Faʻafefea ona faʻapipiʻi ma faʻafesoʻotaʻi le vai vevela i le fale?

Anonim

O le vai vevela e manaʻomia se tagata e le gata i tulaga o le aʻai fale mautotogi, ae faʻapea foi i le atunuʻu e sili atu le tele o le taimi. Ae o le tele o tagata e ona o loʻo aʻafia ai le vaega tumaʻoti e uiga i le foia o le mataupu ma le suavai vevela sapalai i totonu o le fale. E i ai le tali faigofie i lenei mataupu - faʻapipiʻi ma faʻafesoʻotaʻi le vai vevela i totonu o le atunuʻu.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ma faʻafesoʻotaʻi le vai vevela i le fale?

Vai vevela o se mea aoga tele. E matua taua lava mea i totonu o fale tumaoti i le mea e leai se vai vevela.

O nei vaʻaiga eseese i le faʻavae o faʻagaioiga ma puna o le malosi faʻamatalaga: vagana ai le au eletise ma kesi, tafe ma le teuina.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ma faʻafesoʻotaʻi le vai vevela i le fale?

Mataupu faavae o le taotoga o le vai vevela.

O le faʻavae faʻavae o faʻagaioiga o loʻo taoto i totonu o le vai o le faʻamafanafana i se vai faʻapitoa i se faʻapitoa. O lenei ituaiga o masini mo le mauaina o le vai vevela i le atunuu e sili ona lauiloa. Lenei faʻamatalaina e tau talafeagai mo le masini ma le le lava o le faʻapitoa manaʻomia mo uaea i le taimi o lana faʻapipiʻi.

O le tafega o le saoasaoa sapalai vai vevela e ala i se flask spessk, o loʻo iai se eletise eletise. O loʻo tuu i luga o le popo mai le vai o loʻo tautua. Ae o le aofaʻiga e seasea faʻaaogaina, aua o le mautinoa lava ia mautinoa o ia e faʻaalu se aofaiga o le malosi, o le mea e mafai ona faʻafetaiaʻia i tagata uma, ae maise lava mea uma, ae maise lava.

Vai vevela o soʻotaga tulaga ma meafaigaluega faʻamatalaga

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ma faʻafesoʻotaʻi le vai vevela i le fale?

E le tatau ona faʻapipiʻiina latalata le vai i totonu o le faitotoʻa, a leai e mafai ona e susunuina.

Tusa lava poo le a le ituaiga filifilia o masini na fuafuaina e faamalolo ai le vai, e manaʻomia le faʻapipiʻi ma fesoʻotaʻi e tusa ai ma tulafono saogalemu ma mea manaʻomia o le gaosi oloa. Ae e te lei amataina galuega, e te manaʻomia:

  • Faʻamautinoa e le faʻaaogaina le avanoa i le masini i le taimi o le vaitau o faʻagaioiga uma;
  • Pipii i luga se faatafutaga tino mo le faasee e tusa ma le mamafa o le vevela;
  • Siaki le tulaga o le uaea, o le tomai e tatalia ai le mana o le faʻapipiʻiina ma lona komiti vaega;
  • Fua le tulaga o paipa, tagata e mafua ai le fale i le atunuʻu ma, pe a manaʻomia, sui i latou.

Mataupu i luga o le autu: Tatou faia se fola laupapa i totonu o se fale tumaoti ma ou lava lima

Ina ia mafai ona fesoʻotaʻi lelei le vai vevela, o le ae manaʻomia le talafeagai meafaigaluega:

  • Ave fua ma le taupulega;
  • rofautte;
  • O ki malie ma fetuu malie;
  • pagota;
  • Sgatia;
  • sikuluga o ituaiga o lua;
  • Pasta po o le kipe fmu;
  • fetaui;
  • Ie lino.

Faapea foi ma mea:

  • Uamea palasiti uila o le mamanu e manaomia;
  • Fesootai i luga o hoses - 2 fasi;
  • Tapuni laʻei;
  • O nisi tee.

Faʻafesoʻotaʻi le faʻaputuputu vai vevela

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ma faʻafesoʻotaʻi le vai vevela i le fale?

I le pa i lalo o le boeir, e manaʻomia le faia o pu.

O loʻo iai se Polokalame Faʻapitoa a le Boiler Faʻapipiʻiina, ma o le mea e faigofie ona e faia ai lenei galuega.

I le amataga e manaʻomia e faʻamautu lelei le faʻaputuga vai vevela vai. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le faʻailoaina o se nofoaga i luga o le pa o le a tuu ai le iunite. Faʻaaogaina le roulette, fuafua le mamao i le va o le taula o le vai vevela. Ona tatau lea ona e talosaga i luga o le puipui o le nofoaga o pu ma viliina i latou ma le peritoration, faʻaofi se solo i latou ma mimilo pe togi le matau.

I le faʻagasologa o le faapipiiina o le masini, e tatau ona e fuaina le mamao mai le taula i le pito i luga o le masini. E tuu i luga o matau, e tatau ona e pipii i le tutusa mamao i luga o le puipui.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ma faʻafesoʻotaʻi le vai vevela i le fale?

Suavai vevela le mautonu matagaluega.

A maeʻa le iunite, e mafai ona e agaʻi i lona fesoʻotaʻiga. E faigofie tele ma faigofie ona faia lenei mea pe a iai ni nofoa e tatau ona e fesoʻotaʻi ai. I lea tulaga, e mafai ona latou tuʻufaʻatasia i latou ma le fetuʻutuʻunaʻi ma paipa ma le sao ma galuega faatino o le boler. Ina ia mautinoa o se hermetic sootaga pe a faʻaaogaina mata mataina pe a faʻaaogaina ni tui faʻapipiʻi, o le faʻamau paka o paka.

