Tapoleni fabric: tuufaatasi, fausaga, meatotino (ata)

Anonim

Na amata ona tuʻuina atu le au tusitala o le a mafai ona tuʻuina atu i le Asvatas talu ai nei ma o loʻo seasea ona seasea i le matou maketi. E ui i le tufuga ma le igoa "Kanva", o le ituaiga sili lea o ituaiga mea - i totonu o le fausaga ma le fausaga fuafuaina. Na o le latou tea o se fasi tino ma se uiga tele o le lalagaina.

O le a le tavas?

Tapoleni fabric: tuufaatasi, fausaga, meatotino (ata)

I totonu o le Medique Meditereranean, na faia le ie taavale i le faʻamalo o apamemea, mo le malosi o le faʻaputuga mea, Manatua o loʻo faʻaaogaina tele tamaitusi mai le lua o lenei laau mo ni manaʻoga eseese o le tele o malo, e aofia ai ma le tele o malo, ma na toetoe lava a faʻamalieina le faʻatoaga i le faatoaga faifaatoaga.

O meaola uma o lea mea na faʻamalamalamaina i se faʻailoga manino o le lalagaina, atoa foi ma le malosi, e ui lava na le migao ai. I le aluga o taimi, o le gaosia i tekinolosi o le paya ua suia, ae o le ie e mafai ona taua o le malosi (faʻailoa mai lenei manatu o soʻo se tapoleni), na le mou ese mai. Sa suʻi ma lavalava, tele galuega - ua talitonu foi o le malosiʻaga muamua na faʻailoa mai e le Kamupani Leipa. O nei mea sa faʻaaogaina mo le teuina o oloa, suʻi suʻi suʻisili, o ato, ufiufi, meaafale gaosi oloa, aemaise le aʻiaʻi.

E leʻi tulaʻi foi le Teekinolosi o le gaosiga o tapoleni foi e le i faia. O se ie na seasea o ie ma linou manifinifi poʻo fusifusi filo ua faʻaaogaina e faʻaaoga mo le faʻatauaina o le "kanva", lea ua faʻaaogaina e oʻo lava i le faʻatusa o se mea. I le iuga, i le tekinolosi o le gaosiga o lenei tusitusiga, na latou faia la latou vaega o le atinaeina o polmer ma. O le po nei o le HBRIC BRNADS e tutusa ma lona naunautaiga na o foliga - ma lona faʻavae, fausaga ma auala o le mauaina o ese, ma o le malosi e sili atu i le natura.

Tusitusiga i luga o le autu: o le aliʻi lalagaina mo tamaloloa: taulima e faia oe lava ma ata ma vitio

Aso Nei Tavas - o le a ia?

O le ie e sau i luga o le faʻatau atu i lalo o lenei ulutala e mafai ona aofia ai i lona faʻavae:

  • ie.
  • nina;
  • polyester;
  • Teflolon le iloa.

    Tapoleni fabric: tuufaatasi, fausaga, meatotino (ata)

O le eseʻesega o lenei mea, e ui lava e foliga mai o se faʻaliliuga o le faʻaliliuga o le pulepos, o loʻo gaosia le faʻamaloloina o le a sē tekinolosi ma e lua-vaega fausaga:

  • Le vaega pito i lalo (faavae) e aofia ai le cotton (35%) ma polyester (65%);
  • O le pito i luga o le pito i luga o le panthetic, tele e masani ona i ai polyester, o nisi taimi ma le faʻaopopoina o Nylon (oʻo i le 15%).

Ona o le tekonolosi faʻapitoa o le lalagaina o le lalagaina, o le auala lea e sili atu le nofo pologa ma le nofoaʻiga, ma ona foliga faʻapena ona toe foʻi le tau muamua.

O le mea na matauʻa Tfelon e le faʻalavelave i le tau o kesi, ae e fausia ai puipuiga lelei mo le iseʻotia o le pefu, susuga ma le faʻaputuga o palapala. O tulaga lelei o lenei fou fou fou o:

  • pisia ese le tetee;
  • "Breathhalele" meatotino;
  • Le fiafia tele i le fibers masani;
  • teteʻe i le faʻalenatura, e leai se solomuli;
  • Seate Pealky ma le palapala-solo meatotino;
  • malosi o fibers e le o fuafua;
  • Faigofie ona faagaoioiga ma le tausiga.

A faʻapea o loʻo iai le lanu efuefu o le Payvas, o le mea e sili ona lanu ai, o le mea fou o le mea e mafai ai ona e faʻaaogaina le le mautonu o lenei tistie. O le taimi lava lea e tasi, 'ua faʻaauau pea le' autū o se natura o paolo masani, e le mafai ona inu, e na o lona faʻalavelave. E lelei lava mo le fatuina o ata ma totonu totonu o le siosiomaga, mediaterranean ma isi sitaili talafeagai.

O meatotino maualuluga taua o lenei mea e fesoasoani i le faʻalauteleina o manaʻoga mo ia. O se tasi o le auala autu lea o loʻo faʻaaogaina le tapoleni o le gaosia o meafale ma totonu o le totonu o totonu. Ile manaʻoga o lenei ie mo le autau ma taʻaloga taʻaloga (seevae, lavalava) ma auupega (backpacks, taga, puipui mo tulivae ma tuliloa). O se faʻamatalaga o le apa o le mafai ona faʻaaogaina mo toniga ma ofu taʻitasi.

Mataupu i luga o le autu: ua uma ni oloa mo tagata amata ma o latou lava lima ma ata ma ata

O ato ma meafaitini mai lenei mea o loʻo faʻaaogaina e ala i manaoga faʻapitoa, lea, e ui i le matua, e matua tumau lava ma aoga . Ua finau mai o se ato mea autu na avea ma sili atu lemu nai lo lona e ana, e ui lava i le mea moni o le tapoleni e sili atu taugofie. Peitaʻi, e tatau ona manatua o nisi tagata faʻatau o ono faʻasino atu i le "auala" tapoleni e pei ona aofia ai ma tapoleni ma le parvalin Gagana (tapota) ma ie o le ie.

Toetoe a leai se tausiga

Tapoleni fabric: tuufaatasi, fausaga, meatotino (ata)

Tausia mea mai vaitau o le augatupulaga fou e faigofie tele. Pau o le faʻailoga e tatau ona maitauina - Ia aua neʻi faʻaleagaina le tumutumu o le TFlolo, aua o lona faʻatafunaina o le a faʻamatalaina tele uiga faʻapitoa o lenei ti puipui. Afai o se stase ua aliali mai i luga o le oloa, e faigofie lava ona fufulu ma le viliina ma se vaipuna, susu i le vai poo le fasimoli fofo. Ma le taimi umi taotoga, e lua i le i fafo atu ma i totonu, o le oloa mai le pulevas e tatau ona faʻaʻaisa pe faʻaputuputu (faʻaaoga na o se pulumu vaivai).

O le fufuluina o loʻo faia pe a manaʻomia, faʻaaogaina le taulele masini masini ma le mafanafana vai mo lenei. O lenei ie o le a matutu ma e le faia se avanoa. A i ai se manaʻo poʻo le manaʻomia o le lamolemole, ona tatau lea ona e faʻaogaina se paga poʻo le uʻamea malulu.

Faitau atili