Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

Anonim

I le vaega o le fale ma fale mautotogi ou te manaʻo e faʻafesoʻotaʻi mea faitalia, ae e le o masani lava ona faʻamaonia. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o se maʻa masani mo le faʻamutaina o fale. E taugata, e faigata, e manaʻomia faʻailoga maualuga. E tutusa foʻi le mea e masani ona totino. E faia foʻi mai mea faʻalenatura, ae o le a vaivai, ma e tau leai foʻi se mea. E le gata i lea, o le teuteuina o le auala savali ma se maʻa teuteu e mafai ona faia i o latou lava lima - e le manaʻomia faʻailoga faʻapitoa.

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

O se tasi o filifiliga mo le lesitala o le alatele

Ituaiga o teuteuga teuteu mafanafana

O le asō o le tolu ituaiga o mea teuteu teuteu le maʻa na faʻaaogaina mo le teuteuina o le teuteuga:

  • faavae i luga o le sima;
  • faavae i luga o Gypsum;
  • faamemelo.

O nei mea i foliga vaaia e tutusa ma maa masani, naʻo le mamafa tele (mai le 14 kg / m2 i le 50 kg / m2). Tele lalo ifo ma le tau (faatusatusa i le natura), aemaise pe a fai o le gaosi oloa o Lusia poʻo Bolariasia. E mafai ona taʻua sili ona faigofie le sili ona faigofie i le lelei - naʻo le foliga mai o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o le tolu o le tolu o piliki.

O le mea moni lava, e iai le isi ituaiga o le faʻaumaina o le maʻa-clinker pale, faʻataʻitaʻiina o le piliki o ituaiga eseese. O loʻo gaosia mai le CLOY toetoe lava i luga o le piliki tekonolosi - susunuina i totonu o le ogaumu ma glazes. O le eseesega i le mafiafia o le 1-3 cm. O lenei ituaiga o faʻauma e lelei i le tele o aʻoga i aso nei - mai le maualuga-tekono-tekonolosi i le loka.

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

Faʻataʻitaʻiga o Fale Lautele Tiping mo le faʻataʻitaʻiga o piliki

Faavae i luga o le plaster

Gypsium faʻamaeʻaina maa e sili ona taugofie o lenei ituaiga o mea. Le lua tasi ma le sili ona faigofie. O se mea tonu e faʻaaoga pe a faʻapipiʻi atu i luga o le luga o lofu i luga o laupepa laupapa, ona o le a na le mafai lava ona ia tu mo avega tetele. Leaga - E sili le flagile, hygroscopic, pe a pa susu e mafai ona palu. O le teuteuga o le alatele o le alatele ma le teuteu hectitam-faʻavae maa e mafai, pe a uma ona taoto e togafitia ma se faʻapitoa puipuia poʻo varnish i luga o le lautele.

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

Gyptum tile fua faʻatulagaina e mafai ona i ai - o se vailaʻau palasitika lava e mafai ai ona e mauaina se tele ma foliga

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

Gypsum decoratives maa i le tuʻufaʻatasia ma le sipuni panels i le auala - itu i sasaʻe

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

O le tele o le maʻa ae le o loʻo tu i luga o le talaʻaga o le lamolemole pa

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

Eseese lanu filifiliga mo le tasi aoina

Faavae i luga o le sima

Tumau ma le tumau o le maa ua maua mai i le gypsum-oneone palu. E mafai ona fufuluina, o se pulumu e faaaoga ai vai vai. O ana vaivaiga:

  • Ua tipi. O le a e manaʻomia le Bulgarian ma se taimane disk e itiiti ifo le pefu, e mafai ona e susuʻia ai se paʻu.
  • Mamafa tele. Lenei o le a faʻatusatusaina i le gyptum Analogue, ma faʻatusatusa i se tulaga masani i lalo ifo o le silia ma le faalua.
  • Maualuga tau. I le gaosia o le sima o le sima teuteu maʻa, ua faʻaaoga lelei le simaina, ma e lelei. E le gata i lea, o le tau o gaosi oloa e afaina i le faʻatinoina o le tekonolosi - o le Faʻatonu o le mauaina o le Malosi manaʻomia (28 aso), ma i lalo o ni tulaga e tusa ma le 20 ° i lalo ifo o le 20 ° i lalo ifo susu o le 40-50%). O lea la, o vaega taua e manaʻomia i lalo o fale e teu ai mea, ma o tupe faʻaopopo nei.

