Amata tagata fausia: Faʻafefea ona tuʻu se pa?

Anonim

O le laupapa ua avea ma mea e sili ona masani ai mo le fausiaina tumaoti. E faia mai le tele o fafie. I le taimi nei, sa tele ai mea na fiafia tele iai, o le gaosiga faʻaleteni o loʻo teuina i totonu o faʻavae.

Amata tagata fausia: Faʻafefea ona tuʻu se pa?

Tulimanu ma transverte sooupu o le brusev.

O le koluse-vaega o oloa mo le fausiaina o se fale poʻo le taele ua filifilia e tusa ai ma tulaga taua ma le taimi o faʻagaioiga (tausaga atoa poʻo le vaitau) o le lumanaʻi fale. Tele o tagata ulufale na fausia e fiafia i le auala e tuu ai le laupapa.

O le mea moni, e filie maua ni filifiliga eseese mo laupapa mea sa iai. O le sili ona taʻutaʻua o loʻo "i le pato" ma "i totonu o se ipu" (pe "i le pito"). O nei polokalame o loʻo i ai e faigata mo le taotoga, manaʻomia le poto faʻapitoa ma le poto masani i le poto masani ma tipiina. O le ato laupapa e tusa ai ma nei metotia e mafai ona o se matai poto. Ae e le tatau ona e le fiafia i ai. Amataga atinae e aʻoaʻo ai, aua e mafai foʻi ona mafai ona matai ma isi faʻaaliga filifiliga.

Ni fautuaga mo le taʻoto

Amata tagata fausia: Faʻafefea ona tuʻu se pa?

O polokalame mo le auti.

  1. Fafie Filifili taumalulu taʻele, o loʻo oso mai ia Tesema masina e savali.
  2. Faʻamamaina o loʻo faia i totonu o le 1 masina i lalo o le malutaga ma faʻasao masani.
  3. Teu mea i luga o le mea e sui ai le avanoa o le 20.0 cm mai le eleele, 10.0 cm i le va o laina, 5.0 cm - i le va o pa.
  4. Cracked, Dents poʻo Chips i oloa e le tatau ona matauina. O le iai o le 'au e leʻi talia foi, aua, faʻamago i fafo, latou te paʻu ese ma tuʻua pu.
  5. O le muamua faʻailoga o le fetu o le fuli o laʻau o se lanu moana lanumoana.
  6. Faatasi ai ma le faʻaeteete asiasiga o se pa i luga o, o faʻailoga o le i ai o iniseti o iniseti e le tatau ona maua. Afai e iai ni tamaʻi toʻalua, o lona uiga e afaina le laʻau, ma e ao ona susunuina.
  7. Oloa tatau ona lamolemole. O le le tutusa e faʻatatau i le Axis o le a matua faigata ai le fausiaina ma atonu o le mafuaʻaga o le le fiafia i le auala o le fausiaina.
  8. O le lalagaina o le palealii muamua e tatau ona faia mai le pa ma oak poʻo le larch (cross-vaega 20.0x20.0 cm).
  9. O puipui e fausia mai i laina papa (vaega 15.0x15.0 cm).

Mataupu i luga o le autu: O le a le mea e fou le toe faaleleia (teuteuga) i se fale fou

Sauniuniga o Mea mo Tapunia

Amata tagata fausia: Faʻafefea ona tuu se pa?

Bruz sootaga i luga o le umi o se tuʻusaʻo luga o le loka loka ma o le paʻu o le loka.

Mo le togi lelei o se pa, e tatau ona tapena. Lea ua faia ai le musumusuga i le faaaogaina o ata tifaga sauniuni muamua. O loʻo iai ni auala e mafai ai ona faʻatino ni laupapa i ni auala se lua:

  1. Faatasi ai ma le toega: i le "Okryp", i Breterev, i Kradyuk.
  2. Le auala le mautu: I se parasta i le plug-in spike, i luga o le spikesas spike, i le "paw", luga o le plug-i luga o le plug-i le plug-i luga o le plug-i le plug-i le plug-i le plug-i le plug-i le plug-i le plug-i le plug-i le plug-i totonu o le pulu.

