Intertat uamea faitotoa: Fua o le faitotoa

Anonim

O le lagona o le saogalemu fatuina o uʻamea uʻamea faitotoʻa, ma e tatau ona latou feiloaʻi i mea nei e manaʻomia:

Intertat uamea faitotoa: Fua o le faitotoa

Ata o le masini o se uʻamea faitotoʻa ma le faʻamalosi.

  • Taulimaina ma Aresthetics;
  • faigofie le faaaogaina;
  • Saogalemu o afi;
  • maualuga le maualuga o le malosi;
  • O le taimi umi o le olaga.

E mafai ona faʻapipiʻi le rusia poʻo le faitotoʻa o le faitotoʻa.

Faapipiiina o le fale uamea fale uamea

I Rusia, o a latou gaosi oloa o loʻo auai i polofesa ma le poto masani i le galuega i lenei alamanuia. I le masina o faatekonolosi meafaigaluega, o se tasi-velated o le pusa pusa pusa ua gaosia ma le le fiafia readity revedie e taofia le faitotoa defortion. Aofia ai ma le tapoleni e tatau ona alu i le taulaiga ma platbands. O le Platband e tatau ona tapunia avanoa pe a uma ona faʻapipiʻi le pusa faitotoʻa, ma le faʻasologa e tapunia le avanoa i le va o le faitotoʻa i le va o le faitotoʻa i le va o le faitotoʻa i le va o le faitotoʻa i le va o le faitotoʻa i le va o le faitotoʻa o le faitotoʻa ma le pusa.

Intertat uamea faitotoa: Fua o le faitotoa

Polokalame o se pusa meli faitotoa.

E mafai ona fausia auupega o fagu apamemea uamea e le gata i lapoa puipui, ae faʻapea foi ona faʻatonuina, ia latou tali atu uma manaʻoga o le tagata faʻatau: le lapoʻa, mea teuteu. Faʻatinoina o galuega i le faʻatinoina o se poloaiga mo le fausia o se faitotoʻa o loʻo tau ai e le tagata faʻatau sili ona taugata. O lo latou tele ua faamatalaina, pei o se tulafono, e lua taua:

  • Le tele o le tapoleni;
  • Tele o le Amataga.

O poloka masani o uamea faitotoa mo nofoaga e nofo ai ma le le nofomau o loʻo fuafuaina e le Orst 31173 - 2003. O le pepa o loʻo aʻafia i le uafu o le tagata gaoi.

O laupepa faʻapipiʻi i totonu o le gaosi oloa e tatau ona faʻapopoloina ai le tasi ma le isi ma le poto o loʻo i totonu

Fua o le faitotoa

O le faitotoʻa na faia o le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga e tatau ona i ai ma le mafiafia o le 1.5 mm. O le uta uʻamea na faʻaaogaina e le itiiti ifo o le mafiafia o le mafiafia e mafai ai ona oʻo i le suia o le faitotoʻa. Ona manaʻomia ai lea o le toe faʻaleleia poʻo le suia o le tapoleni. Afai o se mea e faʻatatau i ai o le faʻafanua o loʻo faʻaogaina i le gaosiga, ona avea lea o lona 40x50 mm.

Mataupu i luga o le autu: o le upu moni atoa e uiga i le suisui ie pupuni mai le matai

I le faletalimalo i lenei fale, o itu tau na tusia ai i le faatonu aoao o le atinae ma e tatau ona avea:

  • Lautele - 740-760 mm;
  • Maualuga - 1950-1980 mm.

Intertat uamea faitotoa: Fua o le faitotoa

Uamea faitotoʻa faitotoʻa faʻapipiʻi ata i lalo o le mafolafola pulou ma le puipui.

I fale e fausia mai piliki, faʻatagaina o loʻo iloiloina:

  • lautele - 880-929 mm;
  • Maualuga - 2050-2100 mm.

O Nofoaga masani o Fale na fausia i le pito o le seneturi talu ai, e iai faʻaaliga faʻasoa:

  • Lautele - 830 - 960 mm;
  • Maualuga - 2040 - 2600 mm.

Fausiaina o fuainumera ma tulaga faatonuina e masani lava ona tumau i aso i aso nei. Taitasi Kamupani a e sili atu le tauivi o se tagata tauva i le tuʻuina atu o ni mea laiti o se siʻitia o le faitotoʻa. E mafai, e te faʻatau, faʻatau ma faʻavae, tuʻufaʻatasia maualuga tulaga faʻapipiʻi e ana mea lelei.

E le tatau ona fuaina i luga le tulaga masani masani. Faʻatumuina uma faʻamatalaga uma o le faitotoʻa tuai ma faʻamamaina le tatalaina mai le lapisi ma le faʻasusu o loʻo faia. E manaʻomia le siakiina o le pito i luga o puipui o le tatalaina ma se patele ma fuaina le mamao i le va o puipui, fola ma le pito i luga o le tatalaina.

Ua tatau ona i ai ni mea o loʻo i ai le au uʻamea. Taofia le leai o se 3 mm. O le mamanu e tatau ona i ai le maualuga maualuga o le felauaiga i fafo. Afai e le tutusa le teuteuga i fafo poʻo le faʻaaogaina i fafo atu o le faʻatau atu i totonu o le konekarate, ona manaʻomia ai lea e le tagata faʻatau ona sui le oloa.

