LUTULRUMUMUS DORS mo Kapeneta ma faitotoa i le faleuila

Anonim

O faitotoʻa o Lolani mo le Kapeneta e aoga le faʻaaogaina pe a manaʻomia e maua ai le faʻasalalauga i totonu o le kapeteni. Lelei latou e pei o se faitotoʻa i le potu e fai ai le ofu.

Faapuupuu le mamalu

LUTULRUMUMUS DORS mo Kapeneta ma faitotoa i le faleuila

O loʻo fausia e FlackS le faʻaaogaina o se ata laupapa o loʻo lauiloa o le umi o le tele o le tele o atunuʻu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i Amerika, ua avea i latou ma se ituaiga o teuteuga o potu moe o le potu.

E ui lava i tagata o le afioʻaga o Europa ma aemaise lava le Rusia, o na faitotoʻa o le Kapeneta, e fesoʻotaʻi ma sone o fefaʻatauaʻiga o tagata mo le Kapeneta. Ma e le gata i lea, o isi faitotoa e mafai ona fausia ma o latou lava lima.

O le mea muamua e vave ona e sau i lou mafaufau, o loʻo tilotilo atu i le kapeneta faitotoʻa poʻo totonu o le kapeteni o loʻo i totonu - sili atu le timu. Ioe, afai e lelei le avanoa o Dors e lelei avanoa, e mafai ona faʻaaogaina lelei i le tele o mea. Faataitaiga:

  • O faitotoa o Llala o le Kapeneta ma le sala lelei o le a taofia ai le "tietiega" o le a puipuia, e puipuia ai le mea moni o le a avea ai ma mea e taua
  • O le tauaso o panela poʻo faitotoʻa o le faleuila i totonu o le faleuila e nana ai paipa poʻo le faʻaaogaina o alatoto, ae faʻamautinoaina le le gaoia ma le suia;
  • Faitotoa o tauaso i luga o umukuka faitotoʻa o le a saunia aiaiga lelei mo le teuina o oloa, o le faʻaalia o le mumusu, e le faatagaina ai le ita;
  • Mo le faitotoʻa faitotoʻa ma le malosi o le malosi - o le atoatoa fofo. Anapogi vave le faʻamamaina o le susu, faʻaopopo, faʻaauau le lava fale vevela ma le ea-pepa o pepa o le fale i le fale atoa, pe a iai se outlet ma le sili ona fiafia.

Ma le isi, o faitotoa o faitotoa e faigofie tele ona mamanuina. O i latou e malamalama, e mafai ona latou faia io latou lava lima. Nai lo o faʻaleagaina, o fuafuaga taʻitasi e faigofie ona suia, aemaise lava pe a fai latou te matua manifinifi ma faʻafetaui.

Talosaga mo teuteuga

LUTULRUMUMUS DORS mo Kapeneta ma faitotoa i le faleuila

O faitotoʻa o laupapa laupapa e faʻatapulaʻaina ai le kapeteni i faiga faatautu, pei ona tatou masani ai e vaʻai i faʻailoga ata poʻo ata o totonu. E mafai ona avea ma soo se mea:

  • Pe a faia ni faʻaoʻo atu poʻo le malosi o le tauaso, e faigofie lava ona fausia faʻaseʻe moli mo le aufaʻaaloga.
  • O faitotoa o le Kapeneta o Harimoni foliga manaia tele. E le gata e naʻo mo le fausiaina o totonu o uarota, saunia se tapulaʻa avanoa, ae foʻi mo laei potu. O sea ulufale e mafai ona avea ma elemene sili ona lelei o le mamanu o le potu.
  • I le avea ai o se vaega o le faʻataʻamilomilo o le faʻaʻaisa, o faitotoʻa faitotoʻa o loʻo foliga matagofie o le tatalaina o le outlet i luga o le faʻafitauli poʻo le veranda.
  • O le faamalama Farani e pei o le ulufale atu i le faapaologa, ma le faʻaaogaina o ni pulupulu o tauaso, ave le potu i le tulaga tulaga ese ma le manaia.

