Vaʻaiga lautele o le Faʻafanua o Faʻasao o Tagata Gaosi ma o latou foliga

Anonim

O puipui o le 'au a laʻu uo na fausiaina, ma na valaau mai le sui e tatau ona toe faia lona faiaʻoga. Na faʻatauina mai le faʻatulagaina o mea na faʻatauina mai i le STA. E manaʻomia e loʻu fesoasoani e fauina lona fale e masani ona ou iloa le mea e ese ma pe faʻapefea ona faʻaaoga saʻo.

O le Tuia o le faga na matou amata mai le finauga, faʻafefea ona tusia le upu "tuʻu" i le tusi i pe T. sa ou saua o le upu suʻega "spagata". Na maua e loʻu uo faʻasaienisi lona uiga i le Siamani - o le lau. Mo le tele o le tele o tausaga talu ai, ua sau i Rusia, o se tala le iloa sa toe taʻu mai, aʻo ia manatu i le leo o se isi tagata - tuʻufua. E oʻo lava i le o sipelaga na avea ai upu ma tusilima e lua.

Faautaina o matou e se au faatau fesoasoani i totonu o se faleoloa faufale. Sa iai uma lava a ia i luga o igoa. Na ia taʻu atu ma le toʻafilemu, o le gaioiga e tutusa ai luga o le tino. Ma le fefiloi o ia, aemaise Siamani gaosi oloa o konauff, pafas, Rudel ma isi - lototetele. Ma lautele o le plaster mo galuega i fafo. O le pu e faia e pei ona faauma.

Vaʻaiga lautele o le Faʻafanua o Faʻasao o Tagata Gaosi ma o latou foliga

Spaklyka o le faʻapipiʻi mo galuega fafo.

Aisea na tuʻu ai le fale o le fale ma le galuega

Mea na lafoina ai pa o loʻo lafoina, e tele lava hygroscopic. Piliki ma faʻapipiʻi sima, o le laau e faʻaaoga ai le susu. O le fofo e susu foi. I le taimi lava lea e tasi, latou te le maua le meatotino o le osofaʻiga o fale vevela ma i le fale ma le susu ma le malulu. I le taumalulu, vai suavai, ma o le gatete tufuga o le puipui mai totonu.

Ina ia puipuia puipui mai le timu ma le la, o le stude mana ua faaaogaina. O le vaega pito i fafo o le tini o loʻo i ai le maualalo o le vevela o le vevela ma faʻamalosia. I le taimi lava e tasi, o se teuteuga fausaga fatuga.

Tusitusiga i luga o le autu: gaosiga o le adch o le laupapa ma o latou lava lima

O le vaega o loʻo faia e faia i le tele o tulaga:

  1. Faapipiiina o le vevela o le vevela pe a fai o le sili atu le fiafia.
  2. Faamama le laualuga mai le pefu ma fetaui ma le priste.
  3. Faʻatautaia galuega i le tutusa o le tulaga o le amataga o le amataga o le punou, o le faʻaaloalo.
  4. O le faʻatulagaina o pa puipui o pa puipui, o loʻo faʻaaogaina le vaipuna ole fefiloi, i le itu i matu o le itulagi.
  5. Faaumaina uma ma vali.

Vaʻaiga lautele o le Faʻafanua o Faʻasao o Tagata Gaosi ma o latou foliga

Faʻavataga i le Putty - O le teuteuga foi o le teuteuga o le fale

E manaʻomia le iloa: i aʻai tele, tala faʻasolopito, i le teritori o faʻamaumauga o mea taua, o se tusi folau lanu e tatau ona tuʻuina atu aʻo leʻi maeʻa le fogafale. O lanu ma le decor e tatau ona fetaui ma le pepa faʻamaonia i le pepa.

O le vaega o le fotu ua faia i le tele o tulaga. Muamua, o faʻaletonu tetele o loʻo tulaga tetele. Ma e uma le tini. I le lisi o galuega i le maeʻa o le fale o le fale e ono ata vali. O le taumafaina o mea o loʻo fuafuaina i luga ole 1M2 ma faʻalagolago i le tele o le faʻafefiloi, o uiga faʻapitoa o le faʻafiloi lava o Ia, ona vaega.