Uamea faitotoa

Intertat uamea faitotoa: Fua o le faitotoa

Meafaigaluega mo le tuiina o le uamea faitotoa.

O le tapoleni e mafai ona faʻasusu, ma atonu i le talosaga a le tagata faʻatau, ina ia faʻatumuina i le faʻamamaina o mea e faʻaititia ai le vevela o le leiloa ma le faʻateleina o le faʻaofuina.

E faʻaaogaina lea:

  • Miral fulufulu;
  • polyrethane osa;
  • Polyfoam, etc.

Ia faʻafefeteina le faʻamaʻi o laʻau, e tatau ona tuʻuʻesea mai le uʻamea tupito i totonu o se vaega o le susu.

O lenei vaega e manaʻomia mo le faʻalumaina o le condnate faia i le taimi o le vevela. O minvata na faʻatumuina i le condnate e mafai ona faʻaaogaina se uamea tele uamea le faʻaleagaina, tusa lava pe i ai le peni-faʻamaʻi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻafou ai le fatu i luga o le taʻele i le faletaele?

Fai i le malosi o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le tapoleni malosi, leai ni avanoa.

E mafai ona e faʻaogaina le tele o le ita, ae naʻo pe a le faʻapipiʻiina le rigleels totonu. A leai, o le a leai se latou polokaina.

E le manaʻomia le mafanafana o uʻamea faitotoʻa.

O le faitotoʻa o le faitotoʻa sa faʻaofi le mauga o le 'au poʻo ni pu e faʻaalu ai le auvae o loʻo moe i le tele o le malosi.

Uma mea faʻaaogaina mo le vevela vevela e tatau ona ausia manaʻoga tumaʻoti. I se faʻaopopoga, o se olosepala faʻamau o loʻo faʻataʻoto mai i le siʻosine o le fale faitotoʻa, ma le faitotoʻa o le faitotoʻa e faʻateleina ai le tele o le faʻavavau. Faatasi ai ma le fesoasoani a le faʻapipiʻiina o le ecceppec, o le a le faʻavae o le fetuunaiga o le faitotoʻa o le faitotoʻa i le pusa ua fetuunai.

Faauma uamea faitotoa

Intertat uamea faitotoa: Fua o le faitotoa

Smitting Grand Douse Storest Sciteting polokalame.

O le pito i fafo ma totonuga o le teuteuina o faitotoʻa faitotoʻa atonu e ese. O tagata gaosi Rusia na ofo atu le tele o le maeʻa filifiliga, o le mea e faʻaalia e maualuga uiga:

  • Viny ie o le rusia ma lafoina gaosi oloa;
  • Alofa moni;
  • folapotopoto laupapa;
  • Powder Humamal Vaega;
  • MDF Panels ufiufi i PVC ata po o Veneer pe valivali i soo se lanu, mafiafia o le 8 poʻo le 16 mm, ma soʻo se ata tusi);
  • vevesi (ma teuteu i le laupapa taua);
  • Mafai ona faapipiiina o taavale faaluaina
  • E mafai le faʻaaogaina o elemene, Keteʻa, Sand Glass Wnund Windows, Otometi filo, ulutala Insuyssucial Gigeng Missing.

O le teuteuga teuteu faʻaaogaina i le gaosiga e tatau ona faia o mea sili ona lelei ma e i ai se maumautuʻai ma le faʻavae. O loʻo feagai ma vaega o loʻo faia i laupapa e tatau ona ufiufi atoa ma isi mea e puipuia ai ma maua ai se laʻititi vaega faʻafesoʻotaʻi ma le uamea.

Faitotoʻa faitotoʻa ma loka

A faʻapipiʻi ni hinges i le uamea faitotoʻa, anti-aveʻese pine faʻapipiʻi. Faʻafiafia poʻo le faʻataʻalu o loʻo nonofo i le faitotoʻa o le faitotoʻa poʻo le pusa pusa.

Latou faʻapipiʻi mai le 2 i le 5 fasi. O le tele o latou faʻapipiʻiina, o le tele o pu e manaʻomia le viliina. Ma e oʻo atu pea i le faʻaitiitia ile faiga faʻagaioi lelei.

Mataupu i luga o le autu: fetaui lelei teuteuga o slopes ma le f talaaga PVC

Ina ia mautinoa le saogalemu sili atu le saogalemu, gaosi tagata gaosi fautuaina le 2 eseese ituaiga o loka: Suivad ma cylinderers.

Suwld loka o loʻo i ai se faiga faigata e le gata mai le le faʻatagaina tatalaina o le faitotoʻa, ae mai lona faʻauiga.

O loka o kalori e iloga i le faigofie o gaioiga, i ni tulaga matuia e mafai ona suia atoa le loka, ae na o ona vaega -. I totonu, o papatusi e i ai i le tuʻufaʻatasiga o lea e mafai ai ona tatalaina le faitotoʻa e naʻo lenei ki loka.

Faitau atili