Mataupu i luga o le autu: faʻatonuga, faʻafefea ona faʻatumu le vai o le vai ma ou lava lima

E mafai ona e sau ma le tele o isi vaega e tele ai o le a le o le a tele na o le a le mea e tupu ai. Naʻo le aufaioloa e i ai le tele o fuafuaga amata e faʻatagaina ai le faʻaaogaina o nofoaga o nofoaga.

Aua nei galo e uiga i le faʻatulagaina fofo o totonu o loʻo faia i sitaili o atunuʻu eseʻese. Sa sili ona lauiloa ni papala ma le valu o pou maunelus i le tele o teritori. I se aotelega, o se faaiuga tuai lea, lea mo se taimi sa faia fua.

Faaaogaina faatekinolosi

LUTULRUMUMUS DORS mo Kapeneta ma faitotoa i le faleuila

Ona o lona maualuga o le ea o le ea, ua avea ma tagata uamea na faia i tagata na faia le tufatufaina tele. O ata laupapa e le mafai ona maua ai se puipuiga mai i le tagata intrdiers. Ma o paʻu uʻamea e tuufaatasia ai le ono mafai ona fausiaina se pa faʻatuatuaina ma faʻamautinoaina le ea, faʻaleleia le vevela vevela. O le mea lea, latou masani ona faʻaaogaina - o le au tauaso o uʻamea e mafai ona vaʻaia i mea e mafai ona faʻaaogaina le faitotoʻa o Lolan i le mea e maua ai masini e tele le vevela.

I le fale, o le meatotino a le au tauaso e faamisi ai foi le ea. O le faʻaaogaina i le faleuila ina ia mafai ai ona faʻateʻaina le faʻamalosi ma le ola ua uma ona taua.

O le isi tulaga masani o loʻo avea ma mea teuteu laupapa laupapa laupapa i luga o le faʻamafanafana o le laʻei. Latou te faʻatagaina oe e te faia fua ma le mafanafana o le ea, aʻo tautua ai ma le teuteuga sili ona lelei, vaega o le sitaili o le potu.

Mamanu

LUTULRUMUMUS DORS mo Kapeneta ma faitotoa i le faleuila

O le ituaiga o gaioiga, e mafai ona matua ese lava ai le 'au fatuutoa. O le tele o fale e sili ona taatele mai le vaapiapi, o le va i le va o le lautele. O sea faitotoa a le Kapeneta, faitotoa o le lima matua mamana, manogi. E masani lava o le tulaga o ala na te malamalama ai i le vaalele.

Ua taʻatele, ae matua lauiloa i le ata o vaega faʻapitoa lautele, lava mafiafia o pou, lea e siʻei atu ai le tasi i le tasi. O ni tauaso foliga maumaututu mau, faatupuina le lagona o se pa. O se mea e sili ona lelei mo le teuteuina o se potu i le gagana Igilisi, foliga lelei pei o pa puipui. O faitotoa o le Kapela ma ofu auro, na faia pogisa tone, o le a foliga sili ona teuteu.

Mataupu i luga o le autu: Valiega o Rapid Head Marm Stumpments

O se tali tutusa o loʻo faʻaaoga i totonu o se faleuila poʻo se faletaele, pe a manaʻomia le faia o se malamalama mo le malamalama, ma toetoe a mautu, ae palu ma moli faitotoʻa. Fuafua i luga o le tufatufaina o sone vevela, e eseese itu o le vaalele o laupapa. Mo se faʻataʻitaʻiga, tauaso i luga o le faitotoʻa i le faleuila - o le tulimanu o le faʻanaunauga o le tulaʻi lea i lalo o le auala.

