Faʻapefea ona fausia se fale o se sima faʻapitoa

Anonim

O le poloka o le kesi-sima o se fale o le fale ma le mea mataga. O loo fua mai i le taofi, vai, olopalaina lie, na olopalaina ai le pamu ma le simini maa, ma Atumarium Poto i le vaega o se kesi-teuteu vaega. O le sima o loʻo gaosia e na o mea faʻapitoa i totonu o le fale gaosi. E mafai tele ona fau se fale mai le sima.

Fale mai le laupepa lapopoa o poloka - ma le leaga

O le sima ese o loʻo faʻaogaina lautele i le tele o vaega i le fau o fale ma fale. O loʻo i ai se paʻu maualalo (itiiti ifo nai lo le 30 kilokalama), ma 30 piliki e mafai ona suia 30 piliki. Fausia se fale mai le pupuga sima ma ou lima.

Uiga lelei:

  • Faʻafetai i le ea-toaga o le ea, o le kesi e maua ai le manuia vevela ma faʻaletonu fanua;
  • gaosia mai vaega e le taua, ma le fiafia;
  • e maualuga le le nofo fua ma le umi auaunaga olaga;
  • I luga o le siosiomaga tulaga faatonuina, o manatu sitoa o loʻo mafaufauina e saogalemu mea leaga;
  • E le o faʻataʻoto i le faʻataʻotoina, o le faʻavaeina o fanau, aʻo faia i le afu a sinemata;
  • E faigofie mo le faʻagaioiga, e faigofie lava ona fausia se fale o soʻo se fale ma faʻafailele faitotoʻa poʻo le faʻamalama iso;
  • Ona o le maualalo o le mamafa, o le faʻaaogaina o le liliuina o faʻafiafiaga e le manaʻomia;
  • E le noatia i le faatafunaga mai le ultraviolet rays ma timuga;
  • Vevelant Anotusi - Pe a Faʻaaogaina e le La, O le potu i totonu e le ofi, ma i le malulu taimi e le fealuaʻi;
  • Ua maeʻa le faʻaumaina o fafo pe faʻaopopo le fesoʻotaʻiga o loʻo faia e faʻatatau i le aʻea o le tino ma e le manaʻomia.

O le vevela-tetee mea e faʻalagolago i le puipui o le puipui ma le faʻailoga o le sima. O le mea lea, o le faʻaaogaina o le D600 iunite ma le lautele o le 20 cm ei ai se faʻailoga o le 0.71 w / MID, 30 cm - 0 ch. Afai o le D400 Brand o loʻo faʻaaogaina: 20 CM - 0.50 W / MID, 30 cm - 0..31 w / MM - 0 CM - 0.25 W / MM - 0.25 W / MM - 0.25 W / MM - 0.25 W / MM - 0.25 W / MM - 0.25 w / MM - 0.25 W / MM - 0.25 W / MM - 0.25 W / MM - 0.25 W / MM - 0.25 W / MM - 0.25 W / MM - 0.25 W / MM - 0.25 W / MM - 0.25 w / MM - 0.25 W / MM - 0.25 W / MM - 0.25 w / MM-MID

Le lelei uiga:

  • le Hygroscopic - e le fautuaina le faʻaaogaina o poloka mo le fausiaina o le sana, o le steam potu poʻo se vai taele e aunoa ma ni vaipuna e aunoa ma le vaipuna.
  • O le mea lelei tele le pulou, pei o soʻo se isi o meaola, manaʻomia se tumau faʻavae ina ia le tupu lena tiapolo;
  • O tupe galuega e faigata, talu ai o le siʻosiʻomaga o le mamafa tele, lea e manaʻomia le faʻaopopoina o le fofo PV;
  • Mo nutefusia, faapitoa faaputuga manaomia.

Faʻapefea ona fausia se fale o se sima faʻapitoa

Faatasi ai ma tutoʻatasi fauina, o le fale o le sitaili sima e mafai ona faʻalauteleina e le tusiata fuafuaga ona o lona fiafia atoatoa. I le le gata i lea, o poloka kesi i le tele o le tele o piliki, o le mea lea, 1 M2 o le a manaʻomia e le sili atu nai lo le 20 minute.