Mataupu i luga o le autu: uiga o le totonu o le mamanuina

O nei vaivaiga uma e mafai ona taui ile onosaʻi ma le faigofie o le tausiga, o le tasi lea o maʻa masani sili ona lelei mo le totonu ma fafo o nofoaga.

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

Tuufaatasiga i le auala o le teuteu lelei ma puipui

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

O lenei ituaiga o faʻauma i le alatele e talafeagai i tulaga o le faʻamamaina.

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

E mafai ona faʻapipiʻi atoa puipui i le alatele ma se mea teuteu teuteu.

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

Manaia lanu

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

Malamalama efuefu - sili ona lelei mo se tamai auala

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

Afai e te filifili e fai ia puipui, e tatau ona pupula le moli

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

Lelei filifiliga mo le vasega vasega

Tusifou le maa mai le matua

O lenei ituaiga o loʻo faʻamaeʻaina le maʻa na faia talu ai nei talu ai nei. O loo aofia ai i le papala i le nutimomoia o papa masani - maaleale, granite, quartzite - ia ua toe faaopoopo le polymer. O le valivali lanu ua faaopoopo i le mauaina o lanu pupula. E pei o lenei maʻa teuteu lelei - o le motusia o vaega masani, o ata o ata o le nutimomoia o le mulumulu foliga, foliga mo le faamaea galuega i nofoaga.

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

Granite agglomerate

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

Faʻataʻitaʻiga i luga o le booth o se tasi o kamupani

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

Valivali Filifiliga E Mafai Ona Tele: Quartz Agglomerate

Metotia o lanu

Pe a filifilia se aoina o le faʻapipiʻiina o le faʻailoga poʻo le faʻaaloalo, e mafaufau loloto i le auala valivali. O le pigment e mafai ona faʻaopopo i le fofo, ona tasi lea o le moli moli o le tasi lanu. O loʻo faʻaaogaina lea i luga o lona foliga, o loʻo tuʻuina atu i le laualuga foliga tutusa. I ia lava tekonolosi, e oo lava i le solo, o le eseesega o le a feteʻenaʻi, e lata ona latalata papa.

I le isi embodimt, o le pigments e faʻaaogaina naʻo le laualuga. Ma, ma le sipi pe manaʻomia e tipi ese le lanu o le a matua ese lava.

Faatoʻaga le maʻa i o latou lima

A o le i amataina galuega, e tatau ona e filifili i le aofaʻi. E le faigofie lea pei ona foliga mai. Afai e te vaʻai i le aoina, o le a e vaʻai e masani ona aofia ai ni vaega o ni lapoʻa ituaiga ma ituaiga. O le tuusaunoaga o se maa masani ma se aoina e faalelei ai le piliki. O le aʻoaʻoina o le tele o fasifuaiga, e mafai ona e faʻatatau pe a e a e te manaʻo e faʻatulaga latou.

Otootoga o puipui o le fua faatatau o le tini. O lenei e mafai ona sili atu pe sili atu le saʻo e mafai ona iloa ai le tele o "sikuea" teuteu maʻa e te manaʻomia. Faʻaopopo e uiga i le 10-15% i le faʻaiuga o le faʻailoilo - i le teuteuina o suiga ma ono suia i le faiga. Lenei o le a manaʻomia manaʻomia mo le maeʻa.

