Tamaoaiga Deswer vasega vasega ma le vasega muamua: O le a le eseesega

Anonim

A o faia faitotoa, o le a taulai uma tagata i uiga lelei, tau, faʻataʻitaʻiga mamanu. Mo potu taʻitasi, e manaʻomia e le tele o faitotoʻaga eseese faitotoa, ma o oloa o le tamaoaiga-vasega ma le vasega tumau o loʻo fai ma sui o le maketi.

Tamaoaiga Deswer vasega vasega ma le vasega muamua: O le a le eseesega

Valaʻau Vaʻaia vasega

O loʻo iai se vaega o tagata faʻatau mo le tasi ma mo se isi vasega: faʻataʻitaʻiga, mo se tufuga o le taulaga, e faʻatatau i le vaega manaʻomia.

Ma mo le Setete o le Faʻatulagaina o le Vaʻaiga Tumau, o le ai ai otaota le faʻamaoni, mo isi nofoaga, o le tulaga ma le faʻaaogaina sili sili ona lelei mo le vasega tamaoaiga.

Tamaoaiga Deswer vasega vasega ma le vasega muamua: O le a le eseesega

I le igoa o ona uiga, o vasega e lua e talanoa malosi ai, ia manatu i latou i le atili auiliili.

Mafaufau i le Int Next Doors, o uiga autu mo i latou:

  • Puipuiga - O lenei faʻatusatusaga faʻaalia ai le maualuga-lelei ma le umi o le faitotoʻa faitotoʻa e mafai ona teena le hacking. E aoga foʻi ona le mafai ona iai le mautu o le faitotoʻa i le afi;
  • Lagolagoina - ia uiga e pei o le sili sili ona lelei o le faʻavaivai ma le faʻatautaia e taua tele;
  • O le faʻatuatuaina - tulaga lelei o loʻo fuafuaina e le tautua olaga o le fausaga, faigofie o le faʻaaogaina ma le puipuiga mai soʻo se malologa;
  • O aega o le faitotoʻa o ni elemene taua i totonu o le potu, ina ia tatau ona talanoa faʻapitoa i le tulaga.

Tamaoaiga Deswer vasega vasega ma le vasega muamua: O le a le eseesega

O nei uiga taua e taua tele pe a filifilia se mea sao poo totonu. Na tupu o nisi pasene e faʻaalia sili atu nai lo isi tulaga, mo faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻatuatuaina faʻataʻitaʻiga, e le faigofie i latou le tagata gaosi i le vaega o totoe o le tele o faitotoʻa .

O le mea na tupu ai le gaosi oloa na atiaʻeina se mamanu lelei, ae o nofoaga e puipuia ma le faʻatuatuaina o mea e le mafai ona faʻataunuʻuina la latou tulaga faʻatonu - o le tuʻuga o le potu.

Tamaoaiga Deswer vasega vasega ma le vasega muamua: O le a le eseesega

Ioe, o potu o loʻo taofia ma polokalame tau tupe o loʻo tau atu e sili atu tau taugata ma sili atu, ae le o le vasega o manaʻoga e fetaui ma le taga.

Mataupu i luga o le autu: Vaega ma tulafono mo le mutiaina o faamama o le vai vai

Faʻafanua faʻapitoa i faitotoʻa faitotoʻa

Uamea tamaoaiga tamaoaiga-vasega faitotoʻa faitotoʻa e masani ona aofia ai elemene nei:

  1. fili;
  2. Steel, i nisi taimi PVC Platband;
  3. pata a Pati;
  4. Mea mo le faʻamalosi - osam, minerale fulufulu, pepa meli meli, osam;
  5. lipine;
  6. Steel pepa, e masani lava mafiafia 0.3-2 MM.

Tamaoaiga Deswer vasega vasega ma le vasega muamua: O le a le eseesega

E uiga i tau o tau, ulufale ulufale faitotoa o tagata tamaoaiga mafai ona vaeluaina:

  • Mai le 80-150 $ - maualalo-lelei faitotoa. E masani lava o le faitotoʻa o le tagata faʻatau Saina. Uamea mafiafia o le faitotoʻa faitotoʻa o le faitotoʻa mai 0.4mm i le 0.8mm. Uamea le mafiafia o le faitotoʻa lava ia e sili atu ona masani 0.3mm-0.6mm. O faitotoa o pepa pepa, minerale fulufulu po o le fusu o le vai. O le fetaui lelei na seti foi le gaosi oloa Saina, o le "apogaleveleve" faiga e masani ona fausia. O lenei puipuiga faiga o le 4-8 toʻotoʻo, lea e tuʻu uma pito o le faitotoʻa ma ulufale i le pusa, latou te le faʻatagaina le tuʻituʻi mai le faitotoʻa. O le autu autu o sea faitotoʻa o le a avea ma puipuiga o le potu i le tuʻufaʻatasiga ma se tau maualalo. Ae o faʻataʻitaʻiga e faigofie, ma o le uiga faʻaleleia o tulaga laʻititi;

Tamaoaiga Deswer vasega vasega ma le vasega muamua: O le a le eseesega

  • Mai le 150-300 $ - o le faitotoa e matua maualuga lava. E tele mea e masani ona latou faia e le aiga o le aiga. I le avea ai o se tulafono, o le uamea mafiafia o le faitotoʻa mai le 1mm-2mm. Vevela ma le fulufulu po o minerale fulufulu. O le faitotoʻa o le faitotoʻa e sili atu le paʻu o samala, powder vali. Mechanisms e faʻapipiʻi sili taugata, e sili atu. Masalo o le faʻaopopoga o le MDF i le faʻatumu poʻo faʻata. Ua aofia ai foʻi ona aofia ai ma le MDF Plattrabs ua faʻapipiʻi, o loʻo faʻapipiʻi ese mai le faitotoʻa.