Seti o meafaigaluega mo le fausiaina

A o le i alu aʻe i le fausiaina o se fale o se sima ma le sima, e tatau ona e saunia uma meafaigaluega talafeagai ma mea e tatau ai. Mo le fauina vaega o le a manaʻomia:
  • maea mo le faailogaina o le filosofia, rulette;
  • Sulu, mumu, kiris e tatau mo le lalolagi;
  • Hacksaw mo le tipiina o poloka, tuʻuga o le gaʻo ma kulu, scopup, celma, fufulu, poʻo le faʻataʻamilomilo, paʻu. Ua faʻaaogaina i le taimi o le tuʻituʻi o le kesi.
  • E faʻapipiʻi ni mata ma siki, fulufulu, pulumu, pulumu, spatulas, vest - apalai mo le faʻapipiʻiina ma le faʻamamaina o galuega;
  • O le strokesis o loʻo fuafuaina e faʻamago ai le togatogo i lalo o le faʻamasinoga ma uaea;
  • E fesoʻotaʻi tagata faʻatau e inu ai lagona loloto;
  • Electrode ma le pale mo le 'aveʻese pu mo switches ma gatete.

O loʻo faagasolo le sima o loʻo faʻatautaia lelei e meafaigaluega faigofie. O le iʻuga, faʻaaogaina o masini faigofie, e mafai ona e vave ma maualuga-lelei mea e poloka ai. Faʻapea foi ma le fesoasoani a le masani ai le sili ona masani ai, e faigofie ona e faia se faʻaumaina o le faʻauma.

Nofoaga nofoaga

A o le i amataina le galuega faufale i luga o le upega tafailagi e manaʻomia le tuu o le auala savali ma se lapisi tele, ina ia leai ni faʻafitauli ma mea faʻapitoa i le lumanaʻi. O le nofoaga mo le lumanaʻi fale ua faʻamamaina e mea le talafeagai ma lapisi.

Mau i luga o le autu: pepa puipui woppaper e lua ituaiga: ata, pe faʻapefea ona faasala ese ese, filifiliga filifiliga, foliga matagofie, manatu, faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga

O loʻo iai se fuafuaga ma le tuaoi o tuaoi tuaoi lea na fuafuaina ai le fale ma nofoaga mo fale o le tamaoaiga. Faatasi ai ma le fesoasoani a le roulette, o le au ma le tapunia na tuu se nofoaga i lalo o le fausiaina o le fale. O pito ua pipiʻi i le eleele i tulimanu o le lautele, ma le maea na faʻaloaloa i le va o latou. O faʻailoga mo le suiga pito i fafo o le fale e faia i le toe faʻaleleia atili mai o le faʻataʻu o le lumanaʻi o le lumanaʻi o le lumanaʻi, faʻasolo i le tutusa i lana maea. Le siakiina o le o le a le o le tino o le Permeter e faaloaloaina le crards ata.

Faʻapefea ona fausia se fale o se sima faʻapitoa

Matou te saunia ni afi

I luma o le tumutumu o le utu, e manaʻomia le fuafuaina o le ituaiga o eleele i le nofoaga o le lumanaʻi i le fale. O le mimi e ono tupu tele, pe faigata ai ona malaia le titania, poʻo le suiʻa, oneone, ona i ai lea o le gatete ai o ona ofu. E tatau ona fuafua i luga o le loloto ma le lautele le utu o le a eli. Afai e i ai ni fasi ma eleele ma laʻau o loʻo faʻalavelave i le fau fale, latou te faʻaaogaina, pe faʻasolo atu i le ulufale mai. O le aveʻesea o se laʻau tele atonu e taugata tele ma umi taimi.