Sauniuniga o puipui mo galuega mai fafo mo ituaiga uma o le tele o le pulupulu o le faamamaina luga. E aveʻesea pepa uma, le mea e saogalemu ai le fofo ma mafai ona liliu. Ua tuʻituʻi atu le faʻaseʻe. E manaʻomia e aveese le palapala ma palu efuefu. Ina ia faʻateleina le faʻamalologa, e faʻaaogaina le vavalo. O le tuusaunoaga o se faamamaluga ia, oa ni puipui e mafai ona fofoina se puipui.

Vaʻaiga lautele o le Faʻafanua o Faʻasao o Tagata Gaosi ma o latou foliga

Tuu i luga

Manaomia uiga o le punou mo le feoai

Pusa e tatau:

  • I ai le tele o le malosi ma tausia uma mea na fausia ai pa;
  • palasitika;
  • Faigofie ona feagai ma le spatola;
  • ogalaau e aunoa ma le faapalepale;
  • liliu i totonu o se maso mautu;
  • faigofie tele
  • Ufitia lelei i vali.

Vaʻaiga lautele o le Faʻafanua o Faʻasao o Tagata Gaosi ma o latou foliga

Tuu le vaega

O le Statide Putty e iai ni vaega faaopoopo:

  • atigifu;
  • tetee i le aisa;
  • puipuiga mai Uv Rays;
  • Tulei le pefu.

O uiga taua o le faʻavae i luga o le faʻatulafonoina o loʻo taulaʻi i le puipuia o puipui o le fale mai le susu ma le paʻu vevela. O le fale e tausia se microclite, ona o le maualalo o le vevela o le fatafata o le nofoaga puipuia. O puipui o pa ma ono mago, aua e le o fausia le foe i totonu o le puipui. Puipuiga mai UV Rays taofia se taimi umi o vali. O pa e le manaʻomia le faʻamatuʻuga tumau mai le palapala aua e le o pipii.

Mataupu i luga o le autu: igoa mo le Arpor faia oe lava: gaosi oloa o fafie

Vaʻaiga lautele o le Faʻafanua o Faʻasao o Tagata Gaosi ma o latou foliga

Taagaloa-faavae Putin

Faapitoa aofia ai:

  • taimi o le matua ma atoatoa mago;
  • Le mafiafia o le vaega lea e faʻaaogaina i le taimi;
  • Mea taumafaina i le 1m2;
  • faigofie ma tuu faatasi;
  • mo le faʻaaogaina i totonu ma fafo atu;
  • Mamago palu ma sauni-i-faaaoga tuufaatasiga.

Taagaloa-faavae Putin

I le sitepu muamua o pa o puipui i fafo, o le afifi e fai i luga o le sima masani ma oneone. Lime, gypsum, o le synthetic fibers ma isi mea e mafai ona faʻaopopo e pei o pipi. Le tuʻuina atu o se vailaʻau teuteu, pipiʻi pisia. O le filifiliga o lanu e faʻatapulaʻaina. E masani ona faʻaaoga luga o puipui o puipui ma faʻaumaina ma mea faʻapipiʻi.

O mea faʻavae e gaosia o le sima o le sima tuʻutuʻuga o le knouff ma le tagata ola. Latou te maua ai se tasi filifiliga o le faʻamaeʻaina mea o le tasi-vaega ma fefiloi. Taumafa i le 1m2 e faʻalagolago i le mafiafia o le vaega o le vaega ma le le masani ai o le laualuga. O loʻo faʻaalia e le gaosi oloa i luga o le afifiina i le sili ona lelei uiga mo le galuega o lenei faʻauma. Puleaina mago le paluga e masani ona faia i pepa ato o 20 kg.

