Uma e uiga i ie pupuni mai Capron: Mai le suisui i le fufuluina

Anonim

O le laina faʻaonapo nei o le 'ai o le' 'upega tafaʻilagi o loʻo taia ai le tele o le aufaʻiinin filifiliga. O le tagata faʻatau e mafai ona faʻatau oloa mai le Cotton, Silk, fulufulu, flax, okeni, tali ma capron. E foliga mai e faasaga i le pito i tua o le faʻaalia o le tekonolosi fou o tekonolosi ma mea o atigipusa mai capron e le lauiloa. Ae e matua sese lava. E sili atu le mamafa o Kapron Brown, e sili atu le malosi i le tele o itu tau vai. I luga o le tapoleni mai Capron e le mafai ona faʻaleleia lona suamalie, e le faigofie le moliina o le ietiso, e faigofie lava le faʻamamaina ma e le manaʻomia le faʻamalo ma le manaʻomia i le uʻamea. O le aano lea, o le Capron o se sili lelei, aoga mea e aoga e faʻaaoga ai le siʻitia o le ie puipui ma o latou lava lima.

Uma e uiga i ie pupuni mai Capron: Mai le suisui i le fufuluina

Pupuni mai Capron

Vaega o le faʻaaogaina

KApron Cuttun i le umukuka o se filifiliga lelei lea e mafai ai ona e faia se foliga matagofie o le faamalama i totonu o le potu. Ae talu ai talu mai le umukuka o se potu o loʻo kuka ai le kuka o le kuka, gaʻo pipisi i luga o pupuni - leai se tuusaunoaga. Afai, o le potu lava e tasi e sau i le itu la i le la, o le ie puipui na vave ona samasama i le la ma maua ai se lanu efuefu le lelei. I lea tulaga, o le tali a le Atua e tatau ona nofouta i le auala e fesigu ai ie puipui mai Capron. E tele auala:

  • O le sili sili ona taua ma faigofie auala o le moe i totonu o se vai susu susu. Mo lenei, o loʻo afaina ai oloa e tatau ona ola mai le pefu ma le aveesea i totonu o se koneteina ma se vevela vevela. Ina ia maua se peleni i totonu o se tamaʻi pusa, e tatau ona e sasaa le malo o le fufuluina o le paʻu ma masima. Faʻasao le pupuni e manaʻomia mo le 8-10 itula.

Uma e uiga i ie pupuni mai Capron: Mai le suisui i le fufuluina

  • E i ai le sili atu le mautonu auala e faʻamalosi ai le oloa - faʻaaoga le tasi sipuni o peroxide ma lua sipuni o le samania. Gapi i Toullec i le vaifofo, aua neʻi galo ona toʻilalo le toʻilalo ma le mafanafana o le vai.
  • Toe foʻi i le paʻepaʻe muamua o le a fesoasoani i ai Xinna. Ina ia faia lenei mea, pe a uma ona fufulu ie puipui mai Canoron i le ata, e manaʻomia le tuleia i lalo i le itu e sui ai, lelei fefiloi mo le 5 minute.

Tusitusiga i luga o le autu: Suia le siphon i le umukuka ma o latou lava lima

Uma e uiga i ie pupuni mai Capron: Mai le suisui i le fufuluina

Filifili le faʻataʻitaʻiga o le kapron cutsin

Gainina mai Cakeloroe mauaina, uma mo le potu moe, potu potu, ma mo le umukuka, piliona ma iina. Faʻafetai i le aoga, o le karibron tissie faia se taimi umi, a o tumau pea le faʻatumauina o se lelei foliga.

O le sili ona masani ai o le tele o pupuni mai le Capron o le masani o le lua tapoleni e lua, leaga i autafa o matagofie pikiapu. O le isi suiga e le vaʻavaʻaia o le tele o mea na vaʻaia o loʻo faʻatumauina i luga o le ofaga i le fale. O le teuteuga o le faʻamalama matala e mafai ona faʻaaogaina i le umukuka pe i luga o le faapaologa.

