Faʻafefea ona e faʻafefiloi le taualuga ma le rashlock

Anonim

Ua lauiloa le laupepa o le laupapa, taugofie ma faigofie-faaaoga fale. Faatasi ai ma ia, e sili ona malie le aveeseina o le faʻafitauli ma le eseʻesega o mea maualuluga i luga o le taualuga ma puipui ma nana ai le talafeagai o lamolemole ma lamolemole. I se faʻaopopoga, o le sima na mafai ona subboard ma o se pou o le a maua ai le avanoa faʻamafanafana se vaega taʻitoʻatasi. Totonu, e mafai ona e faʻapipiʻiina fata, malamalama mama poʻo le nanaina o le ventraimge ma eletise eletise.

Faʻafefea ona e faʻafefiloi le taualuga ma le rashlock

Plasterboard Hides lelei uma le le masani ai ma le le atoatoa o le taualuga ma isi itu.

O le faia o lenei mea, e le manaʻomia le avea ose tagata atiaʻe tomai, ae e tatau ona e faitauina ma le totoʻa le auala e suʻe ai le taualuga. Mo iloa o le vaega autu ma le matata o le tekonolosi o le a fesoasoani i le faʻalelei lelei o se tulaga maualuga e taofia ai le taualuga o le plasterboard ma o latou lava lima.

Manaʻomia Meafaigaluega ma Mea mo Talosagaina Coines ma Laulau

Ae e te leʻi amata ona sneack o ou lima, o le taualuga ma le gypsum koluma e tatau ona saunia mea uma e te manaʻomia.

Faʻafefea ona e faʻafefiloi le taualuga ma le rashlock

O le tagata perforator o se tasi o mea faigaluega e manaʻomia e galulue ai ma le laupepa.

Manaʻomia Meafaigaluega:

  • maualuga poo le laser;
  • Uafu;
  • sikulukalaiva;
  • maea ma le lima;
  • Hacksaw ma nifo laiti;
  • fao malai;
  • fuafuaga i luga;
  • Aurocromivik;
  • Uumi laupapa laupapa ma le penitala;
  • susu lulu ma le saogalemu tioata;
  • Metitiraleransed stellpaper.

Mea talafeagai:

  • Faʻamalosi tuʻituʻi;
  • Planuster chiss;
  • Primer "loloto tele";
  • tono;
  • Ud talaaga. (faʻapipiʻi solo i le tulaga o puipui i le maualuga o le faʻamoemoe na taofia ai le taualuga);
  • CD talaaga (faʻapipiʻi i le taualuga autu poʻo le pipiʻi i se sitepu o le 30-50 cm);
  • Taofi taofi (i lalo o le tulaga taua i le 1m) pe o se suiga mamao (pule i luga o le tulaga o le 12 cm);
  • O ia lava-tipitipi solo i luga o le laupapa ma uamea;
  • Fou (mo le tatalaina o le tusi i luga o puipui);
  • Conners e fausia se CD talaaga le umi).

Galuega sauniuni

A o le i amataina galuega, e manaʻomia le fuaina o le faʻavasegaina o polokalama ma iloa ai pe o le a le tele o faʻamatalaga ma digwall o le a manaʻomia mo le manatu, faʻaopopo i faʻaiuga o le 5%.

Faʻatulagaina o Clomemin Cirmen ma Cate masini

Faʻafefea ona e faʻafefiloi le taualuga ma le rashlock

Faʻaaogaina se eletise eletise, e mafai ona e tipiina le mea tatau mai le drywall.

A o le i aofia ai le taualuga e tatau ona tuuina. Taualumaga sosoo ai:

  1. Fuaina le maualuga o le taualuga i tulimanu uma o le potu.
  2. Filifili le sili ona tau mai le mauaina.
  3. Mai le pito i luga o le maualalo maualalo o le alu ese i lalo 5-10 cm.
  4. I le faʻaiuga o le maualuga i itu uma e lua o le tulimanu tuʻu pine.
  5. Faʻaaoga lelei le tulaga ma le maea, tatou faʻatinoina se laina tapunia i isi itu uma.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona saʻo ona iloa le susu o laʻau?

