Ituaiga autu o fale o feagai ma

Anonim

Mo pa masone masone ua filifilia, mafai ona ia le gata i se avega tele. E natia uma le suamalie ma le malaia. E tele ituaiga o ituaiga o fale o loʻo feagai ma le puipuia o le fale. E mafai e le fale ona totogi le fale i lona tofo, faʻapitoa uiga o le fausiaina ma mea aoga.

Ituaiga autu o fale o feagai ma

O loʻo iai ni ituaiga o loʻo i totonu o fale o loʻo feagai ma le felauaiga

Puipuiga o le faʻafou ma fatuina o se ata tulaga ese fale

O le a le siisii, ma o le a lona mafuaʻaga? O le puipuiga lenei o le fale o le fale, o le mea e tasi e maua ai se ata tulaga ese. O le Trim laau o le a faia ai se tau faauo ma paie. Ua fatuina e Plaster se ata masani. O le maamotu o le a liliu mai ai se gaioiga masani i se fale taugata.

Mo le maeʻa faʻaaogaina ituaiga eseese o mea:

  • Faʻalenatura ma le maʻa;
  • Laau ma le auvae mai le punou;
  • Tausisia;
  • palasitika;
  • uamea;
  • ipu.

Ituaiga autu o fale o feagai ma

Lolo - o le puipuiga lenei o le fale o le fale, o le mea e sili atu ona o se ata tulaga ese

A filifilia se faʻaoso, e manaʻomia le ia amanaia le toe tofo o le fale, ae faʻapea foi le ituaiga tapulaʻa, meafaitino o pa. Mo itulagi ma le malulu malulu, e taua tele le faia o se taofiga o fausaga.

E tusa ai ma le faʻaaogaina o tekonolosi, o ituaiga autu o le feagai ai ua iloga:

  • siia;
  • Taofi taofi;
  • Susu susu.

E iai tagata uma i ona aoga, e fuafua i mea o pa ma le fausiaina o le fale. Faamafanafana lelei le sima ua lava e puipuia ai le fesoʻotaʻi tuusaʻo ma le vai. Mo fausaga laupapa e manaʻomia le faʻaeteete faifai pea. I le faʻaopopo atu i le susuga o le susu, o mea ua faʻaumatia e le la, malulu ma iniseti. O le pamu o pamu e malulu, e manaʻomia le faʻamalosi.

Ituaiga autu o fale o feagai ma

A o le filifilia o le feagai ai, e manaʻomia le amanaia e le gata i le tofo o le fale o le fale, ae o le ituaiga o faʻavae, o mea o puipui

Feagai ma le faavae ma puipui ma maa faalenatura

O le maʻa faʻalenatura e masani ona faʻaaogaina e fausia ai fale. Feagai ma le granite e mautinoa ai se umi olaga fausaga. O le maa e iloga i uiga maualuga faapitoa. E mautu ma e le o soloia. O le tele o filifiliga o leo ma ata e mafai ai ona e faia se fausaga tulaga ese o le fale. O le Granite Base o le a taofiofi ona foliga e aunoa ma chipping ma scratches mo le tele o tausaga.

O le manifinifi o le maga o loʻo aliali mai o loʻo faʻaaoga i Europa mo se taimi umi. O mālū ia lava ma faiʻai e aafia ai lo latou matagofie. I mea o loʻo i ai i onapo itu, o ni fasi manifinifi na faia i maa ma laulau mo le faʻamalologa faiga e faia mo le fefaʻavaloa.

Mataupu i luga o le autu: sitaili o fale o le atunuu

Ituaiga autu o fale o feagai ma

O le maʻa faʻalenatura e faʻaaogaina lelei mo fale fale.

O Limetolo ma Dlomite e iai avanoa mafanafana. E faigofie ma sili atu le taugofie nai lo tamalii male maalefia. O maʻa mafolafola e masani ona faʻaaogaina, sologa lelei mai le pito i tua. Ua filifilia e ala i le fetuunaiga ma le pipii i luga o le sipuni. O le feagai ai ma fale o le a foliga manaia ma umi e taofi pe a fai e tele taimi na maua ai.

