Mafanafana pluth eletise: fua filifiliga

Anonim

O le vevela o le tino e tosina mai ai le mafaufau pe a sau le malulu. O manaʻoga autu o loʻo maualalo maualalo le taumafaina ma le vevela feololo le lelei. Fiafia, O se mafanafana eletise eletise e i ai le aoga o le sili atu nai lo le 30 pasene pe a faʻatusatusa i le masani ai le vevela o le susu. Ma o lenei auala e agaʻi atu i isi tupe teuga tupe teuga tupe. O le a le eseesega i le va o lenei mumū?

Vaega o mafanafana

I Amerika ma Europa atunuu, o le mafanafana lea ua leva ona faaaogaina. I Rusia, o lenei lomiga o le maatafai o le maoa na iloa ai lava na faapea. A o le a leʻi avea o ia ma taʻutaʻua ma e masani i lo tatou atunuu. O lenei mautagofie o le tino ua sefe.

O lenei system ei ai mea e lua:

  1. O le polokalama e maua mai ile faʻamalosiʻau faʻamalosi, mafanafana ma le tamaoaiga ma le tamaoaiga, ma lenei e sili ona taua i faʻatonuga faʻaonapo nei;
  2. O loʻo i ai le taunuʻuga atoatoa i le soifua maloloina o tagata ma le soifua maloloina, ma e faʻatuina ai foi le faʻamafanafanaga mautu faʻavae;
  3. E le afaina ai e le faiga le siosiomaga ma fetaui ma le saogalemu o totogi o Ecological.
  4. E iai tali sili i nofoaga ma le tusiata.

Foliga lelei

O le aso e mafai ai ona faʻatau se eletise eletise i se faleoloa faʻapitoa poʻo se maketi, o loʻo faʻailoa mai i le mafuaʻaga ma le maualuga lelei. O lona uiga o le manatu, o loʻo faʻailoa mai e altininim br, o le lautele o le 3 cm. O le maualuga e ono eseʻese, ae e tatau foi ona eseese 10 i le lanu.

O vaega fausaga o loʻo fai ma sui o se masini eletise o loʻo fai ma sui o le tubular eletise eletise. E i ai se umi umi le umi o le faagaau, e i ai uma le avanoa i totonu o le vevela. O le mea lea, e i ai se faʻailoga faʻapitoa ma le ono mafai ona fausiaina se siosiomaga mafanafana.

Mafanafana pluth eletise: fua filifiliga

Electred Heating Pronth galue faapea foi ma se faiga o le mafanafana eletise eletise. O lana fuafuaga o loʻo aofia ai le Hormat o loʻo maua ai fetuunaiga o le vevela i totonu o le potu. Faʻafetai i le Humarmlul, o le vevela o le tau o le vevela o loʻo mataituina. Latou faʻapipiʻi i luga o le puipui. Mo le faigofie, latou faʻapipiʻi i le maualuga o le averesi o le tagata maualuga.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le uila afi vaai i totonu

O le a fesoʻotaʻi ma le autlet. Ae e sili le faʻaaogaina o se isi lala ese o le a alu mai le vaega tufatufaina. O le au tafatafa o mea e saunia, filifili ia mea e mafai ona totogi ai le vevela o le tele o aso i luma atu.

Mafanafana pluth eletise: fua filifiliga

Foliga o galuega

  • O le mafanafana o le plpon o loʻo ulagia tuʻu saʻo i luga o le puipui, o loʻo faʻapipiʻi ai le mea masani ona teuteu. O lea, e aotau i le malo o le potu.
  • O loo tali mai e le gata mo le alofaina o le ea, ae o le laualuga o puipui. Ma o lenei faaitiitia faateleina vevela leiloa mai le pa latou lava.
  • Faafetai i le vevela fea vevela, o le Feagaiga a le ea e matua faaitiitia lava. O le iʻuga, o le malosi o le tagata e tufatufa atu o loʻo tufatufaina mai i le fola i le taualuga
  • Vevela ea oso lemu lemu. Ma o lona uiga e le mafai ona ulufale mai le efuefu ona o le.

Mafanafana pluth eletise: fua filifiliga

E aoga le maitauina o le le fiafia o le a mafai ona vevela i luga o le +70 tikeri. O lona maualalo vevela o le vevela o le +40 tikeri. I lenei laina e mafai ona e sailia mo le sili ona lelei vevela o le a e malie. O le iʻuga, o le tau o le vaʻalele o le a i lalo ifo o le +20 tikeri. Ma o lenei mea ua manatu o le masani ai.

E toatele e fiafia, i le mea e sili atu le faʻapipiʻiina o se faʻamafanafanaga mafanafana. Ae o le a uma ona faʻapipiʻiina e leai ni tapulaʻa. O se filifiliga lelei o le faʻapipiʻi lea o lenei mamanu i potu i le mea o loʻo iai le saviaciade. E mafua mai i le mea moni ua latou malu. I se faʻaopopoga, o tusitusiga alualu i luma i lalo o pupuni nei e le mafai ona faʻapipiʻiina. Ae latou te manaʻomia se ie pupuni o le vevela.

Faapipiiina foliga

Faʻapipiʻi lenei ata, e te le manaʻomia le tele o galuega. O le mafanafana o le plth e le o se faigata. E te le manaʻomia le tele o le poto masani. Ona o le maualalo o le mamafa, e mafai ona faʻapipiʻi atili ai i na vaega e faia i plywood poʻo le susu. Mo le faʻapipiʻiina, naʻo le Erator e manaʻomia. O se tulafono, o le pusa e aofia ai le manaʻomia tele o faʻapipiʻi. E mafai ona faʻapipiʻi le faʻataʻitaʻiga e le gata i le tulaga atoa o le potu ma i vaega taʻitasi.