Ina ua maeʻa ona faʻatino uma mea o loʻo faia e le Propolopedv, o elemene taʻitasi e togafitia ma le antissiptic vaega. O Brucks o le pito i lalo o loʻo ufitia i le 4 itu, o isi uma - mai le 3rd. E matua talitonuina ma faʻaosoina e augatupulaga o le puipuia o le puipuiga o le atinaʻeina o le suauʻu masini.

Tulafono mo le latin laupapa

O le Faavae na iloga i luga o le atoa o le Interter, o le Brouble Consulation o loʻo taʻoto i luga o auala (le sili atu nai lo le 1.5 cm mafiafia), o le umi o vaitafe e tutusa ma le lautele o le faavae e tutusa ma le lautele o le faavae o le faavae e tutusa ma le lautele o le faavae e tutusa ma le lautele o le faavae e tutusa ma le lautele o le faavae e tutusa ma le lautele o le faavae e tutusa ma le lautele o le faavae e tutusa ma le lautele o le faavae Ua saunia avanoa o avanoa i le 20.0-25.0 cm.

O le laina muamua na tuʻuina mai i le pa o le pala poʻo le oak rocks ma le kolosi vaega o le 20.0x20.0 cm. E le faʻapipiʻiina i le faʻavae o puipui ma le maualuga o le faʻavae o le a faʻaaogaina mo le faʻavae . A maeʻa le faʻapipiʻiina o le pale le pale, ua siakiina i le maualuga o lona siʻosiʻomaga, o le fanua atoa o le fausiaina e faʻalagolago i lona tulaga. O avanoa i le va o le faavae ma ua tumu le pale i le kimi o Aam.

Amata tagata fausia: Faʻafefea ona tuu se pa?

Brous Tapunia polokalama.

Le isi, faʻatulagaina se vaega o mea mataʻutia. Mafai ona latou gaoioi:

  • JUTUTE BOBER - o mea sili ona faatuatuaina ma aoga, ua faaputuputu tuusaʻo i le va o le laupapa;
  • O le vaega o le vaega e le o le sili ona taugata;
  • Moss, lea e mafai ona faatauina e toetoe a leai.

Moss andes andght ua faia i se auala e uiga i pito o le mea oona mai i pa e tusa ma le 15 cm. Ina ua maeʻa le fausiaina o le fausaga, e maeʻa i faʻaiuga. O mea a le PASPS ma afifi e mafai ona faia i le iʻuga o le fale.

Fausiaina o le Watchcass Wall

Mo le pito lona lua ma le au palealii, o le laupapa o loʻo faʻaaogaina le 15.0x15.0 cm. O loʻo tuʻuʻeseina pa.

Mataupu i luga o le autu: sizrizal palasitika tauaso: mamanu, mamalu, tausiga

Faasologa o le taʻoto o le 2nd ma isi pale i:

  • O le pa fou ua tuu ma faʻapipiʻi;
  • 'au o pu ma le vaitaimi o le 120.0-10.0 cm, lea e pasi mai i le pa mai luga ma luga atu i le ogatotonu (e le sili atu nai lo le ogatotonu i lalo;
  • O le laupapa pito i luga e aveʻesea ma o le pu o loʻo tuli i le pu (woders);
  • Faapipiiina le vevela o mea;
  • O le pa e tuu ai i le tulaga, o pu e tuʻu faʻatasi ma le fusipaʻu, cloug i luga o le solomuli i le nofoaga.

O faʻagaioiga i lalo o faitotoʻa ma le Windows e tuʻuina atu vave pe inu i le lumanaʻi. O faitotoʻa faitotoʻa ma faʻavaʻa e le o fautuaina, aua i le taimi o le solomuli latou te ono foliga mai ai mafatiaga.

E lua laina pito i luga o pa e le mautu.

O lea o mea taua uma o le auala e faia ai le uaea tekonolosi mo le pa.

O le mea autu o le tatau lea matāina le polokalame tuʻufua ma aʻoaʻo e faʻaaoga atoatoa.

Faitau atili