Taaloga Taaloga

E mafai ona e eli se utu lava - ma le fesoasoani a se suo, pe eli se edcavator. A o le lalolagi o loʻo fuga i le pito i lalo o le ala, ua faʻamama ai, ona tusa lava pe o le a tumau pea le faʻasoa. O le loloto o le utu e faʻalagolago i le tulaga o le faʻaʻaisa, o le lautele o le 70-80 cm, pe e tutusa ma le lautele o le sima o le sima (o le lua i lalo o le monolithoc stead). Afai o le palapala ua tatala ma faʻaali mai, ona faʻapipiʻi lea o talita mai laupapa. I le pito i lalo o le utu e fai ai le faavae o le oneone o oneone, mafiafia 15-20 cm., E lelei le tauleleia.

Faʻapefea ona fausia se fale o se sima faʻapitoa

Ma te Faia le Faavae

O le lipine poʻo le monolithic faʻavae o loʻo faia i lalo o se fale kesi. O le filifiliga o le tulaga manaʻo e faʻalagolago i le faʻapitoa tomai o le eleele ma agavaʻa tautupe. Ole faʻagasologa o galuega e mafai ona tufatufa atu i sitepu:
  • Matou te faia ni galuega;
  • fai faamalosi faamalosia;
  • Sasaa sima.

Faapipiiina o galuega

O le galuega o se nofoaga mai laupapa, talita, poloka elemene i lalo o le faatumuga o le sima. E lua ituaiga: ua le mafai ona faʻamamaina - pe a maeʻa le faʻamamaina o le fofo o loʻo le fiafia, ma o le le iloa - tumau o se isi vevela o le tino.

O le tuʻuina mai o le faʻatulagaina o mea e fausia mai i le pito i lalo o le polystyrene o le asam, Arbolite poʻo Cerardzite sima. O mea taʻitasi o mea ei ai lona manaʻoga lelei ma le leaga.

Faʻapefea ona fausia se fale o se sima faʻapitoa

Ae le i faʻataʻitaʻia ni poloka o loʻo i lalo i le pito i lalo o le utu, o mea toto o loʻo faʻamamaina poʻo le faʻamalosia ata. O le galuega i luga o le nofoaga o loʻo faia mai le tulimanu, agaʻi i luga o le perimeter, o loʻo taʻoto i totonu o se tusi siaki. Afai e iai ni masini fesoʻotaʻiga i poloka, ona tatau lea ona latou i luga. Faapipiiina le faʻapipiʻi ua siakiina i luga o se auala sosolo ma le tulaga.

Tumau fetaui

Ae le i faʻapipiʻiina le laina muamua o le lipine o le lipine, uʻamea papa e fetaui i le fale ma faʻapipiʻi i se uaea. Faapipiiina o le fogafale pito i tua ma faapipiiina ma faapipii i le tafailagi. Ina ua maeʻa le maualuga o le tulaga o le pepa o loʻo fausia, o le faʻamalosia o loʻo tipi ese.

Faatumu le sima

O le faatumuga o le sima e sili atu i le matutu ma le le talafeagai le tau e aloese ai le tuusaunoa pe faaeaga o le susu mai le fofo. Ina ia saunia se fofo sima, e manaʻomia le faʻaaogaina o le maualuga-tulaga lelei counds o le M400 pe M500. Oneone apalai e aunoa ma le tulaga o eleele ma omea, sili atu le vaitafe. E tatau ona mama le vai, ae le o le cholon i ai. Lapopoa lapopoa na fusu ai le maa nutimomoia.

O le fua faatatau o le puipui i le oneone - 1: 4, i le rubral - 1: 2, i le vai - 1: 0. Afai o loʻo faʻaaogaina le oneone oneone, ona faʻaititia lea o le aofaʻi o le vai.

I le tau o le vevela e aveese le faʻaʻaisa o le fofo, o se pepa saiketi ua faʻaopopo. Afai e fausia se tamai fale, ona mafai lea ona faʻaaoga e faʻaosofia ai le sima sima sima, ma ma se vaega tele o le faʻatumuina o le faʻavae e sili atu le faʻaaogaina o le tiʻetiʻe E manaʻomia i se vaega se tasi e lava lona faʻatumu e faʻatumu atoa le nofoaga i le taimi. O le lologa o lologa e tatau ona gaosia e le Vibrotamebovka e aveese le gaogao ma tutusa tufatufa le paluga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se maualuga o le loka i luga o le faitotoʻa faitotoʻa