O Kapron poʻo le Nylon Cuttun e mafai ona fesoasoani i se tamai laʻau o se moli uila. O se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e teuteuina ma le falaoamata o le mafiafia lanu o ie.

E tatau ona maitauina o le Capron carding o loʻo ofoina i se lautele ituaiga o lanu, lea e mafai ai ona e filifilia le manaʻomia faʻataʻitaʻiga i filifiliga sili ona eseʻese mo le mamanuina o nofoaga. Ae e ui i lenei, tele masini sese e manaʻomia le fausia o puipui mai Capron ma o latou lava lima.

Ua matou mauaina le ie pupuni oe lava

Ina ia amata i le, e manaʻomia le fuaina o le lautele ma le maualuga o le faʻamalama matala i le hall poʻo le umukuka. I le faʻaiuga o le numera faʻaopopo 2.5 cm o ie mo alauni mo itu uma. I se faʻaopopoga, o le lapoa o le iee e tatau ona aofia ai se isi 5-10 cm mo se couttutinic faiʻai. Matou te manatu foi o le teuina o pupuni o pupuni mai le cappono, e tatau ona lautele atu le tapoleni nai lo le faʻamalama matala o 1.5 pe 2 taimi. O sea taua taua e tatau ona fausia se ata manaia.

Uma e uiga i ie pupuni mai Capron: Mai le suisui i le fufuluina

Ae le i tipiina ma le faʻamamaina o le ie puipui i totonu o le potu, e tatau ona e faʻaleagaina le tapoleni i luga o le mafolafola luga, ma iloilo le faʻaseʻe o itu uma. Afai e iai se skew, le lototele e tautau pito ma seleulu. A maeʻa lena mea, e mafai ona e agaʻi atu i le ie tipi ma lapoʻa gaosiga. Ina ua uma ona manatu i le ogaoga ma lalo o pito, suʻi se pupuni lipine. Ia o le ata o le au pupuni mai le okeni ma caproon na avea ma lamolemole, i le faʻagasologa o le suisui e le manaʻomia le toso pe faʻaloaloa le ie.

Mataupu i luga o le autu: o le a le mea e gaosia ai le teuteuina o le puipui mai i pama poloka

Uma e uiga i ie pupuni mai Capron: Mai le suisui i le fufuluina

I faʻamatalaga, pe faʻafefea ona suʻeina se oloa kapron o loʻo fai ma sui o vitio.

Teuteuga le pupuni

Faatasi ai ma ou lava lima, e mafai ona e suʻiina naʻo le togalaau i le potumoe, ae fai foʻi ni teuteuga foi mai Campon mo pupuni. O le matapogia tele lava i luga o le pito i tua o le Porter Vaʻai i le ulufala. O le gaosiga o le fili o loʻo faʻatinoina e ala i le faia o soʻo se foliga mai le uaea, lea e mulimulitaʻilia e le Capron. O ia teuteuga e mafai ona tuʻuina atu i lanu mataga o loʻo i ai ni laupepa o lote, o tatagi, o le tele o le tioata ma isi elemene. Ioe, e ese mai Koria lanu, o le aotelega e mafai ona teuteuina i ni manulele ma fale mautotogi, o sipai, apu, loto, umukuka, pese ma isi faʻatusa.

Uma e uiga i ie pupuni mai Capron: Mai le suisui i le fufuluina

O le taumafanafana, matou te manatua ai o le moli uila o se fofo talafeagai, mautu mo le pule o le faʻamalama matala. Eseesega o faʻataʻitaʻiga, lanu ma foliga o fusi pulupulu, faʻataga oe e teuteu le umukuka, potumoe, potu malolo ma fale. O le matauina o tulafono o tausi lelei, soʻo se tali a le Atua o le a taofia ai le matagofie o le oloa mo le tele o tausaga.

Faitau atili