Faʻafefea le crochet i se lio?

Anonim

Faʻafefea le crochet i se lio?

I lenei tusitusiga, o le a ou faailoa manino ia te oe Faʻafefea ona fai le crachet i se lio . Ina ia malamalama pe faʻapefea ona o le Crochet i se lio, e tatau ona e vaʻai muamua i polokalame lea o loʻo ofoina atu le lio.

Faitau atili e uiga i le crosst i se lio, faitau i le mataupu a le tusitusiga.

I luga o ni liʻo i le ogatotonu i itu i itu o loʻo i ai se savaliga mai itu i le itu., Ma e leai se tasi i le isi.

O le mea lea, i le tulaga muamua, o le Tapos e aofia ai tapunia o tulimanu tuʻufaʻatasia ua maua, ma i le lona lua - faʻapipiʻi.

E tatau ona maitauina o le metotia faʻaaogaina e fausia ai se laʻasaga faataamilo e mafai ona faʻaaogaina saogalemu e fausia ai ni polygons, ovals, ma volumaric.

O le inisinia togi i totonu o le Crochet Little ua faʻaaogaina e fatuina ai le tatalaina o le laulau, pulou nafa, pulou, mea taalo, o fugalaʻau

Amataga o galuega

Ma faʻataʻitaʻi, ma lapotopoto paʻu e amata i le ogatotonu o le mama. E mafai ona faia i auala e lua:

  1. Tamoe se filifili mai le taua. i., ona tapunia lea i ai. st.;
  2. Fetaui lelei filo ma fai se tipia.

Faʻafefea le crochet i se lio?

Le amataga laina, pei o se tulafono, ua fausia mai i le B / N. E mafai ona ulufale le matau i le taua. p. Filifili pe nonoa le filifili lava ia pe faaeeina matato.

I le tulaga muamua, o se tamai pu o le a i ai i le ogatotonu o le tapoleni. O le tele o le faʻaseʻe pe faʻasolosolo matato e mafai ona faigofie ona fetuʻunaʻi ma faʻamalosi ina ia tupu le oloa e aunoa ma le pu i le ogatotonu.

O le mataupu faavae o le taamilosaga o le lapotopoto

Taitasi laina fou e tatau ona lautele nai lo le taimi muamua. Faʻafefea ona fai i le liʻo i totonu o le liʻo ina ia le faʻamalosia le oloa ma galu o loʻo tupu?

Mataupu i luga o le autu: Smap Shiup Shiup Shiup: Fua ma kuka

O le faia o lenei mea, ma faʻataʻamilomilo liʻo, e manaʻomia le tuʻuina atu ma le faʻaopoopoina i nisi nofoaga: O pepelo mai le tasi matasele o le 2 koluma. O le faʻaopopoga o le polokalame e fuafuaina e le ua taʻua o le laugatasi o le tagata.

Mo ituaiga o koluma o loʻo i ai se tulafono. Faʻataʻitaʻiga, mo le tapoleni mai ata. B / H Fai se filifili o le 3 Fofoga. l., ona kosega lea e tusa ai ma le polokalame nei:

Faʻafefea le crochet i se lio?

Mo le afa. C / h filifili o 4 uarota. p. Fai le 8th afa o le palapala. C / n, lea e avea ma maatu mo le 8-tina. I latou taʻitasi e tatau ona e faia se faʻaopoopoga tasi le taimi i luga o le laina.

Afai e te manaʻomia e nonoa le upega tafailagi mai le tusiata. C / N, Ona faʻataʻatia lea o le lapotopoto laina mai le 12 st. C / H i luga o le filifili o 6 ma vao. i. Ma faia 12 faʻaopoopoga i laina taʻitasi, tufatufa mai ai i luga o le 12th vaega.

Ina ua fusia isi koluma i le amataga o le Wild Widge, o ona tuaoi e mafai ona vaʻaia i le ituaiga o radio poʻo laina laina saʻo e pei o le polygon.

A faʻapea e faʻatino ia faʻaopopoga i le pito o le itu, latou te faʻamalosia ala e pei o le laʻasaga Swidley.

O le filifiliga lona tolu e aofia ai le lafoina o koluma faalua e le vaega, o loʻo latou le o vaʻaia ma le vaʻaia, ma o loʻo i fafo atu o le oloa o le oloa.

