolosi o galuega

Potu mamanu 5 i le 5

Faitau atili