Sauni makaina e tatau ona siaki. O le faia o lenei mea, mai i le itu uma o le andercur faʻailoga, fuaina le mamao i le fola. E tatau ona tutusa mo itu uma. Sailiga o se mea sese, faasaʻoina.

Ina ia mafai ona tipi ese le faʻamatalaga i le umi o le umi, faʻaaoga le uila afi eletise. Ina ia mafai ona faʻalavelavea pito o le talaaga o le faʻataʻitaʻiga e sili atu le malosi, i se tasi gaioiga.

O le talaaga o loʻo tumau i le piliki ma sima pipi. O le faʻamatalaga o loʻo tumau ma totini, i laupapa laupapa. O pu o loʻo 'oloo i le ogatotonu ma le talaaga, ona faʻapipiʻi lea o se mea-fao poʻo le faʻapipiʻiina o oe lava e fao i totonu.

Faapipiiina o crates amata i le ud talaaga faʻapipiʻi faʻapipiʻi. O le taiala o le taiala o loʻo faʻamautu ma le pito i lalo o le faʻailoga (o le faʻailoga o le laina e tatau ona tumau i lalo o le utupoto).

Tuu i luga o le a faʻasaʻoina e le CD -PPPROLLE. E sili ona faʻamoemoe i latou i luga o ni soʻoga o laupepa o laupepa. O loʻo manaʻomia e le faʻailoga lakapi ina ia mafai ai ona o loʻo i luga o le laupepa, le umi o le pepa.

Faʻafefea ona e faʻafefiloi le taualuga ma le rashlock

O le mute i le tusi i le ituaiga o se pusa, faʻataʻamilomilo i tulimanu o polofesa, faʻaputu i le 90 °, ma o le faʻaopopoga faʻaopopo na o le paʻu ese.

O faʻamatalaga o loʻo i ai foʻi ma le mamafa, pe a mafai, e tatau ona e fuafuaina i le auala lava e tasi (taumafai e sau i soʻoga o le plared cards). Afai e le mafai, faʻamavaeina latou i le sitepu o le 35-40 cm.

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi le tusi i le ituaiga o se pusa, o faʻamatalaga o le a faʻapipiʻiina i ona tulimanu e faʻavaeina e 90 °, ma faʻateleina vaega tipi. O le mauaina vaega o loʻo faʻaliliina i le faʻaleagaina. O laina o loʻo faʻaofi atu i totonu o le mea e faʻaaoga ai le ata puʻupuʻu.

Ina ua maeʻa le laupepa faʻapipiʻi o loʻo i luga o le umi, ia i latou ma le sitepu i le 1 m tu i luga ma le plumū. O faʻamatalaga taʻitasi e tutusa i le taimi e tatau ona nofo ai le itiiti ifo ma le tolu paʻu.

A maeʻa le faʻamalologa o le faʻamalologa, amata ona faʻasaʻo le CD faʻamatalaga. Ia faia lenei mea, i le va o le UD polostiles mai le tasi puipui i le isi, o le maea o le ita tele, o loo faʻaalia ai le tulaga tafailagi.

I nofoaga o le iʻuga o le Mydwall pepa mo le saogalemu upega, e mafai ona e faʻaogaina ni fasi talaiga poʻo le crossbars, mo o loʻo taʻoto ai pepa.

Ma, cd-ind-inteliles e tumau i le maea ma le fao mo le uamea. O le maualuga o latou maualalo maualalo e faʻatonutonuina e le pamu.

Ina ia faafaigofieina le faʻatulagaina o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa, muamua faʻapipiʻi i le tasi itu i le UD talaaga, ma faasolosolo ona tiʻetiʻeina i le talafeagai pulu. I le faʻaiuga, o le CD faʻamatalaga faʻagaioiga o loʻo faʻaofi i le itu faʻafeagai.

O elemene o crates e fesoʻotaʻi e le tagata lava ia.

Ina ua maeʻa le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga o le tufaina o faʻamatalaga, ua latou siaki e faʻaaoga ai le tulaga o le palu i le E mafai lava ona saʻo le saʻo o mea sese e ala i le le fiafia ma aoina o le le mautonu vaega o le faʻavaʻa.

