Faamaloloina o le Badcony Platete

Anonim

Toe faʻaleleia le ipu faʻapipii mafai ona faia faʻatasi ma le auai i le auai o faʻalapotopotoga o fale ma o latou lava tiute. Fuafua i le tulaga o le faafanoga, o le manaʻoga mo le faʻamalosi poʻo le tele o faʻaleleia o le ola.

I le aluga o taimi, o fale ogaumu pope e sau i fafo. O lona faʻaumatiaga e tupu mai i aafiaga a le vevela i luga o le sima ma le faʻamalosia, o le kalave o elemene o le faapaologa ma tagata, mamafa tele o le tele, o le le lava le galuega, le le lava le galuega, o le le lava le galuega, le le lava le galuega, le le lava le galuega, le le lava le galuega, o le le lava o le galuega pe a manaʻomia.

Toe faʻaleleia lau oe lava poʻo lau laumua?

Faamaloloina o le Badcony Platete

Afai o lou fale e faʻasino i le vaega o le "Khrushchev", e foliga mai e le o toe avea le fale oloa

Afai o le fale e sili atu nai lo le 40 ou tausaga, ua faasolosolo malie i le paleni. Ua faʻatupuina le fesili i le faapaleni e tautua mo se tausaga umi ma faʻamautinoaina le puipuiga atoatoa o tagata o loʻo i luga.

I KHRRUSHCHOV, faʻaleagaina avanoa o paokcon o loʻo matauina e aunoa ma le faʻatinoina o se suʻega. Afai e te le faia le toe faaleleia galuega, o le mamanu atoa mafai ona gagau ma pa'ū i lalo.

Faamaloloina o le Badcony Platete

E mafai ona toe faaleleia ma faʻamalosia le mamanu ma ou lava lima i le tulaga o le tele o le tulimanu o le itu, o foliga mai o faʻamalosi i le sima, pei ona saunia e le faʻamalosia o le tulaga talafeagai.

O le sili atu o loʻo manaʻomia i le mea na tupu o le 'au o loʻo aliali mai i le nofoaga o le faapaologa ma le puipui, pe a fai o le sima ua matua ma ua faʻaleagaina le malosi o tagata.

Faamaloloina o le Falikona na palu ma o latou lava lima - o le mataupu e nafa ma le moni, manaʻomia tomai ma malamalama i totonu o le malae o fausia. Le fautuaina e iloa ai le maualuga o le tulaga o le malaia e faigata. E fuafua ai le tulaga o le faapaologa, e sili le valaʻauina se tagata poto.

O le toe faaleleia o le faapaologa e te faia oe lava

Faamaloloina o le Badcony Platete

Mama ma aveese mea uma e tele

O le faʻasologa o gaioiga i le taimi o le toe faʻaleleia o le litamaina o le panisi e pei ona taua i lalo.

  1. A o le i amataina le teuina o le faapapena, e tatau ona e aveʻese mea uma, aveese le sima ese. Ua faʻamamaina atoa le teuteuina ma le faʻagaioiga e le antifoung fofo.
  2. Faʻamalosi Faʻamamaina o le faʻamalosia mai le sasaina ma se uʻamea uʻamea, faʻagaioiga e sosaiete faʻapitoa.
  3. Matou te faia le faʻamalosia o le faapapenisi. I itu uma e lua o itu o le slab vents o le steel chapeller faamafanafana i le puipui o le fale. O vaega uamea uma o loʻo faʻaaogaina e le 'olo-faʻaleaga ma faʻamalosia tuʻaiga.
  4. I totonu o le puipui, matou te feutai le uamea tulimanu 10x10x10 cm pe i luga o le puipui i lalo o le ogaumu, na matou setiina tolona pito i tua. Mai luga atu i le fale tapone ua uia ma mamafa. E pipii i le puipui e ala i le ipu uamea i luga o taula.
  5. Matou te faʻatau pe gaosi mai le uaea ma le mafiafia o le 5 MM faʻamalosia Grid. O nofoaga e fesoʻotaʻi ai fesoʻotaʻiga ma le unlding poʻo le uaea vaivai. O le tuua o se tamai va (ina ia faigofie ona malamalama i ai le sima), na maua mai i se mesh ma le sili ona lelei i le puipui. Sheller ua teuteuina ma le mapu.