Muamua taimi

Masters, o loʻo feagai ma poto masani ma mea teuteu maa, muamua muamua faʻafoega, o fea o loʻo i ai vaega, faʻafefea ona liliu i latou. E mafai ona e faia se tuʻugamau i luga o le fola, oe mafai - i polokalame o loʻo iai (pe a mafai ona e galue ma i latou), e mafai ona e taumafai e tusi se ata. O le tulaga taua: E manaʻomia le usitaʻia o vaega ma aua neʻi galo e uiga i le Seam. E mafai ona laititi - o ituaiga o le taotoga o loʻo taua e leai se malosi pe mautu, ma e mafai ona i ai le mafiafia o le 1 cm pe sili atu.

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

Decompose tile, piki lanu ma lanu

Lenei tulaga, ma se tutoʻatasi o le pa ma le maʻa teuteu mea e maua, e tele mea ua misia, e tele mea o le a faʻamalosia ai mea uma ile aoga o galuega. Ioe, o le mea moni, o lea, ae o lena, ae vaʻai mai le kulimi ua saito e vave ma le taimi e fai ai, laiti. E tusa ai ma le fuafuaga, o le a faafaigofie le galue.

Sauniuniga Lisi

E mafai le vavaeʻese puipui mai soʻo se mea e vavaeʻese ai le maʻa na vavaeeseina ai le taua, ae ua manaʻomia uma aʻoaʻoga muamua. A faʻapea o loʻo teuteuina muamua puipui, o le atoa atoa na aveʻesea, o se pa lavalava e tatau ona tumau i le pamu. Glue teuteu le maa i luga o le Wed Wallpaper - i le mafaufau e faʻaalu ai le taimi ma tupe: Faʻamaeʻaina na paʻu ese. O nisi faʻaputuputu lelei faʻaputuputu pao mafai ona faʻapipiʻi i luga o le pepa puipui, ae na o ni fasipepa - tele uumi. Ma o lena, e leai se tasi e tuʻuina atu se mautinoa o le a le solia le pepa puipui ma o le a le tolopoina mea uma.

Tusitusiga i luga o le autu: eletise eletise vai vevela vevela i le taele: Faʻafefea ona filifili saʻo

O le faigofie sili ona lelei o le alatoto tapenaina o pe a na o lo o afifiina. Na ona aofia ai ma latou Primer. O lona ituaiga e filifilia e faʻatatau i le mea (gypsum poʻo le sima). Ona mafai lea ona e amata le faauma ia lava ia.

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

Teuteu le maa i luga o pa lamolemole

Afai e faʻapipiʻi puipui mai piliki fale, o poloka lea, soʻo se mea e tutusa, latou o le faʻavae muamua lea, ona faʻapipiʻi lea ma le faʻapipiʻi lelei. Ua faʻatagaina foʻi ona faʻatagaina pa o pa o pa o Papa. Ae i le taimi lava e tasi e te faʻatapulaʻaina ai oe e filifili ai o se maa faʻamaeaina - o le a manaʻomia ona filifili mai le faigofie o kolisi, ma sili atu o se mea e teuteu ai le tau o le greptum maa.

Afai o lotia puipui o laupapa, e muamua ona ufitia i le pito i lalo o le susu, ua maeʻa faʻamagoina e gaosi e le PITON. Ona faʻalili ai lea o le ata o le mesh i luga o loʻo fafagaina i luga ae o loʻo siʻomia ai. A filifilia le Plaster, o le fautua mai le filifili mai ia i latou e "manava" ma o le a faalavelave i fafie e fetufaai le le fiafia. Faatasi ai ma fusi fusi, o le a faʻafitauli, ae o le teuteuina o le auala tele o le maa e masani lava o le palu - o le taʻele o le a tumau i ai i isi nofoaga.