Ulufale vai malulu i le masini ua filifilia i le lanumoana. E i ai se mea faʻapitoa e faʻatagaina ai oe e aveese le soona faʻamalosi. E manaʻomia foi ona faʻapipiʻi se tee o le tee i luma o le tapunia-ese mai le alatoto ma faʻafesoʻotaʻi. I le lumanaʻi, o le a fesoasoani ai o ia i le vai mai le vasa. E manaʻomia le mautinoa le fufusi i le faamaapeina i nofoaga uma o le faʻafesoʻotaʻi o le lipine fulufulu poʻo le filo i le faʻapipiʻi.

Tusitusiga i luga o le autu: Vintage Doors: Ata aotelega ma metotia o gaosiga

Malosiaga sapalai gaioiga

O le sosoʻo atu, o loʻo aofia ai le faʻapipiʻiina o le polokalame o le vai o le vai vevela, o le faʻafesoʻotaʻi lea o le masini i le eletise. O le metotia mo le faʻatinoina o lenei sini e mafai ona filifilia soʻo se mea. O mea e fai ai le masini masini e maua ai le mea lea o loʻo taʻua:

A - (enaena uaea) vaega;

N - (lanumoana uaea) leai;

E mafai ona lanu samasama pe o se isi lanu.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ma faʻafesoʻotaʻi le vai vevela i le fale?

Polokalame Fesootaiga Poolir i le fesootaiga.

A maeʻa ona faia le fesoʻotaʻiga, e tatau ona e lafoina le voltage. Le isi, o le vai e talotalo malamalama i luga le malamalama malamalama o gaioiga. A maeʻa ai, tusa ai ma faʻatonuga a le tagata gaosi, e manaʻomia le suia le tulaga o le vevela. Pe a fai uma gaioiga uma, o le faʻaputuputu o le vai o le vai vevela i totonu o le atunuʻu e mafai ona mafaufauina e fesoʻotaʻi ma le lofiina e sui i lona faʻagaioiga.

Faʻafesoʻotaʻi le tafega vai vevela

O lenei ituaiga o masini mo le faʻamafanafana o le vai e iloga i le puʻupuʻu o fua ma maualalo mamafa. O lea la, e mafai ai ona faʻapipiʻiina i latou, mo se faʻataʻitaʻiga, i lalo o le magoto ifo i totonu o le umukuka i le umukuka. Sa vave ona ia teuina le mea faigaluega, ma pe a faapipiiina, nisi o mea e manaʻomia ona faasino i le eletise eletise ma uaea. O le uaea e tatau ona 4 - 6 mm², counter - 40 a, otometi ki mai le 32 i le 40 A.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ma faʻafesoʻotaʻi le vai vevela i le fale?

Polokalame o le taotoga o le tafega vai vevela.

E 2 auala e faʻafesoʻotaʻi ai se tafe o le vai o le vevela o le vai: le tumau ma le tumau.

Mo le le tumau le tumau, o le taele hese ua faaaogaina. O lenei metotia e maua ai le tafe o le vai malulu. I le paipa i le mea o le a taunuu ai, e tatau ona e sailia le tee, faʻapipiʻi le vaelua, ma faʻafesoʻotaʻi le mea faʻafefe o le vai vevela. A maeʻa, o le a tuʻuina e tatala le law mo le sapalai o vai malulu ma o le molito e faʻaalia ai vai vevela, ona seʻiʻe lea o le masini i le upega tafailagi. A maeʻa ona 30 sekone, o le a amata le vai vevela.

O le faʻatulafonoina metotia tuʻuina atu ai le pa ma le sapalai vai vevela faʻatasi ai ma le faʻagaioiga o le faʻatulagaina o vevela. I lea tulaga, o le a manaʻomia ona e tipiina 2 tee i paipa ma faʻapipiʻi mai i luga o vatele o loʻo i ai se hermeatic sootaga. A maeʻa, le paipa lea e faʻaalu ai le malulu o le vai e fesoʻotaʻi ma le sao i le iunite. O le paipa o le hose poʻo le paʻu o le paipa o loʻo fesoʻotaʻi ai i le galuega o le vevela o le vai ma se valevale. A maeʻa lena, e taua le mautinoa o le fufusi, tatala taʻitaʻi ma le paleʻai. Ole vai vevela o le a amata gaoioi pe a fai o le masini o le a fesoʻotaʻi i le eletise.

Tusimatau i luga o le mataupu: o le aufaiti o le cross-chrodidery mo tamaiti: pepe faigofie, 7 tausaga le matua amata, mo le 3 tausaga matati

Foliga o le faʻapipiʻiina o le kesi ma faʻasaga atu i 'eseʻese

Faʻapipiʻi se kesi vai kesi e mafai ona avea ma se isi filifiliga i masini eletise. O lona galuega o loʻo faʻatino e tusa ai ma se faʻavae faʻavae, a o le faʻapipiʻiina o le polokalame o le faʻapipiʻiina o le iai o le kesi kesi. Faatasi ai ma ia, e le faʻatagaina ona faʻafesoʻotaʻi lenei ituaiga o 'olo vao.

O se faʻailoga ituaiga o vai o vai e tatau ai foi ona teuteu. I le tane o sea masini, fua fua e le o fausia. O le i ai o le tumau o le maneta maualuga o le faʻamafanafana elemene o loʻo taofia calcium ma magnesium sedim i luga o le vevela fetuutuunai luga. Faafetai i lenei, o le lelei o le masini o loʻo faʻasaoina mo se taimi umi. I se faʻaopopoga, o lenei masini e i ai le tele o lelei, lea, faʻafetai i le faʻaauauina pea o lenei tekonolosi e le gata i le vai.

Faitau atili