    Faamaloloina o le Badcony Platete

    Fausaga fausaga

  6. Matou te momoe le va i le va o le grid ma le omea. O le a tautua o le tui puipuia o le fola, faʻapea foʻi ma le faigofie ona uia le fasi. Matou te fesoʻotaʻi le ogaumu i le tulaga o le tino ma le steel tulimanu ma fai se galuega mai laupapa.
  7. Liligi le faʻavae ma le sima ma le mafiafia o le 20-25 cm i luga aʻe o le faʻamalosia ma ogatasi o le ata. I le ata e alu i fafo e tumau i fafo, o se pepa puipui e faaopoopo i ai.
  8. Faʻatu le laualuga mo le faʻateleina o le maualuga ma feanu.
  9. O le tulaga mulimuli o le vai mafanafana i le taina o mea po o le anufe mea.
  10. Matou te faʻatuina se tiʻetiʻe i le pito o le fasitara e puipui ai mea e leaga ai ma suia le uamea ua ou pa.

Ina ia faia galuega toe setiina, leai ni mea faʻapitoa e manaʻomia e faʻatau ai se auala, utupoto ma uʻamea tulimanu.

Faalauteleina o le faapaologa

Faamaloloina o le Badcony Platete

Ave i fafo le faapalepale e le sili atu nai lo le 30-40 cm

A o leʻi faalauteleina le taina o le faʻaauauina i falelotu, e manaʻomia le toe faaleleia o le ogaumu.

O le aveʻesea o le ogaumu e fautuaina mo le 30-40 cm. E le gata ina faʻaitiitia ai le vaega o le faapaologa, ae o loʻo avea foʻi ma se vaega o le uta i luga o puipui.

Vaega o le galue i le aveeseina o le slab ma le saoasaoa faamalosia:

  1. Le mautonu o se pa tuai. Mo nei galuega na faʻaaogaina Bulgarian. O tagata faigaluega e tatau ona nonoa i fusi fusi.
  2. O le uʻamea ua faʻaputuputu, e faʻasaʻo i luga o le ogaumu ma lalo i luga o le puipui, luga o le maualuga atoa ma lautele o le fausaga. O se talaaga o le paipa po o le uʻamea tulimanu o loʻo faʻaaoga o se faʻavaʻa mo le faʻavaʻa.
  3. A o le uʻamea "cab" ua sauni, e mafai ona faʻapipiʻi se uʻamea-palasitika faavaa.

Mo le toe faaleleia galuega, filifili mama mea mama e faaitiitia ai le avega i le ogaumu. A o le a fai le fetagisi i luga o le fogafale, uld le faʻavaʻa, vaʻai i lenei vitio aoga:

O le avega i luga o le fasimo ua fuafuaina, fai i le mamafa o le mamafa o mea uma fale, tagata e mafai ona i luga o le faapaologa, o le kiona ua pau i luga o le timu po o le vai pa'ū i luga o le timu. Aveesea sili atu nai lo 45 cm e le fautuaina.

Overhaul o le faapaologa

Faamaloloina o le Badcony Platete

O loʻo faʻamatuu le pito i luga e ni tagata tomai faʻapitoa o kamupani faufale, ua uma ona suiʻao i faiga faileva i fale piliki o fausia o le 60.

A o le faia o se tele o manulele, e masani ona manaʻomia le faʻatautaia ituaiga galuega faʻapitoa o le faʻamalosia o le taʻaloga o le faapaologa o le tino. Faitau atili e uiga i le sili atu o le Logogia, vaʻai lenei vitio:

Tekonolosi o galuega a tagata tomai faapitoa o faʻalapotopotoga o galuega i autafa:

  1. O le pa e le motusia, o mea uma o le faʻaleagaina o le atoatoa o le faʻavae e aveʻesea.
  2. Uma a mea e manaʻomia mo le gaosia o metava faʻavae meatino o loʻo saunia mea, o le fale lea e faʻafetaia.
  3. O le stewler poʻo le uamea tulimanu ua faʻapipiʻi faataamilo i le tino. Faasee mea tetele.
  4. O le faʻamalosia o le grid o loʻo faapupuuina, e faia galuega, pe a maeʻa ona fufuluina ma sima.