O lenei faiga e aoga pe a fai o le outlet i totonu o le faleuila ma le ea o le ea o loʻo faʻasino i totonu. I sone o loʻo i ai detert o loʻo i ai, o faatauaso o tauaso e masani ona faia faʻamino. O sea nofoaga faʻapolofesa e maua ai le sili ona faʻaleleia le ea. E seasea lava le faia o le laualuga o mea ua tupu i totonu. E matua faigofie lava le mafuaʻaga - e faigata tele mo se faitotoʻa o le vevesi, pefu faʻaputuputu, ma e foliga le masani ai mo le mata.

Faia oe lava

LUTULRUMUMUS DORS mo Kapeneta ma faitotoa i le faleuila

Ina ia mafai ona faia le auvō Favor ma o latou lava lima, e te manaʻomia tele.

  • O ata o le manaʻomia o le manaʻomia aofaʻi o loʻo saunia, ma e le talafeagai, ona latou tutusa lelei lava le lautele;
  • O le tasi lava itu umi ua manino manino mai, e mafai ona faia ma ou lava lima i se avetamao lapisi;
  • O le uluaʻi sitepu e tutusa lava, o vaega uma e mamafa i le puʻupuʻu;
  • ua faavasegaina o luga e papaʻu paʻu (pe afai e te faia mea uma i lou lava lima, e talafeagai ona aumaia le tulaga lelei i le smoothness maualuga - e sili atu le faaaoga o se ufiufi o le a le tausia e lē faafefeteina alava);
  • Mo le pipii atu i ou lava lima, e mafai ona e faʻaogaina ni vali o soʻo se ituaiga. E sili atu lo latou lelei mo i latou o loo fausia se lamolemole palepale ma teisi teisi. O le filifiliga sili o vali ese mai le apamemea. Na latou matuʻa faʻaititia lava, aua le siʻi ona siitia le fafie.

Ia faʻaputu le faʻavaʻa, faʻaaogaina fasi fasi mea, o le mea e mafua ai ona faia le mafaufau i le mamao. Muai tapenaina faʻamatalaga faʻatapulaʻaina o loʻo faʻaofi i totonu, pe a maeʻa le mamanu lea e aoina faʻatasi ma vaega o laina faalava.

Ina ia nana ai tulaga o le kisi ma tuu atu se laupapa tauaso tauaso ma se manaia foliga, faʻaaoga luga o panela. Afai e faia le faitotoa o le Kapeneta ma le faitotoʻa o le Harim-Communica, e mafai ona e faʻatulagaina i matou e faʻaiʻu i le isi itu, lea o le a nonofo i fafo. Ma o le aotelega o galuega o le a faia io latou lava lima o le a matua faʻaitiitia ma le naunautai, aʻo faʻatumauina pea le foliga atoatoa.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻalelei le laupapa i totonu o le fale? Matou te manatu o le faatinoga o galuega

E masani lava, o laupapa laupapa o Lolan Doors. I lalo o le a maualalo, pe afai o tatou talanoa e uiga i le faitotoa o le leoleo. Ae o le siisii ​​o mata o ufiufi i le faamalama o le a unaʻia atoa lava le uiga autu o le laau - o le faigofie o le mago, faʻapea foʻi ma suiga i le fua o le susu.

O lea, afai e te filifili e teuteu au totonu ma ni elemene manifinifi o loʻo aʻafia ai le faʻamaligi manifinifi, latou te manaʻomia le valivaliina totoga. Amanaia se mea faapea pe a fai e te faia faitotoʻa o tagata tauaso ma ou lima lima.

LUTULRUMUMUS DORS mo Kapeneta ma faitotoa i le faleuila

LUTULRUMUMUS DORS mo Kapeneta ma faitotoa i le faleuila

LUTULRUMUMUS DORS mo Kapeneta ma faitotoa i le faleuila

LUTULRUMUMUS DORS mo Kapeneta ma faitotoa i le faleuila

LUTULRUMUMUS DORS mo Kapeneta ma faitotoa i le faleuila

(O lou leo ​​o le a muamua)

LUTULRUMUMUS DORS mo Kapeneta ma faitotoa i le faleuila

Utaina ...

Faitau atili