Faʻapefea ona fausia se fale o se sima faʻapitoa

Faʻapefea ona fausia se fale o se sima faʻapitoa

Matou te fausia puipui

Le faʻaaogaina o se sima tuʻufaʻatasi pei o se mea mo le fausiaina o puipui e mafai ai ona e ausia ni faʻailoga lelei i le malosi ma le fale susu. O poloka e mama lava ma e tele lapopoa, e mafai ai ona e fausia pa o le fale ma se eria o le 150-200 M2 na o le 1-1.5 masina. E mafai ona vaevaeina le galuega fausiaina i le tele o tulaga:
  • taʻoto muamua le laina muamua;
  • Tuu le 2 ma le 3 maea;
  • Sauniuniga mo faamalama laupapa ma faamalama;
  • oso i luga o faamalama ma pou o pili;
  • Armopoyas inter-strey.

Na matou tuuina le laina muamua

Na matou aveese lapisi, pefu ma vai vai mai le pito i luga o le faavae. Na matou faataatia atu i le faiga o le malo o nuu ma puipui i le atunuu. E le sili atu le leaga o le feololo, ae o le ani.

Mo le faʻatulagaina o le laina muamua, o le sima Mortar ua faʻaaogaina, aua o le pito i luga o le faʻavae e le tupu faʻalelei. O le faʻaaogaina o le palue o le a fesoasoani e tuʻufaʻatasia uma le le masani ai, sologa lelei tele fula-sima poloka.

O le mea itiiti o le mafiafia o le sima mortar vaega o le 1 cm, o lea e tatau ai ona fuafua le tulaga maualuga i luga o le faavae e faaaoga ai le tulaga. Mai ia te ia ma amata ona tao poloka kesi, faʻasino i taimi uma i le tulaga molimau. Faia pe a uma poloka poloka.

Faʻapefea ona fausia se fale o se sima faʻapitoa

O le masoga o loʻo faia i le tulaga atoa o le fale ma luga o puipui i totonu, e le uʻu e fetuunai ia faʻatino le tulaga. E faigofie le faʻaaogaina o poloka kesi ma le faʻamautinoaina "droove-hindop" - e faigofie atu ona tuu ma faʻaliliu. Faapea foi ona o le faigofie ma sefe taimi o paleti ma poloka e tuu totonu le fausiaina.

Fai le 2nd ma 3rd laina

A o le i taoto se laina fou o poloka kesi, o le laualuga o le muamua e tatau ona teuteu i le polesi. E faia lea mo se sili atu le faʻamalosia o kelu i le va o poloka, e pei ona faʻaogaina i le saʻo 0.5-0.7 cm.

O le laina lona lua o loʻo tuʻuina mai i se tulimanu ma se sifi i luga o le afa poloka (i le itiiti ifo 8 cm) ina ia le faʻatagaina ai le faʻaevaia o le kesi. O le kelu e faʻaaoga e faʻaaoga ai se taʻavale taʻavale poʻo se pakete faʻapitoa ma ie. O poloka kesi e tuʻu latalata i le tasi ma le isi, pe a tatau ai, faʻaaoga se paʻu paʻu. O galuega e tatau ona faia i se vave e mafai ai, e pei ona faoa le kelu pe a uma le 15 minute. I le Minuss vevela i le -15 ° C e faʻaaoga Glue ma faʻapitoa faʻapitoa.

Tuu foi poloka o le lona tolu ma isi laina mulimuli ane. E manaʻomia le masani ona mataʻituina le oona o le kesi poloka poloka. Decavorging le sima faʻapipiʻi i le nofoaga o faitotoʻa o le lumanaʻi poʻo le Windows, e le masani ona tuu i latou ina ia latou le tautala i le PEFI. Faatasi ai ma lenei faafitauli, e faigofie ona feagai ma le fesoasoani a se masani masani hackswaw ma nifo uumi. Mo lamolemole moe, o se tulimanu faapitoa ua faaaogaina.