    Faamaloloina o le Badcony Platete

    Le faʻatumuina o le sima i totonu o le galuega, tuʻu le faʻamalosia o le grid

  5. O le mamanu e mofi atu i le uʻamea vaega na saunia ai ile fausiaina o le fale.
  6. O le uʻamea uʻamea o loʻo faʻamauina i lalo. Afai e faʻatagaina le maualuga i le va o fola, e faʻapipiʻiina ai e le tagata pa puipui o loʻo faʻapipiʻiina - modulones faʻapipiʻi e tulimanu itu i le fale fale. Modulones taua tele le faʻateleina o le kapoti gafatia o paleni, e mafai ona teuteuina i latou i le faʻafouina o le tele o lau laumei.
  7. Fencing po o le faapaologa o le fola mai le fola i le pou o lo o faapipiiina.

O le faiga o le liuga o se ipu palu i fale o fale tuai, e tatau ona manatua e le gata i le ogaumu, ae o puipui na mafai i le poto masani. O le mea lea, e tatau ona e faʻaaluina mataala i nofoaga o le faʻapaologa i le puipui.

Ina ia aua nei alu i le ofa, e manaʻomia le masani ona latou faia ni polokalame fuafuaina mo polokalame fuafuaina.

O foliga faʻapipiʻiina o palepao

Faamaloloina o le Badcony Platete

Ituaiga o le nonoa o pou polomoni

O le saoasaoa o auala faigofie e mafai ona ese:

  • sasaina i le puipui o le fale;
  • faʻaaogaina se faamafanafanaga, lagolago Seleb;
  • I fale fale, lagolago lagolago le uelella i totonu o le i totonu o puipui po o pou;
  • Ua taofi le ogaumu i totonu o puipui avega i totonu;
  • taofia i le faalumaina;
  • Faalagolago i luga o le faʻaofuina uʻamea fausaga, itiiti ifo i luga o laupapa.

Piniki i fale piliki. I totonu o le puipui na faamimipi i luga o le pito i luga po o le faʻapipiʻiina o le sima o loʻo faʻamalosia ai le faʻailoga o loʻo avea o se mea leaga o loʻo faʻaaogaina ai le ogaumu. O le faitioga o le pito, lea ua pipii i le puipui, faateleina.

Sui le ipu

Faamaloloina o le Badcony Platete

Suia o le Worn Ball Palcony Plate e faia pe a fai o le faʻavaʻa e leai se faamoemoe o le vevesi. E faatino galuega i tulaga:

  • suia le faʻamalosia o le le faʻamoemoeina, o le mea lea ma le faʻagaioiga ma faʻagaioia faasaga i le teteʻe;
  • O le pu o le 7 mm lautele i luga o le 100 MM o loʻo 'oloo i le pa i le mamao o le 100 mm, metallic rood i luga o le puipui ua faʻapipiʻiina i le puipui. O le umi o lo latou umi e tatau ona fetaui ma le lautele o le pape pailate;
  • O se galuega faʻaletino e maeʻa, o le toe faʻamalosia o le eleele ua sasaa;
  • O le a faʻapipiʻiina Schawler i le puipui o le faʻamafanafana i itu uma o le faʻavae. E uiga i le galuega aoao i luga o le sui o le slab ma luga o le sili atu i luga o le paneta, vaai lenei vitio:

Aisea e le mafai ai ona fai se palu paneta mautu ma se slab luga atu i le fale? Afai e faia e le faigāauuga o le faaauauina o lafu o le fale, o le ola o le fausiaina atoa o le a faaitiitia. O le porosisi o le faamalosia o le a ati i le fale i totonu o le fale. Faʻapea foʻi, le itu i totonu o le a aʻafia ai le malosi ole kalave i luga o le puipui, ma taumafai e toe siʻi.

Tusitusiga i luga o le autu: Tulip Snks - SLANK i le vae i le faletaele

Faitau atili