Le lava o le maa faalenatura i le tau maualuga ma maualuga mamafa. E le talafeagai mo fale mai fafie ma pipiʻi sima. Manaʻomia se faʻavae tele.

Ituaiga autu o fale o feagai ma

Feagai ma le faavae ma puipui ma maa faalenatura

Laau e masani ona talafeagai mo le pa puipui

Aua na taofia ni suiga o fale, oloa mai le 'aiina ma otaota o loʻo faʻaaogaina.

Fafie-Polymer compiasite Faʻatulagaina se vaega mautu:

  • maua ogalaau;
  • vene;
  • laupapa;
  • Looging;
  • Bar.

I le taimi lava e tasi, e maualalo ifo i mea faʻalenatura i le mafai ona faʻatumauina le vevela ma ave ese le susuga, puipuia mai le taumafaina ma le 'ai susu ma larva.

Fafie laupapa, Veneer Veneer ma Plaquen e talafeagai mo le mutiaina o le Venting Expenicsides. O ituaiga eseese o fafie e faʻaogaina e faʻauma ai fausaga mai se sima ma sima ma isi mea. O le fale e maua ai se foliga matagofie foliga. O loʻo feagai ma le tuʻufaʻatasia ma sitaili faaonapo nei ma e masani ona foliga foliga.

Ituaiga autu o fale o feagai ma

Faauma i le fale ma fafie i fafo

Ituaiga autu o Fafie Taumatau:

  • Lautele laupapa;
  • Tatala le fuafuaga
  • fale poloka;
  • Aao;
  • nofoaafi;
  • Vaa folau;
  • vene.

Le lava le feagai ma le manaʻoga e tausi pea le tausiga. E manaʻomia le alu e masani ona ufiufi ma varnish poʻo le wax, supa antistatic ma antipyrintes. A faʻapipiʻiina, tuʻua avanoa mo le faʻalauteleina.

O le laumei ma le palasitika luga o le tapuni o le kitara e lalagaina le vaega ma le mamanu o fafie masani. E faigata tele ona latou iloa mai mea masani i se mamao o le tele o mita. O mea puipuia e faʻaopopo i le tuʻufaʻatasiga i le gaosiga. O lenei faamaoniga o lo latou tumau. O le feagai ai ma mea e le tuʻu i le taimi susu, aua ua faʻasino le auʻavale le aufaiva.

Mataupu i luga o le autu: Faapipiiina faʻamatalaga mo Miswall - Metotia ma Laʻu Fua

Foliga o le teuteuina o puipui mai le sima sima

O le sima o loʻo faʻaaogaina mo le masonry ma le vaʻai i puipui. O lona uiga faʻapitoa o le a faʻatusatusa ma se moli moli. O le ea paʻu e taofia ai le vevela e tusa ai ma le mataupu faʻavae o le Hermos. Vai vai na o le pito i luga o mea. I se taimi e sefe ai, faʻapipiʻi faʻaputuputuina faʻasao meatotino a ana meatotino. I le faʻataʻitaʻiga, vai taumalulu vai malulu, ma faʻamaualuga tioata faʻaumatia ai mea. O tausaga uma o le Gissare na matua loloto lava.

Mo le feagai ai ma le sima ese atu, e talafeagai le puipuia o lona laufanua mai le timu. Ua lava lea e ufiufi ai puipui o le fale o le laupapa i le tele o vaega. Park Permered Misned Corsen. O gaioiga faatino o le a faateleina.

O puipui mai le sima faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o se moli faavae. O le feagai ma le mamafa o maa fou o le a fausia ai se voltage mai le televave.

Ituaiga autu o fale o feagai ma

Teuteuga o puipui mai se sima sima

O le mea lea, e manaʻomia le faʻaaogaina o maa malamalama, pei o:

  • fafie;
  • vine mama;
  • acrylic potu;
  • Oloa mai se pamu omea.