O le a le mea e fusi

O le toʻatele o tagata gaosi o meaola o le lelei fautuaina le faʻaaogaina o ni tuufaatasiga faʻapitoa o le faʻaaogaina, mamanuina faʻapitoa mo le galuega ma lenei mea. E tolu ituaiga:

  • Mo moli moli ua uma ona faaumaina le maa e oo atu i le 30 kg / m2;
  • mo le ogaoga mai le 30 30 kg / m2 ma maualuga atu;
  • Mo maualalo vevela (da + 5 ° c).

E manaʻomia le tuʻuina atu o le kulimi i vaega laiti, ua saʻo ai le maitauina o fautuaga a le au gaosi oloa. E sili le faʻaosoina o se taʻavale ma se nozzle talafeagai - e faigofie ona maua ai le homogenely.

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

E mafai ona faʻaumaina le GUCIVE CLIE i se tulaga maeʻa, ae e taugata tele

E mafai foi ona e mauaina ma le lelei lelei le nonoa kulimi, naʻo ia e tatau ona sili atu ona lelei - o le tele o taofimau o le lelei. Lua filifiliga - i luga o fao fao. O lenei metotia galue sili i le digwall, i luga o le squetecred pito i luga e sili atu le faʻaaogaina o le kulimi kulimi.

Spicker Tekonolosi

O le taʻalo poʻo le 'ai-faʻamalieina pamu o loʻo faʻavaivaia i le primer. A o le tagi, na maua ai le kulimi. A tuʻu i ai e taua tele, o le vaega o le faʻamaeaina maa faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga. Ina ia faʻataunuʻuina lea mea, e mafai ona e tuʻuina ni faʻailoga i luga o le puipui. E mafai ona fai lea ma le fesoasoani a se pagutu vali, ma e mafai - tusi se penitala e faʻaaoga ai se palu poʻo le laser.

Faaputuga o se mea teuteu i le alatele o le alatele amata mai le tasi o tulimanu. I nisi o aoina iina o loʻo i ai tulimanu tetele o tulimanu - E faʻafaigofie ona galulue faʻatasi ma i latou. Afai e leai ni fasi vaega, e tatau ona e tusia pito i le "solo". O i latou i ni nai feagaiga - E i ai foi ma tusitusiga foi. O nei tutusa elemene o loʻo faʻaogaina e le laina mulimuli i le laina, lea e manaʻomia ai le mea e maua ai faʻaiuga.

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

Tulimanu elemene i le mea teuteu maa

A o le i liu le tua o le ato teuteu teuteu, e alagatatau ona asiasia. Atonu e i ai ni vaega o le simeu susu - o se manifinifi manifinifi pito i luga o le malamalama lanu. E tatau ona aveesea. E mafai ona e faia i le pulumu malosi.

Mataupu i luga o le autu: Tamaoaiga Douptors vasega ma le amataga vasega: O le a le eseesega o eseesega

A faʻapea e maualalo le vevela poʻo le le suavai, o le overē o le maa ua susu i le vai. Ona faʻaaoga lea o le spat cpatula ma se vaega o Klue, solo i luga, Aveese le toe vaega ma le nifo (ma le nifo o le 4-5 MM).

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

Faʻaoga Glue faʻaaogaina se mea masani a spatula

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

Aveese le sili atu le tiga

O le fasi mea o loʻo oomi atu i le muamua o le mea ese, faʻapupula teisi mai i le itu i le itu, e maua ai le mafiafia faʻafesoʻotaʻi ma le puipui, faʻaalia se fasi i le tulaga manaʻo. E mafai mo le sili atu ona atamamai e tuʻituʻi i luga ma luga o le lapisi i totonu o le paʻu.

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

Mo le sili ona lelei clutched maa ma le puipui, e mafai ona e faʻaaogaina se paʻu paʻu

O lenei filifiliga o loʻo faʻapipiʻiina le faʻamaeaina o le maʻa i luga o le puipui e manaʻomia se tele o le taimi. O loʻo faʻaaogaina pe a e manaʻomia e tuu naʻo ni nai nonoa pe faʻatasi ai o pito o se vaega tele. Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi se aofaiga tele, e faigofie atu le faʻaaogaina o le kelue i luga o le puipui, ua aveʻesea tele ma se nifo mata. Ma o le pailate fofoa ma vai ua fetaomi atu i le kelu i luga o le puipui.