Mataupu i luga o le autu: E tatau ona ou faʻaaogaina le kulimi i le vingl prepapper pe a pipii

Faʻafefea ona e faʻafefiloi le taualuga ma le rashlock

Faʻaaogaina le tulaga e mafai ai ona e fuafuaina le faʻasologa o le taualuga.

Afai o le faʻapipiʻiina o moli moli o loʻo fuafuaina i le faʻaiuga o lenei laʻasaga i le taualuga, o le uaea ua teuteuina.

O le mea e fetaui lelei e tipi ai le mala na fau. Afai e leai, faʻaaoga le hacksaw ma nifo laiti:

  1. Faatasi ai ma le fesoasoani a se penitala ma pule e faia laina i luga o le nofoaga tipi.
  2. O le pule laupapa muamua o le fai laupapa po o se alavai mafolafola e apalai e makaina.
  3. I luga o fata e tele taimi ma omiga e faaaluina se naifi.
  4. O le laupepa o le palapala o loʻo tuʻu i luga o le laulau, ina ia o le nofoaga o le tipi na faitauina lona siʻu ma punou. O le pepa o le a malepe tonu i luga o le faailoga.
  5. Pepa i le isi itu, o le pepa ua tipiina e se fau gife.

Toto i totonu o le pito i luga

Plasterboard cards e faʻasaʻo i luga o le faʻavaʻa o tagata lava ia-puipuia o le digwall 25 mm umi. O le mamao i le va o le tagata lava ia-fetaomi e tatau ona 15-20 cm. Faʻaseai i latou i le plasterboard ma sina le mautonu o le 1-2 mm e le faʻalavelaveina ai ma le faʻaseʻe o le faʻaseolaina o le get. Ina ia aua neʻi faia se maʻea e le mafai ona momotu ma aua le solia le malosi o le fausaga, e mafai ona e faʻaaogaina le tapulaʻa i le sikulukalaiva.

A o faapipiiina Miti, e manaʻomia le faʻamautinoaina o ie pepa o loʻo le tautau i le ea, ma tuʻu i le taʻiala o faʻamatalaga. I le ata o le conrates, aua le faʻaogaina se laʻau e pei o le laina ma aua le suia i se uʻamea talaaga. O le laʻau o le a matutu i le taimi, talotiʻe i lalo, lea o loʻo manaʻomia ai le lelei o le taualuga.

Faʻafefea ona e faʻafefiloi le taualuga ma le rashlock

O ie e le tatau ona tautau, ae taʻoto i luga o le faʻailoga o le faʻailoga.

Ina ia mafai ona galue e sili atu le talafeagai, o le Chamfer i luga o le mea e sili atu e tipi i luga o le fola, a o le i faapipiiina ie.

Oti le atoa atoa ma le pito o papatusi uma o le pito o ie. O lenei taotoga o le a mulimuli ane fesoasoani sili atu ma le sili atu ona sasaina sooga i luga o le sulugatiti. A leai, o le a paʻu ai le au soʻoga o soʻoga o soʻoga, o le a pa'ū le ptett i totonu o le kapeti ma ia, e oso aʻe, o le a amata ona alu ese mai le pepa.

O le vaega atoa o le faʻaputuga o loʻo togafitia ma se faʻailoga faʻapitoa "loloto loloto". O le a tuʻuina uma le faʻamaeaina o mea, pei o le vali, faʻatuatuaina i latou ma le lauʻeleʻele o le diamwalls.

Lulu latalata i luga ma le punou. O ia ma se taumafaiga o loʻo ootia i totonu o le Soam, pe a uma latou te fetaui ma le faʻamalosiina o le lipine i luga ma faʻatali seʻia oʻo i le vaega o le fatu.

O soʻoga ma le faʻailoga na faʻamalosia ai le lipine na tuʻuina atu i latou ua tuʻu i ai ma talotalo 20-24 itula seʻia oʻo i le mea e faʻamamaina, o soʻo se auala o le a oloina ai le oneone.

Faapipiiina o koluma ma ou lima lima

Faʻafefea ona e faʻafefiloi le taualuga ma le rashlock

O le laupepa pito i luga e ufitia lelei le teuteuina o le koluma, faia lona lamolemole lamolemole.