Le lava le sima i le hygroscomecition. A aunoa ma se vaega puipuia o manogi, aciylic, anone paluga, o se laufanua, o se pa, poletuta, e faʻateʻia foi timuga ma نā.

Vaʻaiga lautele o le Faʻafanua o Faʻasao o Tagata Gaosi ma o latou foliga

Granulartity o le sima closter

Acrylic comty mo galuega i fafo

Mo le puipuiga o le felauaiga, prorylic plaster e gaosia:

  • Mo le fetogia o pa;
  • Faauma le lanu ma i lalo o le vali;
  • Teuteuga.

O loʻo faʻaaogaina i se vaega o le 8 MM Ma o le taumafaina o le 1M2 faʻatusatusa i le sima e tele naua. O le vaega autu - acrylic, faʻafaigofie sima ma oneone pe a ma le 2 taimi. Avanoa i le sauniuni-i-faaaoga pepa. O le tasi afifi e lava mo le maeʻa o le 15 - 17 M2.

Vaʻaiga lautele o le Faʻafanua o Faʻasao o Tagata Gaosi ma o latou foliga

Acrylic spacire

Oloa mai le konauff

O le Kamupani a Siamani Knauf e lauiloa o se mea e fai ai o le fausiaina mea mo ituaiga uma o le faʻamaeʻaina galuega. E gaosia le magafagafa o le mea e tasi. O le sili ona manaʻo i le mea lautele. Faʻaopopoina i le faʻavae o le grapsum ma mineral fibers faia se palasitika, susu. Puipui e manava i lalo. Taumafaina i le 1m2 laiti. Ona o le mea lea, e sili atu le lelei aoga mo le galue malosi i le confaila o fefiloi.

Acrylic decraveve screen spreen o Knauf e faʻaaoga mo le tini o le faʻaumaina o le stands ma totonu. O le lapoʻa lapoa o lanu e mafai ai ona e faia muamua le faaluaina o le tuʻufaʻatasia o feteʻenaʻiga o leo ma atuatuvale mamanu.

Mataupu i luga o le autu: Ata pue: Photo Grid mo pa

Vaʻaiga lautele o le Faʻafanua o Faʻasao o Tagata Gaosi ma o latou foliga

Faaitiitia le Knaufi.

Tuu mai le au faatalitali

O le Kamupani Rusia o tagata e avanoa e maua ai a latou oloa i Siamani tekinolosi. O le tuufaatasiga e aofia ai vaega o le aiga ma fafo atu o mea e fai ma tagata. O le taumafaina o le 1m2 maualuga atu nai lo le maualalo mai fafo. Afai e te toe iloiloina le tau o le faʻamaeʻaina atoa o le faʻavae, o oloa autu o le tamaoaiga e sili atu le aoga nai lo le tutusa 22nauf. O le tau o mea e matua maualalo ifo i lalo, aua o le tau o feʻaveaʻiga ma le faʻatauina o vaega e laʻititi.

O le mea e tatau ona faia e le Acrylic E tele ana taumafa ona o le mamafa o fasi pepa. O le paluga e faʻaaogaina mo le faʻataʻitaʻiga o le faʻavae ma le alualu i luma faʻavae. E maualuga lona malosi, susu ma le tetee leaga.

Vaʻaiga lautele o le Faʻafanua o Faʻasao o Tagata Gaosi ma o latou foliga

Tuu le tagata le mautonu

Afai o loʻo i ai le tele o oloa mai ni vaega eseese, o le maketi faʻamalosia e le tele ni tagata gaosi e lua: KMauf ma tagata faʻamoemoe. O mea e maua ai mea uma e lua o kamupani. E faia e tagata uma le filifiliga. Na faia e laʻu uo faʻatatau i le faavae o le tau faʻatatauina, faʻaaogaina ma faʻamanuiaga o le tamaoaiga. Sa ou taumafai e galue ma le mea ese. Sa le mafai ona ou filifili i luga o le filifiliga. O pu taʻitasi o loʻo iai lona tulaga lelei ma le le lelei.

Faitau atili