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

O le tekonolosi lona lua o le taotoga o le mea e fai ai le maa i luga o le puipui

A leai, o le faʻasologa atoa o loʻo le suia.

Afai o le o loʻo taoto e leai se mea, o le isi elemene ua faʻapipiʻi totoʻa. Afai e manaʻomia le Seam, o le mamao i le va o ato ua mautu ma le fesoasoani a le palasitika, laupapa laupapa o le tutusa tele, talafeagai ma fasi mūlū. Afai o le asoa e laʻititi, e mafai ona e faʻaogaina le palasitika satauro.

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

Tele lapoa e talafeagai foi mo le teuteu pa

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

Laupapa laupapa o le tutusa tutusa seti le mafiafia o le smam

A galue mai lalo o le Tile, o le GLIE e mafai ona ofi. Afai e taia le pito i luma, e tatau ona aveese vave. Sima faʻamaeaina maa e mafai ona avea ma se ie susu, faʻapipiʻi - naʻo le matutu. O le kulimi ua faʻalolo vave i le taimi nei, ona aveese lea ai ma faʻaleaogaina le solo, e toetoe lava a le mafai.

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

Ua vave ona aveese le Gliue

E tusa ai ma lenei mataupu faavae, o le fuafuaga faʻatulagaina o faʻatiga ua faʻatafuʻiaina. A pa le kelu (faʻailoa i luga o le afifi), e mafai ona e amata faʻatumuina le fulafula.

Tapuni tapuni

Mo le faʻatumuina o aumata, o se faʻapitoa faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina. I le lanu, e mafai ona faʻataʻitaʻia se mumu mumu poʻo le feteʻenaʻi ma le faʻaaloalo i le lanu o le teuteuga.

O le tuʻufaʻatasiga o le Bred i le vai i le paste-pei o le setete (o loʻo faʻaalia ai o loʻo faʻaalia i luga o le afifi), o loʻo faʻaaogaina i se faʻailoga faʻapitoa. O le paste o loo lavea i le va o le au. Faʻalagolago i le ituaiga o le Seam ua maeʻa, e faʻatumuina uma atoa pe naʻo le afa afa (i le pito o le paʻu e mafai ona tumau i le 5 mm). O le iʻuga, e aliali mai poʻo le faʻamalologa o loʻo taʻoto, pe sili atu lamolemole.

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

Faatumu o se Seam mai le fausiaina o le fausiaina

A o le e leʻi puʻeina, ave se sitaili faʻapitoa ma palu i luga o ie, tuʻuina ia i latou se geex, concave poʻo se foliga mafolafola.

Ata o Filifiliga mo le faʻamaeʻaina alavai ma Carridor ma le lelei le maʻa

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

Faʻamaeʻaina le maa faʻaiʻu - e masani lava o le faʻauma o tulimanu ma faitotoʻa

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

Faʻamaumauga o teuteuga ma mea teuteu le maʻa ma ki

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

Lua filifiliga mo le maeʻa faitotoa ma le maʻa

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

O le sasaina o le faitotoʻa o le faitotoʻa e le faigofie

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

Lua sitaili eseese, ma le mea

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

E mafai ona avea le iuga

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

Suiga o auala o puipui puipui ma le fatu teuteu e maua ai se tulaga le masani ai

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

Afai e te taʻalo ma le malamalama, e faʻapena ona sili atu le matagofie

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

I le itu faaonapo nei e masani ona faʻaaogaina le piliki faʻataʻitaʻi

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

O se tasi o puipui i le auala e teuteuina i le pili o le piliki

Mea teuteu le maa i le alatele - styling lilo

O le a le lelei o lenei filifiliga - uma "palapala" nofoaga ua tapunia ma le maa

Faitau atili