Afai e tatau, fai ni mea faʻaopoopo o le faʻamalamalamaga mai le sima ese atu, e sili le faʻaaogaina o le malamalama lanu mai Faim ma nofo. O mea mautu e aofia ai le aisa o le fofo o le fofo. Fesootaiga i le va o latou ua faigofie ona faʻaumatia. O lea la, e sili atu le pipii i puipui i puipui o le pulumu teuteu nai lo le fausiaina o se ogalaau ma le saogalemu o le tagata.

Ituaiga autu o fale o feagai ma

Faʻatulaga Faʻamaeʻaina o se fale puipui

Clinker Tile, fatufatu maa

Falemai laupapa e faia i le omea. O le fetaomi atu ma le lelei i le maualuga o le vevela na faʻaleagaina ai ma le pupula. I foliga vaaia, o le faʻafeagai e tutusa ma le pili. Mo le teuteuina o le susu tofo ma le faʻavae, o loʻo gaosia ai le lapoʻa i le lapoʻa mai le piliki tipi i fasi. O le laumei e maua ai le vevela mai tua ma o loʻo fesoʻotaʻi e loka. O le fale o le fale o loʻo i le soʻotaga ma e iai le faʻamalosi o le pupula o le pupula o le pupula.

O le Terracotta Tile e le tumau ma mafai ona mitiia vai. O le ituaiga e mafai ona i foliga o le sikuea. Faia tele mo trim. Manaʻomia se faʻamau o le puipuiga.

Mataupu i luga o le autu: Ventipration o se ivi: Faamoemoega ma masini

Ituaiga autu o fale o feagai ma

Clinker faʻataʻitaʻiga i luga o se faʻataʻitaʻiga tu

Faʻavae i luga o le sima ma le oneone ma se fuʻa elemene mai le vinyl ma isi plastics, e faia ai le maʻa o mea. Fafo, e faamatalaina le ituaiga ma le tino o le masani ai. Dyes ua faailoa atu i totonu o le tufuga i le fale gaosi. O le pati e taofiofi lona agalelei, tetee i le susu, e le fiafia i le la.

O le fua faatatau o le ata o le maa e laiti. O le itu pito i tua e lamolemole ma faigofie ona kelu i luga o fale o fale. E le mumu le la. Ina ia faʻasaoina se ituaiga aulelei, ua lava lea pe tusa o le 3 tausaga e pupuni ai le vaega o va eseese.

Ua faʻaleauuina, e le o se faʻamaliʻeina mai le maʻa masani. Matua Curaper Roastone ma Tuff, aua le taua ma le maamora. O le avanoa o le faʻauma i ou lava lima e feagai ma le saʻo o le paketi o loʻo filifilia.

Ituaiga autu o fale o feagai ma

Feagai ma le maa faavae

Sivifo ma le fiafia i faiga mo le feagai

Taamilo i lalo o Papatusi o ni ituaiga autu o mea o feagai ma mea

  • o se papa;
  • fale poloka;
  • Vaa folau;
  • Fale i le fale;
  • piliki ma le maa maa;
  • .

Ituaiga autu o fale o feagai ma

Faaumaina sivine

Eseese ituaiga o faʻaumaina e fetaui ma faʻatagaina tuʻufaʻatasiga mea ma lanu lanu. O penefiti e aofia ai tau maualalo ma faigofie ona faapipiiina.

Ponels mo le taofia o faiga e fai ai Alminim Salis, tioata, maa, acrylic ma palasitika. Fua faatatau e mafai ona amata mai le 20 centimeters i 3 mita. O le lamolemole e tele lava lamolemole, toe fai le maa polesi ma le i ai o lona lava ata, e aofia ai 3D ata e oka ai. Faʻaaoga faʻapitoa mo le feagai ai ma fausaga o fale tetele, Faʻafofoga o fale o fale, ofisa ma nofoaga faʻatau.

Faitau atili