Faʻafefea le crochet i se lio?

Faʻamolemole ia matau o le a faitauina o mata o le aumata i le muamua tina pe a lalagaina i le lio i le lio. P. o loʻo iloiloina mo le muamua koluma. O lona uiga, pe afai o loʻo faia vaega o le vaega o isi, mo se faʻataʻitaʻiga, saunia e 12 Tbsp., I le muamua - na o le 11 ∈.

Afai e manaʻomia le faia o se siʻitia i luga o le muamua matasele i se laina o le matasele, ona pe a uma le palakalafa. i le matasele tutusa.

Faatasi ai ma le tutoatasi o le tuufaatasiga o se fou polokalame, aemaise le mamanu tatala, e manaʻomia le mafaufau lelei ma le mafaufau i ai foi le ata, o loʻo i ai, o loʻo iai le ata autu.

Tusitusiga i luga o le autu: asoa o polymer clay ma o latou lava lima: faia fugalaau poppy ma vitio

Afai e aofia ai koluma, ona faia lea i le ituaiga o se grid mai le taui. O vaega o loʻo taʻua i totonu o tagata faufautua. Pe tulaga le faʻamamaluina o le sili atu o le faʻamama i le mamanu i le fuainumera mai le taua. i., o lona uiga o le pito i totonu o le a avea ai ma se nofoaga mataga mai faatufugaga.

Cirgr Creacht ma se lio le lautele e tatau ona tupu ina ia maua ai le maua:

  • na o i itu i tua atu o nofoaga ina ia le suia le mamanu autu;
  • Na o upu autu i luga o fasipepa autu, a manaʻomia le suiga i le polokalame i o latou foliga;
  • Faʻatasia faʻavasega ma talaʻaga, ma luga o nofoaga autu, pe afai o le faʻamamafa o loʻo tuu i luga o se mafiafia ata ma suiga i vaega uma.

Fausiaina o se lio

Ina ia mafai ona lalagaina, e tatau ona e amata amataina le la pe a uma le pito o le tasi laina. I le taimi lava lea, o le uluai matasele o le itu fou o le a aveʻesea i luga o le koluma mulimuli mai le pito i lalo.

Ina ia aua neʻi ofi i lalo ma le le fiafia i le nofoaga o le amataga o le laina fou i luga o le tapoleni, e tatau ona faʻailogaina i se faʻailoga (pine, filo o le lanu).

Faʻafefea le crochet i se lio?

Afai e manaʻomia o le tapoleni liliu i tua ma lio faʻaʻoleʻole, e tatau ona tapunia laina taʻitasi. I le faaiuga lea, e tatau ona amata mai i se numera o le p., Ma ia maeʻa le lotoa. Tusiata., Faatinoina i le mulimuli o le itu. Itu.

O le nofoaga o le amataga ma le iʻuga o le laina e toetoe lava a le mafai ona le lava pe a fai o le oloa o loʻo faia o le dense viscous ma matasele puipui. O le koluma o loʻo faʻamalamalamaina.

Faʻafefea le crochet i se lio?

O le isi mea o se mea e maua ai le solosolo pe o le mafuaʻaga, e fai ai le mea lea e faʻaaoga ai le kolose i totonu o le crochet. E mafai ona faʻaalia e le polokalame o le laina fou e tatau ona amata mai ile ogatotonu o 'au a latou areto. P.

I lea tulaga, o le a tatau ona e faia ni faʻailoga semi-desids e alu i le nofoaga manaʻomia, ona faʻataunuʻu lea o le P.P. Ma amata se lio fou.

O nisi taimi o le fesili e tupu: Faʻafefea ona laʻei ma se crochet i se lio o le liliuina o laina?

Mataupu i luga o le autu: pusa mai nusipepa tubes: Matai vasega ma ata ma vitio

Mo lenei, ina ua maeʻa le liʻo o le liʻo o le lio. O le potu o le tapoleni e feoai i le isi itu (le aoga) ma luni se laina fou i le isi itu.

Fautuaina foi e vaʻai i nei ata vitio:

Matou fautua atu ia te oe e faitau: lart snead gitting

Faitau atili