Faʻapefea ona fausia se fale o se sima faʻapitoa

Sauniuniga o puipui i lalo o faamalama ma faamalama

Faia o le faʻamalosia o le faʻamalama matala manaʻomia le tasi laina i lalo ifo o le lumanaʻi o le lumanaʻi. E manaʻomia le faʻamalosia o puipui o le a i ai le faʻamalama. Mo lenei, e i ai 2 umeuveal groowoves i le umi o le puipui. E tatau ona sili atu le sili atu i le 30 cm Windows group. O le faʻamalosia e puʻeina ma liligiina ma le sima ma sima sima. O loʻo faagasolo atili ai le faʻapipiʻiina o poloka o le a o loʻo faia i luga o le kulu, i le faʻasologa saʻo, o le tau i le faʻamalama faʻamalama ma faitotoʻa.

Faia o Jumpers mo Windows ma Dortors

I luga o le faitotoʻa ma le faʻamalama faiga e manaʻomia e faʻapipiʻi ai osofaʻiga ina ia tupu le pa puipui. E mafai ona e faia lenei mea i le tele o auala:

  • O se filifiliga faigofie o le faʻatauina o sauni.
  • U-foliga o poloka sima o poloka e mafai ona faʻaaogaina. Luga o le faitotoʻa poʻo le faʻamalama matala o loʻo faia mai le laupapa nusipepa. O le numera manaʻomia o U-foliga gastoblocks kelu faʻatasi ma tuʻu i totonu o le nofoaga manaʻomia. I totonu o poloka e tuu i luga o le faamalosia ma sasaa ma sima ma sima sima.
  • Faigofie suauu-sima poloka gluue ma stroke 3 o ni auupega laiti ia i latou. Tuu le faamalosia le faamalosia ma sasaa le siusiu-oneone palu. Ua latou matutu pe a ma le 24 itula. Na latou tuuina atu ni Jumpers i luga o le Outlook e le o le lautele nai lo le 1 mita ma le faamalosia na i lalo.

O avanoa i le va o le pa ma Jumpers o loʻo faʻataʻoto e poloka poloka o le manaʻomia o itu.

Faʻapefea ona fausia se fale o se sima faʻapitoa

Armopoyas Maketi

Armopois o se vaega o le faʻamalosia sima, tumu i le va o poloka. Matou te manaʻomia le tuʻuina atu o le malosi o le pa puipui atoa ma faʻapipiʻiina o le Maouerlat.

Mau i luga o le autu: Puipuiga i totonu o le potu potu: lanu, ata, ituaiga, laei, sitaili, e 90 ata

I luga o tumutumu o puipui i fafo, o poloka kesi e tuu, 10 cm lautele, fausia se galuega. I le iʻuga o le va o poloka e fetaui ma le faʻamalosia ma sasaa ma se fofo.

Mo le mutiaina o Maouerlat i Armopoyas Vertacyas Smarete Cortecte Faʻamalosia Rods ma Pese fasi i luga o latou. O le Studs ua setiina i se mamao o le 1-1.5 m mai le tasi ma le isi.

Faʻapefea ona fausia se fale o se sima faʻapitoa

Faʻapefea ona fausia se fale o se sima faʻapitoa

Taualuga

I luga o Armopoyas Pand, o le vai susu o loʻo faʻasolosolo ma Maouerlat (lagolago laupapa) e puʻeina. E faʻapipiʻi i lauulu lauulu ma nati. I tulimanu o le mamanu, o pusa lagolago e fusifusia i puipui uila. Ua faia nei le auala e fai ai, i le lautele o le fausiaina ua faapugata ai pa o loo taatele. O le umi o le umi o le fale, 2 laina o Bruusyev (Lezhennny) ua mautu ina ia tutusa le tasi mai le tasi ma le isi ma mai pito. Faʻataʻitaʻiga, afai o le lautele o le fale o le 10 m, ona o lenei mamao o le 3.3 m.