Mataupu i luga o le autu: O le auala o le auala laupapa mo fale

O lenei mea teuteu o loʻo manaʻomia ai se faʻapipiʻi i le tasi laina i le maualuga o le 1 cm mai le fola i luga. I le taimi lava e tasi, e taua le faʻatapulaʻaina o le 15 mm mai le puipui. O lenei kilia e manaʻomia le faia ai o le faʻatagata. O le a puipuia le le fiafia atu o le malu o mea lelei. E faatinoina galuega i le faasologa nei o le faasologa:

  • E taua le fuafuaina o le maualuga o le maualuga. E masani ona i lalo ifo o le 1 cm i luga o le fola.
  • O le pito i tua o le vaega o le PROGND o loʻo tuʻuina atu i le puipui i luga o se ata muamua. E tatau ona faia e faʻaaoga ai le penitala o le facebook poʻo le lagona-mester. I luga o pu ia o loʻo faʻapipiʻiina o mea palasitika. Ona faʻapipiʻi lea o le vaega ma faʻamautu ma le fesoasoani o fao.
  • Ona fai lea o le lua puipui. O i latou ia i latou e sefulu ua faʻapipiʻiina. O lenei masini e fesoʻotaʻi i le fesoʻotaʻiga faʻatasi ai ma le faʻapipiʻiina o le hermostat ma vevela le aoga.
  • I luga o le pito i luga o le sulugatiti o le almininim vaega.

Mafanafana pluth eletise: fua filifiliga

Faapipiiina o le pronth

Mafanafana pronth seti faigofie. Ae e taua le amanaia lea i le lea tulaga e le o gata faʻatapulaʻa. O le vaega e taua le faʻapipiʻiina o le tasi le tulaga maualuga. E le gata i lea, o tagata gaosi oloa ua fautuaina e le faʻapipiʻi sili atu nai lo le 17 panels i se tasi module. I lea tulaga, e le sili atu le Lafoga o faʻailoga faʻatusa le sili atu O loʻo fesoʻotaʻi i le le mautonu le tasi ma le isi.

Faapipiiina le Heremostat

O se faigofie faigofie tele lea. Ae tusa lava pe i ai ia foliga nei:

  • Faʻapipiʻi nofoaga e sili atu le filifilia i le lata mai o le mamao o le ki po o le socket. E tatau ona saoloto mai le teuteuga vaega ma meaafale meaafale.
  • O le postting maualuga e tusa ma le tulaga e tatau ona maua mai le 1.2 i le 1.5 mita.

E manaʻomia le tuu o le vaega o tua o le masini i luga o le puipui o le pa ma fai le faʻailoga i luga o le laʻau o le puʻeina. Ona mago lea o pu i le faletalimalo. O le lapoa o le tatalaina o le 6 mm. O le manumaloa o loʻo faʻaofi i totonu, ma o moli o loʻo faʻapipiʻi faʻaaogaina se tagata lava ia. Ona fesoʻotaʻi lea o le uaea i le mea faigaluega. O i latou e faʻatautaia i le telefoni, vevela vevela ma le lima. Ona mage ma le mauga o le pito i luma ma le Mauga o le Manaʻoga Manaʻoga.

Tusitusiga i luga o le autu: Glass Shell: Leaga ma Filifiliga Filifiliga

O le uaea e mafai ona faataatia uma tapunia ma tatala. A iai sau galuega toe fai, e sili atu le faʻapipiʻiina i se auala tapunia. I lea tulaga, ua pasi atu le uaea i se taimi muamua. Afai o le toe faaleleia galuega o le a faia, o le sili filifiliga filifiliga avea ma auala matala o le taoto. I lea tulaga, o pusa o le eletise e faʻapipiʻi ai. O loʻo ia i latou o loʻo faʻataʻoto ai.

TAUA! Afai e te fuafua e faʻapipiʻi se faʻamafanafanaga mafanafana, e tatau ona e filifilia saʻo le crouble cross vaega. E tatau ona le sili atu 2.5 sikuea mita. Vaʻai pe e te fuafua e faʻafesoʻotaʻi se poloka atoa o le eletise eletise. A tatou talanoa e uiga i fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi ma le tasi laulau, e tatau ona e faitauina fautuaga a le Vaega gaosi.

Mafanafana pluth eletise: fua filifiliga

O le ata o le fesoʻotaʻi o le hormat o loʻo iai foʻi i totonu o soʻo se faʻapipiʻi faʻatonuga. E faigofie, o se taunuuga e mafai ona faʻapipiʻi tutoʻatasi. I le vaega mulimuli e taua le suega. O le iʻuga, o le faʻamafanafanaga o le pronü e tatau ona vevela i le vevela manaʻomia. E taua le siakiina o le mea faʻapipiʻiina e ala i ituaiga uma o le vevela o le tele o auala. E tatau ona galue uma i luga o auala auala ma maualuga pe maualalo le vevela.

Naʻo oe e mafai ona e maitauina le lelei o le faiga. I lea tulaga, e manaʻomia le vaʻai pe o le vevela faʻatonutonu o le a tape le Repamot Retamen. Ole vevela e tatau lava ona tausisi i le faʻamaumauga o loʻo faʻamatalaina i le tusi folau a le tagata gaosi oloa.

O lea, o le mafanafana o le pltain e mafai ona suia atoa. Ma faʻatasi ai ma le saʻo faʻapipiʻi, o le a tuʻuina atu i le tulaga lelei o le ea ma pa i totonu o le potu. Ma mafua mai i le mea moni latou te nofoia se laʻititi avanoa, o le faʻataʻitaʻiga matagofie o le potu tumau pea. Ma o lenei mea e sili ai ona latou aulelei mo se lapoa o tagata faatau.

Faitau atili