Ona o le tausia o metotia uma ma tekinolologies i le gaosiga o le tamaoaiga-orch destors, e i ai a latou vevela lelei ma foliga lelei e puipuia ai mea le fiafia o manu.

Tamaoaiga Deswer vasega vasega ma le vasega muamua: O le a le eseesega

O le vasega o le amataga e mafai ona aofia ai o ia steel faitotoʻa e ese mai i uiga nei:

  • Uluai mamanu mo faʻataʻitaʻiga taʻitasi mamanu. Toeititi o faʻataʻitaʻiga uma e faia e tagata taʻitoʻatasi ma manaʻo o le tagata faʻatau. Lauiloa faitotoa ma le mdf ufiufi. Ia fesoʻotaʻiga e mafai ona faʻaaogaina uma mai totonu ma fafo atu o le faitotoʻa. Mo se auala auala, e mafai ai se isi sintiri ata e mafai ona i luga o le MDF Overlay. O ata faapena e puipuia ai oloa mai le afaina o le ammopheric gauai.
  • Maualuga uiga faʻaaogaina mea ma menchanisms. Faitau lelei tagata uma, peni, pasoni, mata. Lau pele ma maualuga-tulaga lelei vaega o tagata taʻutaʻua o tagata gaosi oloa ua faaaogaina. O le mafiafia mafiafia e masani ona amata mai le 2mm ma sili atu. Faʻalauiloa mai le laupepa uʻamea ma le faʻamatalaga o le paipa. Faaaogaina maualuga-tulaga maualuga maualuga - o le fulufulu ma minerale fulufulu.
  • O le tau e fetaui lelei i le lelei. Eseese mai le $ 300 pe sili atu.

Tusitusiga i luga o le autu: Daewoo Olding masini ma le le lelei

Tamaoaiga Deswer vasega vasega ma le vasega muamua: O le a le eseesega

Ae o faitotoʻa e iai o matou faitotoʻa o le vasega o le amataga, e mafai ona maua se saogalemu sili atu, eseʻese i fafo teuteu.

Faʻafanua faʻapitoa i faitotoʻa i totonu o faitotoʻa

E mafai ona vaeluaina faitotoʻa i totonu ma le tamaoaiga i mea masani.

  • Woodent - faitotoa aoina mai ituaiga eseese o ituaiga. O le vasega o le tamaoaiga e tatau ona taʻua le faitotoʻa ma le paʻepaʻe foliga foliga - tuʻituʻi, aoina mai le tele o vaega. Ma e faʻapea foʻi ona maualalo le uiga o le fono a le Fono, - Pualoa i luga o soofaatasi, le lelei eleele taulaga. O le vasega o le amataga e sili atu ona faʻaaogaina o meaola tetele o laʻau, e pei o ok, faʻamaonia, pi ma isi. E masani lava, o na faitotoʻa ua uma ona valiina ma sauni mo le faʻapipiʻiina, ma lalo o le faʻatonuga. Mafai ona inuina o uamea elemene.

Tamaoaiga Deswer vasega vasega ma le vasega muamua: O le a le eseesega

  • MDF taulaga. E mafai ona faʻatino ia faitotoʻa i le vasega o Faʻamanatuga. E masani ona paʻepaʻe, matapeʻapei i lalo o le vali o le faitotoʻa. E i ai foi se ituaiga ma se ata filifilia i lalo o le lanu o sipima, nati, pine, Alder, atili ma isi lanu. E le maualuga le tau o faitotoʻa ina ia maualuga, ae o le MDF o loʻo iai ni tapulaʻa i le aoga. O le unau e sili atu le faigofie ona sulugatiti ma faitotoa e faigofie ona "foliga", i le mafaufau loloto.
  • Pvc - e tele taimi o faitotoʻa o le vasega o le amataga. Ua potopoto le faʻavaʻa o le faʻavaʻa mai laupapa maualuluga, na puipuia le mamanu mai le fuata. O le ata tifaga, o loʻo ufiufi i le faitotoʻa o le susu-faʻamaonia, e mafai ona faʻaaogaina i le faletaele ma e le popole i le saogalemu o le mea.

Tamaoaiga Deswer vasega vasega ma le vasega muamua: O le a le eseesega

  • Veneleve - dimium faitotoʻa faitotoʻa. O le faʻavaʻa, pei o le PRC, o loʻo aoina mai le maualuga-lelei laupapa, o se cross wood cooks e le seasea faʻaaogaina. O le mamanu o loʻo ufiufi i le veneer, o le mea lea o le tipi o le pito i luga o laʻau. Lauiloa oak ma nati vaega. O le veneter ua faʻasaʻo i luga o le faitotoʻa i le aluga o le aofaʻi o le alamanuia o uʻamea uʻamea. O se faʻataʻitaʻiga o le faitotoʻa faitotoʻa e mafai ona vaʻaia i le ata.

O tagata gaosi oloa e mafai ona atiaeina se tasi o se tagata mamanuina o auupega ma totonu o faitotoʻa o loʻo faʻaaogaina le ata o le tagata faʻatau totonu.

Tusitusiga i luga o le autu: o le mea lea na faʻaaogaina ai le taʻiala o le taʻiala

Faitau atili