Faʻapefea ona fausia se fale o se sima faʻapitoa

I luga o le faaputuga ma le fesoasoani a puipui, tulimanu poʻo fao o loʻo faʻaalu i luga o laupapa laupapa i le mamao o le isi i itu uma e lua i itu uma e lua i itu uma e lua i itu uma e lua i itu uma e lua i itu uma e lua i itu uma e lua i itu uma e lua i itu uma e lua i itu uma e lua i itu uma e lua i itu uma e lua Mo sili atu le fusi, luga o fata tutusa tutusa i le lautele o le taualuga o loo faamama. Ona puʻeina lea o le laupapa laupapa mai itu uma e lua i luga o le taualuga o le umi o le uumi o loʻo umi. E manaʻomia mo le lagolago feʻau.

O le faʻapipiʻiina o le rafter amata mai le pito o le taualuga, e maua ai le mamao i le va o latou. O le pito i lalo o latou e tumau i le Maouerlat, ma o le pito i luga e faʻapipiʻi i le tu faʻafeagai ma le tele o le tele. Mo Le Malosi o le Fausiaina o Gaoioiga Fausiaina o Vavea, faapipii ma tamomoe pa.

A o leʻi taoto i le taualuga, o se tala na faia. E maua i ai, fai i le agavale taumatau ma lalo-luga. Mo ituaiga o mea e manaʻomia ai a latou faʻamalama.

Faʻapefea ona fausia se fale o se sima faʻapitoa

Faauma galuega

O le vaega o loʻo tuʻuina atu puipui o loʻo tuua ai le sivine poʻo sanuisi potu. A faʻapipiʻiina, e manaʻomia le tuua o le va i le va o poloka kesi ma le maeʻa o mea. E manaʻomia e aveese le susu e mafai ona maua i totonu o le tele o scats.

O le faʻatulagaina o le teuina o puipui mai le sioa o loʻo faʻatinoina i se vevela e le maualalo ifo nai lo le 10 ° C. Afai e i ai chips, fanaina pito i lalo, pu i luga o poloka, ua tumu i luga o se masoa masoa. O le pito i luga o vaega i luga o puipui o le olopalaina ma se chanding cook.

I totonu, o puipui faʻapipiʻi ua vavaeeseina e le plaster poʻo se nofoaga o lo o. A maeʻa, e mafai ona vali, leaga poʻo le fesoʻotaʻi ma isi mea.

Faʻapipiʻi puipui ma se faʻaputuga faʻapitoa mo le kesi-poloka, o le ō e tusa ma le gaosiga faʻatonuga.

Tusa ma fua faatatau mo le fausiaina

O le fausiaina o le fale e amata i le foafoaina o se poloketi ma galue e iloa ai uiga o le eleele. O le tau e faʻalagolago i tupe a faʻalapotopotoga o faʻalapotopotoga.

Sili atu le faʻamaonia o le tau o le atiaʻeina o le faʻavae. Mo se fale o le 10 × 10 m i le tele:

  • Monolithic faavae (ogaumu) - 500-700 afe rubles;
  • Lipine - 300-500 afe rubles.

Afai o loʻo e faia se monolithic faʻavae oe lava, o le tau o le a toeititi lava o le afa.

I le tau o poloka i le 3 afe rotabs. Mo m3, 210 le tolu orbs tatau ona faʻaaluina i le fauina o puipui uma. Mo Masonry, e uiga i le 105 ato o le susu e manaʻomia foʻi. Le averesi tau o le tasi o le 250 p. Aofaiga atoa - 250 × 105 = 26250 rubles. Armature ua faaopoopo iinei. O le a manaʻomia i se faʻasoa pe tusa ma le 1 km, ma o le a tau 15 afe netona. Armopois o le a tau 75 afe afe rubles.

O le tau o le sili atu e faʻamoemoeina i le ituaiga o mea. E amata mai le 50 afe o rubles. O le taualuga o le tau e suia foi mai le faʻatumuina. O le faʻatulagaina o le rafting system tau pe tusa o le 100 afe, o le taualuga o ofutino e amata mai le 70 afe, faʻaofi i le minerale o aʻa - 20-50 afe o rubles. O le fale o le sitaili se sima e aunoa ma le teuteuina, o se itu o le 100 m2, na fausia e o latou lava lima, o le a tau e tusa o le 1 miliona totogi.

Faitau atili