Fabrics forforcoal ar: tuufaatasiga ma meatotino

Anonim

Fabrics forforcoal ar: tuufaatasiga ma meatotino

O le tafao faamasani, o le fulu o le Tupu o mea na puipuia mai le taumalulu jellows. I aso anamua, na talanoa ai se manu lapopoʻa ma le manaia o paʻu o manuki ma osofaʻiga. Mulimuli ane, o fulufulu e tutusa ma le tamaoaiga ma tulaga maualuga faʻaleaganuʻu, ma taofi le tulaga lenei i le taimi nei. A o salaʻele solo tagata faʻavave, o manu feʻai ua matua faigata tele, na faatelevaveina le lele o manu, tulafono o le filifiliga, o le filifilia o le filifiliga; I tua atu o lenei talaaga, na amata ona fausia polokalame lautele, valaʻau mo le faʻasaolotoina o meaola laʻau ma tagata tetee e faasaga i le sauaina o manu. O le isi mea e oʻo i le faʻafitauli i luga o le fulu ie - na faia ai mea fai mea, e faʻataʻitaʻi ai le paʻu masani.

Foliga ma uiga o le ie puipui

O le Furn na faia mea e mafai ona maua mai i mea eseese mata ma ma le fesoasoani a le tele tekinolosi, ae o lona fausaga e tutusa lava. E aofia ai lua vaega o le lua - o se pito lamolemole ma le palu palu. O se faʻavae, o se mea na tupu pe leai se mea e leai se mea mai:

  • ie.
  • syththetics;
  • fulufulu;
  • Fefiloi fiber.

Fabrics forforcoal ar: tuufaatasiga ma meatotino

O le faaputuga e masani ona faia mai le manifinifi manifinifi filo (acrylic, polyester, polyester), itiiti ifo) o fulufulu masani. O le faaputuga o faaputuga ma o le pito mafai ona faia e ala i auala eseese. O le faigofie ma le faʻatauaina o i latou o le faʻapipiʻiina, o le mea lea e le mafai ona faʻaaogaina. E sili atu le faʻatuatuaina o le faʻamalosiʻau o le fulu i le faiga o le fausiaina o le upega tafailagi autu, e ono:

  • Oi, a o, vagana ai pe a mai le vao maau ma le taʻutaʻua, latou faʻaaogaina foʻi le tolu, fausiaina le puaa;
  • O le pe a fai o le Bas Basips e aofia ai i le uumi mataua po o tamai maile o povi povi;
  • le-faigata pe faigata, stotili pyty.

A maeʻa le oloa o le furful, o le faʻavae ua faʻagaioia e faʻasaʻo ai le sillic, ona matou tipi ai lea o le le tutusa, e aofia ai le lanu, o le fuʻa lanu lanu lanu lanu. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga vaega eseese tele, porbrumū, vaega, ma isi auala faigata. E faʻataʻitaʻi ai ni moli faʻafuaseʻi ma le faʻavaeina o le heterogenous faaputuga, o lona vevela togafitiga ua faia.

Mataupu i luga o le autu: o le tele o moli i le sitaili o le faamaonia

O tekonolosi faʻaonaloʻaga mo le gaosiga o le faʻamalosia o fulufulua i luga o le atoatoaga, lea e faʻaalia ai le eseesega i le va o mea masani ma tagata-faia e matua faigata . Peitai, o le a eseese ai o latou uiga. Muamua o mea uma, o se faʻaputuga paleti o loʻo faʻamamaluina e sili atu le leaga nai lo le natura, o lea aua e leai ni fulu pele ma pulou e le talafeagai mo tagata leaga o tagata leaga. I se faʻaopopoga, o filo fatu faʻapipiʻi e faigata ona paʻi mai i ai, e filifilia i latou ma tosina mai faʻaleagaina ia latou vaega, ma le ofuina televave nai lo o latou natura faʻanatura. I le taimi lava e tasi, o le fulu O le fulu e tele ana mafaufau, lava:

  • Laugatasi o pili ma le faigofie o le tipiina;
  • eseese ituaiga ma lanu, aofia ai fatu;
  • Tau maualalo;
  • tetee i le mogalemu;
  • Faigofie ona galue ma tausia;
  • Faatusa o le puipuiga o le natura ma le tagata mafaufau i le lalolagi o manu.

O le a le mea e maua ai ma le tausiga?

O le iai o le faʻaaogaina o mea afu ai mea e mafua ai le faʻalauteleina o le tele o latou faʻaaogaina. E le gata i lavalava mafanafana masani, pulou, seevae, o le tele o mea e afaina ai, faʻaleleia o mea faigaluega, fausiaina o mea eseese, kapeta, kapeta, kapeta, kapeta, kapeta o isi mea. O ia oloa e matagofie ma muamua, ma ma le tausiga talafeagai o le a foliga manaia mo se taimi umi.

O le faʻafitauli tele o le synthetic pale o le agavaʻa e faʻaputu ai le pefu, o lea o tulafono autu mo le tausiga o le fluffy mea masani o le faʻamamaina o le faʻamamaina ma le pulumu. Tumau feteʻenaʻi e tatau ona 'alofia i luga o nofoaga tutusa, faʻapea foʻi ma le susu o le susu. Peitaʻi, o le tele o oloa mai le leʻa le filo e mafai ona tafiesea. O lenei mea na faia ma le faʻaeteete, i le vai mafanafana, e aunoa ma le faʻaogaina o ni masini faʻatika. Ina ua mago, e tatau ona e aloese mai le la susulu ma vevela, ma pe a maeʻa le matutu, o le faaputuga moa o lo o tiliva.

Faitau atili