Na tusia i le taimi muamua, le koluma mai maa, piliki po o sima. O le aso e mafai ai ona e fausia se matagofie ma le aoga rashlock ma ou lava lima mai le uʻamea taiala faʻamatalaga ma faʻapipiʻi i le plasterboard.

Tusitusiga i luga o le autu: Suavai vai lekage e te faia oe lava

Afai o le potu o loʻo fuafua e faʻapipiʻi pou, ona sili atu lea o le faʻapipiʻiina muamua ae leʻi faʻapipiʻi le taualuga.

O le saoasaoa ma e tusa lava pe faʻapea e toe manatunatu i koluma i ou lava lima o le usitaʻia o latou plasterboard. Afai o loʻo i ai le popo poʻo se sipai sipepei i totonu o pou, ona talafeagai lea o le faʻateleina o le faʻaoʻoina, sili atu minerale o minerale.

Faapipiiina pou vaega

O le talaaga o pito o le laina o le vaega o le laina o loʻo setiina i le vaalele lava e tasi ma le maualuga poʻo le laser. O le faia o lenei, o le taualuga ua tuʻuina le tamaʻitaʻi i le isi tulaga ma le fesoasoani o le maualuga faʻapalepale i luga o le fola. Uma Faiva o loʻo tumau ma se uʻamea faʻamatalaga mo le digwall ma tagata faʻatau-tagata e faʻatatau i ai e faʻatatau i le fola o le fola ma le faʻafafa o le fola o le fola

O le tuʻuina atu i le pou e faʻaleleia atili ai lona faʻavaʻa i itu ua. Ina ia ausia lenei talaaga, o le talaaga e mimilo ma le tasi ma le isi i se auala o se laina sao e tape mai le lua talaaga. Ma, i luga o le lauʻeleʻele o le talaaga, ma le fesoasoani o uʻamea fao, latou te fesoʻotaʻi ma foliga o le itu ma naʻo le faʻapipiʻi i luga o le fale.

O le faʻauiga o faʻamatalaga o loʻo tumau ma le tasi i le isi ma le fao mo uʻamea uma 30-50 cm rubral jumpers. O le lautele o le sitepu i le va o oe lava-ata faʻalagolago i le lautele o le raftsonna. Ina ia tuʻuina atu se faʻavaʻa o le malosi e mafai (ae e le manaʻomia) e faʻamalosia ai le faʻauiga o le faʻauiga ma le faʻamaʻi i le laʻasaga e tasi.

Faagavavai o Lanua Simplerd

Faʻafefea ona e faʻafefiloi le taualuga ma le rashlock

Sounclope Clorclord laupapa o le tulaga mulimuli i le faʻapipiʻiina.

O loʻo totoe e sui ai le faʻavaʻa o le masini teuteu ma o latou lava lima. Ina ia faia lenei mea, e fuaina i lona maualuga ma lautele, ave i luga o se laupepa mūlū ma tipi i le tekonolosi ua faamatalaina i luga mo le ufiufi o le tekonolosi.

O le tusi sauniuni e faʻaogaina i faʻamatalaga ma faʻasaʻo i luga o le tagata lava ia o le faʻaaliga, tutusa ma le faʻailoaina o tekonolosi (ma le malemo o le 1-2 mm).

O loʻo faʻaauau pea le galuega seʻia oʻo ina lelei le faʻavaʻa mai itu uma.

A maeʻa le koluma atoa lava, ona faʻaali lea, vali ma faʻaopopo gaosia faʻafitauli.

Afai o le faʻatulagaina o le koluma e manaʻomia le faʻateleina o le faʻasesega (totonu o loʻo i ai i totonu o le suʻisuʻi poʻo le pipili paipa, pe a maeʻa le lua vaega i le 15 cm, ma le sitepu lua i le 15 cm, ma le sitepu lua i le 15 cm.

Ina ua faia le koluma i se potu i totonu o se potu ma le suamalie o le susu, o se teuteuga faapitoa o le motusia o lo o faaaogaina. A maeʻa le tipimu, o le koluma o loʻo valiina ma le susu-totoa vali vali pe gaosia ma le laupapa laupapa laupapa.

Faitau atili